418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #242813 ez igazan nem volt szep!! megtudta h meleg, h elesett sztalingrad, most meg ez.. ha megtudja h adolf is halott, a vegen osszetorik szegeny! -
yossarianHUN #242812 Hát ha te vagy a magyar mintapéldány, akkor kicsit túl lettünk tenyésztve... -
ladista #242811 Ma is tanultam valamit.... -
Miért játszak mikor itt műsoros est van?!
-
zsan666 #242809 Szép kör, grat. Ráadásul az exp mennyisége se semmi. Mákja volt a csapatodnak, hogy te velük voltál, és rossz a másiknak. De ez van.... -
géza egy cigány volt semmi közöm a cigányokhoz épp úgy mint nektek a magyarokhoz köcsög férgeket a Földben megrontó bibsi -
lexlutor #242807 gondolom megvan az egyenes vervonalad geza fejedelemig ugye?:D -
szóval ez vagy egy mocskos terrorista imádó salom fasz ,hogy az anyád szüljön neked gyereket te utolsó a férgeket a Földben megrontó bibsi kannibál ? -
ladista #242805 de még mindig nem mondtad meg, hogy mit jelent a "3-4-et lőttem nyom nélkül" és "az összes lövés lepattanó volt a szög miatt".
-
Szpecnyaz #242804 Addig is relax, inkább hallgass egy kis zenét :P.
-
áruld már el téged a családoddal ,honnan telepítettek be az országba ,te szerencsétlen cigány ??? -
Szpecnyaz #242802 Gondolom a 6. hadsereg maradéka is nagy teljesítménynek tartotta, amikor vonatoztak a gulág felé :D. -
lexlutor #242801 ahhoz tenni is kellen valamit, de mivel ilyen puhapocs vagy, h ez a tamagocsi szintu jatek is boyolult neked, marad az almodozas :) -
Remélem nem késő 
-
Te nem ezzel a játékkal tolod?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
de jó lenne megint megélni ,ahogy meghurkolva szenveditek a vipera mérgét ...
és a legszebb amikor egyenruhádon át hatol be a méreg
-
lexlutor #242797 valoszinuleg latenshomoszexualis :) -
lexlutor #242796 sokat szoktal errol almodozni elalvas elott? kozbe van merevedesed? mert akkor rossz hirem van... :D -
azét stalingrad egy nem mindennapi teljesítménye volt a tengelynek ,hiszen oda úgy kellett eljutniuk ,hogy a ruszkik tudtak a tengely útvonaláról ... -
Szpecnyaz #242794 Ezen a mondaton nekem is megesett a szemem :D. "elestek mint a buzik oroszországban "
Furcsa mondat ez egy ilyen mentalitású embernél :D. -
le merem fogadni ,hogy ti is azokhoz a nyálbojokhoz tartoztok akiket annak idején mint a buzi a faszát ... -
lexlutor #242792 akarsz beszelgetni sztalingradrol? :D -
Ne mérgelődj , inkább toljunk egy szakaszt!
-
Szpecnyaz #242790 Lehet hogy van, de senkit se érdekel. Max jól kiröhögünk vele.
-
az látod lehet ,hogy nagy nulla ,de nekem ilyenem is van nem csak tuti cucc ami 100k hoz a konyhára ...
különben meg nem nagyon nyomaszt ,elestek mint a buzik oroszországban -
Malarki #242788 Hát ez gyönyörű 
Az eleje is szép. Fél percet állsz a bázison a tornyot forgatva. Minek? el tudlak képzelni: WHÁÁÁ, ott egy Tigris, whá, ott egy másik de szép. JÁÁ, ott egy Jagdpanther, de szép.
Aztán az instant "Lófaszt nektek, ma elverünk titeket" beszólás is kemény.
csata teljesítményed egy nagy nulla, kb, mintha ott se lettél volna. Egy stock M6-ot sikerült terrorizálnod, bravo. -
Olvastam, hogy nyert aT34/85! Szűken, de nyert! Gratula mindkettőtöknek. Jóvoltál Fox, és te is Jeff!
Nem csak motorosoknak, gyermekkorom egyik kedvence: [IMG]Saxon : Motorcycle Man [/IMG]1980-ból.
-
persze ha szotyolával lövöd ,akkor biztos lepattan ...
az arany lövedék is pattan az adott szögből ,nem kell azt hinni ,hogy átviszi mert arany ...
csak a vastagabb páncélt üti át ,és a megfelelő szögbeesésből ... -
+1 -
Persze nem vagyok próóóó, de azért ezzel már tisztában vagyok. Meg hát el is fogadom, hogy ez van, de azért még idegesíthet. Sima random nem adta volt. Csak hát ezzel a francia csodával a "mögékerülés" is kellene hogy érjen 2k xp. Nem hogy nem üti át. :D -
Szpecnyaz #242783 De nem is az van hogy hülyék vagyunk, hanem hogy "zsidók" :D.
-
foxbat88fx #242782 hát ez egy igen csak gyenge játékmenet volt....
legnagyobb hibád hogy az arcvonal elején voltál
igaz még kell a 88as a tigerre, de az sem fog megvédeni a skulótol, tiger nagyon papír, sniperkedni kell vele, nem eszetlen módon előre menni
maradj a társaid mögött, és ne lövöldözz ész nélkül -
8 letöltés ,nyolc vélemény ...
én is megnéztem , -
Mindenki szembe megy az autópályán veled? Hagyd őket, bolondok!
-
Szpecnyaz #242779 El bírom képzelni hogy ez mit jelent :D.
Viszont az hogy mi az alapja, azt már nem. -
ez a fórum nagyon hatágúra sikeredett ...
csak gratulálok nektek ...
-
foxbat88fx #242777 rohadjak meg csak azért ism egnézem :D -
na itt a rípléjj ,lehet okoskodni ,hogy mi is volt
AcélFal -
lexlutor #242775 korhatarossa kellene tenni az internethasznalatot... -
foxbat88fx #242774 na ebben ne legyél olyan biztos!!!!
láttad a közvetítéseit??? full noob-ban közvetítette ahogy pz3/4el szerencsétlenkedik....
nincs gond a közvetítéssel, ha én közvetítenék, vagy bárki jó játékos, ahol legalább van látnivaló, tanulni is lehet belőle akár....
de annak hogy közvetítse az ember hogy pz3/4el kisebez 300at csatánként :S