418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hmmmmmm na igen. A golddal nem számoltam. Persze mindenki azzal fog puffogtatni. Így már van benne ráció amit írtál.
-
Lassú. Ha hegyes dombos a pálya akkor megeszi a T29. A T29nek az alját könnyebb eldugni mint a tiger p tornyát.
Kicsi sík pályán mint pl Himmelsdorf ott lehetne használni igazából. -
Szpecnyaz #243051 Pedig a CW event alatt is mindenki azt használta.
Mozgékony + a legjobb pen (300) és DPM a heavyk között.
Egy T29 mellé tökéletes.
Toweliee: a Tiger P fos, mert alacsony a DPM-je, lassú, + az IS2 gold ammóval ott hajtogat rajta pinát ahol csak akar. -
Toweliee #243050 Tiger P totál nem játszik be? -
IS2? Frászt! 

Esetleg AT7 védeni/támogatni.
-
Szpecnyaz #243048 T29/IS2/T71 -
1 db T71, és 2 db T29 a nyerő...
-
Tuti revolveres szarok lesznek a nyerők....
-
Toweliee #243045 Melyik 7-es járgányt javasoljátok? Milyen felállással? -
Toweliee #243044 A World of Tank Magyar Portál újabb versenyt rendez, ezúttal azonban ér lőni, sőt!!!
I. WoTMP Full Metal Cup
3v3-as küzdelmek egyenes kiesés rendszerben. A legjobb csapat pedig elviszi a főnyereményt és vele a dicsőséget. Három fős csapatok jelentkezését várjuk, plusz regisztrálni kell tartalékba egy negyedik embert is.
A Jelentkezés menete:
[email protected] –ra várjuk a leveleket, amiknek így kell kinéznie:
Levél tárgya: I. WoTMP Full Metal Cup
A levélnek tartalmaznia kell a csapat nevét, és 4 ingame nick nevet.
Szabályok:
- 3 fős csapatok jelentkezését várjuk +1 ember tartaléknak.
- Csak hetes szintű tankokkal illetve ötös artyval, spotter tankkal lehet nevezni.
- 1 arty lehet maximum egy csapatban, de a használata nem kötelező csupán lehetőség!
- 1 spotter lehet maximum egy csapatban, de a használata nem kötelező csupán lehetőség!
- Csapat névre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a játékbeli nevekre.
- A jelentkezés nyitott - kizáró indok csupán a szabályok be nem tartása!
- Harconként 15 perces időlimit.
- A meccs alatt bármilyen szó -vagy írásbeli trágár megnyilvánulás az adott csapat azonnali, teljes diszkvalifikálását vonja maga után!
- Minimum 16 csapat jelentkezése szükséges ahhoz, hogy elindítsuk a kupát.
- Maximum 64 csapat jelentkezhet.
Lebonyolítás menete:
- Egyenes kiesés rendszerben fog működni a verseny.
- Biztosítva lesz minden harcoló csapatnak TS szoba
- Döntetlen esetén az a csapat nyer, akik több sebzést osztottak ki összesen.
- A csaták vasárnaponként 15:00-tól lesznek megtartva.
- Ha valamelyik csapat nem jelenik meg a kiírt időben, az technikai vereséggel kiesik.
- A csapatok összesorsolását a WoTMP, véletlenszerű kiválasztás alapján, géppel végzi.
Nyeremény: Az I. helyezett csapat döntőben részt vett tagjai egy-egy, szabadon felhasználható bónusz kódot kapnak, ami tartalmaz: 1000 aranyat, 3 nap prémiumot, 1 garázshelyet és egy 1 PzKpfw 38H735(f) tankot.
Jelentkezési határidő: 2013. Augusztus 1. -
Kis ujjnyi jót ad, és az egész karomat letépi a sok szarral.
Esélyes, hogy lesznek , Európa " nép " ként....
Múltkor olvasgattam hogy közel 400 ( ennyire emlékszem ) tankot tudnak még bele tenni, ki is volt elemezve, és teljesen hihető.
Csak a németeknek annyi td-t tudnának össze szedni hogy 5 ágat lehetne össze rakni.
Oroszoknak kb. 4 heavy ágat lehetne össze rakni.
+ prém tankok / gift tankok
Messze van még a vége :/ -
yossarianHUN #243042 Még 400 tankot terveznek a játékba tenni. -
virkir #243041 Ez egy ilyen játék.
Amit egyik nap ad azt másnap elveszi.
Hogy rohadjon meg de főként az a sok debil aki beszabadult.
szombat
ma
Mindkét nap egyedül voltam -
arel #243040 Kössz a gyors választ.Mennyire igaz egyébként,ahogy olvastam a wiki-n,hogy még v.50 harckocsit még beletesznek,és köztük ott lesz lengyel,magyar,stb. is? -
lexlutor #243039 ez nem uj. miota vannak a perkek: adrenlin rush, meg a tobbi. -
zsan666 #243038 Persze, de csak ha véget ért a csata és addig a csatában lévő tank zárolva lesz. De másikkal nyomhatod addig is... -
Tessellia #243037 megkapod igen, az adott körben nyújtott teljesítményed a lényeg, ettől függ az xp meg a kredit -
Pares #243036 Ha kilőnek, nyugodtan visszatérhetsz a garázsba, minden megkapsz ugyan úgy. -
arel #243035 Hali.Nemrég kezdtem el a játékot és az lenne a kérdésem,hogy ha a játékon belül kilöttek és lusta vagyok kivárni az eredményhirdetést,akkor megkapom v. sem az ezüstöt és tp.-t ha visszatérek a garázsba? -
Pares #243034 Nekem ilyen naponta többször is van. 100%-ról leamortizálom úgy 1-5% környékére, és onnantól pattogok vagy critical 0% damage. Persze hiába van az ellenségnek 250hp-ja, az én ágyúm meg átlagban sebez 300-at, az utolsó (előtti) lövés valami csoda folytán csak 249hp-t sebez. Nemtudom, ti hogy vagytok vele, de én baromi sokszor találkozom 1hp-val rohangáló ellenfelekkel. És ez valami új dolog lehet, mert javítás előtt nem nagyon volt ilyen. Most meg szinte minden második ellenfél (beleértve magamat is!) valahogy túléli pár hp-val, mintha valami last chance kártya lenne a pakliban. Elég idegesítő tud lenni, főleg amikor pont ez az általam lesebzett 1hp-s ellen lő ki. -
Pares #243033 Nekem meg az, hogy accoc közötti pénz cserére adna lehetőséget... -
pecaboy #243032 Érdekesnek találtam, elkezdtem vizsgálni...
Szóval alapesetben tényleg 0-t jelez a tankviewer, viszont ha leszedem a tornyot és csak az ágyút hagyom fent, mutat egy 38 millis pajzsot is. (Mondjuk az se sok :P ) -
pecaboy #243031 A Ram2-nek tényleg szó szerint nulla a páncélja a löveg alatt és felett? -
Szét b@szott az ideg... Így kezdődött a mai játékom. Majdnem 700-as átlag TP a bukott csatákból. Bármit csináltam, nem engedett nyerni.
Két említésre méltó köröm volt. Replayek a képek felett. T57-el támogató, full campet toltam. Elég szánalmas volt, de hatásos.
-
Én nem tapasztaltam ezt. Nekem a space-re van állítva a tűzoltó és ha megnyomom egyből "kialszik" a tűz. Mindegy hogy egy égés után nyomom meg vagy pl. három után, ez már a reflexen múlik. Én még mindig a sima poroltót használom. Nincs szükség a prémre. -
Hehe, ez nekem is beugrott ma mikor a 110-es átütésű ágyúval kétszer lepattant a lövés egy 10%-os hetzer seggéről, ami asszem 8mm!
Ellenben az akciósan vett matilda és RamII amikkel eléggé bénázok, (ráadásul a ram pontatlan és alig alig sebző ágyúja egy vicc), azok winrate-e bőven 70% felett van.
Random mi?
-
Toweliee #243027 Facebook-ról -
szakasz #243026 igen, erre írtam a helyes fordítást, bocs, nem írtam oda hogy helyesen.
te honnan másolod ? -
Toweliee #243025 Nem tudom de én ezt másoltam be: "- SerB pillanatnyilag a franciaországi Fontainbleau-ben tartózkodik, de augusztusban el fog menni az Xbox 360-ra érkező WoT chicago-i bemutatójára." -
szakasz #243024 ki fordítja ezeket ? google ???
pl:
Serb augusztusban chicagoban lesz hogy ellenőrizze az Xbox360 WOT-ot -
Azért ilyenkor eszembe jut az anyós mértékegysége. (1 megakurvannya.)
-
Ez vicc. KV-1 leszalámizom, marad neki 17 hp. Gyorsban lövök neki két lepattanót. Rám fordul és végem. Szeretnék az arcára mászni annak aki ezt a randomot beállította.
-
Első ezer csatás tankom. Nagyon megkedveltem. Pedig már nem annyira jó mint régebben volt.
-
Plata #243020 Jó hogy mondod,kösz még egyszer. -
lexlutor #243019 azon sem lepodnek meg :) -
lexlutor #243018 holnapig akcios ha jol lattam! -
Destydeme #243017 Ha megvan a replay küld már el légszíves,prv is ok 
Voivod32 ne mérgeld magad,ahogy szoktam mondani,inkább játsz a gyerekekkel:) -
Plata #243016 Köszönöm,akkor lehet megveszem tigrist,arra pont van lóvém. -
Toweliee #243015 A gyakorlóra az jutott eszembe, hogy random helyett oda mennének játszani. -
lexlutor #243014 -ugylatszik tul sokan szazadoznak.
- a gyakroloban meg a vegen megtanulnak az emberek hova kell loni.
- a karakterisztika osszehaonlitasbol is biztos kisulne par mokas dolog