418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bassza meg! Ha ez nem rekord, akkor semmi! '3 meccs alatt 1 tankot tudtam kilőni, miközben sebzésben szinte mindig kiosztom a saját HP-m dupláját.
A tetves fraglopó köcsögök miatt! -
AlucardHuN #246601 Meg elmennek a retkbe ezzel a bírságos szarral, beáll elém a gyökér kv-1s, bekap 250 sebzést és a végén levonja a pénzem felét... 1100 sebzésre kapok 7500 creditet basszák meg... -
foxbat88fx #246600 nektek is feltünk hogy támadó módban 90%-ban a védekező csapat veszít?
lehetnek lilák is az enemy meg piros... akkor is a támadó csapat nyer
vicc :) ennyi sík barmot :D agyfaszt lehet tőlük kapni -
Ma eddig csak 3 döntetlent csináltam kb. 10 csatából...nem tudom mi a tök van. -
a második
-
AlucardHuN #246598 Jólvan a faszom tele van. A fasz kibaszott csapattársak másra se jók csak hogy lopják a kurva freget. De hogy kilőjék a tiszta célpontot nyújtó fasz enemy IS-t arra nem képesek miközben nekem van 300 hp-m. Meg a tetves sigfried line. Mert a buzi gyökér banda nem tud kijönni a város elülső részében, nem hátul kell lenni a faszban, hagyni hogy elfoglalják a város első felét én meg egyedül baszom a rezet... -
Plata #246597
-
Plata #246596 Döntetlen
Karelia 2013. augusztus 4. 11:01:59
IS-3
: 1 230 Szerzett kredit 83 092
Csatában elért Achievement Acélfal, Top Gun, Elit lövész, Spártai
Javítások: -10 719
Lőszer: -22 289
Össz: 50 084
Elfogyott a lőszerem.Is3-nak maradt kb 20 élete,de elfogyott a lőszer.
-
Megvan! Sikerült! A 10. meccsemen kilőttem a mai első tankomat!
Nézzétek pl. ezt a KV-1-et! 49 sebzés, 2 kill. A mocskos tetű végig jött MÖGÖTTEM és lopta a fragjaimet! a többiek dettó. És ez így megy az akció kezdete óta. Nem is volna ezzel baj, mert elsősorban a sebzést szoktam erőltetni, de a kurva életbe, MOST A KILL SZÁMÍT!!!!!!
-
A nap első csatája
-
VanDaal #246593 #246590 -
Pares #246592 Na, kurva jól indul a napom. Hetzerrel Dragons Ridgeben a szokásos északi halál hágóba megyek. Középre megyek arra a kis emelkedőre, mondom megállok a peremén, és jól megagyonlövöm aki jön a híd felől. Erre a tankom nem áll meg. Megy, megy és csak megy, egyenesen az ellenség közé, aki persze könnyedén kilő. Mi a faszom volt ez? Lag? Egyet se tudtam lőni, éltem kb. fél percet, és persze hogy ez lett a duplázós csatám...

-
R3nton #246591 Jó mi? :D Egyik kedvenc tankom, legjobb tier6 sztem! :D -
VanDaal #246590 A gagyi legénységhez képest egész szép :P
Egyéb:
Más nem tapasztalt álltai nagy lagokat a mai nap folyamán?
Átlagban csatánként egyszer a ping felugrik az egekbe, 2-3 mp-ig csak állóképet látok, közben a tankom irányíthatatlan... Most is bekaptam 1k sebzést ezalatt a pár másodperc alatt, mert mikor ki akartam nézni a fedezék mögül, a tankom úgy elindult, hogy a következő háznak nekimenve állt csak meg, ezalatt mindenki célba lőhetett rám... nem kicsit dühítő, és lehet 1-2 meccs is elment már emiatt. -
9 meccs, o kill...
Most kellene abbahagynom, de akurva életbe! : ez az egy szabadnapom van! -
foxbat88fx #246588 ez nem tartott sokáig :)
-
Hat csata, o kill... Nem tudom , mi a faszt csinálok rosszul, de tegnap ilyenkor 15 killnél jártam. Még az sem lényeg, hogy mindig két tierrel feljebb tesz, mert ez egyébként is tendenciózus jelenség nálam...
Szopóág -gomb bekapcs... -
Én egy hónapja okádtam utoljára, tíz év óta, akkor is kajától. Piától nem böfiztem már vagy 15 éve,-amióta abbahagytam a töményital-fogyasztást! -
foxbat88fx #246585 ne is emlegesd a hányást
-
Ez ígéretes...
Gyözelem/Csata: 1 (4) (25%)
Tap: 272 (1 087)
Tap. (x1): 185 (741)
Szabad tap: 9 (49)
Bevétel: 18 767 (31909/-13142) -
Attiska #246583 "there was a Wargaming company party to celebrate the 15th anniversary, “with different drinks”"
Ez borítékolható volt, ogy SerB-ék a saját hányásukban fognak fetrengeni...
-
Ma is fasza napom lesz! : 4 meccs, o kill, össz 7 perc játékidő. Garázsban 4 " tank csatában"... -
A hivatalos:
-Only random battles
-This mission can only be completed once per day.
-Only vehicles of tier IV and above count.
Vagyis tier 4 vagy ez feletti tankokra vonatkozik. -
zsupeti #246580 Tegnap épp Hetzerrel szedtem össze a 30killt. -
Pares #246579 A magyar és angol szöveg összességéből én is úgy értelmezem, hogy nem számít, milyen tankot lövök ki, az számít, hogy én üljek legalább 4-es szintű tankban. Mindegy, kipróbálom Hetzerrel, azzal úgyis gyorsan összegyűlik a 30 kill, aztán majd írok, hogy mi történt. -
VanDaal #246578 Szubjektív vélemény:
Szerintem az számít, hogy te milyen szintű tankkal játszol, elvégre ez az, amit tudsz befolyásolni. Az, hogy milyen szintű csatába tesz az MM, milyen csapatba, milyen tankokkal kerülsz szembe, az már független az egyéni döntésedtől, úgyhogy logikátlan lenne erre vonatkozó megkötéseket hozniuk. -
foxbat88fx #246577 TROLL -
Az idézet szerint : "Csak a Tier IV-es vagy nagyobb járművel végrehajtott kill-ek számítanak".
Tehát, ha kilősz 30 BÁRMILYEN tankot, akkor megadja, az a lényeg, hogy a TE TANKOD LEGALÁBB TIER IV-ES LEGYEN!
Jól értelmezem? Mert tegnap direkt legalább nágyeseket kerestem. -
Jogos. Nem egyértelmű. De tegnap megkérdeztem és amit utána írtam az volt a válasz. -
Pares #246574 Hát az idézett szöveg nem azt jelenti amit leírtál... -
"Csak a Tier IV-es vagy nagyobb járművel végrehajtott kill-ek számítanak"
[URL=http://wotinfo.hu/index.php/item/535-wg-15-evfordulo-kuldetesek]WG 15. évforduló #2 - Küldetések[/URL]
A kilőtt tankok szintje 4-es vagy az felett legyen. Ami alatta van nem számít bele. -
Pares #246572 Valaki tisztázza már légyszi, hogy akkor most pl. Hetzerrel is összeszedhetem azt a 30 killt, mert nem számít a kilőtt tankok szintje, vagy pont fordítva van? -
Bangaro #246571 és ne legyek ideges.... ha csak még egy tankot ki tudnak lőni......
T69 replay
-
A Mr. Bean-esen akkorát röhögtem, mert tényleg így van!

-
Amarth99 #246569 Ja, 33333 expet azért össze lehet farmolni naponta az újabb prém napért. Csak az első napot kell kicsit megnyomni. Aztán a 300k-s event is összejön ez idő alatt. Kíváncsi leszek hó végére mennyi creditem lesz. Szeptembertől nem nagyon kell majd farmolni azt hiszem :D.
-
mondtad* -
Ezt nagyon jól modntad :) Gyakorlatilag 250 goldért vettem egy havi prémet :DDDD -
Amarth99 #246566 Én meg azt szeretem, amikor forognak jobbra balra, mert fogalmuk sincs honnan jönnek a lövések, én meg nyugisan szórhatom őket :D.
Ráadásul közelharcban sokat számít egy ilyen jó mozgékonyságú tdnél. Már majdnem medként lehet használni.
-
Amarth99 #246565 Azt hiszem a jobb játékosoknak, akiknek lesz 4-5 órájuk naponta ez kb egy ingyen prém hónapos akció! :D -
Az IS-2 kínai mennyire OP tank? Tegnap megvettem, és stockként is elég ütősnek gondolom- pattogott, forgott, ütött ahogy kell - mondjuk toptier volt.
Mire érdemes figyelni vele kapcsolatban?