418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    "According to WoT Korea site (if I understand it correctly anyway), the August tier 10 vehicle with bonuses (30 percent more income, 30 percent cheaper I think) will be the Batchat 25t."
  • AlucardHuN
    Amúgy Foxi ez most trollkodás vagy így is gondolod
  • AlucardHuN
    Hát én még olyat nem láttam hogy AMX 500 100, másrészt nincs AMX 50 100-asom tehát seggel nem harcollhatok vele akármennyire szeretném is

Egyátalán ez nekem jött?
  • foxbat88fx
    azért jó a Tiger is... de valóban, van hogy a Tiger P mindent lepattint és van hogy minden átüti :)
  • sempike
    Ment itt a fórumon a vita a Tiger és Tiger P tankokról. Most az akcióban kipörgettem a Tiger P-t és hát a sima Tiger elmehet a sunyiba. Ez a P verzió nagyon durva, tegnap egyedül tartottam a map baloldalát t34,IS,t150 és vmilyen AT-vel szemben. 4K lehetséges sebzés és töménytelen lövedék ami nem talált el (tili-toliztam).
    Az addig OK, hogy a Tiger-el szemben a P-ről pattannak is, de mintha az ágyúja is pontosabb lenne és valahogy kevesebbet is pattanok vele az ellenről. Asszem megtartom egy jódarabig :)
  • Nesuten
    Replay

http://wotreplays.com/site/269572#sacred_valley-nesuten-l_we
  • madmanic
    Az hodor..
  • voivod32
    Azt hiszem, ez az a pont, amikor öröm dolgozni menni...

• HHpanther
    Köszönöm szépen a válaszokat!

Pont a szabadságom alat,szóval kb fél kört nem fogok tudni menni. De azért nem bánom.. a balcsiba fogok lebegni egy felfújható csónakban egy 6-os pakk hideg sörrel.:)
  • madmanic
    és a sok birka meg cammog fel a hegyre vele...

13-0...
  • madmanic
    megint egy HILLES marha..
  • bigmano
    Én már fel is raktam....
    Kiváncsi vagyok milyen áksziók lesznek.
  • Maala
    Most nem azért, de volt benne pár felesleges lövés... Egyszerűen csak a hátsó görgőt kellett volna lőnie végig, és fel se rakja a láncot, míg meg nem hal.

---

Centurion 226pen 230dmg, legnagyobb penű t8 med... csak 6,9 alatt tölt, ez az egyetlen baja. Jók is a brit medek. :D
  • foxbat88fx
    pár nap....
    fasza lesz a garázs nagyon :)
    kibaszott jól néz ki
  • Eagle16
    Augusztus 12-től. 1 hétig valószínűleg.
  • madmanic
    úgy 13 év múlva..?
  • HHpanther
    Valaki meg tudná mondani hogy mikorra várható ez a 15 éves a wot ünnepi garázs, tank,akciók stb?
  • foxbat88fx
    mi ez a fos indexkép???
  • foxbat88fx
    asszem ha kitartóan farmolok estig meglesz a maradék 100k credit a crusaderre
    hihetetlen milyen meccseket megyek :)
    minden tank 3-400 effis nálam, enemynél meg 1400-1500 :)
    mondjuk nem csoda a tegnapi 80% WR mellett.... buzi WG-nek feltünt és egyből rámnyomta a szopóágat
  • Master91
    Csak bekell másolni a spaces mappát a \res_mods\0.8.7\ -be
  • Kishawer
    Az igazi Lucky Pierre! Avagy, hogyan semmisítsünk meg a 29 hp-s francia páncélvadászunkkal egy fullos AMX 50 Foch-ot!

• madmanic
    te mindig tolatva harcolsz AMX500 100 zal? ;)
  • voivod32
    Ennyit az XVM ygőzelmi esély kalkulátoráról... A kempelés ellen nincs orvosság...

• Master91
    Ilyen lesz a garázs a 15. születésnap alkalmából:

Állítólag innen mod-ként le is tudod tölteni
  • Eagle16
    Ja, durván frusztráló. 10-ből egyszer ad egy pályát amin hasznos is vagy, a maradékon meg leadsz egy lövést és nyer a csapat, vagy magadra maradsz a végén és lerohan a fél ellenséges csapat.

Az SPG-k már nincsenek annyian mint régen, de ha van, akkor az is téged fog lőni az tuti.
  • sempike
    Most találtam a youtube-on:
    t95 replay

T95 - 27775 potential damage received.

Durva lehet egy ilyen vezetni :)
  • stoppos
    Ha én lennék a WG főnök, az eu kommunikációs részlegén már mindenkinek csattogott volna a homlokán SerB zacsija legalább kétszer.
  • Eagle16
    Hehe.

• madmanic
    levették a rontást rólam, vagy újra megtanultam játszani 4 nap után..? 75%...
  • NH3CL
    Igen, pedig sose szabad fullba tolni a retardot...
  • Pares
    A WG EU részlege fullba nyomja a retardot, ez már nyilvánvaló.
  • voivod32
    Ilyenkor tudok agyvérzést kapni! Egy szem M7 foglalta a bázisunkat, a KV-1S-ünk, meg állt mellette 10 méterre egy szikla mögött, és folyamatosan SOS-ezett. Hiába írtam, hogy reset cap, csak nem merte megpróbálni, mindezt 270 HP-val. Ez így ment egy percig, míg az ellenfél KV-1S-e oda nem ért és picsán lőtte az idiótát. Közben én 8-al, sérült motorral és lánctalppal, +halott sofőrrel robogtam vissza, hogy 20 méterre a bázistól érjen a vereség.
    Mondanom sem kell talán, hogy a KV-1s-ünk WN6 értéke 126 volt...
  • NH3CL
    Másik érdekesség:

"Basically, landing battle draw is now considered a victory for the attacker. This has led to numerous cases, where clans, playing by the “old rules”, lost a match, because they were not aware of the change.

Another great day with the WG EU office…"

Szóval ha landing területen a területért folytatott csata draw, akkor a támadó csapat nyer és bukjátok a területet.

• NH3CL
    Dagadhat is főleg ha elolvasod a szöveget mellé:

"today, I’ll be starting new FTR series, about some very “special” people that we run into in World of Tanks. I will also be running a “retard of the week” competition, her “proud victors” will be displayed forever in the FTR Hall of Shame

First, we have some broken English rage, those are always entertaining:"
  • foxbat88fx
    hoppácska mit találtam FTR-en :D

ilyenkor dagad a magyar mellem a büszkeségtől :D
    mintha magamat látnám.... én is írtam ilyen szépeket nekik :) 14 nap chatban-t kaptam mert fájt nekik az igazság
  • Eagle16
    Hát ha neked Tier 8-as közepesen kevés a 226-os átütés, akkor ne is játsszál vele...
  • foxbat88fx
    226 elég gyenge... kb ua. mint KT, IS-3, KV-4.... elég pontosan kell vele lőni h minden lövés átüssön....
    én még a 128as ferdi gunnal is sokszor szenvedek.... is-3 tornyát nem mindig viszi
    na de az ISU meg a BL-10 mmmmmmmm
    masut úgy viszi mint a szart :D hát még a 8asokat
  • Eagle16
    Centurion-on 226-os átütés gyenge? :DD

A Comet meg kb. a legjobb Tier 7-es közepes, csak gondolkodni is kell vele hogy merre mész.
  • Imrusssss
    Jó a Comet is csak tudni kell vele menni , nemsoká eladom azt is azt jöhet a következő tank
  • foxbat88fx
    nem szándékozom tovább menni.... minek? Comet szar, centurion papír és gyenge gun... 9-10 meg nem kell :)