418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    hát engem most ez lesokkolt.... zsibbad az agyam :):)
  • Sunsetjoy
    Accountonként mind a háromból 1-1 lehet. Naponta resetel, tehát 1 nap alatt kell megszerezni. A kategória csak a te tankodra vonatkozik, akár 25 arty is beleszámít pl. light esetén.
  • atee73
    en gyujtom az ilyeneket baratlistara (kesobbi tanulmanyozas celjara
    o mar regota megvan (286 a wn6-ja , ami acelos azert valjuk be)
    De 1elore SmilyNord nevezetu a rekorder (25k battle 189 wn6)
    ezt muljatok felul.... 10k battle alatt nem fogadok el nevezot ,mert azok meg fejlodhetnek
  • Ok5
    tudja valaki hogy egy 105 milis lövegnek mennyi lehetett a valós splash damage-e? pl a franci prém artynál 1,91m van írva ez valós érték? (vagy csak páncélosok közt van ilyen körben is hatása és gyalogsággal szemben pl. nagyobb körben pusztít?)
  • Pares
    Ha jól értelmezem a hétvégi eventet:

Minden olyan körért, ahol 3000+ sebzést és 3 killt sikerül összehozni, dupla xp-t kapunk azért a körért.

Ha egy nap (bármennyi és bármilyen) tankkal sikerül összeszedni 50k xp-t (beleszámít a duplázós és a prémium xp is, de kivétel az előző bónusz), akkor kapok egy nap prémiumot (ha van, akkor +1 nap gondolom).

4-es vagy magasabb szintű tankkal egy bizonyos kategórián belül kell elpusztítani azt a tank mennyiséget, amit írnak. Na most ezt minden nap meg lehet csinálni ugyan abban a kategóriában is, tehát pl.: a 2-es szintű meglehet 3x is, vagy accountonként csak egyszer lehet megszerezni mind a hármat, tehát összesen csak egy lehet mindegyikből?
  • Fefe82
    Ez már érni fog egy Type-t sztem :)
  • foxbat88fx
    úristen!!!! neeeeeeeeeeee
    azt nézzétek meg!!!!
    EZ MI???????????

na az ilyen számomra felfoghatatlan... mi a nagy büdös lófaszt élvez ez a gyökér a gameben????
    luchs-al 2525 csata 197kill
    és hamarosan lesz tier10ese mert
    leo protoval van 394 csatája (KAPASZKODJ MEG) 36% Win rate (MOST KURVÁRA KAPASZKODJ!!!!!!) 24 kill!!!! HUSZON NÉGY!!!
  • [SiX] Boci
    Egy elég fun köröm volt AT8al:

Ha valakit érdekel a replay:
    Replay
  • madmanic
    hol tudod megnézni?
  • Eagle16
    Mai nap első csata: T69 le TK-zza a JT 88-ast mer épp olyan kedve volt. Mi lesz ma istenem...
  • foxbat88fx
    na még 6 kill és megvan a venti...
    ma jó napom van :D előbb IS-3 7kill 5000 kiosztott sebzés 0 bekapott sebzés :)
  • madmanic
    nm
  • foxbat88fx
    kurva jó... nincs egy tankom sem amit húznék :D:D
  • Eagle16
    Akkor jó. Kösz.
  • madmanic
    igen.

nem kell nyerni hozzá.
  • Eagle16
    Valakinek beadta már ezt a dupla xp-t vereségre is? Chat-en azt mondják csak akkor adja meg ha nyer a csapat...
  • sempike
    Bekaphatja a WG......
    A VK3001P-t húznám. Egész reggel T8 csaták (pattanok mindenről) végre jön egy T6-os és zsinórban 3x pattanok a t49 oldaláról
  • madmanic
    jó ez az xp duplázós event :)

• madmanic
    első game 8 kill..

KV1s megunhatatlan
  • kdezso30
    Igyál meg két üveg sört, másnaposságra az a legjobb gyógyszer.
  • haflac
    Tegnap kipróbáltam a su-100y-t he-vel.Nagyon mókás volt.A hellcat full hp-n, egy lövés .:)
  • foxbat88fx
    hmmm hamar meglesz ez az 50 killl már 17/50
    KV-1 és IS kombó aláz :D fraglopás ON XDDD
  • madmanic
    pssszt!

Itt nem szabad rinyálni, mer' gyün a yossarian aztán jómegmondja, hogy emós vagy...

• Plata
    Vereség
    Csata: Fjords 2013. július 27. 8:08:01
    Jármű: M4 Sherman
    Szerzett tapasztalat: 653
    Szerzett kredit: 19 952
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
    Ilyen állatokat én nem sűrűn látok,mindenki ugyan arra ment,még az arty is.Egy halomba lőtték le az összes hülyét,a két hegy közt a városba vezető úton.Én meg körbementem,még a bázisukra is elmentem de hiába,ők többen voltak.
  • Sunsetjoy

Üdv!

1, Írhattál volna a Panzer Corps topikba is pl., oda írj, lehet, hogy más valaki tudja a választ.
    2, Nem írtad le, hogy magyarítás felrakásával fagy ki, vagy nélküle...
    3, Az elérhető magyarítás csak az 1.0 verzióval működik igazán, az annál újabb verzióknál lehet, hogy ilyen hibát okoz, ez nincs tesztelve.
    4, A játék elvileg gond nélkül fut Win7 rendszeren is.

- Bocs a többiektől, gondoltam itt válaszolok, az esetleges továbbiakat csak a céltopikban írom le.
  • Eagle16
    Tier 4 kell minimum.

Szerintem többféle tankkal is lehet gyűjteni.
  • AlucardHuN
    Minimum t6 tank kell nem? A kv1 pedig t5 tudtommal:DDD

Másrészt ha ma van rá időm: ha az 50 kill úgy jön össze hogy pl: T 29-el 15 Tiger P-vel 20 Tigerrel 5 Is 3-al 10 kill az érvényes nem
  • foxbat88fx
    na indulhat az 50 kill összeszedése KV-1-el
    így másnaposan fasza lesz
  • Eagle16
    Remélem most mindegyik küldetés úgy működik majd ahogy kell és ahogy kiírták
  • KamionosBarat
    A valóságban ez nem így működik. Először is a klánban a főbb posztokra a megbízható embereket nevezik ki, ami első ízben a nullára redukálja annak valószínűségét, hogy a közösen megszerzett aranyat így elherdálják. Botrány lenne belőle, megszégyenülne az illető stb.

Viszont egy nagyobb klánban, ahol alapból több tízezer aranyat osztanak szét fejenként, mint például a KAZNA-ban, PTS-ben, a tagok a saját részükkel azt tehetnek, amit akarnak. Annyit kell a vezetőnek mondani, hogy a nekem járó (hasamra csapok) ~30.000 aranyat majd TigerKiller74-nek szeretném adni.
    Nem kell tudnia arról senkinek, hogy a háttérben történik-e bármilyen pénzmozgás, mert ezt nem kell senkinek sem az orrára kötni. Egyébként sem szólhatná meg senki érte, mert a saját részével mindenki azt tesz, amit akar.
  • Bee
    Pedig nagyjából így működhet. Gyártok hozzá egy elméletet, persze csak légből kapom (szigorúan fikció, bármiféle hasonlóság a brazil szappanoperákkal Stoppos műve):
    Adott egy klán, aminek a páncélterme (póriasan klánkasszája) 'majd kireped a felhalmozott aranytól. Ezt az aranyat a klán tagjai vérrel, verítékkel és olajos rongyokkal kaparták össze. Adott továbbá egy okos emberke, aki úgy dönt, hogy a szépen csengő virtuális aranyat (mely nem az övé, hanem a kláné) forintosítja, és a való életben használható fogyasztási cikkekre váltja (pl.: kolbászt vesz belőle, de mivel itt nagy tételről van szó, még a mustárra is futni fogja). Megállapodik egy érdeklődővel, akit aztán felvesz a klánba. A játék honlapján bejelentkezik, kijelöli a vevőt, majd az allocate funds gombra kattint. Ezek után csak be kell írnia az összeget, majd confirm, és az üzlet létrejött. Az elégedett vevőt kirúgja a klánból, majd maga is kilép, és eladja az acc-ját. Ha az emberkénk nem okos, hanem zseni, akkor vesz egy másik acc-ot (szép stattal), és jelentkezik egy másik sikeres klánba, megpróbálván újra a mézesbödön mellé férkőzni.
    Nyilván ebben az esetben erről szó sincs, sőt, ez az egész nem is működhet. Legalábbis őszintén remélem...
  • Bee
    [sarcasm] Ez engem nagyon meglep, kiváltképp annak tudatában, hogy a klánodnak Te vagy a parancsnoka. Így hirtelen több lehetőséget is tudnék neked ajánlani:
    1. béreljetek TS-t, és kötelezd a klánodat a használatára
    2. ezek után toborozz játékosokat, hogy legyen elég ember századra
    3. igyál meg néhány energiaitalt és vegyél be egy doboznyi koffeintablettát, hogy eleget tudj tenni a kijelentésednek, miszerint: "De ha követelmény 1 nap alatt összefarmolom az árukat." Ugyanis jelenleg 1,2 millád van, a "sok" T10 pedig "sok" X 6,1 millió, ergo nagyon kell pörögnöd, hogy összefarmold ezt a rengeteg pénzt egy nap alatt
    4. vegyél néhány T10-es tankot a T10-es századra. [/sarcasm]
    Konstruktívan:
    1. regelj be egy új account-ot
    2. add át az új regednek a commander pozíciót
    3. a fő acc-oddal lépj ki a klánodból
    4. nyisd meg a hivatalos fórum klántoborzás topicját
    5. válaszd ki a legszimpatikusabb klánt
    6. lépj be, és élvezd az aktív klán nyújtotta előnyöket
    Ha mégsem akarsz váltani, de mégis századoznál, akkor írj rám, segítek.
  • zsan666
    XVM módban láttam már függőlegest, a Roughnecks-félében tutira. Link
  • Bee
    Nem szoktam nyígni a vereségek miatt, de ez most fájt. A KV-13-at nem nekem találták ki, nem érzem a gépet, de ebben a körben szinte minden sikerült (szakasztársaimnak is hála), mégsem volt elég a győzelemhez :(

@Oddball: te játszol Oddball_Hun néven?

Replay
  • pecaboy
    A 105leFH prémium arty viszont kimondottan használható maradt, sőt. Nálam továbbra is 8-9 mp (!) az újratöltési ideje, gyorsan céloz, szépeket lő, a hatótávja se nulla.
  • pecaboy
    Nem. Van valami mod, amivel a játékban a tankok feletti életerőcsík nem vízszintes, hanem függőleges. Hivatalosan ezt (mármint általában véve a tankok felett kijelzett dolgokat) over target markersnek hívják.
  • Pares
    Tessék.
  • bekescsaba
    így hívják:

Sunsetjoy
  • bekescsaba
    valóban tudnék de:

- nem tudom a pontos nevét
    - se nem tudom hogyan kell rákeresni

Ha megmondod, megköszönöm.
  • bekescsaba
    ja nem is, de kellett az arty kupára egy 72-vel száguldozó felderítő arty.

2000 aranyamba fájt, remélem visszajön...