418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azért kapod az MTLS 1G14-et... 100-ért. -
pett3rson #401599 Azokat elvileg semmire, bár mintha lenne ilyen titkos token gyűjtés vagy mi, de lehet csak Én néztem be valamit...
Annyi, hogy még körönként kapsz 5000 pézt, de más nincs belőle. (top10-be kell lenni persze) -
Srácok, mik ezek a tokenek, amiket a játék ad, mire és hol lehet őket felhasználni? -
Pffff. Már rég megvolt az Mtls 1G14 ,de csak most vettem észre, amikor kivettem a "nem elit" szűrőt. :D
-
Rammsch31n #401596 kikibébi azt mondja jól lenerfelték azt az mgts-t is vagy mi a neve... hát..., majd elválik, hogy egyáltalán azt megcsinálom-e... xD azt viszont nem bánnám ha a community eljutna a festésig összességében... megyek egy csatát és bumm álcaháló :DDD
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2018.03.26. 16:18:09 -
Már megvan a kártya,csak még nem került bele,idő hiány miatt.+nehéz úgy összehozni a dolgot,hogy csak 4 napot vagyok otthon,a szerelő meg az ország másik sarkában lakik 
Meg egy ilyen bélyeges lapost,nem szívesen küldözgetnék postán
Szerencsétlen csávó éjjel nappal wotozik hogy meglegyen az a laptop,ami ugyan nem egy szar gép,csak az övé már Bga-s lesz,amibe ha elfoss@ magát a Vga akkor alaplap csere is egyben
A lövedéket meg már tudod
-
Én még azelőtt kihúztam a brit kivételével őket, mielőtt 8-ból átrakták 10-be, szóval a legtöbb 9es kimaradt nekem is. :-D
Az elején van általában 1-2-3 lövésnyi időd counterelni a csapatok találkozásáig, amit meg tudsz oldani, ha tudod, hogy hol vannak adott pályán az ellen artyjai. De ez nem univerzális szabály, nyilván.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.26. 15:21:59 -
pett3rson #401593 túl sokat nem mentem Én sem vele, de nagyon ritkán szoktam counterezni, van elég célpont így is. bár 9-es-10-es artyk mások gondolom, de velük meg nem találkozok sokat mivel nincs ilyen arty-m. eddig 8-as volt a max, most gyúrok az amcsi ágra, M12-nél járok éppen... -
Jaa, hogy a lövedékekre gondolt! :-D Királyság, mondjuk még nem mentem arty kört az új cuccal, kíváncsi vagyok, hogy lehet counterelni. :-D -
pett3rson #401591 a lövedékek nyomjelzője. új fícsör :) -
pett3rson #401590 Nekem tetszik, húzom be a nyakam mikor véletlenül a fejem fölött lövik el :)
Az arty-nál látványos még ahogy magasból be vagy inkább lecsapódik a lövedék. szerintem jó. -
Processzor, nem alaplap. Ezért van neked csak IGP-d, mert a boltban mindig átvernek az alkatrészekkel. Már 4x próbáltál VGA-t venni, de mindig hangkártya lett belőle. Ugyanitt Soundblaszter ZS eladó. Már csak 3 darab! :-D
Mi az a "répkedövilàgitómij@f@szom"? :D Segíts dekódolni. :D -
Aztàn majd 4 felé fürészelik a lapost:-DDD -
Simulacrum #401587 Többen megbeszélik, hogy csinálnak egy új felhasználót és egész nap játszanak, mondjuk 6-6-6-6 órás váltásban. -
TiborTamas #401586 Abba is hagyta a gyűjtögetést... :D -
MuldR #401585 Tegnap előtt Daki kb 2-3 óra alatt online streamelve szedte össze a 100 tokent Schokischal szakaszolva. Csak tier 2-3 tankokkal, berohantak, lőttek 2-3at meghaltak, következő csata. Ha Schokisch elkezdett taktikázni meg visszahúzódni Daki már kiabált is vele, hogy miért élsz még? Mennyé má meghalni. :)
Szóval gyorsan megvan az. -
Nekem kb 4 éve SSD-n van a jàték,az elején vicces volt hogy a visszaszámlálás 50sec röl indult:-)
Én ezt az 1.0 tiszta telepítés sel raktam fel,és semmilyen problémàm nem volt még.
Talàn annyi,hogy a login képernyöröl tovàbb tart,a garàzsba lépni,de ennyi kb.
Igaz még mindig Igp-n tolom, szóval full min graf.De tegnap méztem MrCif-et,ö gondolom maxon tolja,de az a répkedövilàgitómij@f@szom :-)) totàl jàtékidegen, szerintem.
Tisztàra mintha Star Wars lenne:-/ -
pett3rson #401583 fuh, nah az nekem is jó lenne. -
Igen vissza a garázsba pl hosszabb töltés néha, ugy 2 éve a PH-n sikerült olcsón egy 1TB-os SSD lőnöm azóta nincs gond:) -
Ha van elég RAM a gépben (min. 8GB), ez megoldást jelenthet. -
pett3rson #401580 Nekem hibrid van, elvileg a fontos fájlokat vagyis amit úgy tapasztal sokat tölt a rendszer azt az ssd-re rakja és nekem is az a tapasztalatom, hogy elég hamar betölt. Van amikor nem, de többnyire azt látom, hogy Én már bent vagyok a többit meg azután rakja be mellém. Elég vicces, hogy mondjuk először 3 tankot mutat, aztán sorban beteleportálnak a többiek :)
Illetve a "layeres" töltés még megy, azaz nem egyszerre, hanem egymás után tölti be, pl a tankot, aztán a HD felületét, aztán a környezetet élesíti stb.
Viszont a "garázst" még mindig lassan sikerül betöltenie. azon majd kell még javítaniuk. -
Erdekes, anno mikor eloszor raktam ssd-re felgyorsult ahogy kell. Nem tudom mi szamit meg de en pl. Altalaban az elso 3-ban bent vagyok a konplett mezonybol, gepem pedig nem mai csirke. -
Lokker #401578 Azt nézem hogy teljesen felesleges SSD-re rakni a WoT-ot. Semmivel se tölt be gyorsabban mint HDD-n, csak feleslegesen foglal 53 gigát. -
Arra a havi 1-2, tier10-es csatára kár lenne megtanulnom a használatát 

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.03.25. 20:40:35 -
Lokker #401576 Örülj neki, nálam rosszabb lett. Kénytelen vagyok várni legalább egy patch-et. -
Lokker #401575 PhotoShop -
diegho™ #401574 A játék nálam nem laggol, nincs fps droppom (korábban volt, de 1.0-val megszűnt) stabil 70-144fps-em van folyamatosan. Mióta van 1.0 több szorosabb meccsem volt, mint idén előtte összesen. Szerintem sokat javult az egész, a baj az, hogy 2-3 hét és ez meg fog szűnni, mert a gyengék 2-3 alatt sem fognak tudni alkalmazkodni a pályamódosításokhoz, a többiek viszont már tudni fogják a jó helyeket. -
Csak jatek lett 1.0:)))) -
Hah, T22 befigyel... Annak idején egy küldetésre voltam tőle, de nem sikerült a WTE100-al :( -
Nem is igaz,nincsenek hüjék ebben a játékban,az csak valami konteö 

A múltkor a fiam bekapcsolta a grand battlét,én meg véletlen rányomtam egy tízesre
7-30 lett az olyan 3-15 sima randomban ugye

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.03.25. 16:26:08 -
Plata #401570 Srácok a játék gyakorlatilag játszhatatlan.
Iszonyú sok idióta van vagy bot,nem is tudom.
Pályák és a grafika klassz,de vannak a csata elején fps dropok meg mini fagyások,aztán utána csodásan menne.
Ha nem lenne a csapat egy rakás hülye.Ma az új pályán,aminek tán a neve gleccser,három csapattárs zuhant le az anyahajóról a mélybe.
Sajnos a háromból az egyik top tank volt a másik kettő meg light. -
kár, hogy ez a MTLS-1G14 nem olyan mint régen, amikor ritka volt -
TiborTamas #401568 Botprogrammal ezt nem nagyon lehetne megcsinálni szerintem. Nem léphet ki csata közben, mert akkor nem kap xp-t, és nem is várhatja végig a csatákat, mert akkor nem tudna 2 nap alatt 900+ csatát letolni. Ha megnézed, csak kis tier 2-3 táras szarokkal tolja, ott egyébként is gyorsan vége van egy csatának + sokan totál kezdők, akik nem csinálnak kb. semmit. Berohan közéjük, felspotol egy rakás tankot, gyorsan bedarál 1-2-t mielőtt meghal + még valamennyi assist is lehet jön közben és lazán top 10. Következő csata. Én azt nem tudom elhinni, hogy valaki erre képes, hogy így játsszon hosszú távon, szinte éjjel-nappal 2 hétig, még akkor sem, ha munkanélküli. -
Event 2. helyezettje 4000 csatás csak...
Gyanús, 2. account + bot program megy a háttérbe 100%
Nem hiszem el, hogy egy kezdő egy random event miatt közel 1000 tokent gyűjt 2 nap alatt. -
pett3rson #401566 Elmész Te má a pics*baaa :DDD
grat
-
Előtte Maussal is 6k-t toltam... VK-val is volt pár jó pattintós köröm, mire sikerült le3x-zni.
De azért dmg-elni is tudok ám! :-D -
pett3rson #401564 az a 9220 Blocked damage is imponáló... -
Pff kettős mérce...
Behozhatnák, hogy tankolásért is jár egy kis xp... -
Idegesítően rohadt kevés ammo van az IS-4ben... Vagy csak nekem van benne sok HE lőszer. :-s -
Amúgy már tierX-ben nem megy az agresszív játék nekem ezeken az újradolgozott mapokon.
2td, 2arty engem lő, szinte esélytelen, hogy nyerjek
Obj.907-et pihenőre küldöm, mert csak szenvedek vele