418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fefe82
    Sztem ha odafigyelsz akkor 20-30k megy vele,meg 1-2 kimagasló kör,é a minap posztoltam ide egy 87k kört vele Foxinak
  • Pares
    Én gondolkoztam a rammer/vert.stab./optika kombón is. Érezhető különbség az 5% a ventiből?
  • rahotep
    Venti,rammer,vertical stab...szerintem.
  • Pares
    Leopard 1-re milyen felszerelést ajánlotok?
  • rahotep
    Mostanság olvastam itt a fórumon,hogy a StugIII jól hoz prém nélkül is.Tudná ezt valaki számosítani,mert azon agyalok,hogy megint megveszem.
  • JeffDunham
    Húúúú gyerekek ilyen csatát. Akkora fail volt.

Első három perc: töketlenkedek a kezdőn sokáig, nem találom a helyem, gőzöm sincs mit kéne tennem, mert az ellenség egész hadereje a hegyen volt és szétszedett mindenkit. A tankjaink fele elment séta kocsikázni és beálltak mint egy normál csatában a bázis kempelők. Elhullott a tankjaink java, és utána kezdődött még csak az egész szopóka-nyalóka. Garantált a facepalm aki megnézi! Fogalmam sincs hogy lett nyerő...

"Are you human?" = AMX-120, Honza50, 15.000 battle, 565 wn6

REPLAY, lehet szörnyülködni

• rahotep
    A sok pro-ra van két nagyon jó példám:
    Stat 07.25
    stat 07.26
    Csak azt szeretném szemléltetni ezzel,hogy nem mindegy Te mit nyújtasz a csatában.Igaz,hogy csak unicum teljesítménnyel tudod lehozni a csatákat. Hozzáteszem,hogy a csütörtöki stat 2-es és 3-as szakasz volt jórészt!
  • Kubukli
    tudja valaki, hogyan lehet egyszerre törölni a tiltottak listáját?
    A tier IX és X csaták egy újabb fejezetet érdemelnek.
  • popey8
    Meddig tart most a hétvégi event? Mintha azt olvastam volna itt, h megtoldották egy nappal, tehát szerda 7-ig tartana?
  • Kronos79
    Már nem emlékszem ki is gyűjti a "PROkat", de ma én is hozzájárulnék. Az illető murk22 néven fut. Kicsit több, mint 10k csatával 44% win és 285-ös WN6-ot bírt kipréselni magából a kb. 3,8k killel együtt. Az előző csatámban egy kollégájával nyomták a brit T4-es artyval. Elhullottak.

Persze szorgos bot az illető, mert március 8-tól eddig tolta le a 10k csatát. Sajnos R3nton elméletét támasztja alá, mert TD-zik többségében. Nem tudom ő mit élvez a játékban.
  • Pares
    Mindegy is, mert nekem elég is volt egyszer kiszenvedni ezt az 50k xp-t...
  • patchaou
    Rossz válasz gombra nyomtam... lefárasztott a sok PRO.
  • patchaou
    Jaa, Én ilyeneket nem ismerek... ...és nem is szeretnék. Sőt sajnálom hogy nem bassza ki őket a wg.
  • Tessellia
    nem is szűri még őket
  • rahotep
    A forrást nem árulhatom el.A kiegészítőket használókkal beszéltem.
  • GabeE3e
    Ezek szerint igen :)
    A ventivel is megpróbáltam eljátszani,hogy 2x kapjam ugyanazt, de azt nem engedte :)
  • patchaou
    Na akkor kapják be. Ma azért nem hajtottam mert tegnap nem adta meg...
  • Pares
    2x is lehet a prémiumot? Azt hittem accounton ként csak egyszer lehet a ventikből is egyet-egyet, meg a prémből is.
  • patchaou
    Hol hallottad?
  • rahotep
    Köszi OT3P! Ez az infó jól jön!!!
  • GabeE3e
    Na megjött a prémium megint.50.000xp körül, T1-el is mentem,és azt is hozzáadta, meg elite tankokkal ahol bevolt a kapcsolva a fokozott fejlesztés,és azt is megadta, a napi elsö duplázóst is beleszámolta,szóval szerintem megfelelően működik.

Már 2 nap van:D

• rahotep
    Ma hallottam,hogy rengetegen használnak tiltott kiegészítőket:növényzeteltüntető,Gun lézer stb...Ezek szerint nem tudja szűrni a wg a tiltott kiegészítők használóit?
  • Pares
    Hi guys,

Sorry for any confusion regarding the mission description. We're getting this checked out asap. As you can understand during the weekend there isn't a full load of staff in however we're chasing up answers as best as we can. As soon as we can confirm the details we'll try to get the portal updated with more specific information regarding the requirements for "Experience Earner"

Azért fasza, hogy ezt félúton a specialban közlik... GG WG. GG.
  • patchaou
    A shift-es megoldásoknál legtöbbször van valami noscroll nevű file, amit ha kitörölsz máris tudsz görgetve váltani a nézetek között.
  • rahotep
    Egy kérdésem lenne a 10x zoommal kapcsolatban: Ez sima scrollos használat? Azért kérdezem mert számomra a shift-es használhatatlan,de legalábbis nehézkes!
  • Pares
    Remélem a prém bónusz beleszámít, nem írták sehol, hogy nem. Meg a duplázósak is (nem elit tankokkal).
  • Pares
    Hát én a csatáim 98%-át 9-8-ban toltam...
  • GabeE3e
    Számít a szint ?
    Mert szerintem az xp-s missionnál nem.
  • Pares
    Pedig tutira átléptem már az 50k-t, és csak medium tankokkal mentem (5-ös volt a legkisebb).
  • kHares
    Elvileg megadja, Ectar írta hogy valamit javítottak

• Master91
    Nope, try again

2.53tól

• Master91
    Új térképről egész jó kis beszámoló:

• Pares
    Szerintem bőven meghaladtam az 50k xp-t, mégse kaptam még prémiumot. Elit tankkal csak kb. 3-4-kört játszottam, és az azokkal nyert xp-nek csak felét számoltam, ahogy írták. Vagy csak holnap kapom meg?
  • kHares
    Igen, kb. két éve léptem ki így csatából szóval nem tudom ez a rész hogyan működik.
  • Toweliee
    Ezt tőlünk kérdezed?
  • kHares
    Én azt gondoltam akkor 0 xp+pénz jár?
  • Desmodromic
    Miért is jár két nagy szerszámkészlet?

Napi duplázós Leo Proto körömet nem duplázta a kis mocsok.
  • Toweliee
    Persze, hogy elfogadok, köszi!!
  • Kronos79
    Ha elfogadsz pár tanácsot:

Ha a lenti helyről indulsz, az ellenfél zászlója felé van egy hegy. Onnan lehet lövöldözni. A msik pontról inkább a bázis felé menj, mert az említett hegyről kiszednek. Végül ha minden kötél szakad középen függőlegesen fut egy árok. Ott el lehet rejtőzni, de egyedül gázos.
  • Pares
    Ha jól számoltam, akkor megvan az 50k xp (kb. 51002, ha jól számoltam), persze prémiumot még nem kaptam.