418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bmsrt n2 #246839 Nem volt xvm,nem használom már 1-1,5 hónapja megint,csak baszta az agyamat..."pirosak"=ellenfél,ezúttal. -
Jobban a faszt ! Láncszopás, tegnap és ma is... -
foxbat88fx #246837 én az ilyen csatákban már az elején elkönyvelem hogy lose :)
és lófaszt nem csinálok :D
lehet felkellene tenni az xvm-et :) -
Bmsrt n2 #246836 Az MM nagyon ügyelt a részletekre,"pirosék" 3-al több T10-et kaptak...
Szükségük is volt rá:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vagy esetleg nem ártott volna talán még 1-2???
Valamiért ha az MM elszámol,az a csapat veszít aminek jobb leosztást dob...a piros csapat nagyon örült az első percben,utána már kevésbé
-
gseldon #246835 Tegnap vettem egy dickermax-ot, ez az első prémtankom (a kistierű ajándékokat kivéve). Nem fossa a pénzt olyan látványosan, de nagyon jó szórakozás menni vele, az első két csatámban 11 kill lett :D
3200-ért szerintem megéri, ennél többet úgysem fogok költeni prémtankra soha (nehogymár tizenezreket kiadjak egy tier8 prémért, annyiba kerül egy teljesértékű új játék is, most pl Rome 2 Total War fog megjelenni kb. egy Löwe áráért). -
madmanic #246834 ez a t69 micsoda genya egy jószág...
szerzek egyet... -
Toweliee #246833 Bezony, mintha egy új játék lenne. -
lammaer #246832 Jaja.. NIIIIINCS ARTIIIIII.... (és ami van az is többnyire csak dísznek :) )
Amúgy mostanában egész kreatívak a népek, ezek a missionok pl egész hasznosak tudnak lenni. Csak összekapják magukat... -
Ah, közbe találtam ezt, ideje lenne felkellni.. -
Toweliee #246830 Rengeteg javult a játék az elmúlt félévben, nem döntöttél jól :) -
Igen az, nem lehet hogy a wg nem Jpz-E100 Crocodile-ként rakja be, hanem Waffentróger E-100 néven?
-
fél év után bejöttem megnézni miújság a játékkal, de asszem ez a post megnyugtatott hogy jól döntöttem (Serb most is hozza a formáját) -
Ez kibaszottul egy krokodil -
Waffentrager E-100 -ról csak én nem találtam amúgy semmi értelmeset?
Google képekbe be írtam és nem igazán jött ki úgy eggyértelmű info, kivéve ez:
-
Toweliee #246825 WOT hírek
-(ha jól értettem) a láncolás elképzelhető, HE lövedékkel is, még akkor is ha lövedék máshol találta el a tankot. Amikor egy, HE lövedék „Sebzési(rombolási) köre” kialakul (meghatározza milyen modulok sérülhetnek), a páncélzat maga nem korlátozza azt, így elképzelhető, hogy a lánctalp megsérülhet, még ha a lövés máshol is érte a tankot és robbant a járművön„belül”
- a döntés, hogy melyik mod legális vagy illegális nem kérdés, ha a többi játékoshoz képest előnyhöz juttatja a felhasználót akkor az illegális.
- a „112” Kínai prémium nehéz tank kapni fog HEAT lőszert aranyért és nem kap speciális MM besorolást(tehát találkozhat 10-es tankokkal)
- a Waffentrager E-100 „nagy valószínűséggel” a második német TD ág 10-es tankja lesz.
-a prémium T-44 harcértéke nagyjából eldöntött
- elképzelhető más tankok robbanási sebzése, ha egy HE lövedék egy másik tank páncélján robban átütés nélkül
- előfordulhat olyan szituáció: a Tiger lövegpajzsa vizuálisan átütött, de a tank mégsem sérült és a legénység „nem ütöttük át” mondatot mondja, mert a lövés átütötte a lövegpajzsot, de a torony páncél mögötte megfogta
- lényegében elképzelhető, hogy egy lövés átüsse a páncélt megsértsen egy modult majd újabb páncélátütéssel távozzon
- vannak tervek a víz fizikájának változtatására, de nem mostanság
- az állítható felfüggesztés nem lesz bevezetve a World of Tanks-ban
- a Top Tier tank a Japánoknál a Type 74 prototype, ST-B1
- az LTP tank gyorsabb lesz a T-127 néln még úgy is hogy rosszabb a motorja? „jobb felfüggesztés”
- Serb beszél a német nyelven kívül angolul is
-a felfüggesztés minősége (tartóssága) nem lesz nyilvánosságra hozva (garázsban)
- nem lesz napszakváltás a szülinapi garázsban
- Serb az LTP 50% os legénységével kapcsolatos nyafogásról : „ Bocsánat hogy nem tudtunk egy teljesen kielégítő ajándékot adni a szülinapunk alkalmából. Remélem a ti a saját születésnapotokon a barátaitoknak az általuk áhított ajándékot fogjátok adni.”
- Kérdés: „De a játékosok egész évben fizetnek nektek!” Válasz: „Vicces. Én azt hiszem kapnak valamit a pénzükért”
Overlord:
-2014 EU ág? „ Még nem 100% ék , hogy két új nemzet lesz 2014 ben. -
úgy látom mindenki filozófusra itta magát:D -
NH3CL #246823 Egy újabb nap a paradicsomban... :D -
nálam működik, hajrá -
foxbat88fx #246821 had dicsekedjek már én is kicsit :)
igaz én tier8-nál tovább nem megyek
se prémem, se klánom, se türelmem hozzá :)
ehhez még hozzájön T32 és AMX 50 100
meg majd ha egyszer kijönnek akkor Nashorn, Sturer Emil és Sherman Firefly
....meg még ki tudja mit hoz a wot.... :)
-
foxbat88fx #246820 hülye állat :D
szép gyűjtemény... azt hittem csak én vagyok ilyen hülye hogy kicsiket is gyűjtök (pz2, pz1c, T18, Tetrarch stb)
gyűjteményedből kellene az AMX 50 100 és a T32, de szeptemberre meglesz mind a kettő :) -
Köszi. :) -
rahotep #246818 Természetesen nem,ezért a többesszám. -
zsupeti #246817 http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/grandpas-4-level-sniper-mod -
lammaer #246816 Igazad van.
Remélem az utolsó mondatot nem rám értetted (merthogy én pont a megoldásokról is értekeztem :) ) -
rahotep #246815 A tegnapi és ma hajnali hozzászólásaidat olvasva szívesen vitatkoznék veled,de ez nem az a fórum.Részemről csak egy rövid reakció volt az általad leírtakra,de itt be is fejezném.Nem értünk egyet. Valószínűleg a korkülönbség miatt különbözik a véleményünk,de így szép a világ,nem vagyunk egyformák.Sajnos nagyon elterjedt az,hogy mindenhol azt keressük ki a hibás és nem azon gondolkodunk,hogyan javíthatnánk a dolgon. -
PetiPetiHUN #246814 Ez durva. Nekem csak 5 tier X van abból most hétvégén vettem kettőt.
SamanApo -
Köszi. :)
Már csak 4x zoom módot vagy valami hasonlót kellene találnom. -
Zoom Out -
Valaki működő Zoom Out és Zoom Sniper módot tud linkelni?
Előre is köszönöm -
Robbantó1 #246810 Köszönöm :) -
A J1mB0-ra gondolsz?
innen töltheted le -
Robbantó1 #246808 Szpecnyaz
Az milyen célzó mód? Nem küldenéd el a linkjét mert régóta keresem azt. -
Amarth99 #246807 Hogy tetszett a lora :D? Még 20k exp kell a bathez, szóval nem sok van hátra belőle. Tetszik is meg nem is, mert ha a csapat engedi használni arra, amire való akkor nagyon hasznos tud lenni, de ha nem akkor semmit nem lehet vele csinálni. A korlátai miatt viszont elég nehéz alkalmazkodni vele szerintem. A Bat elvileg mindenben jobb kellene, hogy legyen, de majd meglássuk... -
Ja és lehet most letorkoltok, de még a 100-as löveg van rajta
-
Azt kell mondjam a Bat brutális egy gép. Nagyon bejön, igazi fun vele játszani. Kár, h ezt az agyhalott csapattársaimról nem mondhatom el.
-
Hallt<--- Két LL-el szép volt Gabi
Na majd délután alkotok valami maradandót játékban, sziasztok jo8
-
Mázlista vagy,hogy ellened volt :)
Lehet azért hallt meg mert kifogyott a HE
-
Szpecnyaz #246802 Felbukkant ma egy olyan állatfaj, amiről azt hittem, hogy már rég kipusztult :D.
-
Armisael #246801 Tartom és emelem.
-
Oddball29 #246800 Precíz, mozgékony, noob-ok ellen még a páncélja is elég jó. Szerintem ki lehet bírni.