418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Kis csíter, menet közbe is van álcaháló + periszkóp
  • TomDantes
    Hát igen. Még zárt béta idején, ráadásul azt hiszem először csak az orosz szerveren kezdtem....szóval igen, WoT tekintetben öreg vagyok

De ez csak azért érdekes, mert sokan nem ismerik vagy nem emlékeznek milyen volt régen a játék. Amikor nagy dolog volt, hogy láttam olyan embert, aki látott Maust! Amikor még csak Hummel volt a németeknél.
  • foxbat88fx
    viszont ez a textúra bug iszonyatos.... új mapon van hogy 5 métert kell menni mire nem a sziklába lősz.... közben már rég vége a sziklának...
    gyökér amatőr balfasz béna WG, ennyit tudnak!!!!
  • foxbat88fx
    lol tényleg.... jó tudni xDDD
    akkor levan szarva a 7 kill :)
  • patchaou
    Ha ez vigasztal pool-hoz minimum 4-es tankok kellenek. Szóval lehet hogy 10 killel sem lett volna meg :)
  • lammaer
    Na, szállj ki a hintaszékedből :D

• Destydeme
    Hi.Aha vki...
  • foxbat88fx
    szép volt otep!!!!
    hát basszam meg :(
    bétás sörmivel betett kicsik ellen t4 és t3 és 7 killnél megdöglöttem :(
    pool medálom se lesz mostanában :(
  • patchaou
    Ja, de amikor 6k csatás emberek sírnak, mert pár két tierrel nagyobb is, van azt valahogy nem tudom hova tenni. Mi még keményebb MM alatt "nőttünk fel" :)

Foxi megsasolom :) Addig meg itt van az Én kedvenc replayem. A kis űrhajó hozott nekem egy pool medált :D Tudom volt már, de akik most érdeklődnek a SU101 iránt, azok még nem látták.
    SU-101 Pool - youtube
  • Tessellia
    Még valami.. Az SU-100M1 ágyújáról csak annyit, hogy hirtelen nem is találtam a tankjaim közt olyan jó sniper medál/csata arányt mint ennél a tanknál.
  • Tessellia
    Osztom Foxi és OT3P véleményét. Nem bokorban ülésre lettek tervezve azok a TD-k. Nekem nagyon tetszett az SU-100M1, igaz WR 10-essel kevesebb mint Foxinak, de van mellé 1.7-es átlag kill + 1600 átlag dmg, úgyhogy igazán jól lehet vele osztani az áldást:).
  • ToCsEk

the A team
  • TomDantes
    Hát MM...én még emlékszem arra, mikor egyik csapatban én voltam az egyik TOP tank KT-vel, az ellenfélnél meg Mausok voltak...több Masu . És valahgy sikerült...pedig az olyan régen volt, hogy gold lőszer se volt, sőt olyan régen volt, hogy sok mostani WoT-os akkor még tankot hanem csak csattogós lepkét tologatott...hja, a régi szép idők. A mai fiatalok ezt már nem tudják.
  • foxbat88fx
    nézd meg a replayem ;) abból látható hogyan is kell használni :D
    de igazad van teljes mértékben... nem bokor TD, igazából torony nélküli med-ek ezek :)
  • lammaer
    Ez bármikor megeshet, de mivel sztem ez is mindennapos esmény, nem hiszem hogy annyire ki kéne emelni :)

Azért jó dolog ha vkinek már csak ennyi baja van az MMel, mert egyébként jól működik.... ;)
    Hol vannak mér a régi jó okok, amikor szídhattuk úgy istenesen a matchmakinget :D

----
    @Patchaou: dettó, nagyon tudnak alkotni a playerek a chaten, ha nem top közelbe vannak. Szegény kis T4-es lightokat még megértem, főleg ha 0k csatás emberek, velük egészen jól kicseszett a WG...

• patchaou
    Annyit még hozzáfűznék, hogy ezekkel tényleg bűn megállni a bázison és ott várni, hogy majd lesz valami lőnivaló. Nagyon fürgék és úgy a leghatékonyabbak, ha nem csak addig használják ki a sebességüket amíg elérnek az első bokorhoz.
  • foxbat88fx
    hát voivod visszanéztem a replayt, és azért le a kalappal előtted
    remélem nem bántalak meg, de gondolom tudod, hogy nem te vagy a legjobb gamer, kb. átlagos vagy.... de 936 effidhez és 896 WN7-ed hez képest király voltál!!! ez az a medál amire igazán büszke lehetsz :)
    faszán kicsináltad őket ott a várnál :)
    GRAT!!!!
  • foxbat88fx
    az is brutális tank :D rohadt gyorsan tölt, iszonyat gyorsan szűkül és rohadt pontos.... németeket megszégyenítő gunja van :)
    mobilitása fasza, viszont a páncélzata annyira nem kemény mint SU-101-nek
    inkább távolról használtam, de közelharcban sem maradsz szégyenben vele, csak a 90mm páncélzattol ne várj sokat.... néha azért pattan
    de SU-101-hez képest jóval kevesebbet :)
    SU-100M1 137csata 226kill 62% WR

ha nem vagy full béna, akkor csak rábeszélni tudlak a SU-100M1 és SU-101re :)
    vétek lennei kihagyni őket :D
  • AlucardHuN
    Az a sejtésem hogy szivatóprogram megtalállta a pz 3/4-emet
    Legalább 6 cstát nyomtam vele csak szívás van
  • Okmyx
    A SU-100M1-re mennyiben hasonlít (T7)? Épp affele tartok, grindelem a T6 SU-100-at.
  • foxbat88fx
    imádom ezt a tankot ^^
    igaz nincs vele semmi extra a statomban (kivéve a kritikust) semmi kiemelkedő
    de mégis élvezetes vele a game :D
    egyszerűen dara :) csak egy tank kell a célkeresztbe és darál :D:D:D
  • Okmyx
    Ilyenkor inkább az a bosszantó, ha épp a napi duplázódat, x3 bonus stb. futod, és sebzés és érdemleges tevékenység nélkül kihullasz.
  • foxbat88fx
    tegnap kérte vki a replay-t amikor SU-101el mentem kiritikus medál :)
    itt a replay: Letöltés
    vicces amikor a VK3001H rámjön 1v1-be :D nem tudom mire gondolhatott... :)

(végén ne röhögjetek nagyon xd)
  • Mydgard
    Eleg beteg kor volt, ugy lett meg a Top Gun, hogy elsonek kilottem a bekekult csapattarsamat. :D

• patchaou
    Én többnyire akkor veszem észre, hogy egyel kettővel több ilyen-olyan tierbe eső tank van valamelyik oldalon, amikor csata közben valaki elkezd sírni miatta.
  • lammaer
    Rajta kompenzált, mivel T9ben volt plusszuk. Szokott ilyet csinálni.

Persze nem jó érzés planktonnak lenni, de hihetetlenül alacsony ebben a topikban az emberek pánikküszöbe. Én kb vállat vontam volna, elmorzsolok egy szitokszót a fogaim közt, aztán miután 1 perc után minden érdem nélkül meghalok, nyomok egy exit battlét és gurulok egy másik tankkal.
    Screenshot, upload, poszt ide a topikba.. minek vesztegetném az időt vele?

• Pares
    Ezúttal egyik se lesz stock, a modulok java már megvan, egyedül a torony és lánctalp hiányzik.
  • VanDaal
    Ha jobban megnézitek a képet, ő az egyetlen t7 abban a csatában. De a tréfás kedvű MM feltétlen szükségét érezte, hogy oda pakolja be. Azért az ilyen dolgokat ténylegh nehéz megindokolni...

Simulacrum:
    Grat a tank ászhoz! Amikor én húztam, sajnos még kb lehetetlen volt megcsinálni vele :)
  • szakasz
    most megint a sírás ?? miközben rendesen meg sem nézed az MM-et, +1 tier9 a ti oldalatokon!!!
  • Droughert
    Több t9-esetek van.
  • lammaer
    Bekerültél 7esként egy T9es meccsbe planktonnak, és emiatt már screenshotolni kell?

Comet fight level: 7-9.... evvan
  • Simulacrum
    Két képet hoztam mára. Az elsőnek csak címet adnék: MM, én így szeretlek.
    A másodikhoz annyit fűznék, hogy ez az új pálya egyre jobban tetszik. Hull down képes tankokkal egy álom, rengeteg jó hely van rajta.

• Roger6
    IS-el ha 7-esek között vagy, simán lesz még ilyen köröd.
  • rahotep
    Jó reggelt! Még szerencse,hogy tegnap nem tudtam több kört menni:
    Victory ratio: 30.77%
    Battles: 13
    Efficiencyold: 2479.8
    Efficiencyv2: 1928.51
    WN6: 1517.78
    Average tier: 8.08
    Experience: 6066 466.62
    Capture points: 100 7.69
    Defense points: 0 0
    Damage: 27388 2107
    Kills: 24 1.85
    Spotted: 5 0.38
  • Negritis
    and fckjeee

Győzelem
    Pearl River 2013. július 22. 2:34:11
    IS-2
    : 622 ( x2) Szerzett kredit 10 051

Javítások: -7 885 
    Lőszer: -1 008 
    Össz: 1 158 
  • Negritis
    most megyek falnak!!!!
    első meccsem a stock IS2-vel, alapból noob közeli játékos vagyok csak, de most kijött a lépés szépen

sztem a fullos IS2-vel se fogok hasonló kört se hozni :(
    1edül mentem városba, azt lehoztam szépen míg 4line+valley lemmingelt és az ellenfél ügyesen capelt pedig 3an maradtak a végén csak, mind3an capeltek a lightjaink meg killstealre utaztak
  • Szpecnyaz
    De gondolom az régebben volt. A T7 CW meg még pár hete ment le. Ott az IS2vel csak a T29volt egálban.
  • JeffDunham
    Na jó éjt. Reggel korán kell kelni lebzselni, napot lopni, kockulni és a pattanásaimat nyomkodni. Páááááá
  • JeffDunham
    Oly annyira nem temetem hogy pár napja azt írtam hogy vissza fogom venni a tiger p-t amint akcióban lesz. Jó tank, de van nála használhatóbb tier 7-ben. De nekem mégis fog kelleni, mert jó vele randomban játszani.

• Szpecnyaz
    Az a baj hogy T5ben nincs olyan OP tank amivel tuti menne.
    T7-8ban már menne a 2vel feljebb.