418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mordawn #401520 Amikor fps dropod van, akkor vannak a közeledben fák?
Bozótosban nekem átlag 70 fps-ről 10-20 fps-re esett vissza. Nálam úgy tűnik ezt megoldotta, hogy a "lombozat átlátszósága" elől kivettem a pipát. A logikáját ne kérdezd, mert ennek a menünek a leírása pont az ellenkezőjét javasolja. Próbáld ki, hátha neked is segít. -
Lichtmaschin #401519 Tegnapi próbáim: régi core i5 és 1050 ti van a gépben.
Grafika ultra: 50-60 fps csata végén ki lépett a játék.
Nem is engedett vissza, gép restart.
Grafika egy szinttel vissza. Közben vissza raktam aslain modpackot. Celkereszt miatt. Nincs Celkereszt a játékban. Ki próbáltam párat. Egyik sem ment és közben random kilepett a játék is.
Aslain leszed. Grafika nincs ultran így tudtam pár kört menni. -
Lokker #401518 Frissített van már fent, talán két napja adták ki. De még maximumon is kameraforgatásra fps drop van. Jól néz ki a játék de kell még legalább egy hotfix hogy jó legyen. Külföldi fórumon is panaszkodnak hogy medium vagy low beállításon rosszabbul fut a játék mint maximumon. -
#401509 -
yossarianHUN #401516 Frissítettél VGA drivert? Írták a hivatalos oldalon, hogy anélkül teljesítmény gondok lehetnek. Mondjuk nekem frissítés nélkül is jó.
Egyébként már friss accra is megkaptam az első egy órás banomat. Mikor a kör elején fellök a paraszt T-29, utánalősz egyet mérgedben (direkt mellé), erre visszafordul, utánad jön, és azzal kezd szórakozni, hogy folyamatosan keresztbe fordít ha elindulnál valamerre... De szívesen eszmét cserélnék az ilyen rendhagyó személyiségekkel élőben is. -
pett3rson #401515 Nekem nincs ilyen súlyos gondom. Az elején amikor még tölti a pályát akkor van hogy akad, droppol, de játék közben nincs zavaró tényező. inkább magával a játékkal, a pályákkal van gondom, de óriási. Úgy érzem magam, mint a kezdő buzi a gőzfürdőben, nem tudom hova menjek, mit csináljak :)
Annyira idegen a játék, mintha ma kezdtem volna el az egészet.... -
Plata #401514 Nekem is nagyon szar,van hogy 20 másodperccel csata előtt bent vagyok van hogy 20 másodperccel indulás után.
80-140 közti fps-en fut,de néha egy rossz kamera mozdulat vagy bokor és 2-4 fps 5-6 másodpercre utána vissza normálra.
Az előbb át néztem wz131-el egy szikla nyíláson 130 fps-ről le esett 2-re és le estem a hegyről mert vagy 5 másodperces fagyás.
Szerencsére nem lett bajom de azért ez ciki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.21. 20:46:33 -
Lokker #401513 Próbálgatom a beállításokat, de valami tuti nem kóser. Egyszerűen döbbenet milyen fps dropokat produkál a játék ultrán kameraforgatás közben. 100 körül mozog és forgás közben beesik 20 alá. -
pett3rson #401512 lesz még pár ilyen meglepetés... -
Érdekes. Prokhorovkán a dombon, déli oldalról felmenet instant kapom a spotot, miközben az ellen csak lövés után spotolódik.
-
Userx2 #401510 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nvidiás vagy? 1440p monitorral is nagyon simán megy. ~90 FPS-el. Egy R9 390 kiszolgálja. Nincs kevesebb FPS-em, mint full HD-ban. Lehet, hogy mikrolag az valójában képtörés? -
Igen, most is Fjord-on TD-vel vígan megyek C-5, D-5 körüli bokros részre, aztán észrevettem, hogy köze nincs a régi pályához. Azt hiszem egy darabig, olyan leszek, mint a legkezdőbb vérpiroskák. -
pett3rson #401508 vannak változások a pályákon, a weboldalukon lehet olvasni, hogy hol miket változtattak. Az egy dolog, hogy bokrok, meg sziklák máshol vannak, több vagy éppen kevesebb, de még a dimbes-dombos részeken is változtattak. totál más meta lesz minden pályán, mert a régi megszokott helyek nem úgy fognak működni, mint eddig.
Elvileg balansz miatt volt, hogy ami eddig ment pl északi oldalról támadók mindig előnybe voltak egyes pályákon, azt most megváltoztatták. Most már nem nagyon lesz ilyen...elvileg...
Lehet emiatt is voltak azok a bizonyos 15-2-es győzelmek, vereségek, mert akik ezt nem tudták azokat pillanatok alatt begyalulta az ellenség. Talán most már máshogy lesz :) lesz pár 15-4 vagy 5 is :D -
Engem kikészít ez az új látványvilág, Folyamatosan szopok, mert azt sem tudom, hol vagyok az adott pályán. Először azt hittem, át vannak szerkesztve a pályák, de már rájöttem, hogy a pályán kívüli részek lettek átszerkesztve 3D-be. Mindenesetre iszonyú megtévesztő, idő kell hozzá, mire megszokom. -
pett3rson #401506 most már későn szólok, de épp ezért töltöttem le előre egyik este, amikor mást csináltam. közben lejött, de brutál gyorsan amúgy...
most, mivel sokan töltik ezért lassú.. -
pett3rson #401505 Erre este választ adok, mert nekem a régi motorral 120 fps volt, az újjal tesztszerón 140-150-re ment fel, drop nem volt tapaszalható. Majd meglátjuk mi lesz. -
yossarianHUN #401504 Hát aki elég burzsuj egy 144 hertzes monitorhoz :D Én 60-ason játszom, és eddig csak egy kört mentem, de El Hallufon a fix 60 FPS olyan röccenés nélkül állt, mint Katiban a gyerek. -
Lokker #401503 Nekem az fps dropokkal van bajom. 120 körül mozog aztán ahogy haladok előre itt-ott leesik 60-ra. Azzal meg egyetértek hogy jól néz ki, de szerintem még kell egy hotfix hogy tökéletes legyen. -
yossarianHUN #401502 Hát azért le a kalappal, amit ezzel a játékkal csináltak. Eddig se volt bajom a látványvilággal, de ez tényleg 2017-es, elsőrangú grafikai színvonal, egyik napról a másikra. Az FPS-ben meg semmi változás, ugyanúgy fix 60 egy négy éves gépen. Ezegyszer tényleg sikerült megcsinálni valamit rendesen WG-éknek. Még a végén újrakezdem a rendszeres WoT-ozást. -
tutyimutyi2 #401501 Olyan jó hogy a 8-10 gigás frissítést 250-300 kb/s-nél gyorsabban nem hajlandó tölteni a launcher... -
malystryx3 #401500 Köszönöm szépen, ezt találtam én is, akkor lesz ez :) Nekem is van ssd-m de ezt a játékot nem szánom rá, annyit nem ér, látom Neked sincs nagy reményed, elárulom, nekem sincs. :) Csak megnézzük, nem hinném hogy változott volna az MM, és a gyors lefolyású előre eldöntött 15:1-es vereségek, meg a 12 kör egymás utáni szopó... Meg a millió anomália. De meglátjuk. :) -
Userx2 #401499 Hasonló cipőben jártam ma. Újfent kipróbálom a játékot. Lehet megint 3 csata lesz és uninstall, ha szép a grafika talán több.
Mikor elkezdtem letölteni még volt az ssd-n 49 GB hely. Mire hazaértem leszedte, maradt 223 MB. Uff. Így számolj. Wot telepítő -
malystryx3 #401498 Sziasztok, rengeteg kihagyás után újra meglesném a játékot, de 1.0-ás telepítőt nem találok sem az oldalukon, sem a game centerben. A 9.xx-es verziót frissíti fel mindenképpen? Előre is köszi a válaszokat. :) -
pett3rson #401497 jó lenne, mert kellene az 5000-es spot damage küldihez :)
valamelyik nap majdnem megvolt..4800 vagy mennyi jött össze...
ehhez lehet osztagot is használni, ugye? ööö, ez a T55A, azaz a harmadik tankhoz való LT-14-es küldetés. -
Lichtmaschin #401496 Bc 10 es arty még mindig fos. -
Lokker #401495 Itt-ott van fps drop rendesen. Szerintem hamarosan jön egy hotfix. -
Plata #401494 Hú srácok,az artyt buffolták?
T49-el mentem egy kört,spotoltam ellenséges tankokat,obj arty lő és 22xx spot sebzés.
Ha ez így marad akkor a spotolós küldiket könnyű lesz megcsinálni.
Biztos buffolták,minden csatában minimum 3 arty.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.21. 09:00:03 -
Kilépek a csatából,és bezáródik a Wot 
-
pett3rson #401492 Reggel néztem Twitch-et. Egy Dakillzor nevű, FAME-es csávó. hááát, érdekes lesz. Már teszten mondta és most élesben is ugyanúgy maradt, hogy lesz egy pár olyan új hely ami tele van bokrokkal és onnan nem lehet felszopotolni az ellent...vagy legalábbis Ők hamarabb meglátnak Téged ugye...
És pont olyan pálya ami amúgy is szar volt... -
pett3rson #401491 Cseréről nincs hír? Én inkább kérnék másikat a mostani 1-2 használhatatlan szar helyett. -
Somua SM a boltban. -
tutyimutyi2 #401489 Még 2016 nyarán supertest-re kerülő tier8-as francia táras heavy kb 300-al nagyobb dpm, kb 12 seccel gyorsabb betöltés, 6 helyett 5 lövedék(1500 burst dmg), mozgás közben kicsit kisebb szórás és jobb páncélzat, cserébe 12,5 Le/tonna és csupán 37-es végsebesség.
AMX 50 100 - SOUMA SM -
Plata #401488 Erről mondanál valami bővebbet? -
Rammsch31n #401487 Na jön az új francia prém heavy... Samu SM... GG WG... -
Angelus1991ster #401486 Tudok én egyet, de a faszfej trollok miatt nincs kedvem leírni. -
Tier6-ba jöhetne valami meta megint.
Régen ottvolt az M18 Hellcat, KV-1S, VK3601H, Cromwell.
Most van valami a Type64-en kívül? -
Angelus1991ster #401484 Ha nagy tieres tankokat ily kurvalassan balanszolgatják, a kis és közép tiereseket meddig tart? :D Matekfeladat szargaming módra. -
"De egy tank statjának kijavításához szükséges időnél meg gyermekek fogannak és születnek meg." Hogy ez mennyire igaz :D
Nekem az új kedvencem ez: "Óvatosan(!!!) vizsgáljuk és kísérletezgetünk vele."
(ezt a type 5-ről mondták egyébként) Az óvatos alatt itt éveket kell érteni természetesen :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.03.20. 16:20:11 -
Megamax #401482 lehet ez utan a meccs utann tobbet nem kellene jatszanom ? object 340 mester tanker
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.03.20. 13:38:09 -
Plata #401481 Nem tudom,utoljára a hétvégén kapcsoltam be ezt a vackot,akkor nem figyeltem mennyit szed,csak bekapcsoltam és elmentem reggelizni,hogy töltött-e vagy sem nem figyeltem,de most megnéztem.
De nem nagyon izgulok,a nagy érdeklődés miatt úgyis 1-2 napig vacakolni fog a szerver és lehal vagy nem lesz.