418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem se volt a T-54-ben lőszer, de kaptam 48000 creditet. Mondjuk, arany biztos volt benne pár darab, azt nem használtam legutóbb.
Akkor gondolom SuperPörsi (sebesség és pen)buff/(frontpáncél)nerf se valósult most meg? -
Bmsrt n2 #243809 Nos,én is kaptam potya-kreditet,de nekem ki van fejlesztve minden motor a tree-ben a Vk-DB-ken.
(Az új motorok hozzá az új Leopárdos-med ágnál jöttek) -
virkir #243808 Az kapott egy masik motort benne van a patch noteszben.
Viszont nekem a T-54 is loszer nelkul allt. -
Bangaro #243807 Release note:
VK 30.02 (D)
Engine Maybach HL 210 P30 replaced with engine Maybach HL 210 TRM P30 -
lammaer #243806 CSak tippelek.. de én úgy emlékszem fullos VKm volt, és most 2 kifejlesztetlen motor van a techtreemben... -
Kronos79 #243805 Most, hogy te is mondod megnéztem. Nem tudom mi történt, de a full stock VK-val mentem egy győztes kört 1474-es sebzéssel. -
Bangaro #243804 Ez ilyen ninja patch 
Más.
Emmeg csak úgy.
Klasszikus Prokhorovka – Encounter hegyre felfelé teknőből osztva amcsi tankkal, láthatatlan retek piros IS-sel, csak az íze miatt
Replay, ha valakit érdekel
-
lammaer #243803 Tényleg, vmi a VKval történt... -
Bmsrt n2 #243802 Na kezdek összemelegedni a AC48-al,végre valahára...(annyi a nyitja,hogy rohadt távol kell felálni,hogy véletlenül se vegyen észre semmi,ott aszt nem probléma az aim,és a reload idő:)
Top sebzés T10-ben,0%Goldamó-felhasználás mellet ráadásul!(az Enemy E-100-nak meg egy drága vereség lett,megérdemli a Heat-spammer,Ac48-ra,Lővére goldamó???)
Kicsit több is lehetett volna,ha az utolsó 2 lövésem nem hozza a tipikus Wot "életérzést"(T9 amcsi revolvertáras ökörség oldala bounced off...2 lövés is vicc)
Replay,akit érdekel.
-
madmanic #243802 ne fáradj se gyorsan se lassan...
megoldottam. -
Toweliee #243801 Igen, valaki megtudná. -
Bangaro #243800 Nálam 96k kredit volt és a vk 30.02 d-re visszakerült minden alap cucc..... -
Bmsrt n2 #243799 Nincs,vége,legalább 1-1,5 hónapig,mindenhol megy már az éles. -
zoltanblau #243798 Meg tudná valaki azt mondani, hogy teszt szerver van vagy nincsen ?
Az nem érdekel, hogy nem érdemes tesztelni, meg minek, hogy működik vagy sem. Köszi
-
zoltanblau #243797 Mert ki vagy Einstein ? -
haflac #243796 "Figyelem!
Kapott kredit: 29 300"
Beléptem és ez fogadott.Más is kapott?Csak tudnám,hogy mire fel kaptam! -
lammaer #243795 Semmi nem volt rossz a 8.6-ban. Konkrétan sztem amióta megy a WOT, a lehető legjobb patch a 8.6 volt. Végre World of TANKS a játék, nemcsak a nevében... -
virkir #243794 Lassan írjam?
Másold már be az a kurva log fájlt mit ír ki.
Lehet abból tudunk valami okosat mondani. -
A locastan által fordított, friss statisztikai mod:
Locastan stat pack 8.7 v1 -
Kronos79 #243792 Egész egyszerű. Széjjel nerfelték őket. -
zsupeti #243791 Visszaolvastam és 1 hónapja is szenvedtél a telepítéssel.
Rakd újra a gépet. -
Sir Charles #243790 Mostanában nem olvastam a fórumot,úgyhogy valaki legyen szíves ossza meg velem, hogy miért nincsenek gyakorlatilag artyk a játékban, mert high tier meccsen elvétve találkozok egyel-egyel. Mi volt olyan rossz a 8.6 peccsben? (hozzátéve, hogy nem játszok artyval) -
Kronos79 #243789 Mégse hányt be. Megint hülyeséget néztem. A WoT statisztikájából hiányzik alkalmanként a lőszerköltség. -
Kronos79 #243788 Akkor nálam hányt be valami. -
madmanic #243787 Valaki tud segíteni aki már járt így?
Egyszerűen nem tudom visszatelepíteni, akármit csinálok megakad a telepítés. ( párszor szedtem már le )
Manuálisan, automatikusan sehogy nem megy... 2 órája szopok vele. -
virkir #243786 Mivel valószínűleg ők is onnan veszik át.
Egyébként én is a locastan- félét használom de nálam a 8.6-al még jó volt. -
Pz4-el gondolom mindenki trollkodik. Aki nem annak egy kis bemutató, hogy mennyivel elé kell célozni, hogy "belefusson" az ellenséges tank a lövésbe.
-
Az engine modhoz ezt használtam most, ahogy leszedtem:
link
Ez rövid használat után jónak tűnik(!). Persze lehet hogy mégsem az - de nem gyári motor volt az biztos.
Amúgy a lagot elvileg csökkenti soundmod esetén - Gnome írja is - ha nem res_modsba, hanem res mappába kerülnek az audiófájlok (a res mappa biztonsági másolata fontos). -
madmanic #243783 simán szeretném letölteni csak a patchet a hivatalos oldalról, az is megszakad hálózati hibával...
akkor nem nálam lesz a hiba... -
És akkor (ésel nem kezdünk mondatot) Köszönöm szépen. Azt a hibát követtem el, hogy nem olvastam tovább csak írtam. Bocsánatot kérek. -
Még adsz egy linket és aranyba öntelek. (Persze csak olvadt aranyba.
-
Kronos79 #243780 Milyen statisztika mód ez? Wotinforól leszedtem, de ugyanúgy nem számol lőszerköltséget, mint tegnap a locastan stat. -
virkir #243779 Talán ha megnéznéd a naplófájlt vagy bemásolnád ide okosabbak lehetnénk. -
Kronos79 #243778 Sajnos így áll a helyzet. WoT-os fórumon olvastam, hogy jó, leszedtem. Kiderült, hogy az, ami már megvolt. Kipróbáltam és megy. -
madmanic #243777 megőrülök, mi a herét csinálok rosszul, hogy az istennek nem indul el?
Teljesen leszedtem hagytam a klienst frissíteni, megakad megfagy, letöltöttem külön, úgyis..
Másik meghajtóra is próbáltam, ugyanaz.
Kritikus hiba, nézd meg a napló filet..
-
virkir #243776 A stat mod text könyvtára a hibás szedd le a frissítette és csak azt cseréld le mert nálam pl. bugzik az összesítés, nem számolja, vonja le a javítást, lőszerköltséget. -
virkir #243775 Namégegyszer ha délután elkeféltem
zoom-ot a zoom boltból -
yossarianHUN #243774 Igen? Tehát újat nem adtak ki? Akkor viszont bajban vagyok, mert nekem attól a 0.46-ostól baromira leesett az fps, és fps-laggok jelentkeztek miután felraktam. Úgyhogy a 8.6-ot már a Kriegstreiber-féle motorhangmoddal csináltam végig, de ő meg már nem csinál újabbakat. -
Attiska #243773 Milyen az új patch, pár szóban összefoglalnátok? -
virkir #243772 Csak az sg linkrészt kell kitörölni és megy. Sietnem kellett nem is ellenőriztem :)