418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #245885 beszarok... és megadták!!!!!
azta kurva :) +9 milla credit a kasszába :DDDD -
Tessellia #245884 Itt vannak a missionok. -
Pares #245883 Ez a Sacred Valley olyan egy hulladék térkép, lent a városban alig lehet közlekedni, telis teli akadályokkal, ráadásul csomó olyan hely van, ahová ha becsúszol, nincs kiút, és simán tudnak lőni. Utálom az ilyen pályákat. -
KamionosBarat #245882 Team Western Digital
[b]Gyakorlópartner kerestetik[b]
A Team WD , avagy (fedőnevén) a Harci Turul Hadtest gyakorlópartnereket keres 7on7 ESL és egyéb (WG tournament) versenyekhez. Ha a csapatod már elért jobb (ESL euró, WG arany) helyezést az európai versenyeken, illetve a megbeszélt időpontban biztosan meg tud jelenni a gyakorlásra, akkor örömmel várjuk a jelentkezéseteket.
Elérhetőségek:
E-mail cím: [email protected]
Twitter oldal: https://twitter.com/Team_WD_wot
Játékban keresd: MrScheff, WorldOfWar
Üdvözlettel; Team WD
-
bornofakone #245881 ha jól veszem ki, egész hónapban él ez az 50k/nap = 1 nap ingyen prém?
Mert az fasza, lesz 1-2 szabad napom, legalább tudom csapatni 1-2 stock tankom :) -
HHpanther #245880 Nem sok maradt szegényből..de milyen szépen flankel az elején a tank. -
foxbat88fx #245879 többet nem is ér a renault :)
francia hulladék autó... pfejjj -
Pares #245878 Természetesen! -
Konci #245877 8.7,minden jó volt,de egyszer csak nem ment.És most se akar. -
Toweliee #245876 Verziószámos mappa? -
Konci #245875 elérésnek írja a resmods/xvm/,xvmfs-t,de az a mappa üres,az számít valamit?
Újrarakásnál is üres maradt. -
HHpanther #245874
Szegény renault magas tier-be került..:) 4:00-tól. :) -
Konci #245873 Sziasztok!
Valaki tud segíteni: xvm nem műxik pár napja,újraraktam az egész mappát,de akkor se jelez semmit.
Ilyet ír: cant assign a drive letter or mount point. -
Toweliee #245872 Rendben, de utána tarts élménybeszámolót, mert engem is érdekel de most nincs rá keret. -
Pares #245871 Így teszek.
-
bigmano #245870 Mondtam:"a te pénzed"! -
Toweliee #245869 A hírekkel ellentétben tierkorlátos az E-25. Pares, ha neked tetszik, akkor tökmindegy, hogy másnak nem tetszik. Mintahogy ha neked nem tetszik akkor mindegy, hogy másnak meg igen. Ha megengedheted magadnak akkor vedd meg és sok sikert hozzá. -
Pares #245868 T-25-öt is megvettem féláron, és annak ellenére, hogy foxi meg mások is agyba főbe szarozták, nekem nagyon bejön, sőt, ma reggel egy Radley-Walters medállal is megajándékozott. -
Pares #245867 Milyen medre gondolsz?. Heavy meg nem nagyon érdekel, nem az én világom a 20km/h-s döcögés. -
Pares #245866 Leakciózva le lesz, csak a kérdés, hogy mikor. Nem hiszem, hogy rögtön megjelenés után adnának rá akciót, az, meg hogy hónapok múlva lesz, nem érdekel. -
Pares #245865 Ezen filózok én is. Viszont teszt szerveren mindkettőt kipróbáltam, és az én játékstílusomhoz sokkal közelebb áll egy fürge, gyorsan tüzelő, papír páncélú tank jó kamoval, mint egy bazi nagy, lomha dög. Ugyanakkor ott van az is, hogy a JagdTigerbe 6 emberke csücsül, az E-25-ben meg csak 4, így max. a JgPz IV-ig tudom teljesen kihasználni a legénység képzést. A kredit farmolás igazából nem nagyon számít. Szerintem ez is hozna értelmes mennyiséget, és mellette még van más tankom is farmolásra. -
Plata #245864 Szerintem inkább vegyél akkor már t8 medet vagy heavyt,E25 könnyű préda. -
bigmano #245863 Szerintem le lesz áksziózva a prém tank is valamikor.
De a te pénzed... -
Így már oké. De akkor már Jagdtiger8.8, szerintem hasznosabb és jobban tejel. A kis E-25 eléggé túlárazott szerintem. -
De hiányzik a szerkesztés gomb... szóval 3 meccs, amiből 2 vereség és 1 győzelem. -
Pares #245860 Mire? -
Desmodromic #245859 Monnyuk egy radaros tempomat jól jönne! :) -
Pares #245858 A kép lemaradt:
-
Pares #245857 Azé' az má' szégyen a javábó', hogy Marder II-vel utolsó helyekről második legtöbb sebzést és a legtöbb xp-t érem el egy ilyen T5 csatában... a többiek nem tudom mit csinálnak ilyenkor... -
Na, még pár kép és nem fárasztom tovább a társaságot. A lényeg, hogy szerintem a Crusader egy egészen jól használható tank. A baj nem vele, hanem a csapatban lévő, játékosoknak álcázott botokkal van... 3 vereség:
-
bigmano #245855 Szerintem várj még egy picit! -
Pares #245854 Bazzeg 2 éve játszom ezzel a szarral, először vettem goldot, nehogy má' irigykeggyé'...
-
Elejtettem pár könnycseppet... 11105? Micsoda gondok, micsoda problémák. Nekem néha annyi sincs hogy a felszereléseket levegyem...
-
stoppos #245852 Neki ne menj valaminek bakker. Hacsak nem tankban ülsz. Akkor filmet is nézhetsz akár. :) -
Pares #245851 Tudom hogy milyen, mert próbáltam teszt-szerón, és tapasztalatom szerint ez nagyon messze van egy klasszikus td-től. Sokkal közelebb áll hozzá a td/medium keverék kategória, ezért is tetszik. -
Pares #245850 Tök mindegy, mert már egyszer fizettem, és itt van az accountomon 11105 arany, amivel nem tudom, hogy mit kezdjek. Vagyis igazából tudom, csak... (lásd alább) -
http://wotinfo.hu/index.php/item/530-e-25-elemzes -
foxbat88fx #245848 Simán!!!! Tömd a WG zsebét!!! Serb-nek fogy a vodkája!!!!
Ne légy hülye!!! azonnal vedd meg! :) -
Pares #245847 Teszt szerveren nagyon tetszett az E-25, mégis elég sok negatív véleményt olvastam róla, hogy teljesen elbizonytalanítottak, és nem tudom, hogy megvegyem-e, vagy nem. Valaki bátorítsom már fel, hogy igen!
-
foxbat88fx #245846 akkor igen csak durván fizetsz :)
megvágnak vagy -15000re meg még az exp-dnek is elveszik egy részét :D