418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    Érdekes matchmaking, ahol top vagyok. A másik oldalon a srác csak 6. ugyanezzel a géppel:
    GC on top

Szintén egy érdekes megoldás. Remélem nem lesz ilyen több:
    13+1
  • Toweliee
    Itt szinte az összes mod fent van a 8.7-hez.
  • foxbat88fx
    ja meg a másik hogy 6800 damagera kaptam 19k creditet :)
  • Okmyx
    Megérkeztek a brit artyk, oldalanként 3-3 Loyd GC-vel a kis tierekben. Majd kikopnak.

A másik fele meg az amerikai tüzérséget húzza, mert valami bibi folytán az M44 fossa a creditet. Majd javítják gondolom, de addig lesz T57-M7-M37-M41 bőven.
  • foxbat88fx
    hát a kurva édes anyját a ferdinand-nak
    6800 damage és sima lose
    előtte 4800 damage sima lose
  • Okmyx
    Nálam csak az XVM van fent bőven elég az is. Viszont ez a maxzoomout mod valamiért nem működik nekem.
  • AlucardHuN
    Anyám már ennek az AC 48-nak se piskóta páncélja... a másik meg hogyföldoghatom a Tiger P toplövegének pontosságát ha a random nem viszi oda:D
  • Fefe82
    Nem értem az uj,jaktor mode-t kibontom a res_mods és ott a 0.8.7-be és semmi,pedig ezt írja oda kell ,mi a fax van ?
  • Okmyx
    Ezúton is felhívom a figyelmet az -SK- klánra, melynek tagjai - miután a meccs második percében elhullottak - a hátralévő majd negyedórában folyamatosan engem ócsároltak. Nem volt más dolguk csak engem szidni mindenféle módon, kihasználva azt, hogy a harc hevében még válaszolni se tudtam nekik. Közös sikerük vitathatatlan.

Ha látjátok őket nyugodtan köpjétek pofán a büdös tót fajtáját.

Rohadék tótok

Remélem azért az 1226 XP talán elég a top 50-hez.
  • mijki
    Nekem a Smart Security alapból letiltja az oldalt, ha valamit leakarok tölteni. :)
  • Malarki
    Tűzfal, vírusirtó viszont ajánlott, mert letöltés után hajlamos telepíteni valami ruszki szart, amiről fingom sincs hogy mi, de én inkább rövid úton megszabadultam tőle.
  • foxbat88fx
    wow.... ez fasza köszi!
    orosz oldalak sokkal jobbak amúgy :D
  • foxbat88fx
    opsz... akkor nem azt szedtem le XDD
    próbáld meg az egyel kisebbet....
    televan fájlokkal, bemásolod a res mods-ba és annyi
  • Malarki
    Valaki kért korábban modo oldalt, most találtam egy jót, bár orosz: LINK
    Van minden szar, igaz a többség még 8.6, de úgy is frissítik majd őket
  • Scorce
    Hali!

Én is leszedtem ezt amit írtál a 2 4 8 12 16 32-őt de itt csak 1 darab fájl van. Egy zoomx.xml és nem igazán tudom hova kell bemásolni. Remélem tudsz nekem segíteni benne.
  • yossarianHUN
    OK, köszi, mostmár legalább tudom hogy nem én csinálok valamit rosszul.
  • Malarki
    Nem megy, mert megint elbasztak benne valamit. Facebookon írta, hogy dolgoznak a hibán. Szóval nyugi.
  • yossarianHUN
    Meg tudja erősíteni valaki, hogy a Historical Realism Gun Sounds új verziója működik rendesen? Ha igen, hogy rakta fel?
  • foxbat88fx
    naja :)
    te nem láttad mert nincs fent olyan módod
    benyomtam max zoomra és az egész monitor egy baszott nagy VK kupolát mutatott :D

(mondom én h csíter mód)
  • tepi1
    Akkor mostmár értem,hogy lőtted Jeft paracsnoki kupolán a VK3601vst34-85 csatátokban
  • Plata
    Nincsenek.
  • foxbat88fx
    barakkban sincsenek????
    lehet elmentek kocsmázni :/ helyette meg beültettek pár noob-ot
    írj WG-nek akkor
  • Plata
    Nekem nem 4 50%-os 1 100%-os 0%-os skillel,kösz szépen.
  • foxbat88fx
    WG faszásan megszopatott....
    nekem ua. az emberek vannak benne + egy 100as rádiós
  • Plata
    Az hogy van hogy T50-2 100%-os 1 skilles legénysége helyett kapok 4 50%-os embert és 1 100%-os rádióst 1 skillel?
  • foxbat88fx
    nem teljesen 4×4
    de addig jó lesz amig nem lesz meg :)
    http://drongo-lab.ru/vklyuchenie-mnogo-stupenchatogo-snajperskogo-pricela/

2 4 8 12 16 32-őt szedtem le :)
  • Destydeme
    Hi.
    Klán oldal/kiegészítők..
    Nekem nem jött be nem is fogom használni.
    Enélkül is jól lőttem,sőt ez a mód közelharcban csak zavart,de nézd meg lehet neked bejön.
  • Oddball29
    Akkor újra kéne tanulnom mozgó célra minden előretartási távolságot lövegenként az új zoom arányok miatt. Annyit nem ér.
  • patchaou
    Na, az előző scopeshadow removertől tuti nem indul a játék.
  • foxbat88fx
    hehe leírtad az igazságot :)
    én is ezért nem szeretem a verzió váltásokat....
    töltésidő jelzőm már jó vagy 10 peccs óta
    de azon kívül tényleg mindent le kell szedni :/
    és egyenként teszem fel, majd game indít, csata indít, ha kifagy töltés közben akkor alt+f4, gyors megkeresem a legutóbb bemásolt fájlokat, aztán game indít majd vissza csatába :)
  • mijki
    Ez is durva 1x-128x 10 lépcsőben
  • patchaou
    A 404-ből.
  • yossarianHUN
    Fuu azért magyar playerekből is lehet találni olyan tirpák idiótát, amilyenből a sokat emlegetett lengyelekből még ünnepnapokon se...
  • virkir
    Szokás szerint célkeresztet a célkereszt boltból
  • foxbat88fx
    nem neked való :) túl jó lennél vele
    am az a lényege hogy van 4 féle zoom állás benne sniper nézetben
    egy nagyon távoli, egy sima kb. olyan mint alapban, egy közeli, és egy kurva közeli...
    a kurva közeli akkor jön jól ha a tank 3-4-500 méterre van.... mivel ráviszed a célkeresztet 2 sec alatt és ki keresed a gyenge pontot 1 sec alatt
    gyárival 500méterről örülsz ha a tankot megtalálod, nem hogy még gyenge pontokat találj meg....
  • Malarki
    Istenem, annyira imádom ezeket a verzióváltásokat. 600 helyről kell levadászni azt a 2000 modot amivel játszható lesz a játék, aztán valamelyik persze nem megy, de ez csak akkor derül ki mikor kifagy a csata betöltése, aztán persze vagy kezdem elölről az egészet és egyenként nézegetem hogy melyik nem megy, vagy kibogarászom a nyolcmillió fáj közül hogy melyik melyik modhoz tartozik és egyenként letörlöm. Wonderfull.
  • lammaer
    Mi ez az OPságos 4x4 mod? Még hallani se hallottam róla, a guglival meg csak moddolt 4x4es terepjárókat találok ha rákeresek.

Végülis a WOTnál biztos jobb egy jeep, de mistmár kiváncsi vagyok miféle hax ez... kaphatok egy linket jól?
  • foxbat88fx
    hát nem tudom... én most mentem egy kört
    50méterről a mozgó sutg-nak 3szor mellé lőttem :D
    nagyon béna vagyok azzal a mód nélkül....
    elözző peccs óta vant fent és minden statom durván megindult felfele
    WR, avg damage, pontosság, WN7, effi
    ne mond, hogy ez véletlen :)))
  • patchaou
    Azt modja válogatja.. az alap célkeresztnél, ami kb semmi fontos dolgot nem mutat és még ronda is gőzöm sincs.
  • Nikosi
    Hát közelre igen, na de távolról 300-500 m, egyszerűen elképzelhetetlen számomra nélküle az élet. :)