418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #244810 Nem értem mi a gond. Fordítva furcsább lenne. -
Bmsrt n2 #244809 - what will there be in 0.8.8 instead of Soviet meds? “Will tell later.”
Na esetleg bármi tipp,mi jöhet,ha nem a szovjet medek?(mert úgy tűnik nem jönnek 8.8-ban,per-pill)
A 2.német TD-ág még kevésbé valószínű... -
Tessellia #244808 öngól:D.. -
yossarianHUN #244807 És szerinted ez eljutott az agyáig?:D -
foxbat88fx #244806 hehehhe ezen gondolkodtam én is :D -
Desmodromic #244805 Az állítás második felének egy rendesebb házasságban azért helytállónak kell lennie! :) -
yossarianHUN #244804 Napi magyar gyöngyszem, a Vörös Proletár (no comment) nicknevű drágaságtól:
-
-
[SiX] Boci #244802 Legális egy ekkora zoom? -
Scorce #244801 Szevasztok srácok! Tegyétek fel ezt a zoomot. 10 lépcsős nagyon állat. http://wotportal.cz/sniper-zoom-128x-0-8-7/ -
AlucardHuN #244800 Előled senki sincs biztonságban :D -
Hülyére vadászom.
Nem vagyok rest a frontvonalról visszamenni érte és a leírtakat tenni. Én nem vagyok az a kemper típus.
-
Mit keresel te is hátul az artynál? :D -
Hogy gyűjtene így pénzt? Tegyük fel 10.000 neki a javítás a sebzésért, azért ő 5000-et kap, te pedig fizetsz 50.000-et. Ez neki miért érné meg? Csak szemétkedésből mehet neked hogy fizess egy valag pénzt. Ha lövöd, még többet tejelhetsz. Nem logikus.
Én szoktam azt csinálni kis tierben, hogyha a heavy az artyk mögött kempel, semmit nem csinál, és ezért szétszedik a többi játékost, addig megyek neki full sebességgel amíg meg nem halok, vagy megunja és ki nem lő. Na ennek van értelme.
-
Kronos79 #244796 Ahogy számítottam, ma szopóparty. Mára be is fejezem. Úgy nem élmény a játék számomra, hogy folyamatosan én vagyok a low tier mindegy milyen típust választok. Ráadásul vesztünk is. -
Tessellia #244795 na tessék:) -
Oké köszönöm szépen : ) -
Tessellia #244793 Van, hogy beletelik egy kis időbe mire a rendszer feldolgozza a tranzakciót:). Ha 1-2óra múlva sincs arany akkor írj a supportnak, mellékelve a bizonyítékokat. -
Egyszer fél órával később kaptam meg. Lehet csak késik. -
oké ebben a percben kaptam meg xD bocsi :D , csak azt hittem azonnal megjön -
Kb 5-6-7 perce, sms megvan -
Kurva vicces... -
Tessellia #244788 mikor fizettél érte?
megőríztél-e bármit ami a vásárlást igazolja? (email, sms bármi)
egyenlőre ennyi a kérdésem:) -
Gazdagabbak lettek 7 euróval.... -
Farkasfog #244786 Ez a T29 ha top tank, egy vadállat tud lenni 
[IMG]http://kepkezelo.com/images/gldxgs7wxkrmjhn4t1qa.jpg[/IMG][/URL]]Kép
-
Akkor mi a faszom van ha kifizettem 7 eurót 1500 aranyért és nem kaptam meg? valaki? kezdek felrobbanni : ))) -
EZ ITT NEM PITI!!!! 
-
Ha ez így van, akkor a WG-nél szopjanak lovat. Ez mekkora egy tetűség. Látszik, hogy alkoholisták gyülekezete. -
madmanic #244782 a sok nyomi a kisebb tankokkal úgy gyújt pénzt, hogy szándékosan belerohan a nagyobbakba, hogy sebződjenek....
Persze ilyenkor ráküldök egy skulót, vagy rámegyek még egyszer csak ,hogy tudja miért van 8% HP ja.. Aztán játsszál kishaver...
És még hisztizik is
-
Na én Fcm50t-vel játszottam csak, és a kapott xp-t jegyzettömbben irkáltam, persze Elite a tank és be van jelölve a gyorsított képzés, mégis megkaptam a prémiumot,pedig biztos,hogy nem mentem 100k xp-t, szóval marha érdekes.
-
Simán ki kellene írni minden felmerülő kérdésre a választ - annyi tapasztalatuk csak van már, hogy sejtsék, mik lesznek a kérdések.
Ha minden ki lenne írva tételesen, hogy mire kell vigyázni, mit számol és mit nem számol el; szerintem 40-50%-al kevesebb dolga lenne a supportjuknak.
Mondom ezt úgy, hogy időhiány miatt pl. tegnap közelében sem voltam egyik hétvéginek sem.
Csak úgy, érdekes dolog - ezek szo*ni járnak, vagy vadászni? :)
Más kérdés: az m103 nagy ágyúja a tier110 grindhez gondolom életbevágó, nem? Az ára kicsit riaszt:) -
Kronos79 #244779 Ne aggódj én T6-7-ben nyomtam leginkább és a tankok közül 1 volt, ami nem volt fullos! Ma már nem erőlködöm. -
kHares #244778 Nekem beadta a mediumokra, T54e1-el és Centurion 7-el nyomtam nagyrészt, olyan 52 kill után megkaptam -
kHares #244777 Akkor ismét no comment. Az elmúlt 3 hétvégén nem sikerült nekik bugmentes akciót csinálni. Ha legalább kiírnák vagy elismernék hibáztunk de így... -
Az emberek 99,99%-a biztos nem tudta. Tegnap full tier 10-be nyomta mindenki, még a MM is. Tier 10-el 100.000 xp? Megakurvaanyjukat...
Az első sorban kellett volna az akció leírásnál lennie 50-es betűkkel. Senki nem játszott volna tier 10-ben, mivel mindenki a legénységet húzza ott már. -
Az a durva, hogy ha valaki nem kérdez rá a support-nál, akkor az akció végéig ki sem derül az egész. Vagy lehet hogy még utána se...
Szívesen amúgy, berakok minden hasznos infót amit találok. Én is pár csatát Tier 10-zel játszottam tegnap, ezért én se kaptam meg ami járt volna. -
Amarth99 #244774 Fasza lesz CW-re, egyszerre két utcát tud elzárni! :D -
Köszönöm a hasznos infót. Ha nem vagy elküldtem volna őket a csába és banoltak volna. Ment a nagy (+)! -
Azt a ******* ****** *** ********* ********* és még a jó ****** ******** ***** meg. Most komolyan! Sehol sincs leírva. Olyat káromkodtam hogy zengett minden!
"Please be aware that the event take into account only "normal" experience, it will only work properly if the "accelerated training crew" is deactivated.
If activated, it will only count as half the experience."
-
Nem hinném, szerintem megállnak 6-nál :D
Jobb kép.