418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #244128 múltkor töltöttem be 2db-pt t28 protoba h vadásztam a T57-re
de amint kilőttem ISU-val el is adtam a protobol a 2db-ot
most 49 tankomban van összesen 0 db gold ammo :)
ha azon múlik a csata akkor lehozom sima ammoval és legalább büszke leszek magamra :D -
Igen hülye hozzáállás. Van amikor kényszerűségből igenis kell használnod, mert lehet azon múlik a csata.
-
Valaki tudna segíteni, hogyan kell replay-t feltölteni, még sosem csináltam és a wotreplays azt mondja, hogy ismeretlen fájl formátum.
Köszi -
virkir #244125 Igen van már működő
Viszont nekem meg stat pakk kéne, legalábbis a működő összesítés mert a bevételt számolja a lőszert javítást meg nem az elvileg frissített. -
foxbat88fx #244124 attól még ugyanannyit ütök át mint te -
Awakening #244123 243775-ös komment -
R3nton #244122 De akkor te se használj 4x4 modot meg semmi modot, mert akkor az is gagyi stat :P -
Awakening #244121 Hali!
Virkir tegnap linkelt egyet, nálam működik.
Awa -
foxbat88fx #244120 akkor az már "gagyi" stat
ugyanaz mint a platoon meg company stat
csináljatok anélkül jó statot :) -
TiborTamas #244119 Igen, több valóságalapja van, le is írta a cikkben. De attól még nem hivatalos, ezért mertem fan-made-nek nevezni. Ne ezen vesszünk össze.. :) -
R3nton #244118 Valamikor muszáj, mikor hiába célzod a weakspotot, nem akarja beütni 400m-ről. Golddal amúgy iszonyat fun ez a LEO1, pontosabb bárminél. Mondjuk anélkül is fun :D
Amúgy én is elég ritkán használok, mivel nincs prém fiókom ezért annyira nem kifizetődő. Ellenben a statnak nem tenne rosszat. -
NH3CL #244117 4x4 zoom mod van már? -
AlucardHuN #244116 Jól is néz ki 
-
hellokitty92 #244115 Pont az a lényeg, hogy ez nem fanmade. Sokkal több valóságalapja van, mint mondjuk a faillöwének.
Az e50m ötletét is innen vehette a wg. Az m betű meg a wg dev vezetéknevének kezdőbetűjéből jött, aki kitalálta/megtalálta.:D
Weserhütte Tiger -
foxbat88fx #244114 gold-al bárki tud lőni....
pont ezért nem használok sosem! -
R3nton #244113 Nekem néhány darab szokott bent lenni. Múltkor öröm volt nézni, mikor IS-7 beállt foglalni westfielden, én meg Leo1-el a dombon voltam. Meglöttem 3x a frontját szemből, mind lepattant. Na akkor change gold. Mint a húzat úgy ment keresztül az összes rajta és még észre se vett a bokor mögött ;) LEO1-t nagyon szeretem
-
foxbat88fx #244112 ja bakker :(
tiszta szégyen vagyok
egyszer bebaszva elmondtam hogy nem használok gold ammot :( azóta ég a pofám -
AlucardHuN #244111 Hát az olyan körök kifizetődnek ha pro a csávó. De azt utálom a derpekben a legjobban hogy nekem mostanában úgy tűnik hogy kurva gyorsan töltenek és sokszor kurva pontosak is... -
R3nton #244110 Ja és még ennek tetejébe nincs is prém fiókja ;) -
R3nton #244109 Hóhó! Ismerősöm folyamatosan goldot spammel a derpekkel. E8 shermannel és pz4-el lőtt már 2 Nicholst. Beszarás 2 Nichols!!! Azért mondjuk ahhoz szerencse is kellett bőven. Én spec utálom a derpet, mert lassú a lövedék. -
TiborTamas #244108 Vissza is kerestem:
- as the second campaign reward there will be a choice between either the M60, or the other reward tanks (Failowe, Object 907)
Update: yes, the players will be able to choose a reward
És ezek szerint mi fogunk választani. (Bocs a dupláért.) -
TiborTamas #244107 Nem ismerem egyikőtöket sem, de szerintem nem neked van igazad most.
Én az FTR-es cikkből, amit belinkeltél azt vettem ki régen, mikor elolvastam, hogy ez egy Silentstalker-ék által készített (tehát "fan-made") konstrukció. A WG-nek egyelőre semmi köze hozzá, ezért kérte is az olvasókat, hogy terjesszék, népszerűsítsék stb.
A napokban mellesleg szintén az FTR-en volt olvasható, hogy a következő campaign-ben az M60, VK7201 és Object 907 közül lehet majd választani, de egyelőre még nem tiszta, hogy a WG választja majd ki, vagy a játékosok. -
R3nton #244106 Ezt te nem értheted, klánon belüli ügy. :P -
AlucardHuN #244105 Foximaxika egyszer miután bepiállt elárullta nekünk hogy soha nem használ goldot.
Amúgy meg nem tudom elképzelni hogy a Shörmisek olyankor csak goldot spammelnek mert az elég sok... -
R3nton #244104 Ki akart amúgy szerezni m60-t? Emlékszem mikor mondta Tib, hogy majd jön Rico ESL-ezni :D -
AlucardHuN #244103 Kivégzésre nagyon jó főleg a szovjet iDioT 25 szerű lövegekhez. Low hp-s heavyk túlvilágra küldésére.
Te meg Master ne nézz úgy mint aki ilyenről először hallott
-
OP TD !!!!!!444 -
Erre számítottam! :) Köszönöm!
-
R3nton #244100 Hagyjad már a TD-t! OBJ268-t belövöm neked Pz2-vel szemből arany nélkül! ;) -
R3nton #244099 Én szeretem az encountert és az assaultot is. De attól függetlenül vannak olyan mapok amik, ha olyan a tank kiosztás teljesen el vannak cseszve. Pl malinovka assault is érdekes tud lenni néha. Vagy ilyen volt a proho assault. Először mindenki azt hitte le lehet hozni a meccset védőoldalról, ha beállnak a töltés alá és a hegyről meg lövik a támadókat. Csak utána meg rájöttek, hogy ha leviszik az egyik artyt a másikat meg fel, akkor keresztbe tudják lőni az egész pályát és simán belőnek a töltés mögé is. Úgyhogy a támadó félnek volt easy ha volt egy kis eszük. -
Hmm megfontolom a hozzászólásodat PZ2 mester...alias 4NT!T3DÉ -
Ravasak #244097 FLAME ON :) -
szakasz #244096 ki beszélt az artykról ?
amúgy te az M4-et HE-vel használod ??? biztos ? nem gold HEAT-el ?
de még mindig nem derül ki a kérdésemre a válasz, BL10 szerinted HE-t vagy AP vagy gold-ot használ ?
mit érdekel hogy a hetzeren (kv1,m4,kv2-n) mi van, amikor KV4-ről van szó. -
R3nton #244095 Az E-75, az nem is biztos még, és az random gift tank lesz elvileg. A következő kampányos cucc elvileg úgy lesz, hogy választani lehet az M60, a Faillöwe és az orosz med közül. Most amúgy nincs igazad. -
Thomasovics #244094 Akkor mért nem a Su-152 és/vagy a KV-2 152 ágyúival próbáltad?, épeszű ember nem hiszem hogy bl-10 en HE-t fog használni -
Hagyd, ő más... :D -
-
Szerintem benne leszel az 50-ben :) Bár igaz, elég sokan játszanak vele :)
Amúgy összekevertem, AT-8-cal van olyan köröm,ezzel 1588, eléggé az alsó határ :D
Gondolom akkor majd jön médiumos event is :P Jó lesz :P -
Oddball29 #244090 Razor's edge-en kaptam úgy 1k aranyot Samu 40-re, hogy először azt s tudtam, mi van. Aztán megnéztem, hogy figyel ott egy 17xx xp-s kör, csak arra nem emlékszem, natúr volt-e vagy prémium... -
foxbat88fx #244089 dehogy válaszoljak a kérdésedre...... ÉN
KV-2 152HE, Su-152 152HE, M4 105HE, KV-1 122HE, Hetzer 105HE
és lövök mással is HE-vel.... pl IS-el ha vagyok és jön rám szemből egy 10 hp-s IS-3 vagy KT tuti nem fogok AP-vel baszakodni :)