418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pecaboy
    jujj :)
  • foxbat88fx
    Public tier7 CW
    és ami lett belőle :D

• Tessellia
    aktiválja, legalább is én így tudom
  • Okmyx
    Az 50K XP után a prémium napot hogyan adják? Egy kódot kapok vagy csak egyszerűen aktiválják a következő napra? Nagyon nem mindegy!
  • pecaboy
    Ha sok tankod van és jól használod ki a duplázást, pláne ha prémiumod is van, akkor nem olyan nehéz.
  • Kronos79
    Így már értem. Az előbb egy csatában majdnem stock Tiger(P)-vel 850 sebzéssel, elhalálozással nem jöttem ki pluszba. Furcsa volt, hogy hol a másfélszeres zseton.
  • pecaboy
    Mediummal, pláne heavyvel mindenkinek nagyobb a kill ratio. Light tankkal pedig csak 25-öt kell kiszedni.
  • Okmyx
    Tegnap este felkerült a MaxZoomOut mod javított változata 8.7-hez a wotinfo oldalra. Akinek eddig a patch óta nem működött ezután már működni fog (nekem se működött, kipróbáltam és most jó).
  • pecaboy
    Eldöntve: hétvégén KV-1S partyt rendezek :) 3000 damagét a jobbik 122-esével nem teljesen lehetetlen kiosztani, xp-t is rendesen kaszálhatok az egy-egy nap prémiumokhoz, és a 3-as légkondi is jól fog jönni :)

Azért alul a random draw-t elírták: credit helyett crew xp lenne az.

"The tech branch up to the Pz.Kpfw. VI Tiger (P) is discounted and will earn you 50% more credits."

Ezt egyébként miért reklámozzák, mikor a crew xp-duplázás miatt úgyse érvényesül a random draw +50% crew xp-je?
  • Kronos79
    Az 1,3 az nem az amcsi top tier tankokra vonatkozik?
  • Tessellia
    ez a pontos
  • Tessellia
    elírták.. +50% crew xp
  • Kronos79
    Oké nem fél áras, de a többi így van?
  • lexlutor
    csak tier5ig 1,5 utana 1,3x
  • Kronos79
    Az utolsó részen, a táblázatban jól értelmezem, hogy az a német ág, amiben a Porsche tornyos tankok vannak, a Tiger(P)-ig félárasak és 1,5x bevételt hoznak?
  • Sunsetjoy
    A historical sound modokhoz: én úgy csináltam, ahogy "új módszer" van, tehát nem a res.mods mappába raktam az új hangokat, hanem a gyáriba, biztonsági másolat készítése után - és működik.

Talán ezért (nem biztos, mert lehet hogy variáltak a patchben) nincsenek annyira mikrolagok, illetve van olyan pálya, ahol 15-20 fps-el több a teljesítmény. Természetesen lehet, hogy nem ezért, de gép nem változott, modok sem változtak ezen kívül.
  • R3nton
    Sőt sztem barrakkot is veszek és még az átképzést is igénybe veszem. Ez úgy nem tűnik rossz eventnek. Bár a napi 50k exp az sok, annyit tuti nem csinálok.
  • lexlutor
    igaz.

de ha azt nezed h van mondjuk 1,5es kill-ratiod, az ugy is vagy 30 meccs.
  • lexlutor
    tenyleg.
  • pecaboy
    ???
    Hol van leírva, hogy heavyt kell kilőni?
    Azt lősz ki, akit akarsz, csak a darabszám számít. Én legalábbis így értelmezem. Ha lightot vezetsz, 25 akármilyen tankot kell kilőni. Ha heavyt vagy medet, akkor 50 akármilyen tankot. Egyszerűbb, mint 50 ezer xp-t összekaparni.
  • R3nton
    Hát nem kevés de azért meg lehet csinálni, én úgyis T34ezni akarok holnap meg KV-1S-ezni. Ráadásul KV-1S-re még jól is fog jönni a venti.
  • Tessellia
    nincs előírva, hogy heavyt kell kilőni, bármi beleszámít
  • pecaboy
    Huh, tényleg, hirtelen 5 ezer xp-t láttam...
    Viszont akinek sok tankja van, az sokszor duplázhat, abból húsz-harminc meccs alatt is összejöhet.
  • lexlutor
    azert egy nap 50 heavyt kiloni tier6tol felfele sem keves.. nem hiszem h sokan fognak kapni.
  • Oddball29
    ... A reaver contest az kész. Jó hogy nem már azt nem írják ki, hogy hangszórót nyert, nem ventilátort.
  • Eagle16
    Mondjuk az kérdéses, hogy éppen most mit rontanak majd el :D
  • pecaboy
    A prém accountos meg a szellőzős dolog kifejezetten jó :) A Fear Me-hez nincs elég magas szintű tankom (még), úgy elég nehéz lenne 3000 sebzést begyűjteni :( Bár, talán a KV-1S-sel...
  • Eagle16
    Éééérdekes. Hát ez talán jobb is mint az előző.

50k xp egy nap alatt azért durva, én szerintem 30-nál többet még soha nem csináltam, és azt is prémiummal.
  • R3nton
    Na most ez jó ki event szerintem, aki kocka az még egy nap prémet is nyerhet...Ez meg nekem nagyon tetszik, hogy lehet modult nyerni. Igaz a lightra nagyon olcsó, de pl a heavyre 600 000 kredit.
  • Pares
    Micsoda hétvége lesz...
  • Tessellia
    Akiknek blokkolják az elérhetőséget:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Double Crew Experience

A well-trained crew can improve your vehicle’s performance dramatically, so this weekend your crew will learn faster.

Make your tankers smarter!

Mission: Fear Me!

If you manage to deal at least 3,000 points of damage and destroy at least 3 enemy vehicles in a single random battle, you will automatically be rewarded with double the amount of experience you won for this epic battle.

It is time to get the big guns out!

Mission: Experience Earner

If you manage to earn at least 50,000 experience points in a single day, you will automatically be rewarded with one day of Premium account. Please note: the bonus experience granted for premium accounts and the first victory of the day will count towards the total. However, other bonuses (including that awarded for completing ‘Fear Me!’) will not.

A day lasts 24 hours... are you ready for the challenge?

Of course, this mission can be achieved every day once per account during the offer.

Mission: The Reaver

This mission is for the drivers of Tier IV or higher. Choose your weapon: light, medium or heavy tank, then enter random battles and destroy as many enemies as you can in a single day. A day starts at 07:01 and ends at 07:00 CEST (GMT+2)

If you drive... ...and you destroy... ...you will earn
    Light Tank of Tier IV–X 25 enemies in one day Improved Ventilation (Class 1)
    Medium Tank of Tier IV–X 50 enemies in one day Improved Ventilation (Class 2)
    Heavy Tank of Tier IV–X 50 enemies in one day Improved Ventilation (Class 3)
    You can complete this mission with each of the three tank types, but only once per account for each type.

Which are your favourite light, medium and heavy tanks to achieve this mission?

Medal Hunt: Confederate

Each time you earn the Confederate medal by helping your team to destroy enemies, you will automatically earn 15,000 credits. You must have damaged more vehicles (at least six) that were then destroyed by others (or self-destroyed) than anyone else in the battle. The medal is awarded only to the best team-players.

Be the team-mate everyone wants in their team!

50% discount on (re)training

Sometimes, you need to rearrange your crew’s skills to better suit the tactics you have developed. This weekend is the right time to teach new things to your crewmen, whether you use gold or credits!

Unfortunately, “serve coffee” is not available in the list of skills.

50% discount on barrack bunks

Do you need to hire more and more people as your arsenal increases? Provide them a sweet place to sleep for less.

Lights off at 22:00, no mobile phones allowed.

These bonuses and missions are available in-game from 27th July at 07:10 until 30th July at 07:00 CEST (GMT +2).
  • Pares
    A másodiknál lehet, igen, de az első lövésnél nem mozog annyira előre vagy hátra, hogy a lövés pillanatában ne találja el.
  • Tessellia
    hétvégi spec
  • pecaboy
    A 8.6-tal mintha az is megváltozott volna, hogy a modulokról nem pattanhat a cucc. Legalábbis a lánctalpról, görgőkről éles szögből sztem már pattan.
  • pecaboy
    Lehetséges. Nem vagyok annyira pók, hogy komolyan értsek a hálóhoz :)
  • foxbat88fx
    na megyek pár karikát IS-el hátha átmegy rajtam pár szellemskuló :D
  • FosTalicskaa
    Nem feltétlenül. Lehet, hogy alapból jó a kapcsolatod, viszont valamilyen ismeretlen hiba miatt sérül néhány hálózati csomag, amit érzékel a hálózati közeg, ezeket eldobja és máris kiestél a szinkronból néhány pillanatra.
    Ha nézed a videót láthatod, hogy a lövés után nem sokkal az IS vadul elkezdett előre mozogni. Szóval könnyen lehet, hogy amikor foxbat lőtt akkor valójában a tank mögé lőtte el a lövedéket, mert az az IS már rég elöl volt.
  • madmanic
    nemigaz bassza meg.. felállítom a farkam és felmászok rá...

Bármit csinálok bármivel csak szopok...

Miért csak a nyomorékokkal rak össze ez a tetves MM???

Szaros cromwellel a lap legaljáról én lövöm a legtöbb damaget és killt???

A heavyk meg pukkannak 20 másodperc után???
  • Zegi Norbi HUN
    Ő pont megállt pár másodpercre,én meg láttam ahogy a golyó szépen átmegy a front felső részén bele a földbe :DDD
  • bigmano
    A nehéz tankos eventnek már megvan az eredményhirdetése?