418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Ez elég érdekes lesz t8-nak az tuti :D
    Már ránézésre is korszerűtlen darab, kb t5-be illene. A hozzászólásokból meg látom, hogy M4 ellen szánták, 75 mm-es ágyú, 50 mm páncél... T8 LOL
  • Bmsrt n2
    Várható volt,hogy az ág előtt benyomnak valami prémet.
    De szerintem ez még elég kezdetleges,inkább késő/közép őszre tippelném,hogy jön ez mint 8.8-ba,év végére meg jön az ág is.
  • Master91
    8.8 -as Japán Tier8 premium tank
  • xotyi
    Sziasztok.
    A Launcher frissítés csak nálam nem akar működni?:/
  • Fefe82
    Na igen megvan az 1-2 T5-T6 ban ami farmolni igen jó!
    Nekem anno a stuggal volt egy 87k köröm,meg rengeteg 30-40-50-60K köröm,az igazi farmtank volt,most már fene se tudja mennyit lehet kaszálni vele?!(persze prémmel)
  • foxbat88fx
    utol foglak érni ;) 45.001 credit már elég lesz?
  • Tessellia
    én voltam Foximaxi:D, 2,1k sebzésre adott annyit
  • Toweliee
    Van 6 db új acc-os kódom. 3 nap prémium + 1000 arany. Ha valakit érdekel írjon privátot.
  • TiborTamas
    Amikor behozták a brit TD-ket, nekem 1058 xp elég volt vele a top 100-hoz és a 2500 goldhoz, pedig akkor rengetegen játszottak vele gondolom, mert új volt és onnan lehet egyből tier 7-re ugrani. Mostanra viszont szerintem nagyon kevesen tolhatják, szóval megeshet, hogy elég lesz. Én is visszavettem most akciósan újra szerencsét próbálni, de még nem volt gusztusom hozzányúlni... :D
  • foxbat88fx
    ki mondta hogy 45k vele a rekordja minden nélkül? :D
    kezdhet félni

Győzelem
    Sand River 2013. július 23. 13:50:19
    M4A2E4 Sherman
    : 1 220 Szerzett kredit 42 254
  • JeffDunham
    Pont akartam kérdezni az elért eredményeket a magyar klánok tekintetében. Külön ki kell emelnem a klánomat (VTEPS) hogy ilyen előkelő helyen végzett. Legkevésbé az én érdemem, mivel én csak párszor voltam bent bohóckodni CW-n. Gratulálok fiúk. Külön meg kell említenem Kimit aki a harcok javát irányította.

Gratulálok!
  • foxbat88fx
    visszaszerezhető igen.... ahogy írja Tessellia
    am vicc mennyire szarja a creditet, ezt tuti nem fogja sokáig hagyni a WG
    mini Löwe ez a tank, csak a gyenge gunnal nagyon de nagyon okosan kell menni!!!!!

lőszerre költöttél: : 1 904. 
    A következő tank javítása kész: 'M4A2E4 Sherman'. A javítás költsége : 1 060 kredit volt. 
    39.000 szín tiszta ropogós credit :D:D
    nem gyenge egy "ingyen" prém tanktól
  • Kronos79
    Kösz! Egy próbát megér.
  • Tessellia
    Visszaszerezhető szerintem igen, csak kell ticketet írni supportnak, hogy "véletlenül" eladtad és stb. Egyébként én is úgy cselekedtem ahogy te anno:D..
  • Kronos79
    Ez visszaszerezhető még valahogy? Sajnos jól eladtam nem sokkal azután, hogy adták.
  • foxbat88fx
    durva ez a gép.... csupán 1000dmg-et kell kiosztani és a 30k garantált lol :)
    KV-1el meg kapok rá 18k-t :/
  • Oddball29
    Na, csak hogy R3nton is örüljön. Real life tanks in WoT néven angol nyelvű történelmi sorozatot indítok a hétvégén a Seekyt-n. Első témakör: US TDs of WWII három részben. ETA vasárnap.

Más: online, PM vagy bármilyen más úton jelentkező toborzók kérem többet ne jelentkezzenek. Visszamentem írni, a kreatív szabadidős energiáim oda kellenek.
  • Okmyx
    Vajon ennyi elég lesz már top 50hez? Szerintem összesen nincs 50 ember aki játszana vele...

Churchill GC
  • Maala
    Az összes többi TD-nek is a seggébe kell valahogy jutni, ebben nem különböznek egymástól. Csak annyiban, hogy az egyiknél pár méterrel előrébb kell menni.
  • Cs3
    Jó recept, csak a seggébe kell valahogy eljutni, ez a feladat, csata közben. Nem elég csak simán mellé állni...
  • Konci
    Aktuális téma mint látom,ez is td.
    Valaki írta korábban hogy feltekerték a td-k xp-jét,nekem ez elsőre kevésnek tűnik.
    nem tökéletes kör,de sok damage
  • Cs3
    Nem gyakoriak, de épp elég amikor szembe kerül vele az ember. Az meg, hogy több, top TD sebzése aránytalanul nagy az alacsonyabb tierekben megszokotthoz, az nem vidám dolog.
  • Maala
    Egyrészt két ágon van, másrészt az egyiknek +-90°-os csak a kitéríthetősége, a másiknak meg +-45°-os csak. Ennyit a tornyokról. Bemész a segge mellé (e4 mögé picit átlósan), és lövöd a hátsó láncot, meg a sebzed is.

Húú, mennyivel nehezebb, mint egy sima TD-vel megbírkózni.
  • Okmyx
    Az én módszerem: 3 vereség után 1 óra szünet. Hátha szerverre bejelentkezéskor sorsolja ki a megfelelö számot, ami meghatározza, hogy szívás jön vagy winek.

Persze baromság, de kabalaként bejött
  • Okmyx
    Állat, állat, állat. 10 kill.

• Szpecnyaz
    Egy ágon van csak tornyos TD, azok se olyan gyakoriak. Szóval nem tudom mit általánosítasz.
    Meg am akkor az E100 talán nem aránytalan? Pedig az heavy.
  • Master91
    Forgó tornyos valóban buziság, de azokat nem is td-knek tekintem, hanem valami gunship-nek....
  • Cs3
    Én félek a TD-ktől. T9-T10-esektől. A T8 meg az az alattiakkal nincs gond, a SU/ISU-152 kivételével nem lőnek ki két lövésből, de még ezek is kezelhetők. DE ne mondja senki, hogy normális, hogy T9-T10 TD 800-1000-et baszik bele az emberbe és emellett még tornya is van! Már lóbaszó nagy sebzés is fusztráló, de még kezelhető valamennyire, mert mellé lehet menni, meg cserében nagyon lassan tölt újra, de egy tornyos TD 800-1000-es sebzéssel!

T9-T10 TD sebzés aránytalan a kisebb tiereknél megszokotthoz.
  • foxbat88fx
  • R3nton
    Na indultam dolgozni elég volt már a flame. Faszomat a TD-kbe, nem ér ennyit az egész :D
  • foxbat88fx
    jaja
  • Master91
    Mester91

Nem össze keverni az sg-s nickemmel, mint a kedves Wlan...pfeh :D
  • Master91
    akkor mondhatod a cimbidnek is.

zavaró a td? ne legyen itt, ilyen egyszerű

Ezt a legkönyebb mondani bárkire is.
    Nem tetszik hogy morgok amiért már megint őt olvasom hogy rinyál a td-miatt ( hozzá teszem EGYEDÜL Ő,és nem ma kezdte... ).
    Akkor te se legyél itt!

• foxbat88fx
    am mi az ingame nicked?
  • foxbat88fx
    szólás szabadság :)
    lehet itt bármit, lehet káromkodni is....
    ja hogy elolvassa a kiskorú? :D azok menjenek vissza a picsába tanulni :D

sztem nincs ezzel semmi gond, ha zavar akkor ne legyél itt, ilyen egyszerű
  • Master91
    Nem volt igazán bénázás, de ahogy érzed :D :D :D
  • Malarki
    Hát ha a kocsmában recskázik nem csak mi fogunk rászólni
  • R3nton
    Jajj hagyjál már a véleményeddel, végig se olvasom. Régen HPTS-es voltam, ott bénáztál az academyben.
  • Master91
    Sírást nem keverem össz azzal hogy valaki rá szól a másikra hogy kicsit vegyen vissza.

Rád is rád szóltam nem is egyszer, sőt, még fogok is, ha már zsinorba a 20. hozzá szólást olvasom hogy mész recskázni a kocsmába.

Más is fog szólni, készülj fel!

Véleményt ellehet mondani persze.

HA valóban azt csinálnÁ Renton is, nem szólnék.....
  • R3nton
    Nehogy amúgy! Csak kivágnál az ablakon 6 millát! Amúgy IS-7se valami jó. Annak a páncélja még a medek ellen meg a heavyk ellen véd ha nem töltenek aranyat, de a TD-knek sima liba.