418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #246484 Akkor mindenki gyökér? :D Mert rajtad kívül mindenkinek van lucky medálja :D (több is) -
foxbat88fx #246483 én a 9el vagyok így....
nem tudok rajta túl lépni tier5el vagy nagyobbal :(
9nél mindig megállok :S
sose lesz Pool medálom :D az is csak a szerencsétlen gyökereknek van mindig :D
ugyanaz mint a Lucky -
Robbantó1 #246482 Jah értem,nos én nem nagyon szeretek campelni,sőt a páncélvadászokat is ezért utálom szóval lehet a másik vonalon haladok.
Van egy M4 shermanom és onnan nem tudom melyik tankot fejleszem ki mivel kettő változat is van,bár a nehéz tank jó lenne. -
Nah ez a ma délutáni csata ez csodás volt:D Ha nem jár le az idő behúztam volna R-W medált meg wint is valszeg, elbaszkodtam az időt a kv1s re snipeolva:) Igy csak 7 kill -lose, nemtudok tullépni a 7 killen ugy látszik:D
Replay -
Most egy szóval se mondtam hogy noob vagy.
Csak hogy ennyi eszed van hogy a hasát lövöd.
Gondolom fentebb volt az ágyúd mint neki a hasa, így még biztosabb hogy pattan. -
AlucardHuN #246479 Kaptál innen is egykét +-t , zavartak a piros számok :P:D -
Malarki #246478 Jó az a Tigris, csak felejts el mindent amit róla hallottál. A játékban inkább egy camper, támogató tank. Itt egy T7 heavy, nem Shermanokkal meg T-34-ekel fog harcolni, hanem T29-cel meg IS-sel. Azok meg közelről lazán szétkapják. Viszont a második vonalból szépen lehet vele aprítani, nagyon jó ágyúja van. -
kisokka #246477 Elkezdtem kifarmolni a Chaffee-t, de csak így hasraütésszerűen, mivel keveset is látok belőle, de csak nem olyan tré. T9-es tankokra még kell várnom pár 30 kill-t, úgyhogy ez jutott épp.
Ami megütötte a szemem, miért kell neki 55K xp a Sztyui után???(természetesen most az M3-asnál tűnt fel, eddig nem is figyeltem
)
Véleményeket kérnék, hogy megéri görcsölni érte annyit? -
Szpecnyaz #246476 Nem mintha olyan kirívó dolog lenne hogy egy szovjet tank felrobban ammo rack találattól. -
Szpecnyaz #246475 Nem szabad német tankot venni! Max úgy ha teszel rá izraeli v szovjet zászlót. -
voroshenri #246474 Vicces leopard - elc glitch:
Tovabbra is van kis nvida kodom, ha valakit erdekel (2050g+1ho prem) -
R3nton #246473 hasát lőttem golddal. De mester barátnak nem tetszett, szerinte noob vagyok. Pedig ráadásul gold ammo volt, és a sima is beviszi ott általában...Hozzáteszem volt vagy 300 HP-ja. Persze lepattan a gold szemből közelről. Ő meg ammorackel full HP-ról. Valószínű... -
Attiska #246472 Kíváncsi leszek, hogy az extra nagy zoom-okat sniper nézetben (pl. a 128-as) mikor minősíti a WG illegálisnak. Mert ha korábban a lombozateltüntető, meg a lázerpointer illegális volt, akkor elviekben ennek is annak kellene lennie. -
Szpecnyaz #246471 -
Robbantó1 #246470 Tigert szeretném megvásárolni a közeljövőben!
Jelenleg Pz.IV-nél tartok és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek megéri megvenni és kifejleszteni a tigris tankot? Tehát jó tank? Nincs nagyon legyengítve mert azt halottam hogy az orosz fejlesztők eléggé legyegítették a német ágat és csak az orosz a jó. -
Szpecnyaz #246469 Has/kupak. Am a kép magáért beszél. -
Időbe....
Sehol? Ha tehetem rá se lövök.
Amúgy kupolára, ha kegyes a random isten sebzem. -
zsupeti #246467 
Szép volt! -
bevi #246466 Sziasztok!
Inkább csak olvasni szoktam a fórumot, de ezt ma sikerült összehoznom:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_8_3_5hxtvs8ous.jpg
-
R3nton #246465 Mond már meg légy szíves, hogy te hol lövöd szemből!!! Ha ennyire pro vagy :D -
Tessellia #246464 Új giftshop ajánlatok! -
Malarki #246463 Az első az AP, páncéltörő. Ez csak akkor sebez ha átüt. A középső a HE, robbanó lövedék. Ennek nem kell átütni, hogy sebezzen. Viszont eléggé össze-vissza sebzéseket ad be, nem érdemes használni, csak mondjuk ha a foglalják a bázisotokat és gyorsan le akarod lőni. Illetve van még a gold lőszer, ebből van több fajta, HEAT meg HESH meg mit tudom én mi, a lényeg hogy nagyobb az átütése a sima AP-nál.
Egyébként benne van a FAQ-ban is -
Bocsi igazad volt benne van. Köszi a helpet. -
Már olvastam. Nincs benne. :) -
bigmano #246460 Köszi tudtam hogy rád számíthatok.
-
Ez lett a vége. Úgy látszik még is csak jó voltam valamire. Persze önmagukban szart se csináltak, csak vártak a csodára.
-
NH3CL #246458 Olvas hireket. De azért nyomtam rád egy -t -
Olyan jó mikor a sok gyökér nooboz, hogy menjek felderíteni, közben meg nem veszik észre hogy ami világít a térképen az azért világít mert én ott vagyok ahol...de ja, sokkal jobb lenne ha berohannék és kivilágítanék mindent 10mp-re :D Aztán elkezdett anyázni is úgyhogy valami 10 éves lehetett. -
bigmano #246456 Srácok a ventis ákszió már nem él? -
foxbat88fx #246455
-
NH3CL #246454 Én vagyok a fény az SG WOT fórum sötét posványában. -
foxbat88fx #246453 haha -
stoppos #246452 Hát, aki sokat kavarja a szart, azt végül berántja a kanál. 
Nyomattam rájad plusztot. -
NH3CL #246451 Bassza meg aki -t nyomott. -
lexlutor #246450 olvasd el a faq-t a fejlecben -
NH3CL #246449 Valaki toljon rám pár pluszt... -
NH3CL #246448 Látom beminuszoltatok gyökszószok :D -
foxbat88fx #246447 Eladva:
A következő tank sikeresen eladva 'Crusader' Kaptál kredit: 224 755 kreditet.
pfejjj!!!! te szar!!! :D
Megvásárolva:
Cromwell' vettél. Elköltöttél kredit: 950 000.
remélem jó vétel volt....
na csesszünk el egy kis free exp-t a motorra meg a toronyra :D -
Sziasztok. Miért van a lövegeknek 3 illetve néhánynak 2 áthatolási értéke? -
Köszönöm !!!