418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #244329 Csak az a baja, hogy nincs meg benne az AT-2 "terminator" feelingje :) A felépítményének jobb oldala (szemből bal), azaz a géppuska-toldaléka elölről is könnyen átüthető, egy jó nagy weakspot. -
Nikosi #244328 Most mondjam azt, hogy AT-8-al van pool medálom. :) Igaz top tier voltam, de nem annyira rossz az, főleg a top ágyúval. Én mondjuk nem mentem vele előre, megvártam míg takarítanak kicsit addig hátulról sniperkedtem a gyors ágyújával. De mondjuk én nem vagyok egy nagy tank ász, más biztos tud jobbat is mondani. -
Pares #244327 Nem csak a helyett... -
Pares #244326 Hálózati kártyának ehhez semmi köze. Sajnos a processzorod és a grafikus kártyád is nagyon gyenge mai viszonylatban. Ez a baj. -
pecaboy #244325 ...pardon, 8.6-ban. -
pecaboy #244324 A 8.7-ben amúgy tovább buffolták az oroszokat: 4 fokos szögnormalizáció helyett már csak 2 van. Megjegyzem, valósághűbb lett tőle a játék. -
kdezso30 #244323 Akkor el kell, hogy szomorítsalak, mert a konfigoddal van a gond, éspedig a nvidia geforce 9500gt az egy igen gyenge videókártya, ami csak irodai programok futtatására való. Szóval a helyett kell találni valami jóval combosabbat. -
Kronos79 #244322 Mondjuk nem is nagyon értem, miért kell némi ezt-azt bemásolgatni a mods mappába, ha a módosított fájlok az eredetiek helyére lettek rakva. -
pecaboy #244321 Normál AP ammót használva én a 100 millis löveget nem cserélném le egészen a BL-9 kifejlesztéséig. A másik két 122-es nagyobbat sebez ugyan, de alacsonyabb a tűzgyorsaság és a pontosság, és főként: négyszer annyiba kerül egy lőszer! Más a helyzet persze, ha multimilliomos vagy és/vagy csillivilli arany ammóval lődözöl :)
A BL-9 viszont statjai alapján egész pofásnak tűnik :) -
Valami lemaradt.... -
VanDaal #244319 Köszönöm, szükségem lesz rá :) -
Pares #244318 Egy ilyet el tudnék viselni minden duplázósnál:
-
Ha még nem fullos, akkor tényleg szopás vele az első jó pár csata, legalábbis én így voltam vele. Nekem összességében tetszett és végül sikerült a nehéz kezdés után feltornászni 968 átlag damage-re és 59% win-re:)
Kitartás! :D -
Malarki #244315 Én először úgy próbáltam és nem ment. Aztán írták fb-n hogy ha rendesen csinálod működik. Nem tudom minek kellett ezt bekavarni. -
Pares #244314 Ja, hogy ez az, azt hittem minden tankra vonatkozik, de ha csak td-kre, akkor felejtős... Remélem augusztusra beraknak ugyan ilyet, csak mediumokra, az nagyon jó lenne... -
Jacktor #244313 TD-k hónapja. -
Nikosi #244312 Na szóval válaszom az, hogy el kéne már felejteni ezt a hálókártyás dolgot. Nem tudom ki volt aki napokkal ezelőtt is ilyennel, jött, hogy ugrál az fps-e és a hálókártya a ludas.
Ez nettó baromság! a hálózati kártyának nincs köze az FPS-hez. Ha ugrál az fps, az vagy program hiba (ha csak ebben az uj 8.7-ben csinálja akkor várni kell mert éppen egy ilyen hibán dolgoznak, ezért megy a teszt szerver is). Ha előtte is baj volt akkor a VGA, CPU, HDD, RAM. Az meg nem összehasonlítási alap, hogy de a Cod, NFS, akármi megy 1080p-ben kis csilliárd fps-el. Az az ez meg ez.
A felírt gép paraméterei alapján nem túl erős. Gondolom XP van rajta mert arra Win7-et rakni igen merész dolog, a 9500gt sem egy erőmű elégé beugró kártya volt. Ez azért érdekes mert a Wot nem túl optimalizált, ergo kell a nyers erő.
Javaslatom, grafika minimumra, effektek off, esetleg wot tweaker leszed beállít, minden lebutítasz minimumra (kivéve látótávolság mert ha azt is akkor jönnek a klingon tankok) és akkor már jobb lesz nem 10-30 között fog ugrálni hanem mondjuk 30-60. Rondább lesz, de valamit valamiért. Ja és ne menjen a háttérben videó kódolás és a c fordító se fordítson éppen egy projektet. Wot + Ts és semmi más ami terhelné a CPU-t.
A böngésződnél meg az lesz a kulcs, hogy az opera-ban nincs java és csomó egyéb dolog, ami miatt gyorsabb lehet. Plusz az se mindegy melyik data centerről nézed és melyik videót, mert két videó lehet másik data centeren van és ez is komoly eltéréseket okozhat, és had ne soroljam...
Szuma szumárum, ne vegyél hálókártyát mert az FPS-ed semmit nem fog változni tőle. Remélem nem lesz még egy ember aki előjön a hálókártya és fps dologgal... -
pecaboy #244311 Eleve mindkét gép jóval magasabb a Sztálinnál, ami ez esetben előny. Emellett a KT mindkét tornyánál és az E-75 alap tornyánál is kisebb a célfelület, mint az IS-3-nál, és 40 milli vastag, tehát legalább 120-as löveg kell hozzá. (Magyarán pl. egy 122-es simán átlövi, már ha eltalálja, de a kisebbek, 88-as, 90-es, 105-ös - pattannak.) Az E-75 jobbik tornya pedig az érintett részen 60 millis, ergo 180+ mm löveggel üthető csak, sok sikert hozzá :)
Nyilván más a leányzó fekvése, ha mondjuk dombról megy le a tank és félig-meddig felülről lövünk rá - na de ilyenkor szinte mindegyik tank sérülékeny. -
Kronos79 #244310 Én is így csináltam, de lehet, hogy úgy is működik, ha az eredeti hang mappában iratod felül a dolgokat. Ez esetben azonban ne legyen audio mappa a 0.8.7 mappában! Így nem próbáltam. -
VanDaal #244309 Valaki, aki már túl van rajta, legyen kedves, árulja már el, mégis mi a jó életet lehetne ezzel az AT 8-cal csinálni, azon kívül, hogy eladjam a búsba?!
6 csata alatt 2 kill, 450 átlagsebzés 300 wn6!!!!!
A recent wn6-om 2k környékén szokott mozogni, ezzel meg 300. Szánalom a köbön.
Az összes vörös segg ott lő át, ahol éri, és persze kapom a 400+ sebzéseket a KV-1S-ektől meg Su-100-aktól... 2 lövésből kiszednek, ha top tank vagyok, akkor is, hát még ha nagyobbak közé tesz. Egyszerűen játszhatatlan, még a napi duplázóktól is az agybaj kerülget!
Most komolyan, mit kéne ezzel csinálni, hogy legalább sebezni lehessen vele? Nem is az, hogy győzni, csak legalább sebezni! -
Pares #244308 Van most valami top50-es verseny? Mert láttam pár hozzászólást, de nem találtam semmi hivatalos infót. Légyszi valaki beavatna? -
Destydeme #244307 Ahogy elnézem jobb program,mint ez...csak idegileg tesztel:)Nem figyeltem pontosan,de mintha órák óta képtelen lennél 3 normális kört menni.. -
Pares #244306 Az ilyen retardáltaktól óvjon meg a Jóisten!
Bejött 2db (!) lőszerrel a csatába, az elején ellőtte mindkettőt, természetesen nem sebzett semmit, és 15 percig csak turistáskodott a térképen. Plusz az ő megtalálására kellett várni 5 percet, mert ő volt az utolsó, és kergetőcskét játszott az ellenféllel... -
Malarki #244305 Amit letöltesz abban két mappa van: res és res_mods. A res-ben van egy audio mappa, a res_mods-ban egy scripts mappa.
Miután letöltötted ugyan az a teendő mint eddig: a meglévő audio mappát(nem amit letöltöttél, hanem ami alapból volta játék res könyvtárában) bemásolod a res_mods 0.8.7-be, erre másolod rá a letöltött audio mappát. A scripts mappa értelem szerűen megy a 0.8.7 könyvtárba. Nekem így működött. -
foxbat88fx #244304 Hi.... nem tudom, igen szar szériát fogtam ki :D
le is tettem tálcára a gamet....
nemsokára én is veledek majd mint a gödény

meg csajozok egyet XD ha tudok majd még beszélni meg menni estére :) -
AlucardHuN #244303 Tudok róla, eléggé látszik, de nálam azt még senki ember fia nem lőtte meg. Mondjuk ilyen része van KT nak meg E 75-nek is de elég pattogós részek. -
pecaboy #244302 Az a vicces a Sztálin3-ban, hogy oldalról és hátulról effektíve erősebb a tornya, mint szemből :) -
Destydeme #244301 Hi.Mi van veled?Még be sem léptem,de már nincs is kedvem játszani.Még jó,h délután dolgom van és nem érek rá"egész nap". -
madmanic #244300 hihetetlen hogy a sok nyomorék halálos nyugalommal nézi ahogy foglalnak!!
szólsz neki, hogy mozduljon resetelni erre nyomkodja a negatívot..
Régi szép codos idők mikor ki lehetett szavazni a szerverről az ilyen istenverte debileket.. -
Jacktor #244299 http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/243-tortenelmi-hangok
Ez a legfrissebb 1.81-es javított verzió. tegnap kipróbáltam és semmi gond vele. -
madmanic #244298 tudom. nekem.
szopás szopás után.
-
pecaboy #244297 Szemből az IS-3 eredeti tornya (Kirovec 1) gyakorlatilag erősebb, mint a fejlesztett (IS-3). Miért is? Mert a Kirovec döntött tetőpáncélja 50 millis, az IS-3-é viszont csak 20. Mivel erősen döntött mindkettő, és mivel van overmatch nevű jelenség, ezért előbbit csak a 150 kaliber feletti lövegek viszik át, utóbbit viszont minden 60mm-en felüli löveg! Azaz a fejlesztett toronynak van egy hatalmas weakspotja, ami már csak azért is nagy, mert maga a tank alacsony, így mindenki kicsit "felülről" néz le rá.
Célozz a fejlesztett torony téglalap alakú lemezére a lövegpajzs felett és bummmm :) -
R3nton #244296 Nehogy azt hidd :D Az egész teteje papír. A torony elejétől van egy széles lemez ami kb 15%-os döntöttségben megy felfelé a torony végéig. Na az egy lemez. Ott nincs páncélja a tanknak. Kb minden beveri ott. Ja és ezt szemből be lehet lőni simán. Igaz, elég kis célpont, mert lapos, és könnyen a lövegpajzsra mehet ami megfogja vagy fölé. De ha betalál sebződik, és kisebb ágyúkkal is be lehet ám lőni ott. -
foxbat88fx #244295 á ez még semmi, 16 lose zsinorban, rekord 25
és vannak akiknek jóval több -
madmanic #244294 szerintem ezt a tehetséget kamatoztatni kell
-
Madi92 #244293 Régi módon, tehát nem másoltad be a res mappát, csak a res_mods-ot?
Mert ezt most kipróbáltam, de semmi.. -
foxbat88fx #244292 mert? -
madmanic #244291 lassan klánt kellene keresned.. -
foxbat88fx #244290 na nem lett megdöntve a lose sorozat rekordom :) 16 lose után a 17.-ik win lett :/ -
MrSnail #244289 http://www.wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/243-tortenelmi-hangok
Ez esetleg, nekem bevált.