418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hihehetlen ez az MM... 9-15re kikapunk, ebből 7-et lőttem T57-el. Fasz kivan a randommal néha... Úgy 2 hete. -
Destydeme #246003 Vazze ott vagy..
-
VanDaal #246002 Az AT8-at én is végigszenvedem már valahogy :) csak a free xp-re gondoltam. -
kHares #246001 Jól látom emberek nem szeretik a brit td-ket? Erősen javaslom, a pontosság és nagyon gyors ágyú igen mókás. Jól tudnak láncolni és úgy tartani embereket, ha valaki oldalát mutatva kitolja eléd magát akkor vége. Miközben folyamatosan láncolva tartod még sebzed is.
AT15-el nem ritkák a 3k damage körök. Persze, lomha és mindenki átlövi a kupolát de t8-ban már hatalmas oldalirányú mozgása van a lövegnek és iszonyat pontos.
-
Destydeme #246000 Is it really,or be drunk?
Is it funny?
-
foxbat88fx #245999 én végig nyomtam a T25/2őt azért
habár semmi emlékezetest nem hagyott maga után... csak eltűnt a süllyesztőben -
VanDaal #245998 Olyan jól jártam vele, mint te a T25/2-vel :P -
foxbat88fx #245997 muha muhahaha -
VanDaal #245996 Az is tetszett... 10 csata után eladtam :D
Inkább elindultam az AT8 felé is, amire ráköltöttem 20k free xp-t, majd kiderült, hogy így sem tudok vele játszani :) -
foxbat88fx #245995 :) -
Destydeme #245994 Nincs fu...Tisztelet mindenek előtt... -
lexlutor #245993 megvan! en a CGC-vel szenvedtem ki az at7et :D -
foxbat88fx #245992 fu :D
leírtam privibe.... :/ -
lexlutor #245991 at8ra nem nagyon emlekszem. jolakott ovodaskent elvonatozgattam benne. semmi extra, de semmi rossz elmeny. -
Destydeme #245990 Hi all!Mi történt mostanság,5 np eü szabi.Valami információ?
Thx..:)
Ha nem,akkor fu..
Lammaer,0tEP,Fox,Nazarov77,etc?Thx:)
Sry akit nem mondtam..szal mi történt..thx.. -
Ja, érdekes. Pedig nekem is eltalálták a kupolát rengetegszer, de az ágyúja meg annak a DPM-je rengetek hátrányát elfeledteti. Ha valami elé került akkor az be lett darálva.
Az Mle. 48-ast csak a legvégére szerettem meg valamennyire, de nem egy mini Foch az biztos. 1k HP-val nehéz sok sebzést csinálni. Tier 7-es tankoknak több HP-ja van :)
Az AT-15 teljesen más, másként is kell vele játszani, de határozottan jó és élvezhető. -
VanDaal #245988 AT2-vel nem volt bajom, AT7-em pedig még nincs, de ez a 8-as nálam eddig csak egy céltábla :) -
lexlutor #245987 amx48nal tartok, en meg ezektol okadok.. egyszeruen szarok. a hp az nevetseges, pancel null.. az agyu meg gecilassan tolt es a celkor ... hehehhee... tier8ban 1000hp.. -
VanDaal #245986 Franciáknál lassan meglesz a t8, de eddig semmi különösebb bajom nincs velük (egyiken sem a top löveget használtam, hanem a gyorsan célzókat).
Britekkel kapcsolatban pedig mintha nem is ugyanazokról a tankokról beszélnénk :) -
lexlutor #245985 at7 vegenel tartok. nekem pont az agyuja jott be. gyors, pontos. mint az angolok, mire eszbekap a sok harapastol, elkopik. a pancelja, na igen.. ebben a jatekban a pancel lofaszt sem er. vagy ha eppen erne, akkor adnaka pontossagnak egy kurvanagy buffot, h mindenki eltalalja a jo nagy weakspotokat. -
Szerintem AT-2-től AT-7-ig easy mód az egész ág...addig játssz velük amíg nem jön a nerf. Látszik hogy még újak és nem kaptak egy nagy pofont mint a franciák Tier 9-ig :)
Azokkal fele ilyen jól se ment, mint a britekkel. -
AlucardHuN #245983 Én is kb ezért nem merem folytatni a brit ágat, mert nemhogy az ellenfél de még én is röhögve írtom őket... A Ferdi, annak van páncélja és csak az alját kell rejtegetni. -
VanDaal #245982 Inkább elhiszem, de mire azt kihúzom, nem hogy a hajam, de még a fogam is kihullik :D
Eagle:
A top löveg még nincs meg, de az sem fog változtatni azon, hogy a KV-1S-eknek 2 lövés vagyok, mert persze valahogy mindig átlőnek :D arról meg inkább ne is beszéljünk, mi van, ha nem top tiernek rak...
Pedig AT2-vel egész jól ment.
Foxbat:
Hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem is :D -
foxbat88fx #245981 nekem 3 csatám van vele
majd azt mondtam "neeeeeeeeeeeeee a k*** anyád!!!!!"
és eladtam
-
Na ne már :D És fullos?
-
Szpecnyaz #245980 Ne add el, az AT7 nagyon jó. Ha nekem nem hiszel, akkor kérdezd meg Tibik89et vagy TibiTomit :). -
Valóban egy fos a t150, amíg nincs teljesen kifejlesztve rajta minden,de onnantól varázsütésre elkezd működni:)A top gunja a zis6 nagyon korrekt, én még kv3 at is azzal toltam végig:) -
VanDaal #245978 Még mondjál ilyeneket, aztán adom is el ezt az AT8-at úgy, hogy sistereg :D
Nem sok más tankkal szenvedtem ennyire... Mozgékonysága nincs, tűzereje nevetséges, mindezt cserébe azért, mert "jó" páncélja van, amit meg minden átlő. Ilyen rossz statom nem volt semmivel 1000 csatás noob korom óta :D -
davidbog #245977 Erről van infó.
A Jagdchieftain (FV3807) 1972-es angol és NSZK (innen a jagd, amúgy CTR az igazi neve) közös project, amit az Strv 103 inspirált. Az alváz a Chieftain harckocsié. Viszont a felfüggesztése nem a Chieftainé, hanem valami hidraulikus. A motorja vagy a brit L60 vagy a német MTU lett volna, elvileg mindkettőt belehetett volna építeni a hajtásláncokkal együtt. A löveg pedig valami 120 mm-es amit nem építettek be, a löveg csak imitáció volt, bár lehet volt olyan prototípus amibe be is építették. 120 mm-es de nem említenek pontos típus, úgyhogy valószínűleg a 120 mm L11A5 lett volna, ekkor szerintem még nem létezett a L30. A páncélzata pedig már Chobham páncélzat. Mintha úgy rémlene, hogy ezt sem építették be a prototípusokba, hanem azok hagyományos homogén páncélzattal készültek és rászámoltak még 5 tonnát a tömegre az ólomréteg miatt. Meg hogy a hull nem acél, hanem alumínium volt.
Három fős: parancsnok, sofőr és töltő. Mindegyik tudta vezetni a gépet, mert mindnél megvoltak a kezelőszervek. A töltő hátrafelé tudta volna vezetni, hasonlóan az Strv 103-hoz.
Nem tudom miatt bukott meg.
A tank.net-en van neki saját topikja, meg a secretprojects.co.uk-n is van. És persze a WoT fórumokon is írkálnak róla. -
Szpecnyaz #245976 Még az előzőhöz annyit, hogy elvileg 120mm-es gunja lett volna. -
Szpecnyaz #245975 És azt nem tudod hogy a Jagdchieftain miféle TD lett volna? Mert róla se találtm szinte semmi infót. -
És a vége: Beszarás!
-
Erről beszéltem, hogy kúrnák szájba az anyjukat!
-
davidbog #245972 "vagy nincs nem 140 mm-es lövege lett volna akkor sok értelme nincs"
Helyesen:
vagy ha nincs legalább 140 mm-es lövege, akkor sok értelme nincs. -
davidbog #245971 Semmit. Ezen az oldalon írogatnak róla. Meg a tank.net-en is megtalálható ez a kép, de nem tudom ott reagáltak-e rá.
Szerintem valami kitalált cucc. Chieftain/Challanger 1 alapúnak tűnik. De ha nem tud valami nagyon speciálisat vagy nincs nem 140 mm-es lövege lett volna akkor sok értelme nincs. Az akkori MBT-k mindent tudtak amit ez is tudhatott volna. -
foxbat88fx #245970 Ez a Panther II brutális tier8 farmgép :)
csak előre kell menni, szpotolni és vigyázni a tankra :)
lőni lehet mert olcsó a skuló
EREDMÉNY:
prémmel durva lenne ez a cucc -
ratgab #245969 Már vehetném, de annyira bejön a tigris, hogy képtelen vagyok eladni. -
bigmano #245968 A királytigrisem most lett fullos,ezt kaptam tőle mindjárt az első körben.
Nagyon jó gép bátran ajánlom mindenkinek (aki még nem próbálta).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
T4 felett bármivel. -
Szpecnyaz #245966 Am némileg eltérve a témától. Te nem tudsz valamit arról a TD-ről, amit a kanadaiak fejlesztettek a 80as években. Chimeria néven futott.