418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #244529 Megoldás: nem kell artyzni. Úgyis szénné lettek nerfelve, tényleg reménytelen elvetemült aki ezek után még továbbra is erőlteti őket. -
Megsúgok egy nagy titkot, privátba is tudnál neki írni.
-
bekescsaba #244527 igazából azért, mert sunset nevű felhasználó szokott errefelé járni, és ő magyarította ajátékot, gondoltam hátha megválaszolja.
Akkor a topichoz.
A Bishop és FV304 artyk a WG egyik leggusztustalanabb húzása. Csak arannyal tudsz továbblépni a statod romlása nélkül. -
Pares #244526 Hát nincsenek valami nagy elvárások a jövőbeni klántagokkal szemben. [no offense] -
yossarianHUN #244525 Ja várj, közben beugrott ki vagy, régebben is jártál erre párszor, úgyhogy vedd úgy hogy nem kérdeztem semmit. -
yossarianHUN #244524 Már megbocsáss, de ezt miért ebben a topikban kérdezed? -
bekescsaba #244523 Sziasztok!
Segítség kellene.
Van a Panzer Corps játék. Már a harmadik féle verziót telepítem a gépre, de mindegyik ugyanolyan hibát generál.
Elindul a WIN 7-em alatt a játék, tudok menteni, egységeket venni, de ahogy lépnék egy egységgel is a térképen, azonnal kifagy, Próbáltam Win 98, és xp alól is indítani, de semmi.
Mi lehet a gond?
-
AlucardHuN #244522 A sok hobbi germanoid után jólesik a magyaros név igaz-e :D -
Tetszik a név! -
zoknimano #244520
Üdv mindenkinek!
Klánunk olyan emberekből áll, akik erejüket és idejüket nem sajnálva tesznek a klánért és a jó hangulatért.
Egyik jelmondatunk:
[color=orange]"Nem azért fejlesztünk, hogy CW-zzünk, hanem azért CW-zünk, mert fejlesztettünk."[/color]
Klánunkhoz bármikor lehet csatlakozni, csupán 3 alap követelmény van.
Feltételek a bekerüléshez:
- Minimum egy darab Tier IV-es tank kifejlesztve a garázsban;
- TeamSpeak 3 megléte a gépen működő mikrofonnal;
- Felvételi elbeszélgetés TS3 szerverünkön.
Klánunk TeamSpeak 3 szerverét ezen a címen érhetitek el: 81.183.69.2
JELENTKEZÉS GERY111-nél vagy a fent említett TS címen!
A KORONÁÉRT és a HAZÁÉRT!
Facebook oldalunk:
facebook.com/SzentKoronaGarda
Szent Korona Gárda főhadiszállás
2013.07.25.
zoknimano őrvezető
-
haflac #244519 Próbálom leduplázni a wz-131-et,9 bukó zsinórban.9-ből 9-szer full idiótákat fogtam ki,még csak véletlenül sem volt szoros csata,ááá minek az,Na 10.-re sikerült.Na mondom utána egy fun kör a jó öreg sztálin hárommal(is-3)
Győzelem!
Csata: Live Oaks 2013. július 26. 22:23:05
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 3 416 (x2)
Szerzett kredit: 61 429
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
4600 dmg
Ez a leg-leg legjobb 8-as.Kár,hogy nincs neki prémium változata.Azonnal megvenném. -
Én kaptam 3-at is :D -
Lehet, hogy erre gondolsz? -
Pares #244516 Ilyet én is kaptam ma. Azért kaptad, ami oda van írva. Részt vettél a 1st Campaign-ban. 
Am én is hirtelen elkezdtem nézegetni, hátha kaptam mellé valamit, de sajnos nem...
-
ÓÓÓÓÓÓÓÓ bocsánat az előző képért, rosszul méreteztem át. Sorry.
Ma esti random. Olyan 15:3-ra ki is kaptunk...
-
Ezt ma miért is adta? Vagyis pont ma? Mi is ez? Medált már rég megkaptam hetekkel ezelőtt.
-
Na azt írta, hogy valamit elrontott valaki, azért kaptam, de olyan sok van hogy ez a 3k nem is számít, szóval élvezzem :P
Még sok ilyen apró hibát elviselnék :D -
Hát köszi, de tényleg nem tettem érte semmit :) Lehet hogy valami ösztönzés lenne ez, hogy járjak el CW-re...de random-ban is nagyon össze-vissza játszok, van amikor van kedvem pár napig, aztán rá se tudok nézni a játékra. Ezért nem is veszek aranyat, utoljára tavaly nyáron volt ennyi aranyam mint most...
De úgy látszik hogy valaki azt akarja hogy hamar meglegyen az a Foch, hát akkor nekiugrok most már :) Pár tankkal nagyon leragadtam most Tier 8-ban, mert prémium nélkül marhára hosszú már a grind. -
Tessellia #244511 Akkor puff, de attól még gratulációm érvényes:) -
Az érdekes lenne, mert nem emlékszem hogy mentem volna valami komolyabb kört nehéztankkal. Most rákérdezek csak még nem írt vissza. Akkor kaptam mint a többiek, szóval több mint valószínű, hogy nem WG-s versenyért jött. -
Dezinter #244509 Osztogatnák a heavy eventre az aranyat? Mert arra kapsz 3k ha benn vagy Top50-ben. Mint ha a britt Td-s eventnél is elötte nap kapott volna valaki.
-
Tessellia #244508 Az évfordulós heavy contest miatt kaphattad:). Valamelyik heavy tankkal a top50-ben végeztél xp-t tekintve. Gratula! -
Hmm...jött valami 3k arany, pedig nem voltam CW-n. Hát visszaadni sajnos nem lehet :D Bár lehet hogy rendes volt a fővezír és adott mindenkinek, bár eddig még sosem kaptam csak úgy. -
madmanic #244506 nemtom mer' nemjártam.. -
AlucardHuN #244505 Ejnye, kockatanknak kellett menni spotterkedni
A lényeg hogy összejött.
-
yossarianHUN #244504 Lehet hogy igazad van:D De én azon elv alapján élek, hogy mindenki elmebaját tolerálni kell, amíg az nem okoz kellemetlenséget másoknak:) -
Kronos79 #244503 Ma már van két szárnysegédem, gondolom a hétvégén nem lesz egy sem. -
pecaboy #244502 Ugyan miért szidnád?? Sztem a KV-1S mellett a legjobb tier6-os. Jól teljesít magasabb tierben is, sokat pattannak róla. Egyik kedvenc :) -
Toweliee #244501 yossarianHUN te nem vagy toleráns az emosokkal! -
yossarianHUN #244500 Nem hinném hogy akár általános alsó osztályban lennének olyan kölkök akik annyit nyafognak mint te. -
Jó volt a csapat? Amikor egy tigris 1-nek kell spotolni az 1-el magasabb tierű tankoknak? :)
Az összes erős tank csak akkor jött elő amikor spotoltam nekik, tiszta ideg voltam, hogy mekkora idióták, ha nem lettek volna hülyék, nem is lett volna tank ász. :)
Ez nem is lemming train volt, ez ilyen lemming gombóc volt ami nem mozog. :) De mint utólag kiderült, igy volt jó... :) -
madmanic #244498 és ne felejtsd el kérlek a pisztáciát... -
madmanic #244497 drága vagy.. remélem szeptemberig el tudod intézni...
-
yossarianHUN #244496 Bezony. Majd megkérjük valamelyik fejest hogy gyártson egy külön nyafi-fórumot neked, de addig megkímélhetnél minket a további hisztitől. -
zsupeti #244495 Alakul :)
Azonban az álcahálót pattintsd le a tankról,és tegyél fel helyette töltésgyorsítót és célzóvizet.
Plussz a legénység képzését is furán csináltad. -
Pár napja még szidtam a T150-et ! Sőt , még ma is! De azóta meglett a Top cső... Már csak a motor hiányzik!
-
madmanic #244493 szegény ti..
és még milyen messze van... -
yossarianHUN #244492 Igen. Sokszor volt. Tökünk tele van vele. -
madmanic #244491 az ma már volt, hogy szeptembert akarok??
de minimum pótvizsga időszakot
-
400V #244490 De érted 69 csata naponta és nem gyerekről van szó. Ez egy felnőtt ember. Élvezi csinálja és lassan megvan neki E100 is.