418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kronos79
    Az a 0.46-os teljesen jó és működik.
  • zoltanblau
    A multkor 2 hétig lehetett tesztelni az uj patch után, ezért kérdem, mert Én azon játszok. Mindegyikkel nyomom.
  • yossarianHUN
    Gnomepapa motorpakkjából van már 8.7-es? Keresgéltem, de nem nagyon találtam, ami nálam nem jelent semmit.
  • Kronos79
    Amikor kidobják a frissítést leállítják a szervereket, mert nincs mit tesztelni. Majd a 8.8 előtt lesz megint.

Más: a 8.7-től fogva a hangok módosításait az eredeti mappában kell felülírni? A lövés hangok működnek, de csak akkor, ha a mod mappában is felülírom.
  • zoltanblau
    Ok, de a teszten játszhattam az összes tankkal. Itt meg nem. Csak az érdekel, hogy be lehet-e lépni vagy gyak én nem tudok.
  • Ravasak
    mivel nem dolgozom nem tom meg nem is érdekel :)
  • Kronos79
    Kint van a 8.7, nem kell már tesztelni.
  • zoltanblau
    Csak nekem nem megy a teszt szerver vagy lekapcsolták ?
  • Kronos79
    Valamiért nekem egy szem lövéshangom sincs.
  • R3nton
    Nem rabolták ki ma az üzletet? :D
  • Ravasak
    Ennyi lebuktal most mehetsz warthunderbe jaccani ott még nem tudjak hogy te vagy a beépitett ember.. upsszsz
  • Sunsetjoy
    Az oldalon letölthető 1.8-hoz ezt kell letölteni a megfelelő felülírással, és működik.

1.81

Remélem az engine nem bugos :D
  • popey8
    8.7-es 4x4 zoom modot talált már vki?
  • Sunsetjoy
    A historical gun mod legújabb verziója 1.8 bugos.
    A facebookján felrakták az 1.81-et, azzal elvileg mennie kell.

(Kihagyott egy mappát ha jól tudom a releaseből).
  • Malarki
    Hát az alaphangok tényleg elég szarok. Hozzá vagyok szokva, hogy ha beröffen a 234-es Maybach akkor ott van hangerő.
  • eott
    "öcsi ha tudnád ki vagyok....:)"

Nyugi. Tudjuk ki vagy. Te vagy ezen fórum "heti hülyéje". Írni nem tudsz, hinted az igét, jössz itt az IQ szöveggel, totál sablonos. Döbbenet, hogy tényleg minden hétre jut egy ilyen. ...

Ilyen vagy töki:

• R3nton
    Én tegnap voltam szopóágon. 121-el 50% körül volt a winrate és lement 42%-ra, de a többi tankkal is szívtam. Sztem olyan 10% körül lehetett a tegnapi winratem. Ma délelőtt viszont egész jó csatákat mentem. Sőt majd ha otthon leszek feltöltök egy képet. Az a lényeg, hogy 121-el jóval nagyobb az átlagsebzésem az XP-m és a kill arányom is, mint az E-50M-el, mindkettővel kb 60 csatám van------>E-50-M winrate 55%, 121 winrate 42%

Akkor hogy is van ez?

Bár a tegnapi szopóágat betudtam annak, hogy szidtam a TD-ket, biztos a negatív karma miatt volt :) Lehet ezentúl dícsérnem kéne őket ;)
  • Armisael
    Nálam semmi hiba. Leszedte a Luncher a patchet majd felrakta utána bemásolgattam a 3 modot és elindítottam a játékot és ez fogadott.
  • GaBenc
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Segítsen valaki. Hangok nélkül (fegyver és motor) nem akar menni a játék. Módjuk egyébként sem vagyok egy ász...na de ez szánalmas, amit művelek.
  • Toweliee
    Nem csak tőled. Rajtad kívül még 29 másik emberen.
  • Toweliee
    Itt egy egész jó célkereszt mod.
  • Pares
    Azért érdekes, hogy tegnap 64%-os, tegnap előtt meg 71%-os wr-em volt, és tök jó csatákat játszottam, ma meg szopóágon vagyok, és kurvára idegesítő megint a sok gyökér meg a rengeteg "anomália", ami előző két nap valahogy nem jelentkezett. Kíváncsi vagyok, most 2-3 napig szopok, aztán megint megtanulok játszani, vagy megint megjön a szerencsém? Vagy talán nem is tőlem függ?
  • Sunsetjoy
    Nem nagyon kellett hozzárendelni. Ha az update mappába raktam, launcher megtalálta, és nem kezdett tölteni, hanem telepíteni kezdte.

Armisael: az friss játéknál is előjött - mármint a hiba. Én azt hittem, hogy a nyelvi fájl update közbeni 502-es hiba az oka. Nálad volt ilyen?
  • stoppos
    "Azt már azért megtudtuk, hogy 150-es IQ-val is lehet valaki tök hülye egy olyan faék egyszerűségű játékhoz mint a wot"

Ez igazából így korrekt:
    "Azt már azért megtudtuk, hogy 150-es IQ-val is lehet valaki tök hülye."

• Armisael
    Másnak nem jött elő az a probléma, hogy az angol artyknak a neve hibásan van megjelenítve a Tech tree-ben, illetve a rövid háttérleírás mindegyiknél hiányzik. (Magyar lokalizációt használok)

Vagy valami ötlet melyik mód csinálhatja, következőket hasnálom
    - Max Zoom
    - 2 Rowed Garage
    - Stat mod
  • Scorce
    A klánomból is többen panaszkodtak erre. Sajnos jobb megoldás híján meg kell várnod míg frissíti magát... Szerintem jobb a wot launcherre bízni ezt, nekem 15 perc alatt végzett.
  • madmanic
    ?

Ezt Hodornak lépésről lépésre pls.

Wot kliens újrarakva.

8.7 es patch letöltve, bemásolva a helyére.

Kliens indításával el kellene kezdenie telepíteni, ehhelyett elkezdi az egész szart újra letölteni.

Hogyan rendelem hozzá?
  • order of dagon
    Torrentezd le, aztán rendeld hozzá a .patch file-t a wotlauncherhez.
  • madmanic
    legyalultam ezt a szart, most meg le akar tölteni 5 GIGA cuccot, hiába másoltam be a frissítést az updates mappába...

Mi a gecit csináltak a frissítésben?
  • HHpanther
    Szia!

Valami hasonló történt velem is, most csak pillázok.
    Hazaértem melóból,elindítottam a frissítést...2x megszakadt 3 perc után ugyanezzel az üzenettel.Hm....mondom elindítom a játékot...
    Fut..frissítés telepítve,brit artyk bent..gurultam is egy kört. wtf?

Amúgy..csak én siklottam el felette biztos, de mit változtattak a t54 lőszerén? Lehet rosszul emlékszem,de fura.

Ötlet?
  • madmanic
    Üdv!

Letöltötte a frissítést a telepítés megszakadt mert nem volt elég hely.

Szabadítottam fel, de most kifagy a frissítés, azzal, hogy nem sikerült csatlakozni a frissítő szolgáltatáshoz.

Ötlet?
  • AlucardHuN
    Hát az nekem lehet hogy második lesz. Hát valamit kiagyalok de kössz a tippet.
  • patchaou
    Neked kell tudni, hogy mik felelnek meg a te stílusodnak és mire van leginkább szükséged. Nálam mednél első a bia, másodiknál mindenfélék, aztán javító, aztán megint mindenfélék. 5.még csak most lesz, de azon majd még elagyalok.
  • foxbat88fx
    xddd
    hát papírnak papír a JP2, de azért a 2338 avg sebzés odabasz sztem :D
  • AlucardHuN
    Ma egy szerencsétlen csata közben azt mondta hogy a JP II szar
    Mondjuk én szeretem a páncélt de ilyen balgaságot azért kár mondani rá. A ruszkikon sincs páncél mégis jók. Meg ez úgyis stílus kérdése.

De még mindig nem tudom mit kezdjek a sárgáimmal
  • foxbat88fx
    nem rossz TD, de a mobilitás hiánya rányomja a mérlegét alaposan....
    meglehet nézni a társát, a JP2-őt, azzal brutál statom van
  • JeffDunham
    "sztem te is nekik dolgozol,kb egy szinten vagytok."

És le lettem buktatva. Pedig mindenki előtt ez titok volt eddig. Én vagyok a cégnél (WG) az igenember. Jól csinálnak mindent, de beépültem ide hogy dicsérjem a kollégákat, ezzel is több játékost, nagyobb hasznot termelve a cégnek. Nem könnyű meggyőzni az ittenieket hogy a WG nem hibázik, mindent tökéletesen csinál, és persze az érdekünkben. De mivel jó munkát végzek, kaptam pár tizes tankot ingyen hogy guruljak velük, bebizonyítani hogy minden tank op cucc, csak tudni kell használni.

Erre te jössz és lebuktatsz! Mi lesz ezután velem?!?!?! Erre nem is gondolsz?! Ehhhh ilyen az én formám...
  • AlucardHuN
    Az utóbbi mindenkinek szól aki tud segíteni.
  • AlucardHuN
    Ilyet ne mondj mert az kell

Mellesleg: MIvel ezek a húzott szeműek elérték a 100%-ot milyen skillt tegyek nekik? (med lesz ebből). 6. érzék a többinek meg repair vagy mi?
  • patchaou
    Akkor gyorsan húzd ki belőle a következőt mielőtt lenerfelik XD