418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Na, sorozatban a 7. vereség után abba is hagytam. Nem erőltetem, ami nem megy...
  • foxbat88fx
    ja bocsi elfelejtettem írni hogy a feles nálam szodáspoharat jelent
  • GaBenc
    Most nézem, 4 feles? Minek erőlteted ha nem bírsz inni?
  • stoppos
    Nála valószínűleg csak egészen messzire gurult a horogkereszt. :)

Kár hogy trollkodás lett belőle, megnéztem volna mi történik, ha zsan66 kísérlete sikerül. :)
  • GaBenc
    Most mi lesz velem.............csak szilva van meg szar sör......mondjuk az kockában :D
  • foxbat88fx
    alapnak megteszi 4 feles jóféle sárgabalackpálesz!!!!
  • GaBenc
    Mi a bajod? Nem fértél be? Csak egy szavadba kerül szívecském...elintézem neked. :D
    Tudod Én vagyok a teherautó sofőrje. Ha gondolod csinálok helyet a platón.
    Kell ez nekem?
  • GaBenc
    Srácok, ez a Nesu ez szét van zuhanva vagy én nem vagyok képben. Pedig én is szoktam trollkodni, de valami alap azért kell.
  • lexlutor
    huz vissza kozejuk a szived mi? :)
  • GaBenc
    Eszem a szívedet....hagymával. Taníts mester.
  • Nesu
    amikor sok buzi többségben van ,azt úgy hívják a Föld minden pontján ,hogy melegfelvonulás !!!
  • lexlutor
    jah es a vegen meg ne kostolod, mert az tenyleg gusztustalan mar, hiaba szerted az izet!
  • Pares
    Ma már másodszor szed ki az arty egy lövéssel, mozgás közben, valószínűleg teljesen találomra. A reakciójuk: XD.
  • Malarki
    De most te itt őszintén mit akarsz? Amit beszélsz senkit se érdekel, csak röhögnek rajtad, a játékoz nem tudsz hozzászólni, igazából értelmes megnyilvánulásod sincs. Hasznod nincs, kár nem okozol, akkor minek vagy itt?
  • Nesu
    de azért kell mögé ,egy mosoly jel ,hátha észreveszlek innen hogy valahol melegedsz
  • Toweliee
    Szerintem Ernst Röhm-el keveri.
  • lexlutor
    hiaba no.. mondom en a ferfiakkal valo nemi aktusrol valo almodozas.. szoval.. hmm.. azert adolf meg szeret:)
  • Nesu
    most őszintén szólva ,ha titeket lehugyozlak sokkal nagyobb az egyetértés a környezettemmel így ,ha nem bánjátok a szátokba is beleszarok egy kicsit
  • Plata
  • JeffDunham
    Megnéztem én is a replayt. Kár volt. Kicsit elszomorodtam. Főleg amikor megláttam a magyar zászlót a tank oldalán...

Minek kell azt erőltetni ami nem megy?!
  • Droughert
    Gyanús volt nekem az a sok német tank a garászban....
  • Nesu
    kun az anyád faszát ,a cigány még nem kun ,mert kunok mellett szopott faszt
  • Plata
    Ha már arra jársz nyúlj le nekem pár aranyrudat.
  • yossarianHUN
    Azért egy képeslapot dobj már a modi topikba még előtte légyszi.
  • Toweliee
    Sabbat-kor??????
  • Szpecnyaz
    Na mindegy, én lépek. Hívtak a srácok, hogy menjek be a bankba, mert meg kéne beszélni a terveket a világuralomra vonatkozóan :).
  • Nesu
    mellnézést
    *ez a te statod az sg -n ? : -4869/ 198
  • Plata
    Én mindig kimondom amit,gondolok,akár tetszik akár nem.
  • lexlutor
    huh.. ez meleg volt. kosz!
  • Szpecnyaz
    Weisz rabbi azt mondta hogy ez nem igaz...
  • Nesu
    ez a te statod az sg -n ? : 198 (69 / -48)
    majdnem olyan mint az enyém 40 és 45 közötti basszus még ki ilyen magasról származó ?
  • Plata
    Hát ez tetszett.
    Mennyit kell fizetni érte hogy levizelhessem a maradványait?
    Mellesleg nem vagyok zsidó,katolikusnak születtem,de már vagy 26 éve ateista vagyok,mellesleg nem vagyok magyar mert félig kun vagyok félig meg jász.Nácik meg bekaphatják a kutyám némiszervét.
  • lexlutor
    meg ne mond neki h jezus zsido volt!!!
  • ladista
    ...és az a zárótűz...
  • lexlutor
    huha.. akkro ha geza nem volt magyar, meg a het vezer sem.. hmm.. akkor honnan jottek a valodi magyrok? a marsrol? vagy sumer osmagyarsag? vagy a japanoktol?:))
  • Plata
    Te jó ég miről maradtam le,már megint beszabadult ide egy kiskorú idióta?
  • stoppos
    Pont ezt akartam én is mondani. Most fejeztem be a meccs nézését. Nem semmi egy kör volt.
  • Szpecnyaz
    Nyugi! Adolf nem halott! Egy Jeruzsálemi zsinagógában őrizzük ereklyeként :P.
  • JeffDunham
    Látod ő is a beltenyészetet favorizálja!
  • Szpecnyaz
    Nekem se, legalábbis a rabbi képző fősuliban azt mondták :).