418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #243731 Inkább vedd kérésnek, elég volt egy időre a MENSA-ból, jóllaktunk már 

-
foxbat88fx #243730 ezzel a ferdivel nem vagyok kibékülve....
talán a leggyengébb t8 TD-m :( -
Ez kérdés?
-
Azt már azért megtudtuk, hogy 150-es IQ-val is lehet valaki tök hülye egy olyan faék egyszerűségű játékhoz mint a wot :) -
AlucardHuN #243727 Ne kezdődjön megint hogy kinek az IQ-ja mert beszarok... -
Szpecnyaz #243726 Mert ki vagy? :) -
mittomén1 #243725 neked meg belém sikerült kötnöd igaz?na jó itt zárjuk ezt le.nem vitatkozom hülyékkel mert ha lesüllyedek a szintedre megversz a rutinoddal.egyébként nagyon vicces vagy.sok mindennek neveztek már de hülyének nem.szeretnél te olyan intelligencia hányadost mint ami nekem van.öcsi ha tudnád ki vagyok....:)
egyébként meg a dolog akkor lenne jó ha a fájl megkérdezné hogy a letöltés után mi legyen a sorsa tárolodjon el vagy törlödjön.persze ezt kb 2perc lenne be állytani nekik.sztem te is nekik dolgozol,kb egy szinten vagytok.
nyugodtan pampoghatsz még de én nem fogom elolvasni megyek inkább játszok ha már van egy kis szabadidőm ahelyett hogy rád pazaroljam. -
madmanic #243724 frissítsd vagy futtass egy ccleanert -
"én nem tartozom bele a nagy átlagba" ezt azonnal levágtam. Felénk ezt úgy mondják szellemileg korlátolt. Már bocs, csak alacsony az ingerküszöböm pár átlag alattival szemben...
Egyetlen dolgot tutira jól csinált a WG, de neked sikerült abba belekötnöd.
-
mittomén1 #243722 ha vki felmegy wot.eu-ra legyen szíves irja már meg mit tapasztalt,fent áll e nála is az általáam leírt hiba(243718 hsz) vagy csak engem szivat az oldal. -
mittomén1 #243721 te lehetsz az ha el akarod bitoroloni a wg-től.én nem telepitem más gépre mert egy gépem van.modokat sem használok.szóval nálam teljesen felesleges.lehet hogy az igényes nagyközönségnek ez kell,de én nem tartozom bele a nagy átlagba. más online játékot is játszom,ott törlődik a frissítés telepités után.persze nem is lehet modokat dobálni hozzá,ott azt eszed amit gyárilag adtak. -
Thomasovics #243720 teszten Td-nek megálta a helyét
-
A játéknak van annyi esze hogy letölti és telepítés után meg is megtartja. Mivel ha másik gépre is fel akarod tenni, vagy elrontasz valamit a mod-olásnál és újra kell telepítened az egészet, akkor nem kell megint letöltened. Te döntheted el hogy szükséged lesz-e rá vagy sem. Ha nem akkor törlöd. Szóval ki is a bolond?
-
mittomén1 #243718 amúgy a worldoftanks.eu-nak mi baja van?nem tudok belépés után semmit csinálni.még a statisztikámat se írja ki.de senki másét sem.aszerint 0 csatája van mindenkinek.és semmit nem tudok megnyitni sehova nem tudok kattintani belépés után csak kilépésre.nem lehet üzenetet irni olvasni fórumra felmenni, statot nézni stb. -
Toweliee #243717 Estére jó ha küldök? -
mittomén1 #243716 köszi.hűha tényleg több mint 3gb volt.
eddig azt hittem a játék van annyira okos hogy ideiglenesen tölti le és törli ha már nem kell tehát a telepítés után.
most mehetek bocsánatot kérni a wg-től amiért józan észt feltételezni mertem róluk.remélem nem perelnek be^^ -
stalkeres #243715 Egy barátom most kezdené és kéne neki egy invite kód.
Valaki nekem tudna küldeni privibe?
Előre is köszönöm. -
Közérdekű közlemény.
Aki Valentinnal kihúzta az 5-ös Bishop artyt, MEG NE VEGYE! Használhatatlan. Konkrétan csak előrefele tud lőni és 22 km/h a sebessége. Azt a 20k freet rá kell tolni a következőig mert megbolondulsz. A 6-os arty már megy 72-vel, elég gyorsan tölt, kicsiket sebez, de használható. Még egy nagy hátránya van: kb 3-4 kockát képes átlőni. A csata szélén kell lenned ha akarsz is lőni. Mondjuk ha menekülni kell akkor azt gyorsan meg tudod tenni. -
Na ez is meglett, egy hijja volt a Top Gunnak, de a nyomik befoglaltak a bazist... :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nálam gond van vele. Várom a jófélét. Esetleg szerver oldali célkereszt? Valaki tud? Eddig ezt a félét használtam. -
Madi92 #243711 Bmeg, ezt nem mondod, akkor hülyén halok meg..:D Update mappa 16.9Gb nálam. 
thenksz
-
kisokka #243710 A "HRMOD gun sounds"-ot próbálta már valaki az új verzióban? Wotinfo.hu-n még nincs kint, de valahol láttam, hogy elvileg már meg van csinálva. Probléma lehet vele, vagy csak még nem jutottak oda, hogy kitegyék? -
Desmodromic #243709 Töröld az update mappa tartalmát, így nekem 10,4Gb. -
Majd ha nem lesz helyed akkor töröld és töltsd le az épp aktuális verziószámút. Ez szerintem egyébként sem rosszabb mint mindig patchelgetni. -
mittomén1 #243707 meddig fog még növekedni a játék mérete?amikor elöször letöltöttem 8gb volt most már 12gb.ez így megy tovább kis túlzással külön hdd kell majd a tárolásához...nem tudom mire kell +600mb verziónként.mert ha bejön 10 új tank meg 1-2 pálya akkor is 600mb de ha csak 1-2 apróságot változtattak akkor is 600mb.
más: lehet a wot.eu fórumra gépemről képet beletenni privát üzenetbe?
-
Sosem lehet tudni. Van pár olyan mod amit gyorsan áttettek 8.7-re és nem az igazi. -
Toweliee #243705 Szpecnyaz, próbáld meg ezt, vagy ezt (a 7. pont). -
Toweliee #243704 Először felraktam ezeket: max kamera, jimbo, damage panel. Ezek sose okoztak ilyet. Aztán felraktam az xvm-et, nem javult de nem is romlott. Szóval szerintem nem mod okozza, mert közben észrevettem, hogy sokkal szebb a grafika, mint eddig. Butítottam, de most nem tudok tovább próbálkozni, este folytatom. -
VanDaal #243703 AT-2 a scout :D
Sok bénázás után lecseréltem a howitzert a 6 fontosra, és meglepő módon nekem ezzel sokkal jobban bejön. -
Jó neked! A végén még valamelyik mod lesz az. Próbáltad nélkülük? -
Toweliee #243701 Eddig is meleg volt ahol most vagyok :) -
Toweliee #243700 Nem, ez a max kamera. Sniper nézetest nem használtam, de keresek. Ha találok küldöm a linket. -
Meleg van... -
Toweliee #243698 Az xvm is tökéletesen működik.
Más: brutális (20-30) fps esésem van. Erről van valami infótok? -
Szpecnyaz #243697 Olyan kamera zoom ami sniper nézetben is működik? Ha igen, akkor dobjál már egy linket. -
Valaki nem tud egy szimpla HIT LOG-ot 8.7-re? Sehol nem találok,csak csomagban. -
Toweliee #243695 A max kamera zoom, bővített damage panel és a jimbo crosshair működik, most rakom fel az xvm-et. -
AlucardHuN #243694 Hát,ez egy élvezetes csata volt, pedig rühellem ezt a pályát. És beszoptam.
Nem gondolltam hogy az ARL-jük visszajön miközben foglalok...

A végén ketten maradtunk a kis E 25-el, jól kezelte aki a gép mögött üllt.
-
Toweliee #243693 Az szép, nekem ez az oldal mindig bevált. Még nem álltam neki, majd írok, hogy nekem mi van. -
Okmyx #243692 Innen szedtem le, szépen bemásoltam a helyére és semmi. Remélem nem nálam van a hiba.