418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Amarth99
    Ja, én is fagytam vagy 2x, még is megadta.

Mellesleg jó ez a 9es patton :D!
  • GabeE3e
    Én ki loginoltam közbe vagy 10x ,amikor felcseszett valami:D
    Meg szervert is váltogattam:)
    Szóval ne higgyetek a városi legendáknak :)
  • JeffDunham
    Köszi az infót. Gratulálok WG!

Azt hiszed nincs még meg, játszol pluszban 3 órát, aztán csak annyi hogy később kapod meg mint a többiek. Mekkora kreténség már ez...
  • [SiX] Boci
    Na én is most kaptam meg az 1 nap prémiumot. Kilogolás is reseteli a számlátlót, nem cask a szerver váltás.
  • Tessellia
    Egyébként olvasgatom az ehhez kapcsolódó fórumot. Ott írták, hogy van aki órákkal később kapta csak meg a +1 prémium napot:D.. Szóval várni kell vagy mifene..
  • GabeE3e
    Tyűha mit kaptam :

• JeffDunham
    Ez de beteg...

• Tessellia
    össze-visszaság van:)
  • Amarth99
    Működik, most lett meg az 50k exp.
  • JeffDunham
    Akkor holnap reggel kapjuk meg. Mekkora szivatás. Azért nem értettem, mert fent voltam a HPTS TS-én, ott kérdeztem meg hogyan kapjuk meg. Kapunk üzit vagy mi? Azt mondta valaki hogy igen. Kapott értesítést.

Foximaxi is írta hogy megkapta a ventilátorokat. Most akkor mi is van?!
  • Kronos79
    Na ezt kihagytam a szövegből. Én nem váltottam szervert és nem logoltam ki. Az utóbbi pont azért kellett, hogy tudjam mi az ábra.
  • JeffDunham
    Az a statinfo persze hogy resetelődik ha szervert váltasz. De nem az event...
  • Count Adyn
    Én logout nélkül mentem ma 57 csatát, 62k xp, és semmi:)
  • Kronos79
    Szintén nem. Csak azt tudom elképzelni, hogy a napi zárásnál adják.
  • ToCsEk
    rip
    majd holnap
  • JeffDunham
    Szintén nem kaptad meg?
  • Thomasovics
    v*
    itt van
  • JeffDunham
    Megtörtént. Mondjuk nem is kaptam meg...
  • Kronos79
    Az enyémre is 152-t ír, pedig csak 53-at mentem. Megnéztem még egyszer a wot kiírást. Tutira megvan az 50k. Azt írják, hogy csak a missiont kell levonni. Na most nekem az kb. 5k. Ellenben a kétszerezéssel és a prémmel több lett, mint 60k. Ennyi.
  • ToCsEk
    próbáld ki ha nemhiszed
  • Tessellia
    igen, én mindig megnézem, hogy ha játszottam egy adott nap, nálam nem is ír hülyeségeket, úgy látszik igényli, hogy rendszeresen nyomon legyen követve
  • Thomasovics
    wan olyan mod, hogy wot stat-info pack, vagy mi, abban ki irja a csatáid után részletesen a tp-t mire költöttél, menyit hoztál eddig, menyi xp jött ösze duplázosok nélkül stb, persze addig míg lenem logolsz, akkor resetelődik
  • JeffDunham
    Szerintem csak szívatott. Mondjuk jó poén.
  • JeffDunham
    De ez hülyeség. Azt írja ma 341 csatát mentem.

stat
  • Tessellia
    de ahogy nézem mivel nem volt sűrűn látogatva elég fals infót közöl.. nem hiszem, hogy 347 csatát mentél 1 nap:), úgyhogy ez ugrott
  • ToCsEk
    pedig de egy huns tag is írta többen is a gémbe :(
  • JeffDunham
    Itt a bibi látod, nem tettem meg.
  • JeffDunham
    Na az a kép engem is érdekelne...

Amikor tankot húztam, akkor sem toltam ilyen durván és semmi. Ez a T57 egy vadállat. A wn6-om 4-et ment fel csak ma. Sosem volt ilyen. Csesszék meg az ajándékukat, csak szopatnak mindenkit. Miért nem lehet normálisan megcsinálni egy akciót?!
  • Tessellia
    kilépsz a játékból, felmész wotlabs.net és ki fogja írni az utolsó 24óra statját
  • Amarth99
    Az össz xp-t kellett volna megnézni kezdésnek, és levonni a missionoket a véglegesből. Jobbat nem tudok.
  • JeffDunham
    Micsodaaaaaa? Ekkora hülyeséget. Ha átmegyek 48.000 tp-nél az 1-esről a 2-esre akkor bukó az egész? Ne viccelj már!

Amúgy rohadtul nem értem ezt a dolgot. Annyi xp-t toltam, annyi killt mint ritkán. T57-el mentem végig. ÉS SEMMI! Nem létezik hogy ne lenne meg, de semmit nem kaptam.

Nincs egy normális napi statisztika ahol meglehetne nézni MÉG MA? A noobmeteren hol? A Planetwot is csak holnap mutatja. Írjon már valaki valami okosságot legyen szíves.
  • Kronos79
    Legalább így honorál a mostani missionnal a vereségért, ha már 3k sebzést bevittél.

Más: Épp nézem Quickybabyt és az előbb kérte a nézőket, hogy valaki küldjön neki képet az 1 napos prémről, mert neki is tuti több VP van már, mint 50k és nem kata meg a plusz napot.
  • ToCsEk
    elivileg igen ha váltasz resetelődik
  • kHares
    Az előbb csináltam egy 3.188 xp-s defeat-et, végére elfogyott a lőszer.

Replay
  • Roger6
    Köszönöm szépen!
  • patchaou
    Parancsolj :)

Miért nem kaptam még meg a ventimet? Heavykkel már elhagytam az 50 kill-t és még semmi. Egy szerveren kell lenyomni végig, vagy mi a tosz?
  • Roger6
    Muszáj! :) Privátban is jöhet, ha gondolod.
  • patchaou
    Ha muszáj. Bár nincs benne semmi extra.
  • Roger6
    Replayt tudsz adni? Gratulálok!
  • patchaou
    Bukott csatában ennyi xp-t még nem kaptam...