418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #243253
Hogy a jó édes kurva anyját annak aki tier10es csatába elmegy a mocsárba. Ezeket azonnal bannolni kéne egy hónapra. Sügér állatok. De hogy lehet ennyi gyökér már t10ben elmegy a mocsárba és ott álldogál mert 2 tank visszatartja őket. Be kéne falazni azt a kurva mocsarat, hogy arra ne is lehessen menni. Eszem megáll. -
stoppos #243252 Ez aztán a klasszikus érvelési hiba. -
FosTalicskaa #243251 Lammaer prédikál: (szépen példázza a hozzáállásodat a wg dolgaihoz)
http://www.youtube.com/watch?v=3uB3cOb5i3w
Nyugtass meg hogy legalább fizetnek érte. -
FosTalicskaa #243250 Nagy nyílt terepen felém max sebességgel felém rohanó JTiger akkor hogy spotolódhat fel 60 méteren? Mellesleg bokorban álltam (benne a bokorban, nem 20 méterrel mögötte!) Vagy mivel magyarázod azt, hogy 80 méteren kiugrik egy med lő rám egyet, majd visszabújik és akkor látom csak meg amikor megint szikla mögött van. A frissítés miatt elvileg ugyanakkor kellene meglátnunk egymást de ez nyilvánvalóan nem igaz. Kb minden csatában lehetne replayekkel alátámasztani ilyen anomáliákat, de már rég megtanultam figyelmen kívül hagyni azokat akik lyukat beszélnének az ember hasába, hogy márpedig az működik, pedig nyilvánvaló, hogy komoly gondok vannak vele. Olyannyira, hogy a wg is említette régebben, hogy ők sem elégedettek vele, igaz azt is hogy olyannyira érinti az alapokat, hogy nem fogják átírni, csak ha tényleg nagyon muszáj (gondolom csődközeli helyzetre gondolt, hátha ez még megmenthetné a játékukat) -
Köszi a válaszokat! -
Leginkább a 122-el, de néha átcserélem a kisebbre, ha olyanom van. -
A 390-es alfájuval. -
A SU-100-at melyik ágyúval érdemes használni? -
Cs3 #243245 Hehe. Én a T-44-el jártam hasonlóan. 57% WR, majd begurít egy csinálhatsz bármit eme tankkal, mert szoponi fogsz randomisten átkot. 100 csata alatt le 48%-ra, az elit előtti maradék pár tucat csata alatt sikerült visszahozni 50%-ra. -
Jó menet volt. Látom már jó néhányan le is töltötték. Milyen felszerelést illetve crew skilleket használsz (ha nem titok). -
NH3CL #243243 Mert nem is lesz:
Storm (who is atm on vacation) and another moderator on RU forums however confirmed: it’s a fake. No such nerf is planned.
Source -
NH3CL #243242 Mire kellene? -
Így kell elbukni 3000 goldot. -
R3nton #243240 És az elkövetkezendő foch obj268 nerf miatt se kell sírni, amúgy is totál OP-k
-
NH :) Nem akarok bunkó lenni (már azvagy -ugye hogy ezt gondoltad mikor olvasod ezt) na szal mikor cseréled le a hpts-szót valami másra az aláírásodban ? :) -
R3nton #243238 Jól tud viszont németül :D -
NH3CL #243237 Pali pali pali pali :D Mindenkit idefú' a szél? -
hahaha, ilyen nincs hogy nénit át kell segíteni a zebrán, ilyen csak a filmekben van, de nem akarom szétspemmelni a topikot, meg szétoffolni, erre is csak nagy nehezen válaszoltam, szal utsó :)
mivel ritkán szólok gyorsan pár szót a wotról: az arty nerf nem annyira vészes mint ahogy sokan hiszik, T92,SU26 annyira rossz lett hogy biztos buffolni fogják, a többi meg játszható, sőt a batarty jobb lett picivel. A T50-2 miatt se kell sírni amit kapunk érte nem annyira szar, angol t10-es arty használható de nem lesz kedvenc mint pl obj261 vagy gw e100. -
Akkor a Warthunderben nem lesz majd ilyen fos a spotting system, mert ott naaagy pályák lesznek?
(Flame elindítva, trolololol) -
lammaer #243234 Én ma már átkísértem egy cekkeres nénit a zebrán, szóval ma már megvolt a nap egy jó cselekedet, a Cives magyar népre igy sajnos már nincs lehetőségem szavazni :D -
lammaer #243233 De mi ezen a hihetetlen?
Ugye ha le van láncolva akkor nem tud mozogni és Ugye ha vmi nem mozog, magasabb a camo értéke.
(tegyük félre a realitást, hogy a maus akkora nagy, nem tünhet el 200 méteren... ezzel az eltűnés-megjelenéssel szimulálják azt, hogy nem 2-3-5 km-re lövöldözünk egymásra).
Amúgy jó volt a két hozzászólás: felületes olvasó (lásd Fos), az első alapján már el is könyvelte hogy alátámasztottad őt mert 50 méterre tőled eltűnt egy Maus... -
:) igen, kockák vagyunk vagy nem? -
lammaer #243231 Küldjél vmi kézzelfoghatót, ez eddig csak levegőbe beszélés :) -
Dorgal #243230 Jó az a td,csak arra ügyelj,hogy Ensken nem lövi át a hirdetőoszlopot,és a kerti traktoron úgy fönnakad,hogy kirepül belőle a legénység.A loltraki meg a 8,5 tonnájával a fa villanyoszlopokkal nem bír. -
lammaer #243229 Hehehe... ez neked az "egy értelmes dolog az életben"? :) -
lammaer #243228 Elég elmebeteg, de sztem is ötletes :)
Nyitniuk kell a nép felé, már nem lehet magaslovazni. Jó lesz a sima is :) -
Bocs az offér, de itt sok ember ráér szal tessék egy értelemeset is tenni az életben:
civilization játékba magyar népet petició -
Konci #243226 Üdv!
Gondoltam kihúzom az ojject 268-as ágat is a 263 mellé,pénzhiány miatt úgysem tudok most 3-4 nagyobb tankot sem megvenni.
Ha a jackson nem előz meg 10 kill,utolsót végül átengedte(pedig nem szoktam ilyeneket kérni,most igen),arty pedig foglalni ment...Jól tette
Replay ha érdekel vkit -
Ha vkit erdekel egy marha jol sikerult bat kor:
http://wotreplays.com/site/260274#mines-505thzajcev-bat_chatillon_25_t
:) -
Többet is ki lehetett volna belőle hozni, de elég sokat balfaszoskodtam, minden esetre a végén jó messziről pukkantottam ki a lufit :D
113 replay E100 ammorack 639m -
atee73 #243223 hat ezert biztos nem leszek nepszeru
, szvsz hatalmas forma a manus
-
Grat! Replay? -
Hoppácska :) Az utolsó lövésem még engem is meglepett:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Szpecnyaz #243220 Thx!
Persze, nincsen semmi korlátja. -
Gratula!
Random csatába is lehet menni azzal a tankal? -
Szpecnyaz #243218 Ha meglenne, akkor már itt villognánk a screenshotokkal :D.
Am gőzöm sincs mikor kapjuk. De a héten remélhetőleg. -
Scorce #243217 Hali! Gratulálok a top 30-ba való bejutáshoz. :) Csak annyit mondj meg nekem hogy akkor most egyből bent is van a garázsban már az m60? Vagy ez hogy fog zajlani? Mi sajnos a 39-ikek lettünk, de megtettük amit megtudtunk tenni. -
Szpecnyaz #243216 Bekaphatod Cockizor :P -
marchizor #243215 hát igen, végül meglett az m60, pedig komoly hendikeppel indultunk Szpecnyazzal a klánban -
Szpecnyaz #243214 Igazából tényleg ki lett centizve. De végül is amiatt volt szoros hogy egy pár klánt még csak benyomtak a TOP30ba, ilyen nagyon durva pontszámokkal.