418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gurultam párat az 503-as haverokkal. Jó kis köröket mentünk.
T57 replay
110 replay
képek a spoiler alatt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Bmsrt n2 #243172 Kifejlesztve:Leopard 1 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 216000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Megvásárolva:: Leopard 1' vettél. Elköltöttél : 6 100 000.
Na ennél nehezebb szülést soha többé!!!
Volt a PTA-val tegnapig 64%-winrátám,2500 körönkénti sebzésre...mára maradt 57%...(2497 körönkénti sebzéssel,erre sem lehet fogni)
Minden győzelem mellé 10(!!!) vereség vagy elnyomorultkodot döntetlen jutott... -
FosTalicskaa #243171 most már igen -
madmanic #243170 az ma már volt, hogy mikor lesz már szeptember?? -
FosTalicskaa #243169 Ne magadból indulj ki, nem arra célozgattam, hogy hat réteg erdőn és a fél városon keresztül nem spotolok fel semmit. Tisztában vagyok hogy kellene működnie a spotting systemnek és azzal is tisztában vagyok hogy jelenleg nem igazán produkálja azt ami a wikire meg egyéb helyekre le van írva. -
Destydeme #243168 Visszanéztem...Mi voltunk az északi bázison,a mause a kanyon felől jött fel,én a kör másik oldalán álltam Jtigerrel...196méterről tűnt el úgy,h le volt láncolva.
Hihetetlen..
-
Destydeme #243167 Régi szép idők?2perce Abbey-n védem a bázist és eltűnik a Maus,feljött foglalni.Mindketten a kör szélétől voltunk 50méterre:)Hihetetlen...
Írták,h 100% camo skill:)Remélem ők is viccből írták... -
Szpecnyaz #243166 Ó, a régi "szép" idők. -
lammaer #243165 Én emlékszem, az a hiba annó olyan volt hogy végig látszodott ugyan a célpont, de mondjuk ha kereszbe ment, akkor csak 3-5 másodpercenként frissült a pozíció. Ergó messzi célpontot nem lehetett eltalálni, max csak ha autoaimot tett rá az ember. Totál használhatatlan volt, aki a mait összehasonlítja azzal, annak nagyon rövid a memóriája.
Fos gondolom a szokásos "10 bokron keresztül nem veszek észre semmit" meg a "maus eltűnt nyilt terepen 50 méterre előttem" bugokról beszél, aminek a frssítéshez semmi köze.
Jelenleg a frissítési időközök ekkorák -
Kronos79 #243164 Igen, de anno ez úgy működött, emlékeim szerint, hogy ahol véget ért a spot, ott maradt a tank pár másodpercig.
A láthatóságban anno a legnagyobb esetem akkor volt, amikor álltam egy bokor mögött, az ellenfél egyik tankja rám merőlegesen elment előttem kb. 200 méterre a pusztán. Addig nem volt baj, amíg nem ért a bokor textúrájához, amiben én lapultam. Amikor abba a vonalba ért eltűnt. Mikor a bokor másik oldalán kilépett az én bokrom takarásából megint látható lett. Úgy látszik oda-vissza működött a bokor álca. Azóta sem láttam ilyent. -
TomDantes #243163 Régebben sokkal bug-osabb és értelmezhetetlenebb volt a láthatósági rendszer. Változott azóta sokat, én csak azt mondom, hogy régen nem volt ilyen volt mint ma, és jóval roszabbul működött. Csak épp már nem mindenki emlékszik -
FosTalicskaa #243162 Határozottan emlékszem rá, hogy régebben is voltak olyanok, hogy majd leestem a székről a röhögéstől, mert már akkor is túl voltam azon a ponton, hogy idegesítsen ez az egész. -
TomDantes #243161 Rosszul emlékszel. Nagyon nem ilyen volt régebben. -
FosTalicskaa #243160 Most is erősen bugos, azóta sem javítottak rajta semmit. Ez a spotting vetekedhet a sebzés és páncélátütést számoló feature-val a legrosszabbul működő kód díjért a wotban. -
AlucardHuN #243159 Az mi a fasz hogy a Su 100 menetközben nem látszik és csak akkor tőnik fel tőlem 3 méterre mikor kimegyek fedezékből?
Enemy Hellcatjében meg marad 1% hp komolyan mondom....
-
szakasz #243158 ez máig így van, a távoli tankok pozició frissítési periódusa nagyobb mint a közeli, ez nem bug ez feature -
Tessellia #243157 na köszönöm erre gondoltam:D -
Kronos79 #243156 A távoliak ugráltak. Nem volt egyenletes a mozgásuk. -
Tessellia #243155 meg a távoli célpontokkal kapcsolatban is volt valamilyen durva bug.. nem emlékszek pontosan mi volt, de láthatósági rendszerrel kapcsolatos volt és összetettem a két kezem mikor kijavították -
TomDantes #243154 Akkoriban a láthatósági rendszer is erősen bug-os volt, a száguldó med, pár méterre előttem minden bokor nélkül nyílt terepen képes volt eltűnni...rohadt idegesítőek voltak. -
foxbat88fx #243153 lol :) -
NegyBir #243152 Mentem több mint 200 kört az ág top tankjával, s megerősítem, nem bokorcamper tank az ob263, azzal menni kell és lőni :). A legjobbak a városi pályák, ott lehet tarolni a legjobban, a többi pályán, pedig tökéletes csali
, úgy is mindenki őt akarja kilőni, így legalább a platoon társaknak is jut damage
.
-
Tessellia #243151 45k a rekordom vele mindenféle bónusz nélkül:D -
Replay esetleg? -
Tessellia #243149 meg még olyan bevillanásaim vannak, hogy mikor bejött a T-54 akkor az felborította az egyensúlyokat rendesen -
Tessellia #243148 Igen arra is emlékszek most, hogy így mondod:). Előtte jöhettem nem sokkal. Mert német ágon indultam el először. Aztán oroszba is belekezdtem. Meg aztán láttam, hogy amcsi patch lesz és elindultam T9-es pershingért:). -
foxbat88fx #243147 látom nem csak nekem tűnt fel akkor.... tényleg nagyon bugos az új map :( -
Persze hogy poén volt! :D -
foxbat88fx #243145 na igen.... de peccs előtt alig hozott :) faszán hoz most tényleg
megérte "visszavennem" :)
megvan az új farmgépem :D -
Azt már megszoktam, pár mapon, hogy a páncélátütés jelző még totál inaktív amikor már rajta van a tankon, de rendszerint pár centi és már nincs láthatatlan fal. De az új mapon tényleg durva dolgok vannak. Majd féltanknyi láthatatlan szikla... Nem is tudom melyik rosszabb, a láthatatlan fal, vagy az átlőhető domboldal? -
Tessellia #243143 van bétás sörmim, elég jól hoz igen, meg valahogy jól is megy vele a játék:D 1000felett sebzek + kis spot dmg aztán röpködnek a 30-40ezrek -
Remélem csak poén volt :) Arról nem tehetek hogy a játék úgy kezelte akkoriban replayeket ahogy..., bár az is lehet hogy az mwreplays gépén nem smakkolt valami és azért látszik úgy mintha menet közben is működne. -
foxbat88fx #243141 emléxem, de azért ez az 5 méter már durva.... -
TomDantes #243140 Véletlenül...na persze véletlenül
-
Destydeme #243139 Jó reggelt:)Erről beszéltem pénteken..
-
Véletlenül
120% páncéljuk volt amikor bejöttek a játékba...
-
TomDantes #243137 Na igen, vk45. Igen komoly tank volt. Ma már nem látni egyáltalán. De amúgy is, M4 Sherman? Én arra is emlékszem amikor bejöttek az USA tankok...hú mi volt itt akkor! -
foxbat88fx #243136 van itt vkinek bétás sörmije????
rohadjak meg nagyon felvitték a bevételét.... 850 damage 500 spot damage 30k vicc :)
előtte a 7killes körben 38k-t kaptam, pedig csak kicsiket csaptam le -
Tessellia #243135 Bennem valamiért élénken megmaradt az első találkozásom egy VK4502P-vel. Én M4 Shermannel voltam.. Áh mit nekem VK megkerülöm.. egy lövést kibírok.. Aha.. Egy lövés voltam neki.. Na onnantól inkább többször nem repültem rá:D -
AthlonX2 #243134 ez igaz de akkor még más ágyúk voltak a tankokon
pl:kv/107mm pz4/75L70