418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #245207 És a kalózok partra szálltak! HARRRRRRRR!!! 

-
köszi! :)
-
VanDaal #245205 Akkor ezúton is grat a 14 killes körödhöz vele :) -
Ja,ez a kis nyomi is az. :) Az artyk megismerésére hoztam létre,mert Frici rühellte az artykat és nem játszott velük,de a 8.6 óta már csak egy fun kari,azokra az esetekre amikor frici néhány idiota csapattárs likvidálasa miatt a jól megérdemelt pihenőjét tölti. -
VanDaal #245203 Ez is a te accountod? :D -
foxbat88fx #245202 lassan szűkül ez igaz.... de tisztes távból is visz mindent mint a szart...
tier8 meg sem kottyan neki :)
KV-1S-ekről meg ne is beszéljünk :D -
lexlutor #245201 alig vartam h eladjam. nekem pont egy arnyalattal lassabban toltott es kettovel lasabban celzott, mint ami nekem fekudne... -
foxbat88fx #245200 az egy OP TD :D
viccet félretéve jó a gunja :) -
lexlutor #245199 uristen! mi az a cgc ott a garazsba?? -
Amitől az enyém. :D (és amiért most aug15.ig ki vagyok rakva pihire.)
Vannak emberek akik nem tudják tolerálni az idiotizmust. :D -
foxbat88fx #245197 jaja már én is megfigyeltem hogy sokszor kék a nevem
tudja a picsa mitől kék
-
Adjunktus #245196 Megfigyeltem,hogy neked sűrűn kék a neved?
Lehet,hogy már el se múlik csak akkor ha szerzel egy lucky medált?
-
Malarki #245195 Szép kék a neved
-
foxbat88fx #245194 Renton!!! csak neked!!!
a TD gyűjteményem!
-
foxbat88fx #245193 kitöröltem
nincs ezen semmi meglepő.... 6ossal mész szakaszban és nem orosz tankkal így betesz 8asok ellen :)
az meg hogy az enemynél 2-vel több 8as van nem meglepő
tudod mi a meglepő? ha a tierszintek azonosan vannak elosztva, nálam 10/8 csatában vagy nálunk vagy az enemynél egyel több 8-9-10es mindig van, ha nem kettővel! :) -
Nickel77 #245192 Victory!
Battle: Karelia 2013. július 29. 19:37:56
Vehicle: T25/2
Experience received: 1 299
Credits received: 27 178
Mission completed! Award:
Premium days added: 1 -
Ha az artykat is rühelled,akkor ezen is :D (bár a 8.6 után már csak egy tankos fun acc lett)
Nyomiarty
-
Bangaro #245190 Hm. miért küldte el kétszer?
Jól van foxi töröld ki a sört szemedből.... -
TD Frici
Ezen csámcsoghatsz egy kicsit. -
foxbat88fx #245188 ezen mi a meglepő???
szakaszban vagy -
Bangaro #245187 zsinórban tizedik csata cromwellel tökalul:
Élvezd paraszt.
úgyis kellett az alvázmosás.... -
Nerfelik ? Hmmmm....erről lemaradtam.Pontosan mit tesznek a kis kedvencemmel? Megköszönnék egy linket ahol erről lehet olvasni.
Egyébként azt azért nem értem hogy mi a gond azzal hogy van néhány OP tank a játékban.Mindenki játszhat velük ha akar.Nincsenek semmiféle képességhez,prémiumhoz,stb. kötve.
A t18 már ezer éve OP,jókat lehet vele menni kikapcsolódás képpen.Szerintem kellenek ilyenek a játékba. -
madmanic #245185 "R3nton szerintem egy troll vagy. Azok közül is a rosszabb fajtából. A síró, picsogó, stb stb..."
Bocsi, az én vagyok..
Nehogy már a fáradtságos munkával elért eredményeimet elvegyétek... -
Bmsrt n2 #245184 Rá lehet az az Is-4 "stock" lövege,igaz legutoljára teszten láttam olyat...élesben olyan 3-4 hónapja.
Ja ST-I-n bocsánatos,ha az ellenfél oldalán van a drága...ha a sajáton,legszívesebben TK-znám a baromt,csak rohadt drága móka... -
R3nton #245183 IS-4 alapágyú :D Aki nem fejleszti ki top löveget előzőleg, annak azzal kell kigrindelni :D Ezt egyébként, hogy gondolták a fejlesztők...gondolom a történelem hűség, de balance szempontból... -
R3nton #245182 Ne add alám a lovat!!! :D -
R3nton #245181 Így hívják a gyereket! Ez a neve a fórumon, meg lehet a játékban is, azt nem tudjuk. Fostalicska, ez a neve. -
Cs3 #245180 Na ezért utálom a top TD-ket. Egy kis hiba, oszt már a játék elején elbasszák a mókát. Jó mondjuk utána sikerült hozni az elvárható minimumot, de nem sok híja volt egy nagy nulla meccsnek.
http://wotreplays.com/site/266440#lakeville-cs-t-54 -
AlucardHuN #245179
Az Is 4-et???? Egyátalán rá lehet tenni???! Komoly?
ST-I-nél megbocsájtható ha a másik ágon meghalad... kivétel ha kifejlesztés után is...
-
Toweliee #245178 Nincs mit, ha megvan a dög mehetünk vele szakaszba. -
"ilyen fostalicsak gyerkőcök" ki? Ki tett ilyet itt? Ki itt a "fostalicska gyerkőc"?
Sajnálják hogy nerfelik. Ennyi. Mindenki tisztába volt vele hogy op cucc, és hogy eljön ez a pillanat. Eljött. De ahelyett hogy örülnél neki, kezded az újabb hülyeséget az Obj 268-al. Most ez lesz a téma megint hetekig?
Marchi te meg add alá a lovat!
-
marchizor #245176 ++ -
HHpanther #245175 Ahogy én olvastam eddig,senki nincs felháborodva, csak mindenki unja már a témát. Tényleg uncsi és valahogy mindig kierőszakolod, hogy ez legyen a terítéken. -
R3nton #245174 Ma is csak azért írtam, mert ilyenkor kinyílik az ember zsebében a bicsak mikor az ilyen fostalicsak gyerkőcök még fel vannak háborodva, hogy hozzá mernek nyúlni ahhoz a szarhoz. Rajta múlna toronyt is rakna rá 6os tárral. -
R3nton #245173 ferdítesz, az is erős túlzás, hogy mindennap. Amúgy meg ma nem én hoztam fel... -
kHares #245172 Holnap reggel lejár a big and heavy. Lehet tudni valamit a következőről? Hátha valami forum mélyén már van infó -
foxbat88fx #245171 hahahaha :D
én elnézem neki mert puncis
-
R3nton szerintem egy troll vagy. Azok közül is a rosszabb fajtából. A síró, picsogó, stb stb...
Hetek óta mit csinálsz minden nap? Feljössz, "k@cs@g OP TD-k", elkezdesz uszítani ellenük, vitatkozás, mindenki lehurrog, kapsz egy kockacukrot és elmész. Az arty nerf óta, MINDEN nap ez a műsor. Előtte meg az artyk voltak a terítéken.
Az egyetlen ember vagy akinek tiltanám a hozzászólásait (ha lehetne) mert *****-ra irritáló...
Bocsánat, de már piszkosul meguntam. A szomorú az, hogy holnap kezdődik minden előröl...
-
Kronos79 #245169 Meg van a 2-es venti. A többi már nem érdekel. -
Commandier #245168