418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bármi a mi a földben van, még ha a saját kertedben is az az állam tulajdona. Azt hiszem valahogy így van megfogalmazva. Ez a törvény a bányászati jogokkal függ össze vagy valami ilyesmi. -
madmanic #242892 hihetetlen!
elindulok, belenézek a kukkerbe kilövök egy ellent, mennék tovább és HÁRMAN MARADTUNK A CSAPATBÓL..
Az ellen meg egyet sem veszített..
Ennyi nyomorék debilt te jó ég.. -
nemtudommivan #242891 Kerdes.
Ha onkormanyzati teruleten talalok a mocsarban egy II vilaghaborus harckocsit akkor azt kiemelhetem onnan ? Vagy az akkor allami tulajdon ?
-
madmanic #242890 is3 top tank hátul kempel és nyomkodja az F7 et..
agyameldobom.. -
madmanic #242889 7 ből 1....
5 biztos win volt és elhullik a sok nyomorék -.- -
Nickel77 #242888 Szeva. Ma eddig nagyon szeret a WG. 10 csata 9 win. -
madmanic #242887 Reggelt!
Érdemes ma felmenni, vagy várjam meg a holnapot..?
Tegnap sajnos nem bírtam idegekkel.... -
Nickel77 #242886 Győzelem!
Csata: Westfield 2013. július 21. 7:51:29
Jármű: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 233
Szerzett kredit: 46 090
Csatában elért Achievement: Elit lövész
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Felszerelés hozzáadva: Nagyméretű szerszám készlet (x2) -
Nem olvastam végig a mondatot -.- -
yossarianHUN #242884 Le van.
" Please note that this mission can only be completed once per account per day. " -
Én frissítettem a stat modot (az okozta a problémát), szal ki kéne írja. Itt biztos nem erről van szó, mert nincs a depómban a 2 prém javítókészlet. Ráadásul a teljesítés legalább 10-15 csatával ezelőtt volt. -
TiborTamas #242882 Szerintem megint az van, hogy nem mindenkinek írja ki. Pl. nekem is a múltkor nem írta, hogy teljesítettem a küldetést, mégis ott virított a plusz garázshely. Ráadásul nem is azonnal, hanem csak 2-3 csata után adta hozzá. -
Mekkora cumi! Am nincs leírva sehol, h 1 nap alatt kell kilőni mind a hármat és naponta resetelődik. Aztán lehet így van, mert nekem is teljesítve van a mission, de én sem kaptam semmit. -
AlucardHuN #242880 Ez nagyon jópofa fox! :D Nagyon epic, tiszta össznépi fun, kicsit még a 80-as évekbeli magyar rockból is merít.
Amúgy az a fekete csajszi ki az elején? -
AlucardHuN #242879 Érdekes kis trash metállt nyomnak:D
Amúgy épp olvastam, Jason Newsted is köztük van/volt?!! -
foxbat88fx #242878 hát én most erre vagyok rákattanva :)
ha szereted a magyaROCKat akkor felismersz benne egy két embert :)
https://www.youtube.com/watch?v=WXWfS8dnTnQ
sztem rohadt jó lett!!!! -
Vagyis inkább ez! Ez jobb!Voivod: Kluskap o Kom -
iTT VAN EGY AZ ÚJ lemezről:
-
foxbat88fx #242875 hát akkor basszák meg a jó anyjukat :D
tudnád mennyit törtem magam hogy levadásszam a T57-et...
T69 meg T54E1 első nap megvolt, azok hulladék tankok, csak T57el már ritkábban találkozok.... ennyit szenvedtem a semmiért! kösz WG -
Ez de jól esett. 
Replay -
Sir Charles #242873 MATILDA RULEZ FOREVER :)
-
AlucardHuN #242872 lyet mondani drága jámbor voivod barátunknak!!! Mivel bántottad meg a kis lelkét?:D
Hogy az ilyennek szakadna a fejére a gázkamra xDDD
Ennek tiszteletére meghallgatok egykét voivod számot, úgyis dícsérted milyen jó zenekar;) -
Moonshiner #242871 Az ilyen embert kezeltetni kéne, súlyos betegsége van. -
Toweliee #242870 Természetes, hogyha valakinek küzdeni kell az identitásáért akkor az jellemzőbb az attitűdjeire is. Ez minden nemzetnél így van. -
felre ertettel...nem a stilusra gondoltam...csak a magyar erzes bennuk jobban megvan (mondjuk ertheto)... -
Erre nem fogadnék, mert elég sok erdélyi,és felvidéki magyarral dolgoztam és azt kell mondjam , a többségük kultúráltabban viselkedik az anyaországbeli magyaroknál.
Szerintem egyszerűen egy elmebeteggel van dolgunk! -
ez a nesu mar az adatlapjan is hazudott....azt irta FIU....:D -
fogadni mernek hogy határon tuli.....(nem akarom bantani oket) de bennuk van ilyen nagy magyar erzes....:D -
Képzeljétek srácok! Újdonsült fórumtársunktól ezt a privát üzenetet kaptam:
Feladó: Nesu
Elküldve: 2013. 07. 20. 21:29
Tárgy: Nincs tárgy
"áruldmárel te cigány gyütt-maradt ,mi a fasz vagy te ? moderátor ? vagy csak egy cigány buzi ?
mert magyar nem vagy !!!"
Hát, Arany János bizonyára büszke lenne a te ízes magyarságodra,és pazar szókincsedre!
Én ugyan magyar vagyok, de azt is tudom, hogy te mi nem vagy: NORMÁLIS! -
Még egy agyhalott fasz! Mit akarsz te tulajdonképpen? A világot utálod, vagy önmagadat? Ha értelmesen nyilvánulnál meg, talán valaki meg is hallgatna, és nem kellene a teljes trágár szókincsedet felhasználni... -
Malarki cimborámmal szakaszoztunk egy kicsit. Leginkább agyonszoptuk magunkat, de a végére jött ez az igazán kellemes meccs.
Semmi extra, de jól példázza, mennyivel szórakoztatóbb szakaszban játszani!
Replay
Zene -
yossarianHUN #242862 Gyors hirdetmény, tankertársak:
Tagfelvételt hirdet az SZLH (Szent László Hadosztály) klán!
A Klánról:
Célunk egyértelműen a stabil CW illetve ESL részvétel, melyet a lehető legrövidebb idő alatt szeretnénk elérni. A versenyeken való részvét mellett fontos még számunkra a szórakozás és a jó hangulat is.
Feltételek:
-Aktivitás
-1100+ Efficiency / 1100 WN6
-Csapatjátékos
-Jó helyzetmegoldó képesség
-TS3 használata kötelező
Ám ha ezeknek a követelményeknek nem felelsz meg, 900 alatt van az effid, de fejlődőképes, használható játékos vagy, még mindig jelentkezhetsz alklánunkba, a Szent László Dandárba. Ehhez feltételként csupán annyinak kell teljesülnie, hogy 4000 csatánál kevesebb van az accountodon.
Jelentkezés: Privát üzenet itt, vagy ingame (yossarianHUN) nekem, vagy más toborzónak.
-
kHares #242861 napi mission, naponta resetelődik -
foxbat88fx #242860 lehet hogy egy nap alatt kell kilőni mind a 3at.... hülye buzi WG-sek, odaírhatták volna ÉRTHETŐEN -
foxbat88fx #242859 lol betett ellenem egyet, és ki is nyírtam... és már csak T57 kellett az amcsi misszióhoz de nem kaptam semmit :S most mivan? :D -
kHares #242858 Muhaha, At15-el encounter Himmelsdorfon jobb alsó sarok ismét. Na mondom nem megyek föl szépen araszolok majd halálfolyosón föl. Persze 10 emberünk a hegyen meghal. Atán jönnek rám egyenként szerencsétlenek csak úgy olvadnak a tommy géppuska előtt.
Láttam foglalnak de mégis jönnek míg kettő maradt. Beszólok ne legyetek gyávák. Kv1s visszaír gold noob. Wtf? Mert köcsög vagyok 30 euroért megvettem ezt a gépet még jó hogy lealázok mindenkit. Privátban megkérdeztem mégis mit szív miről beszél de nem reagált, sok köze lehet a játékhoz -
foxbat88fx #242857 na teszek egy próbát
felmegyek ISU-152vel T57-re vadászni.... hátha összejön
-
Oddball29 #242856 Elkéstél, a pénteki nap a náculásé. Rendnek kell lennie. -
Amatőr. Én kitartó vagyok 4/13-nál szálltam ki. Most trollkodom. Ez legalább megy.
-
Na igen,"nem vagyok én fél ember". Vagy adsz inni vagy "hagyjál" békén.