418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Még egy nagyobb akció lesz a hónapban, szerintem oda tartogatják.
Pares: na ja, ez legalább nem grindelős... -
foxbat88fx #245645 na azt én is hiányolom!!!!
-
Pares #245644 Úgyis el lesz valami baszva a hétvégi akcióban, abban ne is reménykedjetek, hogy nem lesz... De most legalább nem értelmetlen grinddel szopatnak, lehet normálisan játszani, aztán majd vagy kapunk valamit, vagy csak a szokásos átbaszás lesz. -
Tudjátok nekem mi a furcsa? Hogy nincs 5x xp a nap első győzelméért, pedig ez egy "nagyobb" esemény. Érdekes... -
Bee #245642 Nem oktatlak ki, kérlek olvasd át még egyszer. [sóhaj] -
foxbat88fx #245641 nekem CW-n volt ugyanez :D
összes gold ammo lepattant, viszont a sima AP vitt mindent :) -
madmanic #245640 ne oktass pls.
nem vagyok a cimborád.
köszi a megértést.
-
foxbat88fx #245639 egyedül vagy 
-
madmanic #245638 mondom LEPATTANT...
AT kupolája hátulról 3x dingel 100 méterről..
IS3 segge hátulról 2x... -
Bee #245637 Szia Madmanic,
mivel ez egy nyílt topic, tudom, hogy mindenki azt ír be, amit csak akar (többé-kevésbé). Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de én szeretnék hasznos vagy érdekes információhoz jutni illetve a játékról kultúráltan beszélgetni, ezért is látogatom ezt a topicot. Sajnos azonban a fröcsögésed roppantul irritáló és unalmas, de én mégis szeretnék neked -így közvetve a többi topiclakónak is- segíteni: kérlek, ha káromkodni támad kedved a játék miatt, akkor ezt a topicot ajánlom a figyelmedbe, ott valószínűleg megértő közönségre találsz, hiszen ezért lett létrehozva.
Előre is köszönöm, ha élsz a lehetőséggel!
Bee -
Kronos79 #245636 Tegnap sikerült egy érdekességet megfigyelnem.
Egyik esetben egy VK36-os lőttem ki. A 3. lövésre feldurrant lőszertároló találattal. VK3002D-vel voltam 75-ös löveggel. Az összesítésben csak sérülést jelzett a lőszerrekeszére.
Egy másik csatában egy Cromwellt gyújtottam fel és mégis csak sérült tartályt jelzett.
Eddig úgy tudtam, hogy csak a "piros" kontúrral jelzett modulok esetén történik ilyen látványos sérülés. Változott valami, vagy ez csak egy feature? -
ladista #245635 Dehogy, a wg belenyúl a játékba. -
replay ? -
Toweliee #245633 Rendben, nem a te hibád. Akkor a csapattársak a hülyék / vagy az ellen volt pro. -
Én is erre várok több, mint 2 hónapja. Crew (Re-) training most volt a hétvégén akciós - át is képeztem minden legényt (500k) - ehelyett betehették volna az equipment-et.
Am kiírhatnák a francia T10-T8 med akciót is. 15%-os akció lesz minden T10-re, remélem emiatt nem törlik el. Nem fogom megvenni a Bat-et -15%-ért, ha megvehetem -30%-ért. -
madmanic #245631 jaja..
az lehet a baj...
-
Szpecnyaz #245630 Jogos :D. -
Toweliee #245629 Pl az, hogy fogalmad sincs, hogy mit hol kell lőni. -
Ectar azt írta hogy lesznek még olyan küldetések is, amik egész hónapban aktívak lesznek, és lesznek még nagyobb akciók is bőven.
KamionosBarat: ja, én múltkor is írtam hogy most vajon mit rontanak el a küldetéseknél... -
madmanic #245627 az mi bassza meg, hogy 11 gold lőszerből 9!!! lepattan????? -
foxbat88fx #245626 pont a WG miatt gondolom hogy külön veszi a kettőt...
nem a megkapott kreditet szorozza meg másféllel majd kettővel
hanem a megkapott kreditet megszorozza más féllel majd megszorozza kettővel és összeadja -
KamionosBarat #245625 Kronos79 verziója szerintem közelebb áll a valósághoz, mert esélyesebb, hogy 40.000*2*1.5 kreditet kapsz, mint 40.000*2 + 40.000*1.5 kreditet, bár a WG vélt és valós gondolatai kifürkészhetetlenek. Itt van például a legutóbbi hétvégi event, ahol a végén derült csak ki, hogy akinek be volt kapcsolva a gyorsított képzés a legénységnél, az kevesebb expt kapott. Persze az szerverváltásnál is voltak gubancok, mert ha már lúd, akkor legyen kövér. -
marchizor #245624 megoldotta, kösz :P -
madmanic #245623 11 vereség.... -
Először a duplázós küldetést kéne elszámolnia, mert azt előbb megkapja az ember, a másik 50%-ost csak akkor, ha vereséget szenved.
Bár a fene se tudja hogy működik ez...attól függ minden, hogy melyiket számolja el először. Lehet hogy összeakadnak és bedől a szerver :D -
madmanic #245621 az isten verje meg az ilyen vadbarmokat akik állnak körön kívül mindenki üvölti hogy CAPTURE és baszik bemászni..
Simán nyertünk volna... -
Kronos79 #245620 Nem akarok hülyeséget írni, de szerintem a képlet inkább így néz ki:
40k x 1,5 x 2 = 120k -
KamionosBarat #245619 res - text mappa tartalmát bemásolod a res mods - 8.7 - text mappába. -
Kronos79 #245618 Akkor azért magyar. Ha van statisztika modod szedd le az angol változatot. Valószínűleg az változtatja. -
marchizor #245617 hogy állítom vissza angolra a játékom? :D
launchert ha elindítom, angolra van állítva, in-game mégis magyar...
btw. Jacktor mod packom van. -
Elvileg lesz kétszer is a hónapban...
Na lehet fogadni hogy most mi nem fog működni rendesen a küldetéseknél :D -
foxbat88fx #245615 mert? :D -
madmanic #245615 öregem... hazaérek, leülök 7 vereség..
ennyi kretént délután... -
foxbat88fx #245614 bakker :D
akkor jobban megéri vereséget menni
lófasz az a 3× crew a win-ért.... ha lose-nál dől a lé :D
bármibe merek fogadni hogy alig lesz vereségem :) -
Csak 40-el többet írtál. :D -
Szpecnyaz #245612 Igazán betehettek volna egy félárú equipment akciót, már arra várok 2 hónapja :/. -
Aaaaaa annak örülök a legjobban :D :D
na meg a loose-cuccosnak :D j -
Igen. -
foxbat88fx #245609 ha lezúzok tier8-al 6 enemyt high damageval akkor kapok mondjuk 40k creditet de mivel vereség +50% és mivel még top gun így még alap×2 :) hmm
az 40×2 + 40*1.5 = 140k credit prém nélkül???? -
"Top of the Tree - Discounts and additional Credits for French medium tanks"
Ezt meg még be sem jelentették szerintem :D Vagy csak átsiklottam felette.