418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Én sem értem, hogy miért olyan nehéz az 500k naponta. :D

• foxbat88fx
    köszi, maradok a 18+os csajoknál :D
    popey8
    az a TD nagyon állat, csak ajánlani tudom.... nem fogod megbánni
    tier8 ellen valóban óvatosabban kell menni, de a tier7ek között istencsászár gunja és rof-ja van
  • popey8
    SU-100M1-ről mi a véleményetek? Holnap akciós lesz és nem tudom, h megvegyem-e. Az a gun elég gyengének tűnik, goldammo nélkül még a t8-akat se nagyon üti át. Obj 263-ért megéri szenvedni vele?
  • Toweliee
    14 év felett már nem büntetnek érte. Menj el arra a krimó felé mégegyszer :)
  • popey8
    Azért probléma, mert:

1. nem mindenkinek vannak meg azok a tankok, amik kellenek cw-re, ill. amivel szeretne játszani, ezért grindelni is kell --> 2. nem mindenkinek van ideje 1. felül farmolni prémtankkal másfél órát
  • foxbat88fx
    jó tudni hogy vannak még jó zenei ízléssel rendelkező emberek
    ezt neked!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=y5V6sxZ8-eg&bpctr=1375646485
  • voivod32
    Na , mára elég volt! Megyek iszom egy-két sört, holnap délután meg meló!
  • foxbat88fx
    jah :)
    csak a bökkenő ott van, hogy lehet csali csajok voltak :D
    elvisznek vmi bokorba, lemérik a kígyó hosszát aztán egyszer csak megjelenik 2 rendőr :D aztán mit mondok???
    "Maguk meg mit csinálnak"
    "Nehéz kérdés...... Kecske?"
    aztán 1 év börtön :D
  • rahotep
    Ez igaz.Ha van időm én is szívesen játszok és összehozom a 30 killt. Jó ez az event.Sajnos minden hétköznap reggel 7-től este 7-ig dolgozom,pedig nekem is megvásárlásra vár az Obj704.
  • Toweliee
  • Szpecnyaz
    Igazából nem értem miért probléma az az 500k. Megcsinálom az eventet az 300k, amíg ez összejön az simán 200k. Szóval nem tudom hogy miért probléma ennyi pénzt összeszedni.
    Am prém tankkal is kb egy, másfél óra.
  • kisokka
    Még csak egyszer láttam, meglepő volt a böngészős játék-reklámok után.
    És ezt pont a nagy Európai prűdek nyomták 7-esre? Csodálkozom éppen
  • Tessellia
    Ó már régóta van reklámozás:D. A 7-es korhatár a PEGI-nél van. Az USK nevezetű szervezetnél meg 12-es:).
  • voivod32
    "oda adták a pénzt megvettük nekik, oda adjuk a sört
    majd megköszönték és illedelmesen megkérdezték hogy "Lesz*pj*nk titeket?"
    25 éve, amikor én voltam 14-15 éves, akkor is voltak ilyen cafat csajok , de mi mindig azt mondtuk, hogy : Még jóhogy!
  • voivod32
    Na, megvan a mai második is! Ez már csak 23 csatámba került!
  • kisokka
    Ezek szerint másképp, mert jó pár olyan kölyköt ismerek, akivel normálisan is ki lehet jönni, ráadásul céljaik is vannak. Abban egyetértek, hogy az irány nem az igazi, de erről csakis a média tehet.
    Apropó média. Valamelyik este a nagy tv-kapcsolgatás közepette berobbant egy WoT-reklám, rendesen csodálkoztam. Érdekes módon ott 7-es korhatárt jelöltek meg, holott emlékeim szerint 13. Na mindegy, beindult a szekér...
  • bigmano
    Dobhatnál egy replayt is mellé....
  • rahotep
    Igen! Tőled kértem. Véletlenül a Benji post-jára nyomtam.
    Nem problémáztam,csak a legegyszerűbb megoldást írtam le.Nem mindenkinek van feleslegbe 500k kredit egy fejlesztett felfüggesztésre(nekem sincs mindig...)
  • foxbat88fx
    másképp látjuk a világot :)
    persze én is baromkodtam sokat.... nem is keveset
    mai napig tudok úgy ökörködni hogy azt még a 8 évesek is megirigyelik :D
    de attól még van rálátásom az életre
    a mai tizenéveseknek már annyira nem :)
  • kisokka
    Én ma-holnap 30 leszek, de egy időben így gondoltam, ahogy te. Aztán eszembe jutott, hogy mi is ugyanilyenek voltunk kölyökként, és az akkor 30-asok fikáztak bennünket, holott már az 40-esek megmondták, hogy ők is gyíkok voltak.
    Ez egy olyan dolog, hogy nem a fiatalok lettek hülyébbek, hanem mi nőttünk fel és már majdnem nyanya szinten fikázzuk a mai kölyköket, holott amióta világ a világ ilyenek voltak mindig. Mindig voltak kis ribik, mindig voltak fiatal drogosok, piások...stb.
    WoT-ban ugyanez a helyzet, csak amíg mi voltunk 14-15 évesek, még nem volt nagyon internet, ahol rákérdezhetnénk, hogy ki magyar, ki nem :D
  • foxbat88fx
    írtam az első két sorban :)
    nem mindenki... de sajna elég sokan....
    10 évvel ezelőtt alig volt ilyen

pont erről beszélgettem pár napja egyik haverom apjával, hogy csupán 10 év alatt mennyit változott a fiatalság
    régen nem volt ilyen, akkor volt "példakép" még
    most is van... csak rossz
    látják h akik lopnak csalnak hazudnak betörnek droggal kereskednek milyen jól élnek.... és ők is csinálják :)

de én úgy összességében értettem...
    mond azt hogy jó fele halad a világ!!! :D mert szerintem nagyon nem
  • Szpecnyaz
    Azért ez erős általánosítás.
    Nem mondom hogy nincs ilyen réteg, de azért nem mindenki ilyen.
  • foxbat88fx
    tisztelet a kivételnek :)
    igaz csak 24 vagyok, ma holnap 25
    de már most durva különbség van a között amikor én voltam 14-15 éves
    mint azok között akik most 14-15 évesek....

akkor még azért jártam iskolába hogy tanuljak
    voltak emberi kapcsolatok, haverok barátok
    fociztunk kint voltunk a szabadban
    gyerekként tudtuk mit szabad mit nem, meg hogy volt életcélod

ma meg már azért járnak iskolába mert muszáj nekik....
    lógnak, cigiznek, kurvulnak
    szabadidőben ugyanez... ha nem a facen lógnak akkor cigiznek, drogoznak, a tizenéves lányok kurvulnak.... 15 évesen már nem szüzek... stb.. tisztelen az idősebbek fele már nem igazán van
    elmennek discoba, megy a balhé ott is drogoznak, cigiznek kurvulnak :)
    milyen világ lesz így 40-50 év múlva? :D

1 hónapja kb. mentem haverral kocsmába venni pár sört estére
    két csaj megállít a kocsma előtt h veszünk-e nekik 1-1 doboz sört mert még kiskorúak, egyik 15 másik 16
    oda adták a pénzt megvettük nekik, oda adjuk a sört
    majd megköszönték és illedelmesen megkérdezték hogy "Lesz*pj*nk titeket?"
    ez mi????? :DDDDDD
    jó nem mondom ha lett volna 18 ...... de bakker 15 évesen :S
    látni még normális fiatalt, de nagy részük olyan mint valami elcseszett valami
  • Szpecnyaz
    Gondolom nekem szólt.
    Azért raktam be, mert előtte írtam le a megoldást arra hogy minden felmenjen, de te még mindig azon problémázol, hogy mi között kell választani.
  • rahotep
    Fejtsd ki bővebben kérlek,mert úgy gondolom,hogy ez a reakció részedről nem túl korrekt velem szemben...
  • Maala
    EU1-en tolod? Mert akkor nem csodálkozom... CW miatt naponta át kell mennem oda, és letolok pár randomot... De szörnyű, mekkora ostoba szar csapatokat tud ott összerakni az MM. EU2 1000x jobb.
  • Maala
    Ne viccelj, éjfélkor vettem meg tegnap az O704-et, fél 3, 3-ra már ki is húztam... Nagyon adja, könnyű vele 3k dmg-et kiosztani.
  • Szpecnyaz
  • foxbat88fx
    sajnos a világ is ilyen.....
    főleg a mai fiatalok :S annyi sík hülye van köztük h vicc
    szép generációk fognak itt még felnőni az életem során :D
  • FEKETEKARD
    Egy AT8 maradt a végére megy egy Hetzer akkor volt 13/13 az állás (nekem ekkor már 1HP-m volt) De kilőttem a Hetzert meg a végén az AT8-at is :D
    Az a leg OP-b tank nálam :D
  • Maala
    Rámegy a stock láncra a BL-10. Try again.
  • paci600
    Hát nem semmi. ki gondolná, hogy ez a játék alapjaiban megtudja változtatni a világról alkotott nézetem.
  • paci600
    Most is míg megírtam ezt az üzenetet azalatt lett egy vereségem. Mondhatom szép.
  • popey8
    Igen, sajnos a valóságban is ennyi hülye van. Sőt még több
  • paci600
    Basszus, én tényleg kezdek megijedni. Most nem is azért, mert ugye ez csak egy játék, de a valóságban is ennyi hülye ember volna? Mert hát ez így tényleg elképesztő és elgondolkoztató. Nagyon durva látni, hogy meccsek 2-3 perc alatt eldőlnek. Lehet, hogy csak én csinálok ebből ekkora ügyet, de most kicsit elszállt nálam a biztosíték.
  • popey8
    Ezt jó hallani. Akkor mégse kell a trollal grindelni.

Szpecnyaz: lehet neked nem nagy összeg, nekem igen.
  • rahotep
    Ha választanom kell egy TD-nél a brutális löveg és a rammer+Venti kombó között nem kérdés,hogy mit választok! Mire odaér bőven 300%+-os legényei vannak: BIA+sofőrnek:Kuplungégető,offroad valamit pótol...
  • Szpecnyaz
    De akkor nem megy mellé se rammer, se venti.
  • rahotep
    Minek? Rámegy simán a BL-10 felfüggesztés nélkül az én matekom szerint
  • Szpecnyaz
    De lehet rá tenni +felfüggesztést. Az az 500k nem valami nagy összeg.