418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #243612 Modok közül lehet már tudni, melyikek működnek? -
Tessellia #243611 megpróbálhatom, hogy ha végzett az updateval -
yossarianHUN #243610 Esetleg fel tudja dobni valaki az eredeti, moddolatlan 8.7-es audio mappát valami publikus fájlmegosztóra, ha nagyon szépen megkérem? -
yossarianHUN #243609 Na közben olvasom hogy valami új metódus szerint kell telepíteni. De jó. Ezáltal valszleg taccsra tettem az audio mappámat. Ha most újra le kell töltenem a teljes klienst emiatt, kitépem az összes hajam. -
ÁÁ ez olyan rusnya hogy mindenképp megtartom :D A legénységet is furán kukázták benne össze. T50-2 ben volt ilyen olyan legénységem, köztük a T127-é, azokat érintetlenül hagyták. A rádiós 100-os lett a töltő meg 50.. szóval nem értem, de mindegy. Nem adom el! -
tepi1 #243607
Kár!Pedig este már vele akartam írtani a tízesTD-ket :)
-
Az. Szerintem nem is lesz sokat használva. -
szakasz #243605 az M60 legalább egy hét mire bekerül a garázsokba. -
AlucardHuN #243604 Elég randa lett szegény
-
VanDaal #243603 Elég érdekesen sikerült átvezetni a T-50-2 statomat az MT-25-re :D
Tepi1:
Nem, még nem kaptuk meg. -
Lehet hogy Én találtam magamnak gyengébb minőségű modokat :) Vagy csak működik a mindenben megtalálom a hibát skill... -
yossarianHUN #243601 Neked működik? Engem töltőkép után kidob, pedig mindent a megszokott rutin szerint csináltam. -
tepi1 #243600 Sziasztok!Van a fórumon HUNS-os?Benn áll a garázsban az M60? -
yossarianHUN #243599 Nem tudom, én soha nem tapasztaltam hiányosságokat. -
-
Úgy is csináltam, de ha magában a hang modban nincs minden normálisan megcsinálva, akkor hiába írja ide még 4 ember, hogy mit hova kkell másolni... -
A teljes audio mappát és script mappát át kell másolni a mod mappába, utána pedig a hangmodot, aztán jó lesz. -
Persze. Mindent jól csináltam. Mégis vettem észre hiányosságokat. Amúgy hogy lehet nem mindent bemásolni? Működtek a modok, de nem mindennel és nem tökéletesen. Volt hogy csak kamuból írták oda az aktuális verziószámot, vagy csak nem tesztelték le normálisan... elindították, működött és kipipálták... Ezért hanyagolom őket. -
Pares #243594
Űrhajós MMO WoT módra?
-
yossarianHUN #243593 Akkor valamit rosszul csináltál, én soha nem tapasztaltam ilyet, pedig lassan egy éve használom őket. A teljes audio mappát bemásoltad a res_mods-ba? -
Renegade #243592 Tankos-Orionos o0 -
Az ilyen hang modokkal nekem a legnagyobb bajom, hogy elég sok esetben igencsak hiányosak. Volt már hogy pár tank motorhang nélkül suhant, ágyúhang modoknál olyat tapasztaltam, hogy a bekapott találatnak nem volt hangja... így egy ideje már csak a szinkronhangokat cserélgetem. -
VanDaal #243590 De ha a peccs maga 500 mega, akkor mi volt az az 5 giga, amit tegnap szedtem le? :D -
R3nton #243589 Érdekes, az új patch majdnem 100%-on pörgeti a videokarit, bazd felment 50 fok fölé a hőmérséklet, ilyen még nem volt ennél a videokarinál :D -
lammaer #243588 Gondolom mig az egyik designer nagypapája artista, addig a másiké ornitológus, innen a madárhangok iránti nagy elkötelezettség. -
nobodyattis #243587 496 mb -
Pares #243586 Juppí!
Már kezdtek elvonási tüneteim lenni!
-
nobodyattis #243585 Elindult a letöltés jön a pöcs lefele -
Pares #243584 Jó, csak azt nem értem, hogy amennyi erőt a madarakba beleöltek, az helyett igazán beletehettek volna pár extra hangot. -
lammaer #243583 Volt rá vmi engine mod...
Én az ágyúkra pl használom a Historical modot, egész más feeling mint a gyári. Ráadásul informativ, mert egész jól meg lehet különböztetni a különböző űrméretű ágyúkat, igy kis rutinnal már hangról felismerem hogy a háam mögött éppen milyen tank nyújt fedezettüzet :D
A motort még nem próbáltam -
R3nton #243582 Megy az updater pupákok :P -
AlucardHuN #243581 Na most vagy soha.
-
Pares #243580 Ezt már én is megtaláltam, de nem szeretem modokkal szemetelni a játékot, úgyis minden patch után frissíteni kell, vagy nem működik. Gyárilag tehetnének bele egy kis variációt, szerintem több értelme lenne, mint a madaraknak... -
AlucardHuN #243579 -
A fórum témája az utóbbi pár napban...
-
AlucardHuN #243577 Nekem néha ez a véleményem a 10-es medekről 
-
HHpanther #243576 :) Nem szerettem én volna őt csesztetni,csak megfigyeltem hogy naponta visszatérő téma ez és már kicsit unalmas. Ráadásul MED-dő vita..:D
Olyan mint ízlésekről vitatkozni.
A Foch..ha meglátom egy meddel én egyszerűen elkerülöm, nem megyek ki elé. Megvárom míg másra lő,figyel..kitáraz stb. Ha esélyem sincs mögé-mellé menni elmegyek máshova. Sebességem van hozzá hogy megváltoztassam a döntésemet játék közben. -
Megoldás -
FosTalicskaa #243574 A foch 155 az csak gyors, de elég lassan fordul, ráadásul a medek gyorsan lövő lézerágyúja miatt gyakorlatilag állandóan le van trackelve, ergo még az a kevés forgási sebessége is elveszik. Egy T-62A tolotava is simán mögé tud menni, de nem csak az hanem kb mindegyik med. -
Pares #243573 Engem az zavar egy kicsit, hogy a tankok 80%-ának motorjának ugyan az a hangja. Lehetne kicsit nagyobb variáció, például nehogy már egy Vk3001D ugyan úgy duruzsoljon mint egy Leopard 1...