418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Akkor mindenki gyökér? :D Mert rajtad kívül mindenkinek van lucky medálja :D (több is)
  • foxbat88fx
    én a 9el vagyok így....
    nem tudok rajta túl lépni tier5el vagy nagyobbal :(
    9nél mindig megállok :S
    sose lesz Pool medálom :D az is csak a szerencsétlen gyökereknek van mindig :D
    ugyanaz mint a Lucky
  • Robbantó1
    Jah értem,nos én nem nagyon szeretek campelni,sőt a páncélvadászokat is ezért utálom szóval lehet a másik vonalon haladok.
    Van egy M4 shermanom és onnan nem tudom melyik tankot fejleszem ki mivel kettő változat is van,bár a nehéz tank jó lenne.
  • Count Adyn
    Nah ez a ma délutáni csata ez csodás volt:D Ha nem jár le az idő behúztam volna R-W medált meg wint is valszeg, elbaszkodtam az időt a kv1s re snipeolva:) Igy csak 7 kill -lose, nemtudok tullépni a 7 killen ugy látszik:D

Replay
  • Master91
    Most egy szóval se mondtam hogy noob vagy.

Csak hogy ennyi eszed van hogy a hasát lövöd.

Gondolom fentebb volt az ágyúd mint neki a hasa, így még biztosabb hogy pattan.
  • AlucardHuN
    Kaptál innen is egykét +-t , zavartak a piros számok :P:D
  • Malarki
    Jó az a Tigris, csak felejts el mindent amit róla hallottál. A játékban inkább egy camper, támogató tank. Itt egy T7 heavy, nem Shermanokkal meg T-34-ekel fog harcolni, hanem T29-cel meg IS-sel. Azok meg közelről lazán szétkapják. Viszont a második vonalból szépen lehet vele aprítani, nagyon jó ágyúja van.
  • kisokka
    Elkezdtem kifarmolni a Chaffee-t, de csak így hasraütésszerűen, mivel keveset is látok belőle, de csak nem olyan tré. T9-es tankokra még kell várnom pár 30 kill-t, úgyhogy ez jutott épp.
    Ami megütötte a szemem, miért kell neki 55K xp a Sztyui után???(természetesen most az M3-asnál tűnt fel, eddig nem is figyeltem )
    Véleményeket kérnék, hogy megéri görcsölni érte annyit?
  • Szpecnyaz
    Nem mintha olyan kirívó dolog lenne hogy egy szovjet tank felrobban ammo rack találattól.
  • Szpecnyaz
    Nem szabad német tankot venni! Max úgy ha teszel rá izraeli v szovjet zászlót.
  • voroshenri
    Vicces leopard - elc glitch:

Tovabbra is van kis nvida kodom, ha valakit erdekel (2050g+1ho prem)
  • R3nton
    hasát lőttem golddal. De mester barátnak nem tetszett, szerinte noob vagyok. Pedig ráadásul gold ammo volt, és a sima is beviszi ott általában...Hozzáteszem volt vagy 300 HP-ja. Persze lepattan a gold szemből közelről. Ő meg ammorackel full HP-ról. Valószínű...
  • Attiska
    Kíváncsi leszek, hogy az extra nagy zoom-okat sniper nézetben (pl. a 128-as) mikor minősíti a WG illegálisnak. Mert ha korábban a lombozateltüntető, meg a lázerpointer illegális volt, akkor elviekben ennek is annak kellene lennie.
  • Szpecnyaz
  • Robbantó1
    Tigert szeretném megvásárolni a közeljövőben!
    Jelenleg Pz.IV-nél tartok és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek megéri megvenni és kifejleszteni a tigris tankot? Tehát jó tank? Nincs nagyon legyengítve mert azt halottam hogy az orosz fejlesztők eléggé legyegítették a német ágat és csak az orosz a jó.
  • Szpecnyaz
    Has/kupak. Am a kép magáért beszél.
  • Master91
    Időbe....

Sehol? Ha tehetem rá se lövök.

Amúgy kupolára, ha kegyes a random isten sebzem.
  • zsupeti

Szép volt!
  • bevi
    Sziasztok!

Inkább csak olvasni szoktam a fórumot, de ezt ma sikerült összehoznom:

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_8_3_5hxtvs8ous.jpg

• R3nton
    Mond már meg légy szíves, hogy te hol lövöd szemből!!! Ha ennyire pro vagy :D
  • Tessellia
    Új giftshop ajánlatok!
  • Malarki
    Az első az AP, páncéltörő. Ez csak akkor sebez ha átüt. A középső a HE, robbanó lövedék. Ennek nem kell átütni, hogy sebezzen. Viszont eléggé össze-vissza sebzéseket ad be, nem érdemes használni, csak mondjuk ha a foglalják a bázisotokat és gyorsan le akarod lőni. Illetve van még a gold lőszer, ebből van több fajta, HEAT meg HESH meg mit tudom én mi, a lényeg hogy nagyobb az átütése a sima AP-nál.

Egyébként benne van a FAQ-ban is
  • atinq
    Bocsi igazad volt benne van. Köszi a helpet.
  • atinq
    Már olvastam. Nincs benne. :)
  • bigmano
    Köszi tudtam hogy rád számíthatok.
  • Eagle16
    Ez lett a vége. Úgy látszik még is csak jó voltam valamire. Persze önmagukban szart se csináltak, csak vártak a csodára.

• NH3CL
    Olvas hireket. De azért nyomtam rád egy -t
  • Eagle16
    Olyan jó mikor a sok gyökér nooboz, hogy menjek felderíteni, közben meg nem veszik észre hogy ami világít a térképen az azért világít mert én ott vagyok ahol...de ja, sokkal jobb lenne ha berohannék és kivilágítanék mindent 10mp-re :D Aztán elkezdett anyázni is úgyhogy valami 10 éves lehetett.
  • bigmano
    Srácok a ventis ákszió már nem él?
  • foxbat88fx
  • NH3CL
    Én vagyok a fény az SG WOT fórum sötét posványában.
  • foxbat88fx
    haha
  • stoppos
    Hát, aki sokat kavarja a szart, azt végül berántja a kanál.

Nyomattam rájad plusztot.
  • NH3CL
    Bassza meg aki -t nyomott.
  • lexlutor
    olvasd el a faq-t a fejlecben
  • NH3CL
    Valaki toljon rám pár pluszt...
  • NH3CL
    Látom beminuszoltatok gyökszószok :D
  • foxbat88fx
    Eladva:
    A következő tank sikeresen eladva 'Crusader' Kaptál kredit: 224 755 kreditet.
    pfejjj!!!! te szar!!! :D

Megvásárolva:
    Cromwell' vettél. Elköltöttél kredit: 950 000.
    remélem jó vétel volt....
    na csesszünk el egy kis free exp-t a motorra meg a toronyra :D
  • atinq
    Sziasztok. Miért van a lövegeknek 3 illetve néhánynak 2 áthatolási értéke?
  • Nesuten
    Köszönöm !!!