418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #246124 Angol nyelvű hadtöri sorozatot indítok heti frissítéssel.
Első cikk első része -
tiszabalazs #246123 jó ez az mt25 meg e 25 arty?
-
stoppos #246122 Nade legyek már ontopic.
Átverekedtem magam az indiánon és megvettem a leopopót. A lánctalpat tudom megvenni rá, köbö ennyi xp-m van. A kérdésem az lenne, hogy kezdjek vele nyomulni, így is használható lesz, mint a T-54 volt anno, vagy inkább gyűjtögessek free xp-t valami másik tankkal és fullosítsam fel, mint az E-50-et kellett?
Egyébként ezt az indiánt még most sem értem. Egyszer sikerült talán vele egy olyan kört menni, ahol az alap xp-m 1000 felett volt, amikor úgy éreztem, hogy kihoztam a rohadékból a maximumot, akkor kaptam 6-800 xp-t a körre. Furcsa egy tank, annyi szent. -
kHares #246121 Na akkor ragequit, túl jó ez. Faszom az átlőhetetlen object 704-be az egész su szériával egyetemben. Engem átlő gun mantle-n keresztül, bezzeg ha én vagyok az objectben egy kibaszott amx50b-ről lepattanok. -
kisokka #246120 Na most látom, hogy megelőztél 
Ez egyébként durva, hogy így beadják egy hónapra, piszok sok lóvét lehet keresni vele. Nekem a 30 kill úgy jött össze, hogy rettenet csatáim voltak, én meg egyenesen szarul is játszottam
-
nemtudommivan #246119 Na elég volt ennyi volt a ratyi angol td ágból. -
Oddball29 #246118 Hát ugye a gáz az azért maradt ki a második menetből, mert egy Adolf nevű káplár majdnem belevakult 1918-ben, de ha lekerül a kesztyű... Ennyiben nem volt hülye az öreg. -
Dude, én WoTról beszélek, elvégre ez egy WoT-topik. :D -
AlucardHuN #246116 Jah, meg mentek volna a lándzsás tartalékosok:D Olvastam egy könyvben amiben haszontalan fegyverek voltak, milyen fapados fegyvereket kaptak a tartalékos egységek. Dárda, olyan aknavető ami kb ilyen robbanó palackokat lőtt volna stb. stb
(persze a dárdás rész tuti poén, nemhiszem hogy megtették volna) De ez a mustárgázos feltevés se rossz.
-
Pont most osztották meg, olyan friss hogy még a srác éppen írja hogy kell! :D -
Megvettem az AMX 50B-t, teljessé téve vele a Top Tier Táras Tank kollekciómat.
Első csatám vele:
Nem akarom elrontani ezek után a statját, szóval többet nem megyek vele. :D Hehe. (Faszom, a gyorsított képzést elfelejtettem bekapcsolni. :D) -
Oddball29 #246113 Az inváziós hadsereg meg elevenen elég a mustárgáz felhőben. Az angoloknak nem lett volna területük, amit beáldozhattak volna, hozzájuk vágtak volna mindent. -
stoppos #246112 Jaaaaa, hogy tartály. :) Úgy még nem próbáltam. -
Oddball29 #246111 Én is translate-el nyomom. -
AlucardHuN #246110 Anglia? Tudom hogy erős a flotta ,meg a légierő. De ha tovább ütik a RAF-ot és nem civil részeket támadnak az legyengüllt volna a Royal Navy-t meg azért a német flotta feltartotta volna addig amíg átvisznek pár egységet.
Azzal hogy a seggükben hagytak egy ellenfelet szerintem nem volt okos.
(Hitler meg... hiába hülye volt
)
-
stoppos #246109 When in a Löwe.
-
kisokka #246108 Ahhoz képest, hogy vereség, egész jó pénzt kaptam érte...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
AlucardHuN #246107 Jah lángoló harciszekér 

-
Oddball29 #246106 De miért kellett volna nekik partraszálló gép? Ez is csak Hitler hirtelen ötlete volt, hogy a londoni Savoy hotelben akart pezsgőt bontani. -
Tessellia #246105 Tanktól függ az ára. Nálam olcsóbbak mint voltak. SU-85b-re 50, T-34-1-re 88, Hellcatre 75 -
stoppos #246104 A nyugati seregekre ez már jellemző egy ideje. Pláne, mióta a médiát nagyon közel engedték a tűzhöz és az otthoniak érzékenyek lettek a veszteségekre.
WOT-ban nem lenne valami nagy cucc a merkava. Elöl van a motor.
-
Oddball29 #246103 Az icipici különbség, hogy motorikusan a 70-es években már meg is tudtak ilyen nehéz dögöt rendesen mozgatni. -
AlucardHuN #246102 Most hogy mondod, nekem ez mindig is fura volt hogy a németeknek semmi hasonló partraszálló gépük nem volt. Ez pl nagy előny volt a szövetségeseknek. -
Pares #246101 Valahogy ki lehet kapcsolni az ünnepi garázst, rohadt idegesítő, hogy ilyen sötét. -
Azért nem 1 tank típus dönti el a háborút :D
Főleg világháború esetébe
-------------
RU/EU új artik telejsítménye
-
Oddball29 #246099 Egyébként az Ardennekben sem csináltak lényegében semmit. -
stoppos #246098 Azt a nyelvet nem beszélem. Pedig anno tanították, csak a fene se gondolta volna akkoriban, hogy van értelme meg is tanulni. :) -
AlucardHuN #246097 Ez olyan mint az izraeli merkava. Annál a tanknál nem a tömegtermelés a lényeg hanem hogy azt a kevés jólképzett a bipsit életben tartsa. Kis méret, jó védettség, még a motor is elől van hogy felfogja alövedéket. -
Oddball29 #246096 Nem tudom, mit ír a Wiki, az orosz verziót szoktam nézni néha, mert az sokkal jobb, mint az angol. -
Oddball29 #246095 Lehet, felcseréltélték volna, viszont Tigrisben el se jutottak volna a csatatérre, épen elfoglalt kikötő kellett volna hozzá. El-Alamein-nél is azért nem volt Tigris, mert Tripoliban nem volt a kirakodásukhoz elegendő kapacitású kikötői daru, csak Tuniszban. Egy LCT-be 5 Sherman belefért, míg az első Pershingeket Antwerpenben kellett daruval kellett egyesével leszedni. Azt meg el se foglalták 44 novemberéig. -
bigmano #246094 Nekem még 9 kill.
Ha el nem lopja valaki..persze
-
stoppos #246093 Még egy dolog és be is fejeztem. Nem flamelni akarok, csak felhívni a figyelmet, hogy ne egy-két paraméterből általánosítsunk.
Szóval doktrina és az emberi faktor. A tigris a németeknem valószínűleg azért is vol jó, mert nem volt elég emberanyag. Egyrészt óvta Jürgent, másrészt adott a kezébe egy nagyszerű fegyvert. A szovjet oldal doktrinája pedig pont az ellenkezője volt ugye, mert nem túl széleslátókörű (finoman fogalmazva) néptömegeket kellett ellátni fegyverrel. Oda kár lett volna a tigris, mert Igor valószínűleg később döglött volna meg benne, meg biztos kényelmesebb is lett volna neki, de kb ennyi. Kár lett volna alá egy T-34-nél kifinomultabb szerkezet.
Szóval ezek alapján mindkét tank pontosan betöltötte a funkcióját, és harci paramétereiben a tigris felül is múlta ellenfeleit, de ettől még nem volt "jobb". -
AlucardHuN #246092 Jah, wikipédia megmondja a tutit.
-
AlucardHuN #246091 Persze, utánpótlás, katonák képzettsége, légifölény, meg nem mindegy hogy téged gankellnek 2-3 oldalról vagy te csak egyfelől
és még sokegyéb ugye...
-
Na, meglett a 300k. Reggel 7:23-as csatától számítva, közben váltottam noobokkal teli EU1-ről EU2-re is. :) GL Hf. -
Oddball29 #246089 Mennyire kamu? Teljesen. A Signal magazin szerkesztőinek az agymenései. -
AlucardHuN #246088 Addigra már haldoklottak a szerencsétlenek, a mérnökök meg vagy megépíthetelen, vagy túl előremutató vagy kissé ilyen korosodott terveket készítettek. Nyersanyaghiány is volt meg minden kutyafüle. De láttam amúgy érdekes vázlatokat olyan tankról ami gömbölyded volt (valami Panzer IX meg X de nem tudom hogy ezek mennyire kamuk) -
Pares #246087 Mennyibe is kerül alapból az álcafestés? Mert nekem most 125 aranyért tudom megvenni, és azt írják, hogy 50%-os akció van rá. -
TomDantes #246086 Megint izé, de a német tank meg a Tigris meg a...? Emberek, jó lenne nem elfeledkezni az emberi tényezőről sem!
A másik dolog, szinte alig alig fordult elő olyan, hogy csak tank vs tank csata.
Emiatt a két dolog miatt, már teljesen értelmetlen a tankok puszta adatainak összehasonlítása.
Nem igaz ,hogy ezt nem lehet megtanulni. -
Oddball29 #246085 Koncepciósan nem volt zsákutca, technikailag viszont én a Panthert és a Tiger II-őt is annak tartom. Ez a váltó elöl motor hátul, alul középen a meghajtótengely pazarolta a belső teret, az átlapolt futógörgős talp túl nehéz volt. Meg lehet nézni, 1945-re még mindig a Panther F-et a távmérős 120 mm-es Schmallturmal és 85 mm-es homlokpáncéllal erőltették volna, míg ugyanebben a súlykategóriában a konkurencia 230 meg 280 mm maximális vastagságú tankokat kezdett el építeni (IS-3, T26E5),40%-al több tankolható üzemanyaggal.