418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Modok közül lehet már tudni, melyikek működnek?
  • Tessellia
    megpróbálhatom, hogy ha végzett az updateval
  • yossarianHUN
    Esetleg fel tudja dobni valaki az eredeti, moddolatlan 8.7-es audio mappát valami publikus fájlmegosztóra, ha nagyon szépen megkérem?
  • yossarianHUN
    Na közben olvasom hogy valami új metódus szerint kell telepíteni. De jó. Ezáltal valszleg taccsra tettem az audio mappámat. Ha most újra le kell töltenem a teljes klienst emiatt, kitépem az összes hajam.
  • patchaou
    ÁÁ ez olyan rusnya hogy mindenképp megtartom :D A legénységet is furán kukázták benne össze. T50-2 ben volt ilyen olyan legénységem, köztük a T127-é, azokat érintetlenül hagyták. A rádiós 100-os lett a töltő meg 50.. szóval nem értem, de mindegy. Nem adom el!
  • tepi1
    Kár!Pedig este már vele akartam írtani a tízesTD-ket :)
  • Trucker39
    Az. Szerintem nem is lesz sokat használva.
  • szakasz
    az M60 legalább egy hét mire bekerül a garázsokba.
  • AlucardHuN
    Elég randa lett szegény
  • VanDaal
    Elég érdekesen sikerült átvezetni a T-50-2 statomat az MT-25-re :D

Tepi1:
    Nem, még nem kaptuk meg.
  • patchaou
    Lehet hogy Én találtam magamnak gyengébb minőségű modokat :) Vagy csak működik a mindenben megtalálom a hibát skill...
  • yossarianHUN
    Neked működik? Engem töltőkép után kidob, pedig mindent a megszokott rutin szerint csináltam.
  • tepi1
    Sziasztok!Van a fórumon HUNS-os?Benn áll a garázsban az M60?
  • yossarianHUN
    Nem tudom, én soha nem tapasztaltam hiányosságokat.
  • Trucker39
  • patchaou
    Úgy is csináltam, de ha magában a hang modban nincs minden normálisan megcsinálva, akkor hiába írja ide még 4 ember, hogy mit hova kkell másolni...
  • Toby0501
    A teljes audio mappát és script mappát át kell másolni a mod mappába, utána pedig a hangmodot, aztán jó lesz.
  • patchaou
    Persze. Mindent jól csináltam. Mégis vettem észre hiányosságokat. Amúgy hogy lehet nem mindent bemásolni? Működtek a modok, de nem mindennel és nem tökéletesen. Volt hogy csak kamuból írták oda az aktuális verziószámot, vagy csak nem tesztelték le normálisan... elindították, működött és kipipálták... Ezért hanyagolom őket.
  • Pares
    Űrhajós MMO WoT módra?
  • yossarianHUN
    Akkor valamit rosszul csináltál, én soha nem tapasztaltam ilyet, pedig lassan egy éve használom őket. A teljes audio mappát bemásoltad a res_mods-ba?
  • Renegade
    Tankos-Orionos o0
  • patchaou
    Az ilyen hang modokkal nekem a legnagyobb bajom, hogy elég sok esetben igencsak hiányosak. Volt már hogy pár tank motorhang nélkül suhant, ágyúhang modoknál olyat tapasztaltam, hogy a bekapott találatnak nem volt hangja... így egy ideje már csak a szinkronhangokat cserélgetem.
  • VanDaal
    De ha a peccs maga 500 mega, akkor mi volt az az 5 giga, amit tegnap szedtem le? :D
  • R3nton
    Érdekes, az új patch majdnem 100%-on pörgeti a videokarit, bazd felment 50 fok fölé a hőmérséklet, ilyen még nem volt ennél a videokarinál :D
  • lammaer
    Gondolom mig az egyik designer nagypapája artista, addig a másiké ornitológus, innen a madárhangok iránti nagy elkötelezettség.
  • nobodyattis
    496 mb
  • Pares
    Juppí! Már kezdtek elvonási tüneteim lenni!
  • nobodyattis
    Elindult a letöltés jön a pöcs lefele
  • Pares
    Jó, csak azt nem értem, hogy amennyi erőt a madarakba beleöltek, az helyett igazán beletehettek volna pár extra hangot.
  • lammaer
    Volt rá vmi engine mod...

Én az ágyúkra pl használom a Historical modot, egész más feeling mint a gyári. Ráadásul informativ, mert egész jól meg lehet különböztetni a különböző űrméretű ágyúkat, igy kis rutinnal már hangról felismerem hogy a háam mögött éppen milyen tank nyújt fedezettüzet :D
    A motort még nem próbáltam
  • R3nton
    Megy az updater pupákok :P
  • AlucardHuN
    Na most vagy soha.

• Pares
    Ezt már én is megtaláltam, de nem szeretem modokkal szemetelni a játékot, úgyis minden patch után frissíteni kell, vagy nem működik. Gyárilag tehetnének bele egy kis variációt, szerintem több értelme lenne, mint a madaraknak...
  • AlucardHuN
  • mijki
    A fórum témája az utóbbi pár napban...
  • AlucardHuN
    Nekem néha ez a véleményem a 10-es medekről

• HHpanther
    :) Nem szerettem én volna őt csesztetni,csak megfigyeltem hogy naponta visszatérő téma ez és már kicsit unalmas. Ráadásul MED-dő vita..:D
    Olyan mint ízlésekről vitatkozni.

A Foch..ha meglátom egy meddel én egyszerűen elkerülöm, nem megyek ki elé. Megvárom míg másra lő,figyel..kitáraz stb. Ha esélyem sincs mögé-mellé menni elmegyek máshova. Sebességem van hozzá hogy megváltoztassam a döntésemet játék közben.
  • mijki
    Megoldás
  • FosTalicskaa
    A foch 155 az csak gyors, de elég lassan fordul, ráadásul a medek gyorsan lövő lézerágyúja miatt gyakorlatilag állandóan le van trackelve, ergo még az a kevés forgási sebessége is elveszik. Egy T-62A tolotava is simán mögé tud menni, de nem csak az hanem kb mindegyik med.
  • Pares
    Engem az zavar egy kicsit, hogy a tankok 80%-ának motorjának ugyan az a hangja. Lehetne kicsit nagyobb variáció, például nehogy már egy Vk3001D ugyan úgy duruzsoljon mint egy Leopard 1...