418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Elvileg global event, az lenne a logikus. Persze WG meg EU server, itt saját logika van. Gondolom az eventek is bugossak lesznek az első két nap
  • Anonymuser
    Nem hinném...
  • Dorgal
    A pillanatnyi állást meg lehet nézni valahol?
  • JeffDunham
    Én naponta kétszer indítom újra (áramtalanítva) a modemet és a routert. 2x 3 perces procedúra, és soha nem volt még ilyen problémám mint másoknak (gondolom ezért). Aki nem csak böngészni használja a netet annak tényleg ajánlatos ezt lezongorázni.
  • Szpecnyaz
    Igazából csak példának akartam felhozni egy rakás játékost, akik nem szoktak ennyiszer pattanni golddal, vagy ha előfordul, akkor nem sírnak miatta, mert tudják hogy az ő hibájuk.
  • madmanic
    Ha nem is érted ( akarod érteni ), hogy mi volt a kérdés miért erőlködsz?

Csak, hogy kötözködhess, vagy hogy leírhasd még párszor, hogy CW zel a biztosannagyonsikeres klánoddal...?

Visszatérve:

Több fórumban is tárgyalják, mindenhol azt írják, hogy a modem gyakoribb újraindítása megoldja a hasonló laggból származó gondokat, pl tankon átmenő lövedékek ( a tank a szerver szerint már nincs ott ahol te még látod ) eltűnő lövedékek ( ghost shells ) meg a már említett 0 dmg os telitalálatok.
  • Eagle16
    És vajon holnaptól indul nálunk is?
  • Ravasak
    én meg hülye már lemondtam rola azt hittem 1 jén vége van :)
  • Tessellia
    TD aug 15-ig van elv. :D
  • Tessellia
    illetve az még tart
  • Ravasak
    hmmm ilyen lassan adnák a goldot hogy a heavyt kapnák meg most ?? a td ért véget mostanában azert gondoltam :)
  • Ravasak
    AMi késik nem mulik :)))
  • Tessellia
    TD az most lesz nem?
  • Tessellia
    ügyes voltál a múlt hónapban valamelyik heavyvel:)
  • Ravasak
    TD event volt nemrég azert járt 3000 gold ha valamelyik tdvel a top 50 xp ben benne voltal
  • JeffDunham
    Múltkor én is elkaptam. Há' Istenem, vadászidény volt.
  • Szpecnyaz
    Hát nem én verem magam arra hogy gold ammoval se tudok átlőni semmit.
  • csizihungary
    Kaptam 3000 goldot, szerintetek ezt miért kaphattam? :D Valamilyen event volt?
  • Ravasak
    M3LEE az egy büntetés egy utolsó fostalicska
    nem használtam rá freet de vért izadtam nincs még egy olyan szar tank és sajna még a credites gold löszer elött mentem vele igy nem tudom goldal jobb lett e volna vele menni
  • madmanic
    1800.. bár most kicsit visszaesett 1785 re...

De most már szinte biztos vagyok benne, hogy én vagyok a noob...
  • JeffDunham
    Az első tank volt aminek a fele xp-jét az összegyűjtött free-mből pótoltam ki. Ha most játszanék vele biztos tudnám kezelni, de zöldfülüként büntetés volt a javából. Más haverok meg elaléltak tőle annyira tetszett nekik. Szerintem sz@r. Rossz RÉGI emlék.
  • patchaou
    Ezzel nem vagy egyedül :)
  • foxbat88fx
    hidd el nagyon sok múlik azon hogy mit dob neked a gép :)
    te sem vagy már kezdő, tudnod kellene :)

most lett meg a Panther2esem nem rég, király gép, ha a kocka melletted van
    mindent eltalál és át is üt
    ha a gép rosszat dob akkor olyan lövések mennek mellé hogy csak nézel, és ha el is találod még akkor sem üti át, vagy benyeli a talp nullának :)

valahogy hasonlóan működik a gold ammo. is
  • Ravasak
    nem de néha már kezdem ugy érezni hogy a jatek a random faktorjával nagyon belenyul az élvezhetöségbe
  • Szpecnyaz
    Csak a +/-25%ot randomizálja átütésnél.
  • patchaou
    Van valami abban amit mondasz, de ezzel nagyon lesarkítod a dolgot. Ez így kb azt jelenti, hogy csak azért sebzek többet egy csatában a botoknál, mert jobbat dob nekem a gép?
  • Szpecnyaz
    Egyet kell értsek NH3CL kollégéval, a saját noobságod az ha ilyet produkálsz.
    Az meg hogy kevesebbet sebez stb? Nonszensz. Napi szinten elég sokat ellövök CW miatt, mégse hallok ilyet senkitől a klánban, meg én se tapasztalom. De ja, lehet hogy én nem 800 effis növényekkel játszok.
    Lehet meg kéne tanulnod weak spotra lőni, mert a gold ammo nem azt jelenti hogy mindenhol viszi az ellen pánélját.
  • Ravasak
    hát én nem célzok hanyagabbul mert sokba kerül és prém nélkül elég minuszos ha vaktába tüzelek :)

egyébként a játék mehanizmusa eccerü a gép dob egy dobokockával és ha rosszat dobtál akkor pattan tök mindegy hogy hova lötted :)))
  • patchaou
    "Arany" lőszerrel hajlamosak az emberek hanyagabbul célozni, mondván a gódlőszer úgyis átviszi. Utána meg sírnak, hogy pattog a gódammó...
  • Toweliee
    De a goldlőszer nem azért gold, mert bármit bármikor bárhogyan átüt, ugyanúgy pattanhat, mint a kredites. Hiába célzol weakspotra, a lövedék abba a tartományba csapódik be amit a célzókör jelöl. Nem pont oda, hanem egy kis területen belül bárhova.
  • NH3CL
    foxikám, amikor neked T10 tankod volt, akkor még volt 1-2 forintos. Az első prémedet pedig 10k fillérért vetted.

Erről ennyit
  • madmanic
    ha te mondod...

bár halkan megjegyezném, hogy 2 karival és pár ezer csatával a hátam mögött
    néha eltalálok egy-egy gyengébb pontot az ellenségen...

Valószínűleg ezért volt furcsa, hogy az AT kupoláját hátulról telibeverve nem sérült, úgy, hogy a lőszer nyoma is látszott rajta. IS3 segge ugyanez.

11 darab lőszert vette, el is lőttem mind, tehát a pontos szám, 11 ből 2 sebzett.

Bár ilyen rendkívüli képességű játékostól, aminek a legnagyobb tisztelettel téged is tartalak, elfogadom, hogy balfasz vagyok..
  • Ravasak
    t69 gold ammoja és pattan néha nagyon csunyan
    volt hogy az is3 oldalárol 2 egymas utan ami tisztan látszott hogy az oldalába megy hmmm van ám ebben a játékban elég furcsaság :)
  • foxbat88fx
    régen IS-7el amikor még jártam CW-re én is lőttem néha néha goldot, és pattant mint a szar, olyan helyekről amiket AP simán vitt volna...szóval érdekes
    és nem vagyok béna játékos
  • NH3CL
    Erre -megbocsáss- azt tudom mondani, hogy simán balfasz vagy. Ha 11-ből 9 át megy, az reális. De a 11/3 eléggé rinyálós túllőtt szám.

Amx 50120 golddal viszi is3-at bárhonnan, szóval ne akard bemagyarázni, hogy a BL9 nem viszi át...
  • Tessellia
    A gift shop ajánlatok ma kerülnek ki egyébként. Aki Type59-re vár az ne várjon rá mert biztos, hogy nem lesz.
  • foxbat88fx
    30 kill pikk pakk összejön egy KV-1el mondjuk, ha az ember nem balfasz...
    én örülnék ennek a missziónak nagyon :D
    egyből megvenném a T32-őt, viszont a maradék credittel nem tudnék mit kezdeni :) várom már a Firefly-t, Nashorn-n és Sturer Emil-t :)
  • madmanic
    Nagyon ritkán használom, tegnap vettem IS3 ba, próbálgatom az ágyút, és azt hiszem 11 ből 9 lepattant egyetlen csatában olyan weakspotokról, amit sima lőszer kérdés nélkül átvisz.

Ma többen írták játék közben hogy ugyanezt tapasztalták.
  • kHares
    Csak akkor ha van időd minden nap játszani mondjuk másfél órát, de tényleg ez elég jó.
    Itt írja Ectar, global event ez is: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/276793-wargaming%E2%80%99s-15th-anniversary-special/page__st__180__pid__5439523#entry5439523
  • Tessellia
    Ez jó mert naponta 30 kill nem nehéz. Hónap végére csak ebből összejöhet 8-9 milla kredit. Ha meg az ajándék prémium mission végre értelmesen fog működni akkor pár nap prémium is összejöhet.