418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Még egy nagyobb akció lesz a hónapban, szerintem oda tartogatják.

Pares: na ja, ez legalább nem grindelős...
  • foxbat88fx
    na azt én is hiányolom!!!!
  • Pares
    Úgyis el lesz valami baszva a hétvégi akcióban, abban ne is reménykedjetek, hogy nem lesz... De most legalább nem értelmetlen grinddel szopatnak, lehet normálisan játszani, aztán majd vagy kapunk valamit, vagy csak a szokásos átbaszás lesz.
  • popey8
    Tudjátok nekem mi a furcsa? Hogy nincs 5x xp a nap első győzelméért, pedig ez egy "nagyobb" esemény. Érdekes...
  • Bee
    Nem oktatlak ki, kérlek olvasd át még egyszer. [sóhaj]
  • foxbat88fx
    nekem CW-n volt ugyanez :D
    összes gold ammo lepattant, viszont a sima AP vitt mindent :)
  • madmanic
    ne oktass pls.

nem vagyok a cimborád.

köszi a megértést.

• foxbat88fx
    egyedül vagy
  • madmanic
    mondom LEPATTANT...

AT kupolája hátulról 3x dingel 100 méterről..

IS3 segge hátulról 2x...
  • Bee
    Szia Madmanic,
    mivel ez egy nyílt topic, tudom, hogy mindenki azt ír be, amit csak akar (többé-kevésbé). Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de én szeretnék hasznos vagy érdekes információhoz jutni illetve a játékról kultúráltan beszélgetni, ezért is látogatom ezt a topicot. Sajnos azonban a fröcsögésed roppantul irritáló és unalmas, de én mégis szeretnék neked -így közvetve a többi topiclakónak is- segíteni: kérlek, ha káromkodni támad kedved a játék miatt, akkor ezt a topicot ajánlom a figyelmedbe, ott valószínűleg megértő közönségre találsz, hiszen ezért lett létrehozva.
    Előre is köszönöm, ha élsz a lehetőséggel!
    Bee
  • Kronos79
    Tegnap sikerült egy érdekességet megfigyelnem.

Egyik esetben egy VK36-os lőttem ki. A 3. lövésre feldurrant lőszertároló találattal. VK3002D-vel voltam 75-ös löveggel. Az összesítésben csak sérülést jelzett a lőszerrekeszére.
    Egy másik csatában egy Cromwellt gyújtottam fel és mégis csak sérült tartályt jelzett.
    Eddig úgy tudtam, hogy csak a "piros" kontúrral jelzett modulok esetén történik ilyen látványos sérülés. Változott valami, vagy ez csak egy feature?
  • ladista
    Dehogy, a wg belenyúl a játékba.
  • Master91
    replay ?
  • Toweliee
    Rendben, nem a te hibád. Akkor a csapattársak a hülyék / vagy az ellen volt pro.
  • popey8
    Én is erre várok több, mint 2 hónapja. Crew (Re-) training most volt a hétvégén akciós - át is képeztem minden legényt (500k) - ehelyett betehették volna az equipment-et.

Am kiírhatnák a francia T10-T8 med akciót is. 15%-os akció lesz minden T10-re, remélem emiatt nem törlik el. Nem fogom megvenni a Bat-et -15%-ért, ha megvehetem -30%-ért.
  • madmanic
    jaja..

az lehet a baj...

• Szpecnyaz
    Jogos :D.
  • Toweliee
    Pl az, hogy fogalmad sincs, hogy mit hol kell lőni.
  • Eagle16
    Ectar azt írta hogy lesznek még olyan küldetések is, amik egész hónapban aktívak lesznek, és lesznek még nagyobb akciók is bőven.

KamionosBarat: ja, én múltkor is írtam hogy most vajon mit rontanak el a küldetéseknél...
  • madmanic
    az mi bassza meg, hogy 11 gold lőszerből 9!!! lepattan?????
  • foxbat88fx
    pont a WG miatt gondolom hogy külön veszi a kettőt...
    nem a megkapott kreditet szorozza meg másféllel majd kettővel
    hanem a megkapott kreditet megszorozza más féllel majd megszorozza kettővel és összeadja
  • KamionosBarat
    Kronos79 verziója szerintem közelebb áll a valósághoz, mert esélyesebb, hogy 40.000*2*1.5 kreditet kapsz, mint 40.000*2 + 40.000*1.5 kreditet, bár a WG vélt és valós gondolatai kifürkészhetetlenek. Itt van például a legutóbbi hétvégi event, ahol a végén derült csak ki, hogy akinek be volt kapcsolva a gyorsított képzés a legénységnél, az kevesebb expt kapott. Persze az szerverváltásnál is voltak gubancok, mert ha már lúd, akkor legyen kövér.
  • marchizor
    megoldotta, kösz :P
  • madmanic
    11 vereség....
  • Eagle16
    Először a duplázós küldetést kéne elszámolnia, mert azt előbb megkapja az ember, a másik 50%-ost csak akkor, ha vereséget szenved.

Bár a fene se tudja hogy működik ez...attól függ minden, hogy melyiket számolja el először. Lehet hogy összeakadnak és bedől a szerver :D
  • madmanic
    az isten verje meg az ilyen vadbarmokat akik állnak körön kívül mindenki üvölti hogy CAPTURE és baszik bemászni..

Simán nyertünk volna...
  • Kronos79
    Nem akarok hülyeséget írni, de szerintem a képlet inkább így néz ki:

40k x 1,5 x 2 = 120k
  • KamionosBarat
    res - text mappa tartalmát bemásolod a res mods - 8.7 - text mappába.
  • Kronos79
    Akkor azért magyar. Ha van statisztika modod szedd le az angol változatot. Valószínűleg az változtatja.
  • marchizor
    hogy állítom vissza angolra a játékom? :D
    launchert ha elindítom, angolra van állítva, in-game mégis magyar...
    btw. Jacktor mod packom van.
  • Eagle16
    Elvileg lesz kétszer is a hónapban...

Na lehet fogadni hogy most mi nem fog működni rendesen a küldetéseknél :D
  • foxbat88fx
    mert? :D
  • madmanic
    öregem... hazaérek, leülök 7 vereség..

ennyi kretént délután...
  • foxbat88fx
    bakker :D
    akkor jobban megéri vereséget menni
    lófasz az a 3× crew a win-ért.... ha lose-nál dől a lé :D
    bármibe merek fogadni hogy alig lesz vereségem :)
  • Maala
    Csak 40-el többet írtál. :D
  • Szpecnyaz
    Igazán betehettek volna egy félárú equipment akciót, már arra várok 2 hónapja :/.
  • Master91
    Aaaaaa annak örülök a legjobban :D :D
    na meg a loose-cuccosnak :D j
  • Maala
    Igen.
  • foxbat88fx
    ha lezúzok tier8-al 6 enemyt high damageval akkor kapok mondjuk 40k creditet de mivel vereség +50% és mivel még top gun így még alap×2 :) hmm
    az 40×2 + 40*1.5 = 140k credit prém nélkül????
  • Eagle16
    "Top of the Tree - Discounts and additional Credits for French medium tanks"

Ezt meg még be sem jelentették szerintem :D Vagy csak átsiklottam felette.