418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Zegi Norbi HUN
    Komolyan :D Meg is lepődtem elég rendesen :D
  • pecaboy
    SerB: "Ó, borzalom... Akkor tessék játszani IS-sel." :)
  • pecaboy
    ...magas, úgy értem :)
  • Kronos79
    Örülök, hogy neked 18,5 ezer csata után jelentkezett az első. Nálam még az új fizika előtt volt pár ilyen élményem. Én is a tank oldalát lőttem és nekem is hellyel-közzel ott kellett volna találni, ahol a tiéd becsapódott.
  • pecaboy
    A laghoz jó alacsony ping is kell.
  • pecaboy
    Még valami, amit csak 8.7 után tapasztaltam. AlucardHuN juttatta eszembe. A KV-1S-emen egyelőre "nagyonrövid" 122-es van, természetesen HE lőszerrel. Akármelyik ellenfelet, akárhol, akármikor eltalálom vele, jön a "kritikölhit" szöveg (kivéve ricochetnél). Aztán megnézem a végeredménynél, mi volt ez a jó sok kritikus - hát összesen egy sérült, egy szétlőtt lánctalp meg még egy modul. Kb. húsz "kritikölre". Az általam lőtt tankok nagy részénél semmi, nulla - szimpla sebzés, semmi kritikus.
  • FosTalicskaa
    Ilyen egy klasszikus lag. Egyszerűen nem abban a pozícióban láttad a tankot ahol az valójában állt. Nem kell itt túlmisztifikálni itt a dolgokat. Online játékoknál előfordulnak ilyenek. Nem szoktam védeni a wg-t de azért ez már mégiscsak túlzás...
  • sempike
    Valahol kint van már, hogy mi lesz a hétvégi event?
  • AlucardHuN
    Feature. Avagy érzed a szovjet acél erejét amit maga sztálin készített a kohóban.
  • foxbat88fx
    többet nem lövök IS-re :)

már beírtam mit válaszolt rá a WG.....
  • pecaboy
    Megnéztem... Érdekes. Nem lehetett előtte senki, mert a többi tank jóval messzebb volt. Még gyanúsabb, hogy ugyanennél az IS-nél kb. fél perccel korábban még egy lövésed átment, tehát két "szellemgolyód" volt (bár abban az esetben a Jagdpanther elméletileg lehetett előtte, viszont a másodiknál semmiképpen sem).

Lehet, hogy hackelt az IS?
  • Pares
    A lövés pillanata:

Amikor a lövedék eltűnik a tankban:

És amikor becsapódik mögötte:

Én melletted állok foxi. Már velem is történt ilyen. Kíváncsi lennék, hogy a WG mivel magyarázza, mert hogy ez nem szerver lag volt, az tuti biztos.
  • Okmyx
    M37 tank ász 566(!) exp-re.

Ez is mutatja, hogy mennyien játszanak vele és mennyire hatékonyak.
  • foxbat88fx
    jah...
    és sosem volt ilyenem 18500 csata alatt
    persze a hiba nálam van, mint mindig :)
  • Pares
    Az első lövést nem tudom megmagyarázni, az rejtély... De a másodiknál könnyen meglehet az, amit írtam. Ő már hamarabb megindult előre, mint azt te láttad, elég ha fél másodperccel, akkor már annyival előrébb volt, hogy valójában nem találtad el. De amint mondom, még mindig ott az első lövésed. Annál akár mekkora késés is van, ott nem ment annyira hátra vagy előre, a lövés előtt és után is a lövés útjában állt, érthetetlen...
  • AlucardHuN
    Noobprotect vagy last chance strikes again: 33%-os kv1-s tornyát lövöm és mivan? Crit hit, crit hit.... meghallt de kurva idegesítő
  • foxbat88fx
    ne basszál :DDD sima IS tank volt? lol
  • Zegi Norbi HUN
    Csatlakozom hozzád, épp most ment át nekem is egy IS-en a lövésem :DD
    El Halluf-on állt a dobon lefele, én rálőttem a front részére és láttam ahogy alatt robban a föld, semmi HP-t nem vesztett. Érdekes :)
  • foxbat88fx
    ott állt egyhelyben 10 másodpercet!!! 10 másodperces késési idő lenne?
  • VanDaal
    Nekem meg még semmivel sincs Pool medálom... ezzel meg már az 500 sebzéses kör is siker :D
    De az, hogy 17% winrate-em van vele, az egyszerűen röhejes. A 100 effes botok is alig tudják beszenvedni magukat 40% alá, nekem meg ezzel 17%... Á, nincs belenyúlva :D
  • Pares
    Viszont ha igazam van, az felvet egy komoly problémát: ha normális ping mellett is ilyen késések vannak a megjelenítés és a valós pozíció között, akkor az csomó szellemlövést megmagyarázna. Valójában olyan tankra lövünk, ami a lövés pillanatában már nincs is ott, de mi a saját játékunkban még ott látjuk.
  • Koridor
    Porbáld meg ezt textura tömöritö mod. A tweaker is javithat rajta.
  • Pares
    Na, fórum motor bebugzott, akkor itt van mégegyszer:

Szerintem az történt, mint ami akkor is megfigyelhető, amikor bekapcsolod a szerver oldali célkeresztet. A célkereszt nem ott van, ahova a cső céloz. Ez azt jelenti foxi esetében, hogy az IS valójában előrébb volt, mint ahogy azt ő látta. Az IS játékában jól volt renderelve, foxi játékában viszont késett. Ám mivel foxi lőtt, az ő skulója neki valós időben repült. Így az elkésett IS (ami valójában már nem volt ott) és a valós idős lövedék keveréke produkálhatott ilyen anomáliát. Szerintem.
  • foxbat88fx
    REPLAY
    6:00 tól nézd ha csak a lövést akarod látni
  • pecaboy
    Idő nem is kell, látszik a videón is. Csak replay.
  • Nikosi
    Röviden az értelemet kihámozva, nem tudják a hiba okát, de adnak rá egy, többé kevésbé hihető magyarázatot.

Viszont ha ez igaz amit leírtak, akkor erre egy nagyon ügyes kis hacket is lehet gyártani, amivel időszakosan sebezhetetlené tehető egy tank. Mert feltételezem előtte és utána volt betaláló lövésed. Tehát ha kieset szinkronból a tankod (vagy az Ő tankja), akkor ugyebár utána magától vissza is talált. Na de ez már pusztán elmélet gyártás...
  • pecaboy
    A videóból nem biztos, hogy átment rajta, elkaphatott egy láthatatlan célt is. De ha adsz egy replayt meg egy körülbelüli időpontot, kianalizálom neked :)
  • marchizor
    köszi!
  • Madi92
    Hátdebakker látszik videón, hogy átmegy rajta, és túloldalon robban. -.-
  • pecaboy
    Láttam a vidit korábban is. Úgy értettem, hogy nem lehetett-e az IS előtt egy általatok nem spotolt (ezért láthatatlan) tank a lövedék útjában. Mert olyankor szokott eltűnni a golyóbis.
  • pecaboy
    Pontosan. Ezért szívás kínaiakokkal menni: szinte semmi csősüllyedésük nincs :P
  • Oddball29
    Egyébként ugyanez van a motorháznál is. Rátapadsz a IS-3 oldalára mondjuk egy jó gun depression-ös tankkal, és az overmatch miatt szitává lehet lőni a tetőpáncélt, míg ő szenvedhet a te tornyoddal, amit előre-hátra mozgással védhetsz is.
  • Droughert
    Megírod nekik, hogy hamarosan szolgáltatót váltasz, így szeretnél újat mailcímet használni. Ha gmailed (vagy hasonlód) volt akkor megírod, hogy a saját internet szolgáltatód mailjét szeretnéd használni. Vagy írd amit én, hogy az ex-csajod mailcímét használtad, különváltatok és aggódsz az account biztonságáét, azért kérnél egy újat.
    Lesz pár kérdésük,hogy valóban tiéd-e az acc., utána elvileg megcsinálják.
  • madmanic
    csak nekem tűnnek pontatlannak a fegyverek a peccs óta??

• foxbat88fx
    látsz te itt tankot?
    video
    de van teljes replay is ha kell.... 100% h nem volt ott tank
  • AlucardHuN
    Megőrülök, totál fedezékben vagyok de az ellenfél tuti hogy betaláll a torony legtetején, én meg képes vagyok lepattanni kupolákról 203 pennel tiszta vicc...
  • pecaboy
    Biztos, hogy nem volt az IS előtt egy másik tank, amelyiknek nekicsapódhatott volna?
  • foxbat88fx
    na vissza írtak a WG-sek arra a "bugra" amikor átment a skulóm az IS tankon... kétszer is

Dear Tank Commander,

Thank you for contacting customer support.

This issue happens when your client is not synchronized with the server anymore.
    In such case, we recommend you to reboot your router and restart your game client.

Should you have any question, let us know.
  • Pares
    Nagyon körülményes, bár nekem is lenne rá igényem, de nincs elég jó érvem rá... :D
  • marchizor
    emailt lehet valahogy változtatni?