418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #243929 Ha a Totenkopf SS hadosztályra hajaz, akkor csak idő kérdése volt, hogy valaki felnyomja őket. -
foxbat88fx #243928 na ez meg a másik... fogalmam sincs miért 

-
Szpecnyaz #243927 Vajon miért? A fene se érti. -
foxbat88fx #243926 The changes for the T26E4 SuperPershing will not arrive in time for the 8.6 Update, but when we've finished tinkering it'll once again become available. Which update that will occur in has yet to be determined. Most of the changes will center around altering the armor angles of the frontal plates, and an exact list of the changes will be provided in a future article. once the changes have been made to the T26E4 SuperPershing, owners who purchased the vehicle prior to the changes will have the opportunity to sell it for the full retail price in Gold (7,200). Please be aware, these changes and the refund option will take place in a future patch. -
farferi #243925 Csak arra reagáltam, amit írt valaki, hogy ne 1-2 nap távlatában nézzék az eredményességet hanem hosszútávon.Mint a póker: játssz le 3 hónap alatt napi ötven sng-t és kiderül tudsz vagy nem.(csak ehhez kurva sok pénz kellene, a wothoz nem). -
foxbat88fx #243924 WG már tevékenykedik...
betiltották az egykori klánom logóját :)
de már megvan az új

-
Negritis #243923 a T26 visszaváltásáról aranyra van vmi hír? -
Nikosi #243922 Ja teszem, hozzá a kv-5 amin átment a golyóm, az persze visszalő és az Ő lövedéke nem ment át rajtam sebzés nélkül.
Én arra gyanakszok mint anno cs-ben volt a machinálás a csomagokkal, és egyből szellem vált az emberekből. Lehet itt is valami ilyen lehet benne, de csak tippelni tudok. -
NH3CL #243921 Ő legalább a saját accjával tolja :D Ugye ugye szakaszkám... -
szakasz #243920 remélhetőleg nem azt írják hogy 1 hét ban, mert illegál moddal nyomod -
Nikosi #243919 Nyugi foxi velem is megesett még patch előtt csak az én lövésem egy KV-5-ön haladt keresztül és csapódót mögötte a hegyoldalba relatíve még közelről is volt olyan 100m talán. A skuló által hagyott nyom ott volt a hegyen kv-5 meg vígan el volt. Ezt után közvetlen még egyszer megismételte. -
foxbat88fx #243918 akkor majd válasznak elküldöm neki a jól megszokott videómat
-
Tuti meg van már erre is a sablon maszlag. -
R3nton #243916 "for now there are no suitable tier 10 light tank candidates (SerB states that they look at a lot of designs already, so no need to propose any), but if any are found, they might be implemented"
Nekem éppenséggel lenne ötletem: 9-es lehetne francia ágon az amx13-105, és 10-es az amx13-120 (ráraknám azt a pukkantót, ami a 50B-n van
-
foxbat88fx #243915 ticket-et írtam.... kíváncsi vagyok mit írnak vissza
az lett volna durva ha végkimenetelt eldöntő lövés lett volna
biztos kellett volna új billentyűzetet venni :D -
madmanic #243914 és az eventeknél nem mindegy hogy tudsz e elég damaget lőni pl.. -
Attiska #243913 Kösz. -
foxbat88fx #243912 írtam WG-nek, elküldtem replay-t...
sosem láttam ilyen 18500 csata + béta alatt sem -
Megnéztem a replayt is. Valami csalafintaság lesz itt... Told fel hivatalos fórumra. -
Pares #243910 Ehhez hasonló már velem is párszor megesett. -
Van. Csak a spaces mappát rakd fel belőle. A többi vmi fényesség javítás vmi a sz@r. Nem tudom pontosan, de nekem azok nem is kellettek. -
Bangaro #243908 Tök felesleges ehhez I7, nekem is az van egy 660 gtx 2gb meg 8gb válogatott ram aztán örülök ha van 50-60 fps, sniper módban meg 100. Minden más játék fullosan fut, de ez nem -
Jacktor #243907 Magyar Stat mod javítva, frissítve. -
foxbat88fx #243906 muszáj volt feltöltenem...
ezt nézzétek meg: VIDEO
és ezt kétszer egymás után bejátszotta!!! -
Srácok ha másoltok be valamit ami angol szövegű, legyen már ott a fordítás szövege is. Mégis csak egy magyar fórum. Aki nem beszél angolul annak ott a Google fordító, ami lássuk be sz@rt sem ér.
Köszi. -
madmanic #243904 ez a mai nap megint ilyen.
tier 4-től 8 ig bármivel megyek, hiába enyém a legtöbb kill, van hogy 5 6, és damage csak szopás van.
Ezeken a napokon lényegesen több a lepattanó, eltűnő alig sebző találat.
Szerintem az MM olyanokat rak össze akiknek hasonlóan szar a winrateja... -
Attiska #243903 Van már Max Farplane mod 8.7 alá? Én nem nagyon találtam, de ez nem jelent semmit. -
foxbat88fx #243902 6perc van vissza,,, onnan nézzétek
OMG ez brutális :D sose láttam ilyet
beszarás.... nincs szar netem -
Nekem is bő 90% magányos random meccs :)
Foxi - azért megnézem a replayt. -
Nekem régebben szarabb nettel rendszeresen produkált ilyet a játék. -
Én 1.5 éve 55%-on, a sok egyedül lerótt körnek az eredményeként. Nem is fog változni ennyi csata után.
Másik acc-on ez 60%. -
foxbat88fx #243898 OMG!!!!
valaki nézze már meg pls a replayt!!! eleje nem lényeges annyira!
arra lennék kíváncsi, hogy ti mit láttok amikor lövöm az IS oldalát???
REPLAY
18.5k csata alatt nem láttam még ilyet...
egyszerűen átment a skuló a tankon :SSS
lehet a zoom mod okozza? remelem nem bug?!?!?!
valaki nézze meg pls és írja le mit látott :) -
Hello everyone,
even though the 8.7 is already out on EU and RU servers, there have been apparently some issues with it (possibly linked to sharp FPS drops for some players). This is why the developers decided to open the third version of the 8.7 test, with following changes:
8.7 Test 3
- some special effects are reworked and optimized
- fixed some objects, that didn’t get destroyed properly in collisions
- some environment models have been fixed and finished
- the notification bug, when your own tank was detracked by a HE shell, has been fixed
- removed the possibility to retrain crews to the T-50-2 tank, that has been removed from the game
- finished the work on the voiceover
The update will be a sort of minipatch/hotfix (17Mb)
-
Szerintem is variál az MM. Pedig Én 53%-on állok, és innen randomban a büdös életben nem fog kimozdulni. -
AlucardHuN #243895 Vodkázós traktoros vén fasz csodálkozol hogy kedveli az MS-1-et?!! :D -
yossarianHUN #243894 +1 -
Placebo, vagy tényleg pontatlanabbak lettek az ágyúk? -
Bmsrt n2 #243892 Ja tényleg viszonylag keveset TD-zik a SerB.
Itt a profilja.
(és tényleg oda van azért a nyüves Ms-1-ért...270 csata
)
-
Commandier #243891 Aztaaaaa. Gratulálok. Ez igazán nagy dolog. Magyarok a nemzetközi porondon egy nemzetközi támogatóval! Szééép! -
Pares #243890 Velem például rendszeresen megesik az, hogy egy tankba simán beleeresztek 3-4 átütő és sebző lövést, marad neki pár % élete, annyi, hogy a következő lövés garantáltan kilőné... ha átütne... de nem... belelövök 2x 0%-ot sebző kritikus találatot, a harmadik meg lepattan... és pontosan ugyan oda lövök...