418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Látod, hogy nem tudják milyen akció van. :)

Szal foglalóra ne lőjj, mert annak nincs jó vége számodra.
  • kisokka
    Akkor EZZEL mi lehet a gond? A leírásban a verziószám mappában meg nincsenek is ilyen fájlok, amiket felül kéne írni, csak belehányom és kész, de nem akarja az igazságot. Tettem már fel ilyen modokat, de úgy rémlik, hogy mindig felül kellett írni valamit.
  • Master91
    kétlem
  • voivod32
    Azért kezdtem ,mert gyökerek voltak. Tudják, hogy milyen akció van, ott a sok könnyű ölnivaló és arohadékok csak befoglalnak. Na ezért!
  • kisokka
    Leszedtem egy garázsmodot, de nem tudom működésre bírni. Előfordulhat, hogy a mostani külalaknak köszönhetően?
  • voivod32
    Kösz,már legalább ezt is tudom, kár, hogy későn... De az ellenfél körében voltunk!
  • kesebaro
    Én is bírom az ilyet. Jönnek a képekkel hogy mennyit kaptak vereségre meg ha nyernek nem értik miért..... Híreket meg nem olvassák el. Szinte minden hétvégén vannak ilyenek.
  • Toweliee
    Mkay

Nem csesztetni akartam voivod-ot, de a leírása szerint ő kezdte a trollkodást.
  • Pares
    30 kill... Olvasd a híreket.
  • Yoyo
    Ja bocs, ritkán olvasok híreket, helyette játszok és, ha történik ilyen ide jövök feltenni a hülye kérdéseimet:)
  • mausbattle
    Nem szabad teamkillezni gyerekek értem !?

Ha tisztelitek a játékot és a játékosokat, nem tesztek ilyet, mert ezzel gyengítitek a csapat esélyeit és elveszitek az effinency továbbnövelésétől az esélyt.

Én is számtalanszor beapríthattam volna ezért higheffes nobbokat, de nem tettem. Mert bár neheztelek a WG-re unfair mm manipuláció miatt, de a játékosokat tisztelem ! Még a gold ammos statvadász noobokat is.
  • Master91
    Igen, bug, holnap vissza pörgetik a szervert, tehát amit ma játszottál, holnapra nem lesz nyoma.

Viccet félre téve nem tudom miért nem olvassátok a főoldalon a hírt, miszerint 30 killt elérsz 1 nap, akkor kapsz 300k ezüstöt.
  • Yoyo
    Sziasztok!
    Jó verseny ez:) Bár nem tudom miért kaptam ez tuti egy gyönyörű WG bug:)

amx

amx2

amx3
  • Toweliee
    Úgy kezdődött, hogy a másik visszaütött!
  • FosTalicskaa
    Szerintem moderátor volt a meccsedben és kaptál tőle egy 24órás eltávot.

Nálam a rekord valami 35 csapattárs kilövés volt (mind arti) Tier8+ csatákban, 2 nap alatt és nem kaptam érte semmit. Sőt nagyjából a 10. után kékültem csak be ami másnapra el is múlt. és utána is csak azért lettem bannolva, mert egy csatában pont egy moderátor is szemtanúja lett az igazságszolgáltatásnak...
    amúgy állítólag van auto-ban is, bár az szerintem csak városi legenda, tekintve, hogy ilyeneket nem egyszer csináltam már és a fenti esetet leszámítva soha sem ért semmi retorzió.
  • PetiPetiHUN
    A körben szigorúbban veszi a TK-t a program előzmények nélkül is tilthat.
  • voivod32
    Olvasd el amit írtam. Nem szoktam TK-zni.
  • PetiPetiHUN
    A körbe nem lövöldözünk csapattársra.
  • foxbat88fx
    csak ettől a crusadertől szabaduljak meg!!!!!
    tényleg rányomok a csata gombra és elkönyvelem hogy vereség...
    mert 200ál többet nem lehet sebezni vele
  • voivod32
    Én a másfél év alatt, amióta játszom, még soha nem láttam ilyen képernyőt. És most sem értem, hogy mi a tökömért kaptam. Végül is már volt két fragom, amikor kilőttem azt a buzit, mert lökdöstem.
    Az egész azzal indult, hogy ott voltunk az ellenfél bázisán, és semlegesítettük a kempereket, (főleg én) egy A20-at, egy KV-1-et, egy M4A1-et, aztán fölülről a hátukat kedtem lőni. Aranybánya volt... Lett volna . Erre ez a két fasz ezerrel elkezd foglalni. Írtam nekik, hogy " no cap , pls, harvest HP" de azt kaptam, hogy 'negatív'. akkor odamentem, és elkezdtem kitolni a PZ IV et a körből, erre belém baszott egyet. Én vissza ,ő is aztán megdöglött, erre a T1 Heavy is elkezdett lőni, én vissza és már jött is a képernyő...
  • Master91
    1.-nek raktam volna bia-t
  • Desmodromic
    Obj 704-re harmadik képességnek mit válasszak vajon? Hatodik érzékre, javításra meg sunnyogásra vannak eddig kiképezve.
  • voivod32
    Na! Első meccsem az LTP-vel, 50%-os legénységgel. Mintha valakitől azt hallottam volna, hogy szar ez a tank...

• foxbat88fx
    én okosan TK-zok
    tudom mikor kékülök be és mikor nem
  • Master91
    Pffffff, bezzeg foximaxi napi 5 tk-val meg csicsilni, azt 0 bünti :D
  • voivod32
    Nabazmeg! Idejét sem tudom, hogy mikor lőttem TK-t utoljára, erre:
  • Tessellia
    - the “112″ Chinese heavy premium tank will have HEAT shells for gold, it most likely won’t have limited MM (it will meet T10′s)
  • Jacktor
    Biztos hogy az. Így nagyjából elég volt 2 táblát összekapcsolniuk, amúgy meg gyanítom hármat kellett volna :) mondjuk több millió sql hívásnál ez se mindegy.

A lényeg hogy megint nem tudtuk meg pontosan hogy a t4 mire vonatkozik, illetve hogy 0-24 vagy 7-7 az a 24 óra.
  • stoppos
    Akkor vissza az egész. Lehet ezt egyszerűbb volt leprogramozni.
  • foxbat88fx
    3assal nem kapod meg a 300k creditet mert nem számolja a killeket
  • stoppos
    Logikusan azt mondanám, hogy legalább tier4-es tankokat kell kilőni. Mert ha te annyira közveszélyes vagy, hogy a kedvenc tiered a hármas és te azzal nyomsz le tier4-es tankokat, akkor lelked rajta, nem hiszem hogy ebben korlátoznának.

Persze WG-nél láttunk már furcsábbat is.
  • foxbat88fx
    televolt T3 killekkel az a 30 ölés :)
    remélem a kövi napokban is sokan nyomják majd az LTP-t és gyerekjáték összeszedni 30kill-t a matildával
    egyik 9 killes körre sikeredett :)
  • Kronos79
    Írhatod 600-as betűmérettel, foxi akkor is a Matildájával pedózta ki a 30 kill egy részét, amiben hogy hogy se volt T3-as tank is.
  • foxbat88fx
    Csak tier4 vagy afeletti tankokkal lehet menni
  • Maala
    "Csak a T4 vagy afeletti járművek számítanak"... Ölő, vagy mint ölt járművekről van szó? Ez itt a kérdés.
  • NH3CL

Destroy 30 enemy vehicles over 24 hours. -> Ölj meg 30 ellenséges járművet 24 óra alatt
    Only random battles-> Csak random játék számit (szóval Company, CW NEM)
    This mission can only be completed once per day. (Naponta egyszer teljesithető. Tehát hiába ölsz meg 60 tankot, nem kapsz 600k creditet)
    Only vehicles of tier IV and above count. -> Csak a T4 vagy afeletti járművek számitanak.

Nem tudtok angolul, akkor a faszért okoskodtok? Gyökszószok.

• NH3CL
    Forrás
  • NH3CL

Destroy 30 enemy vehicles over 24 hours. -> Ölj meg 30 ellenséges járművet 24 óra alatt
    Only random battles-> Csak random játék számit (szóval Company, CW NEM)
    This mission can only be completed once per day. (Naponta egyszer teljesithető. Tehát hiába ölsz meg 60 tankot, nem kapsz 600k creditet)
    Only vehicles of tier IV and above count. -> Csak a T4 vagy afeletti járművek számitanak.

Nem tudtok angolul, akkor a faszért okoskodtok? Gyökszószok.

• Kronos79
    Az ünnepi garázsban legalább a tűzijáték hangját lecserélhették volna. Legutóbb is ez a hupogás volt a robbanás hangja.
  • foxbat88fx
    minimum t4essel kell menned