418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Nyehehe. Die clown, die.

Szóval arra jutottam, hogy megyek pár kört vele stockon, akkor ki fog derülni melyik hiányzik inkább. A löveg, vagy a fej. Mivel játékstílustól függ, ki kell derítenem, hogy nekem melyik megoldás fekszik jobban.
  • AlucardHuN
    Amíg el nem adod.
  • Apa27
    Szia! Én is kaptam LTP nevű orosz harcjárművet, de mi ez pontosan? Gondolom ajándék... És meddig tart?
  • stoppos
    Játsz nyolcas tierben. Az tuti jó.
  • FZoleee
    Van valami egyértelmű utasítás, hogy mi számít, hogy T4-es tankban üljek vagy legalább T4-est lőjek ki? :D Mindenki mást mond...
  • AlucardHuN
    Kibaszott táras tankok... lopják előlem a killt
  • Rotterdam1
    mindegy leszarom itt a youtube,,,
  • Oddball29
    Ott van mellékelve a tutorial pdf-ben.
  • Rotterdam1
    heloooooooooooooooo....vki segíteni hogy kell feltnni a wot tweekert??????
  • Maala
    No meg ne feledjük, hogy a csóró suttyóknak, akiknek stoppolniuk kell, azoknak olcsóbb is lesz a nagyágyúval. :D
  • VanDaal
    Ha már más t9-es medek:
    Pattonnak, Centurionnak van hulldownja, így legalább a terepet előnyükre fordíthatják. E-50-nel pedig szintén borzasztóan ment, amíg fullos nem lett :)
    T-54-ről és Lóriról pedig nem tudok nyilatkozni.
    Nyilván a 2,9-es célzás miatt is volt szenvedés a Leo prot, de én akkor már inkább azt a megoldást választottam, amin duplán nyerek (nagyobb pen és nagyobb sebzés), ahelyett, amivel csak a célzás javult volna.
    RoF ennél a tanknál nekem nem volt fontos, mert azt messziről nem mindig lehet kihasználni, főleg magas pen nélkül. Közelharcba pedig lehetőség szerint nem bonyolódok vele, mert garantáltan ammo racket kap.

De egyébként valóban ízlés dolga, de én a magam szempontjából ezt tartottam előnyösebbnek :)
  • Maala
    Hát, foxi példájából úgy tűnik, hogy fordítva van.
  • Kronos79
    Akkor jó. Akkor én értelmeztem félre.
  • Eagle16
    Az mindegy hogy miben ülsz, az számít hogy milyen tier-t lősz ki. Annak kell Tier 4-esnek vagy afölött lenni.
  • Kronos79
    Vagyis inkább ölj meg 30 tankot, de te T4-es vagy annál magasabb szintű hk-ban ülj!
  • Rotterdam1
    hali mondtok nekem egy egy letöltési helyet a wot tweeker-hez? meg hogy kell felrakni mert magyarul hirtelen nem találok
  • Thomasovics
    ölj meg 30 tankot ami tier 4-nél nagyobb, naponta lehet megcsinálni
  • AlucardHuN
    Event van, de hogy pontosan mire kapják nem néztem.
  • atinq
    Sziasztok. Nézegetem a feltöltött képeket és 300-400k kreditet gyüjtenek. Tier 6-ossal eddig ha én voltam a toppon max 40k-t tudtam összekaparni. Én csinálok valamit rosszul vagy elnéztem valamit?
  • Maala
    Ehhez csak annyit, hogy T10-eket kategorikusan más T9 sem sebzi ezek szerint, mivel azoknak is 219mm körüli penjük van. Csak ennek a 2. legjobb a ROFja a Cent7/1 után. T10-ben már minden papírnak számít, így ez sem valami nagy érv... De legalább gyors lesz, ha hamarabb kifullozod a motort.

Persze ízlés dolga az egész.
  • R3nton
    de én 3assal!!! :D ez volt a bibi, de már megkaptam :D
  • AlucardHuN
    You made my day Fenyegesd meg őket hogy tegyék be legközelebb ajándéknak a Nashorn-t
  • Master91
    Megint redshire! Minden 2. map az, már zsinórba 3x, mi a franc ?
  • Count Adyn

Akkor ott ahol én:))
  • VanDaal
    Reggel a 2k xp-s draw, most meg ez...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

De hát miért is lenne elég 3k sebzés t6 tankkal a győzelemhez... 7-en csináltak 0 sebzést, meg volt még egy 100 és egy 200 sebzéses is.
    Ez nekik játék? Full tier6 mezőnyben 6-os tankkal 0 sebzéseket csinálni? Ezeket ez szórakoztatja? Nem hogy nagyobbakkal, még a saját tierjükkel sem tudnak mit kezdeni... Ezért tényleg baromi fontos rátenyerelniük a csata gombra, hogy aztán jól ne csináljanak abszolút SEMMIT egész csata alatt.
    Sok nyáladzó kretén, fejelgetnék inkább az asztal sarkát WoT-ozás helyett!
  • stoppos
    Na most megkavartál. :D
  • Armisael
    A napi 50k Exp gyűjtéshez ki kell kapcsolni a "gyorsított képzést" vagy megoldották a múltkori problémát?
  • Master91
    Hivatalosan hogy választ a server map-ot?

Random?

Üdítő érzés mikor kijövök Redshirére, 1 csatával késöbb meg jöhetek vissza....
    Bezzeg ENSZK-t 1 nap jó ha látom 2x.

És van 1 rakat map, persze Redshire óránként 10x meg van.
  • foxbat88fx
    31
  • Count Adyn
    Már ha összejön a 30, hol is jársz?:D
  • PetiPetiHUN
    Egy kört mentem vele délben: 2 kill, védő meg spártai a vége.
    Fogalmam sincs milyen mert szinte csak ilyen tankkal ment mindenki. Tanulság az enyémnek jobba páncélja mint amit a többiek kaptak mert rólam pattogtak de én átlőttem őket.
    Meg a T-127-es 100%-os két skilles legénységével móka volt a dolog.
    SamanApo
  • Roger6
    Minek állsz ott, ahol van már egy felderítő?
  • foxbat88fx
    durva lesz ez a hónap :)
    napi 1 óra játékkal farmolok kb 400k creditet :)
    ez megszorozva az akció 29 napjával 11.600.000 credit :)
    azért mert lealázok pár kezdő csírát :D:D
  • nemtudommivan
    Su100y-al farmolnék de rendre kihalunk a gatyából mert nincs felderítőnk. Megyek felderítővel levezetésképpen erre a barom felderítővel beáll mellém és elkezd lövöldözni. Persze hogy kit lőnek miután őt észrevették...
  • foxbat88fx
    nem vagy hülye...
    én is 3asokat öltem végig :) és megadta
  • R3nton
    Igen most igazad volt, valóban én voltam a hülye.
  • foxbat88fx
    nem kell 4eseknél nagyobat ölni
    csak 4essel kell menned
    Matildával secc pecc megvan a cucc
    Győzelem!
    Csata: Karelia 2013. augusztus 2. 13:06:00
    Jármű: Matilda
    Szerzett tapasztalat: 766
    Szerzett kredit: 312 666
  • ToCsEk
    i mad now
  • foxbat88fx
    ne már :D
    lekaszaboltam 30 LTP-t matildával a semmiért?????
  • patchaou
    Én minimum 4-essel mentem, azzal is csak egy csatát, nem figyeltem, hogy milyeneket lövök, de a 30-31. killes csatámra beadta.