418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    köszi, úgy belemélyedtem a képekbe hogy észre sem vettem.
  • TomDantes
    És az nem agyhalott gyökér, aki bele megy a csapattársába szándékosan amivel elrontja annak a körét, mert creditet vonnak le tőle emiatt? Ez nem gyökérség? Neki menni a másiknak szándékosan, ugyanaz, amint szándékosan belelőni egyet csak úgy.
  • foxbat88fx
    "Mit szólnál ahhoz, ha erre meg néhány ember azt mondaná, ha véletlül egy csapatba kerülünk, kapásból kilövünk a kezdőkörben, mert hihihi hahaha jópofa dolog, ökörködünk.
    Ez élvezetes volna? Nem hiszem. Bár lehet hogy neked ez is tetszene, a fene tudja. "

Na ná hogy tetszene :D
    mert saját magatokkal basztok ki :)
    0 exp 0 credit és még a csata is lose mert kilövitek talán az egyetlen ütőképes játékost a csapatodból :):)
  • foxbat88fx
    engem nem zavar ha belém jönnek...
    sokkal inkább zavar a sok agyhalott gyökér aki azt se tudja merre kell menni vagy mit hol kell lőni :)
    vagy jobban zavar a szándékos TK :)
  • Anonymuser
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=245544]#245544[/URL]
  • JeffDunham
    Látom már az évfordulós garázsod van, nekem nem frissítette le. Honnan töltötted le?
  • TomDantes
    Én ezt nem értem. Magyarázza el valaki. Mindenki utálja a gyökér csapattársakat, akik például szándékosan beléd jönnek.

Ám ha te csinálod ezt, akkor hihihihi hahahaha de jó pofa dolog? Nagyon nem jó pofa, ezzel más szórakozását rontod el, és igen minimum egy hét bant meg érdemelnél.

Mit szólnál ahhoz, ha erre meg néhány ember azt mondaná, ha véletlül egy csapatba kerülünk, kapásból kilövünk a kezdőkörben, mert hihihi hahaha jópofa dolog, ökörködünk.
    Ez élvezetes volna? Nem hiszem. Bár lehet hogy neked ez is tetszene, a fene tudja.
  • foxbat88fx
    Szent Ethelwold (908 k.–984) winchesteri püspök emléknapja
    :)
  • Nesuten
    kössz
  • voivod32
    Mintha lenne némi hasonlóság a két eset között! #245536
  • Eagle16
    A Gift shop csomagokat ma rakják majd fel.

Nesuten: a Wargaming alapításának 15 éves évfordulója.
  • Nesuten
    milyen ünnep van most ?
  • Rodzsung
    Na ez jó hír, köszönöm :)
  • foxbat88fx
    nah végre valaki!!!!
  • Eagle16
    Biztosan lesznek, csak holnaptól fut jó pár akció majd és nem akartak egyszerre berakni mindent.
  • Rodzsung
    Hi all - szerintetek most ünnep alkalmából lesznek majd új gift shop csomagok, esetleg prem tank leértékelések ?
  • foxbat88fx
    azért köcsög a WG is...
    ha több tanknak megyek neki szándékosan akkor nem kapok kárpótlást :)
  • stoppos
    1 értelmes kört sikerült menni vele, ha jól emlékszem. Az idő nagy részében az arcom karmoltam abban a tankban.

Az angol négyesnek legalább fel lehetett rakni a pompomot és azt gódammóval megtöltve lehetett értelmeset alkotni, de ez a tank ez tényleg szopacs volt. :)
  • lexlutor
    minel jobban pattogsz, annal jobban rohog rajtad.
  • Master91
    Hidd el kis senkiházi hogy jobban felfogtam mint te.

Aki ekkora zseni hogy levonja az új garázsból azt a következtetést hogy a WT-re hajaz, annak pofon járna.

Meg neked amúgy is.

Úgy viselkedsz mint valami fél isten, team killezel folyamatosan, de mikor téget a kis szaros T18al 3x ki nyírtak jöttél ide nyálazni, hogy milyen már ez , felvoltál háborodva !

De mikor te ölöd meg a másikat az persze természetes!

crusader-rel lentebb írtad kezdésnél szándékosan rammolgatsz, hp-t szívsz a csapatodtól csak hogy +1k -t kapj!
    Persze ha beléd mennének folyamatosan 1-2 %-okat bukva megint sírnál mint egy ripacs.

Hogy merészeled eggyáltalán ??? Te vagy a mindenható ?

Gondolkozz el de jó mélyen ki a gyökér szerintem.

Garázsba persze felse tűnt a pár hajó a háttérbe a naplementénél, ja igen, pont ott a naplemente, hogy a szellemi rövidnagrág mint pl. Te észre vegyek a hajókat.
    Mire hajazhatnak ??? Hmmmm persze nem a World of Warships-re, de hogy kint van a tank a garázs előtt WT koppintás!

Gratulálok. Team killezél inkább aranyosan, meg kocsmázz.
  • foxbat88fx
    az már feltűnt hogy a módokból kezdenek rájönni a dolgokra :)
    master91 te meg csak szimplán gyökér vagy :D totál nem fogod fel amit mondok
  • patchaou
    Egy csomó modder már a WT előtt elkezdte gyártani az ehhez hasonló "garázsokat". Lehet hogy a modokból kezdik már kapizsgálni mi kell a népnek. Na meg ugye volt már kinti garázs karácsony környékén is.
  • Master91
    Istenem....

És most a wotba látsz pár repülőt, akkor már tuti koppintott a WT-től nem?
    Meg ki rakta mind a 2 játék a járművet a garázs elé akkor tuti koppint.
    Hát beszarok.

Mellesleg ott van 1 rahedli csata hajó, akkor most azzal kire hajaznak?

Ne trollkodj pls.
  • foxbat88fx
    sajnos nem :D
    így tudok egy türhető keresetet összehozni vele :)
    amúgy brutál keveset hoz... 7-9k-nál többet nem nagyon kapok vele
    így meg legalább ökörködök egyet XD

master:
    war thunderben is bent voltak a gépek egy ideig a garázsban...
    majd kitették őket a garázs elé, pont mint most wot-ban :)
    csak grafikailag nem lehet összehasonlítani a kettőt, wot nincs kidolgozva olyan szépen
    csak furcsa hogy érdekes módon kitették a garázs elé a tankot :)
  • patchaou
    Ha mindenkit kilőnék aki noob a csapatomban akkor csatánként 10-12 TK-t kellene csinálni :)
  • patchaou
    Jajjaj, bele ne taposs a kis wot hívők lelkivilágába. Ja hogy már elkéstem... :)
  • Master91
    Olyan embertől kérdezed aki napi átlag 5 team killt szed össze mert szerinte noob volt a csapat társa.
  • Master91
    War Thunder meg kicsit se fog hajazni a tank vs tank csatával a wotra áááááááá dehogy is.

mellesleg emlékeim szerint nem sok hasonlóság van a kettő közt
  • patchaou
    "amit tudok vele csinálni az annyi hogy kezdés után nekimegyek a nehéz társaimnak hogy sebződjek... ezáltal betudok szedni +1-2000 creditet kárpótlásként"

Ezt ugye csak poénból írtad? Bannolni kellene az összes gyökeret aki ezt csinálja.
  • foxbat88fx
    na leszedtem ezt a 15szülinapos garázst....
    kicsit sem hajaz ám a War Thunder "garázásra" ááááá nem, dehogyis
    ez csupán véletlen
  • Pares
    Ilyenkor kapok agyfaszt!

Az utolsó bázisukon kempelő KV-1-ük full hp-s volt, amikor én 89hp-val mentem rá a végén, maradt benne kb. 1 lövésnyi hp, az arty a kritikus pillanatban nem találta el, és lejárt az idő...
  • QuentinT
    A Crusader első szabálya, hogy nem könnyű tank, még ha úgy is néz ki :) Sebessége nincs, tehát rohangálni amúgy sem lehet vele. Az alap álcázási értéke viszont nagyon jó. Nem hiszem, hogy ebből te ne tudnál kihozni normális statisztikát, mikor nekem is összejött :)
  • foxbat88fx
    még 9k exp és megszokom nyomkodni az eladás gombot....
  • bigmano
    Tegnapi legutolsó köröm:

Jó kis Td de még egy kis HP-t elbírna...
  • Bangaro
    Szokni kell.
  • foxbat88fx
    aaaaa ez a crusader mekkora szar neeeee!!!!!!
    amit tudok vele csinálni az annyi hogy kezdés után nekimegyek a nehéz társaimnak hogy sebződjek... ezáltal betudok szedni +1-2000 creditet kárpótlásként, aztán megyek sebzek kettőt és meghalok :D
    kurva jó tank ez, statrontásra kifejezetten ajánlom bárkinek!!!
    Túl jó a statod? túl sokat sebzel? túl sok a kill? túl sok a win?
    Hát, szopjál!
  • joceruza
  • lexlutor
    huu..nekem ez az event az eu szerveren nagyon fantasy kategoria. :)
    ilyenkor mi van a nagy economy balance handabandaval? :)
  • madmanic
    Én meg felvetettem egy problémát, amivel én is találkoztam és még sok más játékos is.

Amíg te meg a haverod azzal voltatok elfoglalva, hogy felhomályosítsatok arról, hogy mekkora balfasz vagyok -ami egyébként fájt, bár mérsékelten érdekel- addig másik fórumon megtaláltam a valószínű megoldást, amit itt megosztottam a tisztelt egybegyűltekkel, ha valamikor ilyesmivel találkoznak, meg tudják oldani a problémát önállóan.

Szívesen.

Mert ha beírják ide -tehát elkezdenek sírni- akkor megint ki leszel borulva, és kezdheted kiosztani a balfasz lámáját, hogy még prémium lőszerrel se meg neki a game stb..
  • Ravasak
    speciel én nem inditom a modem ujra egyszer sem mégsem volt nekem semmien lagom lehet szerencsés vagyok :)
    de sok embertöl hallom ezeket a lagokat igy nem hiszem hogy annyira net probléma inkabb a WG részéröl vlaami programozási nonsense