418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Mármint annyit számol
  • kHares
    "I have had an official response from wargaming....
    "Dear Tank Commander,
    Thank you for contacting customer support.
    Please be aware that the event take into account only "normal" experience, it will only work properly if the "accelerated training crew" is deactivated.
    If activated, it will only count as half the experience.
    Good luck ;)Kind regards,
    Guillaume "Decept1on"
    Wargaming.Net Support Service"

Hibás az event, már lentebb is írták. Ha be van kapcsolva az accelerated crew tarining akkor csak fele xp-t kapod meg.
  • foxbat88fx
    na mégecce
    Please note: the bonus experience granted for premium accounts and the first victory of the day will count towards the total. However, other bonuses (including that awarded for completing ‘Fear Me!’) will not.
  • foxbat88fx
    Please note: the bonus experience granted for premium accounts and the first victory of the day will count towards the total. However, other bonuses (including
  • Solten
    Termeszetesen a tobbiek is kellettek a gyozelemhez, de a T-54-es kollegaval szepen lepucoltuk a kifutopalyat :)

Victory!
    Map: Airfield
    Date: 28 July 2013 16:06:42
    Vehicle: AMX 50 120
    Exp: 4,683 (x2) + Credits: 48,387
    Achievements: : Reaper

replay
  • Dezinter
    T-150 T8 csata 2963 sebzés... Bevallom nem az úttörők között voltam szóval nem is igen érdemeltem volna meg azt a 37+ sebzést. De amikor megnéztem a csapat sebzést lehet hogy mégis.
  • kHares
    Igen, 4814 - event az ugye a fele és annak is fele a gyorsítás miatt
  • Tessellia
    vagy úgy érted, hogy legénységi gyorsítást leveszed? úgy már lehet
  • Tessellia
    1605xp mindenféle bónusz nélkül, de hisz írtam is.
  • kHares
    Az a baj az event szempontjából ez 1200 xp-nek számít, tegnap ezért nem kaptam pedig 55k összejött
  • Tessellia
    Na csak elégedetlenkednem kellett:)

5227dmg - Haszon: 69.308 kredit

Mindenféle bónusz nélkül: 1605xp + 51.134 credit
  • Tessellia
    Vagy letöltöd a statistics packet, de ugye az csak addig mutatja az összegyűjtött xp-t amíg ki nem lépsz a játékból, vagy a szokásos effes oldalak.
  • yossarianHUN
    Egyébként hogy tudod megnézni az aznap eddig összegyűjtött xp-t?
  • Tessellia
    36800 után már gyerekjáték az 50k:)
  • Pares
    Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Felszerelés hozzáadva: Fokozott szellőzés 2. szint (x1)

40 csata kellett hozzá, de megvan. Áhhh, ez a meleg... Ezzel nekem véget is ér a hétvégi akció, mivel csak közepes tankom van. És jelenleg 36800xp környékén járok. Lehet még megpróbálom az 50k-t, attól függ, milyen szopóágon leszek...
  • Tessellia
    Best team ever^^.. Már akkor tudtam, hogy ilyen frankó meccs lesz mikor 4-en elkezdték egymás lőni kezdőn:).

• GabeE3e
    Azért megpróbálom, úgyis tiszta bug a rendszerük,hátha:D
  • foxbat88fx
    nem
  • GabeE3e
    De am ugye lehet,úgy,hogy tegnap megszereztem a 3. szintűt és ma megint megszerzem?
  • foxbat88fx
    asszem kihasználtam a hétvégi akciót....
  • yossarianHUN
    Sidescraperre gondolsz, nem ajánlom, én T29-cel próbálgattam egy ideig, de olyan vékony hogy boldog-boldogtalan átlövi, a teste meg ugye azonos a két tanknak.
  • Rathrol
    Köszi az eddigi válaszokat, Löwe nem valami jó prém tank az a legutolsó a prém tankok közül, legalábbis nálam.
    T34-el lehet olyat csinálni az oldalával hogy kidugod slégan az elejét fallal szembe állítod,(nem tudom mi ennek a neve elfelejtettem:D) és az oldala pattog, illetve a lánctalpa elnyeli a lövéseket? Azt tudom Is6 lehet csinálni mert az oldal is jó páncélozott.
  • akdestroyer
    Én ugyanezzel nyűglődtem egy hónapja, végül a T-34re esett a választásom, és kibaszottul nem bántam meg. Kell egy 50 csata mire megtanulod tökéletesen kiahsználn ia képességeit, addig sokszor nekem is szenvedős volt, de amióta kifulloztam, egy kibaszott optank lett a kezemben. Volt Löwém anno, de azt nem szerettem soha ennyire.

Nem prém farmtanknak meg csak is a Stug III !!!! Gyors és az ágyúja is epic. A BDR papír ráadásul a hozzá vezető ág elég okádék, a PzIV-nek meg feldughatod a seggedbe a rofját, ha az ellenfélnek van hova elbújni két lövés közt.
  • Toweliee
    Löwe.
  • Plata
    M4 sherman 105-ös ágyúval jó poén.T34 nagyon jó kis tank,de az MM imádja szopatni orrba szájba.
  • GabeE3e
    A T34 és az IS6- is nagyon jó, én a helyedben az IS-6 ot venném,mert Tierlimites ,és hiába jönnek majd páran azzal,hogy T10-be több pénzt lehet szerezni, de amikor beáll szembe veled egy Obj268 és 2 lövésből kiszed, akkor azt annyira nem fogod élvezni.
  • Rathrol
    Sziasztok!

Hosszútávon terveznék egy prémium tankot 8 szintűt, olyan kellene ami prémium nélkül is jó hozza a kreditet. Nézegetem sok videót T34 és IS6 esett választásom. Ezek közül melyik lenne az amelyikkel jó a játék élménye is.
    És majd egy nem prémium 5 szintű tankról is kérdeznék BDRG1B,T1Hv.,Kv-1,PZIV, lehet jókat farmolni?

• Tessellia
    Tigris nyerte az interactive spec. szavazását ezúttal, ezért holnaptól a következő tankok kapnak leárazást + 50%-al több legénységi xp-t.

The following tanks will receive a 50% discount:

Tier II light tank Pz.Kpfw. II
    Tier III light tank Pz.Kpfw. III Ausf. A
    Tier IV medium tank Pz.Kpfw. III
    Tier V medium tank Pz.Kpfw. III/IV

The Tier VI and VII tanks of the same branch will receive a 30% discount:

Tier VI medium tank VK 30.01 (H)
    Tier VI medium tank VK 36.01 (H)
    Tier VII medium tank Pz.Kpfw. VI Tiger

All of the tanks included in this special will also receive 50% additional crew experience for every battle played with them.
  • JeffDunham
    Ha már WG - MADÁR és CAPTURE akkor... (spoiler alatt)

• FEKETEKARD
    Nem tudtam hogy sírjak-e vagy nevessek :P
  • bornofakone
    Képtelenség h lassabban töltsön a bl-9nél. Az alfák közötti "nagy" különbséget rof-al oldották meg balance-nál. Nem sokkal, de a KT gyorsabban tölt az is-3-nál.
    bl-9-nek asszem 4,51 míg l68-nak meg 4,76 asszem a rofja.
    Ez lóf.sz különbség, főleg ha azt nézem h bl-9 70-el nagyobb alfával rendelkezik.

De abban igazad van h ráférne KT-ra 1 kis rof növelés:)
  • AlucardHuN
    KT-nak rofnövelés jobb volna, tudtommal lassabban tölt a toplöveg mint a BL 9.
  • voroshenri
    Megint van par kis nvidia kodom, 2050 gold + 1 honapot premiumot ad es 3500Ft-ert adom. (Ha tobbet viszel, akkor 3300Ft/db)
    Egy accountra max 5 darab hasznalhato fel belolle.
  • Sunsetjoy
    A WG kamionja rendelkezésére áll! :D

• lexlutor
    esetleg meg par madar jo lenne :)
  • yossarianHUN
    Madarak. Új fények kampinovkán. Még több madár. És pár madár.
  • lexlutor
    az pont semmit nem fog szamitani.
  • TomDantes
    Arra befizetek. Végsebesség buff, ja persze de ez mit számít? Nem sokat.
  • Bmsrt n2
    Úgy tudom (vég)sebesség buffot kapnak.(Tigris,KT,JT)
  • TomDantes
    "- Lesz valami új tartalom a következő patchekben, ami tetszik majd a Német kedvelőknek. (Néhány tank buffolva lesz pl. a Tiger II)" Milyen buff? + 10 hp? 0,1 századmásodperccel gyorsabban tölt? +5 km/h, de csak lejtőn lefelé, ha épp tolják?