418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• PiciPanzer
    TecTreeTango-ban az első 4 helyezett csapat tiger p-s setuppal állt ki. Közöttük mi is. Bár az más volt, azért nem biztos, hogy temetni kellene a németet.
  • JeffDunham
    Túlértékeltelek. Legyen ez a legkisebb hibám.
  • Szpecnyaz
    Azért a T5 vs T7 nekem se menne :D. (arra ott van Marchizor)
    T6 már inkább :D.
  • JeffDunham
    Drága Barátom. Ha figyelmesebben olvasnál akkor észre vetted volna hogy nem rólam van szó hanem Speciről. Én nem valószínű hogy meg tudnám csinálni a tier 7 vs tier 5-öt, de ő lehet hogy igen. Nos ezek után a hozzám írt szavaid kissé nem helyénvalóak. Tőlem még nem láttál itt olyat, hogy becsméreltem volna más játéktudását ha ellenem volt, és vertem volna a nyálam arra amit elértem, pláne mást lehurrogva. Persze életem tényleg nincs, nem dolgozom, nem foglalkozom a gyerekekkel, antiszociális vagyok és szánalmas. Köszönöm a jellemzésem.
  • Szpecnyaz
    És miért nem vagy hajlandó ezt élesben is bebizonyítani? Mert per pill nagy a szád, de amikor bizonyítani kéne ingame is, akkor persze már válaszolni se válaszolsz.
  • mittomén1
    távolról egyértelműen tiger p.közelről meg kb olyan mint egy vb döntő nem lehet előre megmondani,van hogy a véletlen dönt.
    olyan csatám voltam már ahol kv1s meg IS lőtt rám.kiszedtem mind2-t és mivel nem egyidőben lőttek mindig annak forditottam a frontomat aki épp lőtt.pattogtak rendesen.1 átütőt kaptam be 5/5 ment át.és ez közelharc volt.mivel xvm-t nem használok nem tudom noobok voltak e de kb 100méterről folyt a harc.
    mentem aludni jó éjszakát
  • yossarianHUN
    Hát nekem eddig úgy tűnt hogy a mondanivalód lényege, hogy az IS-2 fasorban nincs a Tiger P-hez képest.
  • mittomén1
    nézd meg az átlagsebzést szorozd be tűzgyorsasággal vedd figyelembe a pontosságot és az átütést.szoros csata is lehetne.a mondanivalóm lényege hogy senki nem éljen olyan tévhitben hogy 1v1ben szétszedi miközben bekap max 200 sebzést és röhögve továbbgurul.
  • yossarianHUN
    "nyilván engem is lőtt már is2.de nem emlékszem hogy 1v1ben full hp-val találkoztam már volna vele."

Akkor meg mi alapján mondod, hogy elveri a Tiger P az IS-2-t 1v1-ben? Mert ha jól értem nemrég még ezt állítottad.
  • mittomén1
    utánad következő hozzászólónál az igazság.lehet hogy nincs elrettentő ereje de pont ezért kell vele hátrább maradni.azért gyorsan szétszed ha te nem látod.aki meg azt mondja hogy 20centi páncél rohanj előre!!! az nem tudja használni.olyan tanácsokra meg nem hallgatok aki nem ért hozzá.
  • mittomén1
    részemről lezárva. IS és terjedő koppintásai meg tech tree-n elődjei a legnagyobb noob tankok.kevesen tudják használni.német ág nem olyan népszerű tehát már csak emiatt is tiger p.10ből 6 wot játékos vörös effis és ezek a gyökerek mennek kv1 kv1s is is3 is2 is,ezeket könnyű kilöni saját csapatban meg idegesítő pancserek.az hogy te zöld effis vagy az egy dolog.attól még nem vagy sérthetetlen.nyilván engem is lőtt már is2.de nem emlékszem hogy 1v1ben full hp-val találkoztam már volna vele.
  • Master91
    3-400 méter picit tulzás :D
    Álló tankként ami fikarcnyit se mozdul sztem 5 lövésből 2x pont azt találod el

• popey8
    Kicsit túl becsülöd és túlságosan elfogult vagy a kedvenc tankodat illetően és még a csapatról nem is beszéltünk. Az LFP-je és az a nagy bumszli a tetején túl nagy és könnyű eltrafálni még messziről is. Pontosság növelés óta BL10-el eltalálom neked 300-400 méterről. Ha jó játékos ül benne, akkor egy IS2-re nem biztos, h rámegyek, de egy tiger p-re simán. A lövegének semmi elrettentő ereje.
  • mittomén1
    egy ilyen heavyvel nem lehet mást csinálni.kicsit sebez pontos.sniper tank. ha minden papíron agyon páncélozott tankkal előrerohannék...kösz nem.
    közelharcban is életének 3szorosát beszedi lehetséges sebzésnek mire kilövik.
    és a szerinted nem mellébeszélés: nálam nincs felrakva a teszt szerver.8.6-ot probáltam nem jött be inkább normál szerón gyüjtöttem tp-t azzal legalább megyek is vmire.
  • mittomén1
    ah imádom az ilyen nagyképű hozzászólásokat.tier 5el tiger p ellen? arra elég hogy megsirasd.
    lehet hogy jobb vagy nálam vagy csak simán csaló ami mostanság kezd elterjedni sajnos.de tudod nekem van életem és szórakozásból játszom."sárga játékos vagyok magyarán átlagos 1050 az effem 5000 csatám van 10hónap alatt.
    neved alatti kiírásból meg látom hogy 27db tizes tankod van.ezek szerint életed az tutira nincs.szóval menj és szerezz egyet.én valahogy nem érek rá évente 30ezer csatát menni de ha ráérnék se mennék annyit.
  • Szpecnyaz
    Megkérdem újra, felmegyünk tesztre és lejátsszuk? (és nem mellébeszélést, hanem választ várok erre a kérdésre)
    Am meg arra nem lennék büszke hogy egy páncélra építő heavyvel kempelek.
  • mittomén1
    talán mert randomban 15v15 van nem 1v1.persze random csata közben odajöhetsz mellém jó közel csak feltételezem a csapattársaimnak lesz hozzád út közben pár gesztusa amik nem túl barátságosak:)
    konkrétan ha én 1-200méterrel mögöttük állok(mért ne onnan is eltalálok bármit) akor kétlem hogy a közelembe tudnál jutni.
    1v1et meg matekozd ki.neked 4 lövés kell ahhoz megölj legalább.én ezalatt lönék vele 6ot.persze ha vki lepattan véletlenül az veszít.ez a wot random faktora vagy mi a szösz.pattantam már weak spotról is nem is egyszer sajnos.
  • JeffDunham
    Ez aztán kuva nagy kihívás számodra.

Tier 5 elég lenne neked oda.
  • Armisael
    Ha már ennyire statisztikát nyom mindenki. Tegnapi nap ma ugyanúgy folytatódott

Délelött:

Gyözelem/Csata: 4 (13) (30.77%)
    Tap: 582 (7 567)
    Tap.(x1): 391 (5 088)
    Szabad tap: 78 (364)
    Bevétel: 46 068 (66206/-20138)

Délután:
    Gyözelem/Csata: 6 (13) (46.15%)
    Tap: 855 (11 118)
    Tap.(x1): 508 (6 600)
    Szabad tap: 80 (537)
    Bevétel: 130 018 (130018/0)

Este: Itt 5/12-nél behívtak platoonba és ami 5 won 1 lossal végződött.
    Gyözelem/Csata: 12-1 (19) (63.16%)
    Tap: 566 (10 750)
    Tap.(x1): 507 (9 642)
    Szabad tap: 22 (520)
    Bevétel: 233 685 (299485/-65800)

Mai nap mérlege:

Gyözelem/Csata: 22-1 (45) (48.88%)
    Tap: - (29 435)
    Tap.(x1): - (21 912)
    Szabad tap: - (1423)
    Bevétel: 409 771 (495709/-85938)
  • Bangaro
    Tigris 2, csak med után szokni kell. élvezeti faktor miatt IS-3 mindenhol, vagy T-32 hull down. Én szerettem mindhármat.

Panther 2 sem rossz azt is kedveltem, csak stock-ként besírsz rajta.

Szerintem
  • Pares
    Ja, és ugyanakkor megtartásra kéne egy VIII-as tank, ezért kérdeztem a funfactor-t.
  • Pares
    Szerintetek a Tigris II és a Panther II közül melyiknek nagyobb az élvezeti faktorja, ki melyik tankra voksolna? Jelenleg full medben nyomom, Leo 1 felé vezet utam, ezért hezitálok a PII felé menni, az E-100 eléggé csábító...
  • Pares
    Pantherrel meg se próbálom...
  • Szpecnyaz
    Meg am nem tudom miért kéne 300 méterről lőni rá. Azért van neki motorja és lánctalpa hogy mozoghasson.
  • Szpecnyaz
    Mondom én, felmegyünk teszt szerverre és lejátsszuk :).
  • Malachit
    Én is elég prionak tartom mikor meglátok egyet td-vel, szórom 2 kézzel rá az áldást, mert harap az IS2 :) T29 csak akkor fontosabb nála, ha kivan a teste.
  • mittomén1
    azt nem hinném.ugyanolyan mint az IS.és mivel ez frontharcra való a tiger p meg sniper valószínüleg gyakrabban vívnak nagy távolságú harcot. 0,46os pontossággal hogyan lövöd ki 300-500méterről? 175pennel esélyed nincs átütni.az is2 meg ugyanolyan páncélozatlan mint az IS szóval hiába sebez a tiger p kicsit de az talál és átüt 203 pennel.
    közelről kicsit módosul a felállás de weak spotot célozni főleg ilyen pontatlan ágyúval csak nagyon közelről lehet is2nek.szerencsén is múlik de te sem gondolod komolyan hogy abban a ritka esetben amikor ez a 2 tank közel kerül egymáshoz(természetesen ha nem noob tiger p-ről van szó) úgy lövöd agyon hogy 1000hp-val röhögve gurulsz tovább.számold ki.4et lősz de addig a tiger p 6ot ami átlagsebzésen elég a is2 kivégzéséhez.
  • Bangaro
    No és mit mondjak én is?
    Hazaértem kerti partis, sütögetős, sörözgetős vasárnapról...

Gyözelem/Csata: 1 (7) (14.29%)
    Tap: 895 (6 268)
    Tap. (x1): 705 (4 935)
    Szabad tap: 39 (307)
    Bevétel: 95 995 (95995/0)
  • Malachit
    Engem megmozgatott, elolvastam :P
  • Szpecnyaz
    De az IS2 randomban is agyon veri a Tiger P-t, meg úgy bármelyik T7 tankot.
  • mittomén1
    azt nem figyeltem elnézést.én randomról írtam.ne kövezzetek meg de ha a kedvenc tankomról van szó akkor csőlátásom alakul ki
  • Szpecnyaz
    Gyere fel teszt szerverre, nyomjunk egy 1v1et. Én IS2vel, Te meg Tiger P-vel.
    Meg am nem tudom feltűnt e, de nem randomról beszéltünk, hanem CW/ESL-ről.
  • Master91
    3v3 szituációról beszélünk 1 versenyben, ahol nem hülyék fognak indulni ( valszeg ), nem pedig random csatáról

• Szpecnyaz
    Mondjuk én nem ESL-ezek. De sok klántársam igen. Pont valamelyik nap mondták, hogy egy szintén 3v3 kupán 6k goldot/fő zsebeltek be. Szóval látható a különbség.
    Meg gondolom az T8 volt. Szóval nem értem miért ragaszkodnak a T7hez, amikor mindenki T8 tankot használ versenyhez.
  • mittomén1
    na tessék abbahagyni a tiger p sértegetését.ha nem tudjátok használni az nem a tank hibája.alap darab a garázsomban.ez egy kiváló sniper tank. még a 8asokat is lepattintja.persze a kupola gyenge pont de messziről azt nem találják el.lehet vele gyilkolni rendesen,nagyon pontos.
    arany lőszert meg jagdtigeren kipróbáltam kiváncsiságból.egy rakás ....
    elvileg azért van hogy olyan tankot lőjön ki amit normállal nem tud.de 352es pen is lepattan pl az e100-ról de e75-ről pattantam vele.utána betöltött normál lőszer átvitte.felesleges pénz kidobás.messziről random hogy átüti attól füg hova megy a lövedék,közelről meg nyilván weakspot.
    akinek meg az élvezet hogy pl gold-al megöl egy tiger p-t hát gratulálok.tanuljon játszani.aki tud tiger p-vel játszani 1v1 ben bármelyik hetes heavyt megeszi.persze legtöbben azt sem tudják hova kell lőni rajta.lövik a páncéltesten a 18-20cm acélt...sebesség meg 30kmh.és?melyik heavy száguldozik 65el?
  • Toweliee
    Naja. Egyszer mentem szakaszba két HUNS-os sráccal. T6-ban. Hát, más kategóriás playák voltak, mint én. Kettőt lőttem, ők már 4+3 killnél jártak. Szóval érthető, ha ez már nem pálya nektek.
  • Szpecnyaz
    Ja, és ezt most nem nagyképűsködésből írtam. De ez a bónusz kód szerintem nem éri meg a vesződést.
    Mert mindenki T8 tankokat használ ESL-re. Szóval kell egy T7 tank, abba képezni egy 2 skilles legénységet. Szóval a rá fordított idő nem áll arányban a nyereménnyel.
    Bár ez az én privát véleményem.
  • Szpecnyaz
    Nem hiszem hogy ez a főnyeremény sok mindenkit megmozgatna a HUNS-ból :).
  • Toweliee
    Vágom. Ti jelentkeztek? Vagy valaki innen a fórumról?
  • Toweliee
    Na igen, gondolom ide nem átlag random playerek jelentkeznek akik nem tudják, hogy mit kell szemből kezdeni a Tiger P-vel.