418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #243292 Hagyjátok már.
R3ntonnak igaza van, ezt már rég megírták előttünk.... -
Háhh, most jöhet az amit mindig az artysták papoltak... Tanuljatok meg a TD-k ellen játszani
-
Simulacrum #243290 Én pont fordítva vagyok. Eddig voltam medes, meg lightos most pedig éppen 4 TD ágat húzok és imádom őket. Rettentően örülök az arty nerfnek. Mivel artyval dögunalmas volt számomra játszani, ezért anno nem állta meg az a mondás a helyét, hogy "játssz artyval és akkor te leszel az OP". De a "játssz TD-vel, mert most ők a királyok" viszont abszolút megállja a helyét, mert jó velük játszani. És itt a játékon azt értem, hogy én mindig első vonalban nyomulok, nagyon ritka a kempelés részemről, mert medesként, lightosként "nem ezen nőttem fel". Szóval mindenkinek ajánlom én is őket. -
R3nton #243289 Hanyadikok lettetek? -
Aztán jön a sírás a medek miatt, aztán azok is lesznek nerfelve. Aztán jönnek a heavyk.
És végül egy lassabb játékkal fogunk játszani. -
Bármilyen tankkal, heavyvel és meddel is. -
foxbat88fx #243286 nem lesz TD gyengítés :) -
R3nton #243285 Nyilván aki TDvel játszik annak tetszik -
AlucardHuN #243284 Hááát ennyi TD-t egy csatában:D Az MM néha elég buzi. De nem sírom vissza az artikat, képesek voltak elbaszni kibaszott jó csatákat, a heavyk életét megnyomorítani időnként. Soha többet. -
Szerinted. Én jobban élvezek egy olyan csatát amiben van 10 TD mint egy olyat amiben akár 1 darab arty is van :) -
R3nton #243282 Kár is ide írni ebben a témában :D Majd 8.8 után mi lesz itt a fórumon :D Amikor szénné lesznek nerfelve a TD-k is, na akkor milyen sírás lesz itt. Mert persze a TD-s a büdös életben nem fog tudni egy meddel vagy lighttal játszani, ahogy túl gyenge agyban! :) -
FosTalicskaa #243281 Jajj megint visszatért a sírós artis kisleányka, de furcsa, hogy egyedül csak téged zavarnak. Amíg nem szúrtál be róluk képet kb senkit sem érdekelt, igaz most sem, csak hát valaki megint flamelni szeretne, mindegy mi a téma. -
Szpecnyaz #243280 A top 30 fog kapni. Magyarok közül pedig csak a HUNS kap. A HHR sajnos lemaradt. FC több is van nálunk, szerintem azok akik a klán adatlapján is meg vannak jelölve. -
foxbat88fx #243279 hmmm engem egyáltalán nem zavarnak...
mostanában én is egyre többet TD-zek...
még mindig jobb mint az artyk, semmi gondom nincs a jelenlegi MM-el
sok buzi arty megnyalta a kecskesót ennyi -
R3nton #243278 Nézd már a képet??? fogyatékos vagy??? Nem látod mennyi TD van ott? egyébként meg baromira nem csak én sírok miattuk, hanem baszott sokan, mert látják, hogy teljesen felborult az egyensúly a játékban.
Le lesznek nerfelve! Az arty ami azért volt a játékban, hogy a lassabb tankokat (TD, gyengébbek kedvéért) kilője. Az arty eltűnt. -
Thomasovics #243277 Arra nem gondolsz, hogy az event is rá ad egy kis extrát, hogy ennyi td van a pályán? -
foxbat88fx #243276 vége a kánaánnak
-
Madi92 #243275 Azért vicces, hogy senki más nem sír a TD-k miatt, itt fórumon, és csak téged találnak meg mindig...
-
NH3CL #243274 Jól is éreztük magunkat... -
Lehet benne valami. Csak a dolog kellemetlen oldala hogy általában egy tankkal sokat megyek ha épp fejleszteni akarom. Ha meg kész, akkor meg nem nagyon használom már (pár kedvenc kivételével). Magyarán aki fejleszteni akar, az van szopatva. -
R3nton #243272 hát nem sajnos nem jobb, igazából ugyanolyan szar. Egyre jobban kezd kikristályosodni, hogy az arty problémát 3as limittel kellett volna megoldani, viszont ez a kép megy a hivatalos fórumra is.
Sokáig nem fog ez az állapot tartani. Vagy visszahúzzák az artykat és bejön a limit, vagy a TD-k lesznek lenerfelve. -
foxbat88fx #243271 látszik nem voltam itt vagy 2 napig....
semmi kocsma feelinges hsz :D -
Jelentkeznék Én is
-
Erre csak ezt tudom mondani:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De még mindig jobb mintha artykkal lenne tele :) És annyira nem is sűrűn fordul elő mint 8.6 előtt az 5v5 arty. -
Ezt szerettem volna én is kérdezni. :) -
FosTalicskaa #243267 Vigyázat konteo!!! WG bérencek és homokba dugott fejű struccok ne olvassák tovább. Köszönöm.
Tapasztalatom szerint ha sokat mész egy adott tankkal, akkor biztosan kapni fogsz rá egy masszív negatív bónuszt. Ilyenkor érdemes másik nemzet másik tankjával próbálkozni, vagy pihenteted a gémet egy pár napig. A hatás persze csökkenthető vagy meg is szüntethető, kellő mennyiségű gold felhasználásával. -
NH3CL #243266 -
R3nton #243265 No comment! Ha ez valaki szerint normális...
-
Malarki #243264 Találtam hozzá magyar szöveget:
Az ember az elején a Gamescon előkészületekről beszél.
SerB szövegének fordítása:
NEM! NEM! NEM! NEM! Átkozott szar! Hogy történhetett? Megöltek az MS-1-ben egy Német tankal *érthetelelen szöveg* NEM! NEM! NEM! Kilőtte az MS-1-esem egy német tank! Nerfeljétek az összes Német tankot! Nerfeljétek az összes Amerikai tankot! NERFELJÉTEK MINDET! Mit gondoltok? Én vagyok a World of Tanks (NEO/CEO/NERO?)-ja. NEM! NEM! NEM! Azok a noobok! *tapsolás* NOOBOK! KIFELÉ!
LINK -
stoppos #243263 SerB minden reggel kidob az ablakon egy kecskefejet. Ha a fej a bal oldalára esik, akkor azokat szopatják, akiknek a nevében több a magánhangzó. Ha jobbra, akkor a többieket. Ezen kívül figyelik a fórumokat és aki sír, azt még jobban szopóágra teszik. -
madmanic #243262 arról lehet találni valami infót, hogy ez az úgynevezett "szopóág" mi alapján működik..?
Tehát az ki van zárva, hogy egyik nap tudok játszani, aztán 3 napig elfelejtem, majd megint agyaggalamb lövészet megy egész nap..?
-
R3nton #243261 4 loss sorozatban 121el :D Ezt miért kell csinálni? :D -
Bmsrt n2 #243260 Nálam az a Vőgy-kemp...én is utálom,ha a retardáltak oda bemásznak és nem csinálnak az ég világon semmi hasznosat,ha lenyomnák az ellent menetből OK.
De mi van helyette?
Húh bekaptam egy lövést!
Vissza,vissza!!!
-
R3nton #243260 Ja és gameplay videot kérünk majd!!! -
R3nton #243259 Grat! Amúgy hanyadikok lettetek? Legjobb 50 kap ugye? Ki nálatok a field commander? Szép munka, gratulálok az egész HUNS-nak. Magyarok közül ki kap még tankot? HHR?
Szakesz meg Marchizor már csak ESL-el foglalkozik? -
R3nton #243258 Igen, az ilyen posványos, mocsaras, azért lehet annyira lassan haladni. Ne is mondd. Én már nem is idegeskedem rajta, ha arra mennek, de könyörgöm ekkora high tier battleban még nem jött rá, hogy arra nem lehet menni... -
stoppos #243257 Ajjaj... -
AlucardHuN #243256 A halálhágót érted itt mocsár alatt? Ennél ez a szitu csak ütközetben jobb. -
Most osztják a tankot, van felvétel ? :D -
FosTalicskaa #243254 Egyáltalán nem érveltem, nem tűnt fel?