418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• barni44
    Hát nekem pont tegnap volt egy meccsem ahol már csak 96 hp-m volt KV-1-el és rám jött az ellenfél T14-e amiből csak 1 lövésnyi élet hiányzott, tehát 560hp körüli élete volt ha jól emlékszem és nagyon lazán kiszedtem, miközben ő lövöldözött rám ide-oda de minden lövése lepattant.

Lehet maga a játékos volt csak nagyon béna nem tudom, de igen meglepődtem, egy hasonló tier 5-ös heavy nem tud átlőni, miközben csak 1 lövés lennék már neki.
  • Droughert
    Szerinted 1v1-ben nem lehet lerverni vele kv1-et? Nézdmár meg milyen játékosfelhozatal van. Simán ölöd a kv1-et, mert hülyék ülnek a legtöbben, akik azt sem tudják hol a tank eleje.
  • tiszabalazs
    Ehhez annyit szeretnék még hozzátenni, hogy az asztalos örül ha van munkája, a valószínűleg már jó tőkét összeszedőt meg nem érdekli, hogy ki csinálja meg a díszletet. Ha nem jön be ez a mocsok, csinál újat és abból keres még többet. A többi ember meg sajna csak kiszolgálja a több pénzzel rendelkező személyeket. Ebben élünk, ellene nem sokat tudunk tenni, mert kiszolgálással nem fogunk feljebb jutni. Sry az offért de csak most olvastam a tegnapi vitát.
  • foxbat88fx
    amint látod papír tankokat lőtt :)
    próbálj vele 1v1ben leverni egy KV-1et...
    semmi esélyed nincs, lehetsz te 5000 effis is
  • patchaou
    Szép kanyar :)
    Sajnos ritka az olyan csata amiben ilyen kevés KV van az ellenfélnél :/
  • Roger6
    Épp az előbb szidták le. Érdekes ilyenkor elgondolkodni, hogy valóban a tank rossz, vagy...
  • lammaer
    Szerezzél csak, agyvérzést fogsz kapni tőle. Mert tényleg genya egy jószág, csak nem annak akivel harcol, hanem azzal genya aki játszik vele.
    Sztem ritka gyenge jármű, jóideje szemezek a garázshellyel ami felszabadul ha eladom...
  • Droughert
    Reggeli T14 dupla (előtte volt 2vereség, abból az egyik 1600dmg-es volt..)

Replay
  • madmanic
    *mint foxbat bármivel
  • VanDaal
    Biztos van köztük ilyen is, de másoknál meg szerintem egyszerű rosszindulatról van szó.
    Egy topgunnal több, vagy kevesebb, már nem vág földhöz, ezeket már szóra sem méltatom... De ilyen közegben 10 killt összeszedni egy csatában, na az a nem egyszerű. Pool medállal már lassan úgy vagyok, mint Foxbat a luckyval :D
  • patchaou
    Azért cseszik el a topgunod, mert fingjuk sincs arról, hogy jár valami 6 kill után.
  • foxbat88fx
    egy tier5 tank 300.000 credit
    egy töltésgyorsító 500.000
    egy tier8 2.5000.000
    egy teirX 6.100.000
    az érzés amikor meglátod a társad tankján a magyar zászlót....
    megfizethetetlen
  • VanDaal
    Nem épp a legésszerűbb játékosoktól szoktam látni... :)

Akik erre vannak szakosodva, azoknak már az is siker, ha legalább 2-3 csatánként nem csak egy nagy 0 szerepel a nevük mellett, hanem van néha killjük is. Így legalább tartani tudják a 0,5-0,7-es kill átlagukat. Tapasztalati pont, átlag sebzés, esetleg csapat hasznára cselekvés náluk nem játszanak szerepet :)
    Különösen akkor szoktam szeretni, mikor a 6. vagy a 8. ellenséget lőném ki... Olyankor különösen sokan szokták életcéljuknak tekinteni, hogy megakadályozzanak ebben...

NH3CL:
    Engem szerencsére mostanában nem nagyon sújtottak az ilyenek, csak a topgunomat szokták direkt elcseszni olykor-olykor.
  • Bmsrt n2
    Na én is az imént hoztam össze egy 50-100-nak a Top Gunt a Wz-120-al(amivel egyébként trágya vagyok)...igaz ő azért dolgozott vele egy kicsit,de az utolsó 3 túlélő között övé a legkisebb sebzés, a killek mégis hozzá vándoroltak.

• voivod32
    Semmi, kivéve az eventet, ezért csinálja ezt minden köcsög. És kurva bosszantó.
  • patchaou
    Így van. Ma volt olyan csatám ahol 5k+ sebzést kiosztottam kill nélkül, a következőben már úgy voltam hogy bekaphatják, 2k sebzéssel 4 kill XD
  • foxbat88fx
    nekem 15 volt az átlag eddig :S
    de ma örülök ha 30 alatt meglesz annyi gyökér van :D
    ja és eddig ma 2szer TK-ztak le
    az egyik magyar volt ......
  • NH3CL
    Főleg most az event alatt. Nem egy 1300 HP-s IS7-et láttam tegnap amit 3 tank nézett és egyik se lőtt.... Köcsögök.
  • madmanic
    És mi a haszna?

Ha a jelenlegi eventet nem nézzük?

Sokkal kevesebb damage...
  • VanDaal
    Mi a frag lopás?
    Amikor a jóképességűek ugyan rá tudnának lőni a célpontra, de szándékosan nem teszik, csak miután azt más valaki(k) lesebezték egylövésnyi hp-ra, és akkor hősiesen befejezik. Elég elterjedt viselkedési forma.
  • voivod32
    Hidd el, vannak kivételek... És máshogy nem tudsz védekezni ellene, csak ugyanazzal a "fegyverrel"...
  • GreenHun
    Ma 15 csatából 14-en csak lemmingek voltak, élvezetes volt...
  • Bmsrt n2
    Mondjuk valóban,általában akinél több/jobb nagy Td-van,és sikerül kiaknázni az a nyerő manapság.
    Az amx-75-öt meg nem leírni,1x meglőtt!!!(ja addig is élt mert kapta az össztüzet,de levett valami 140 hp-t így is)
  • madmanic
    Mi az a "fraglopás"?

Ha látok egy ellenséget, rálövök, amíg töltök addig más kilőheti.

Ugyanez fordítva, ha belelősz egy ellenbe, nem fogok addig tétlenül ácsorogni, amíg te betöltesz, hanem kilövöm...

Ez ilyen..
  • voivod32
    Nekem tegnap az egyic accomon 45, a másikon 23 meccsbe telt...
  • foxbat88fx
    hehe
    az még hagyján :) lassan a 10ik csatám nyomom 0 killel és 0 damagéval :D
    ennyi balfasz gamert én még nem láttam mint ma :D
    és ez egyre rosszabb lesz
    napról napra rosszabb!
  • madmanic
    Szokj hozzá.

Nyár van, az előre jelzések szerint amíg el nem kezdődik a pótvizsga szezon ez így is marad.

Vazzeg elfelejtettem kinek szoktam szívni a vérét ezzel... Mindegy küldöm mindenkinek aki szereti: Nagyon várjuk a szeptembert...

Amióta beleszarok üzemmódban játszom, már fel sem idegesít.

• voivod32
    Az eddigi Top Fraglopásom! :D
    Ez a T14 ritka hoki egy tank... Rossz döntés volt!
  • voivod32
    "eddig 15/14 +2tier ellen tett be
    4essel 6osok ellen 7essel 9esek ellen 8assal meg 10esek ellen"
    Dettó!
  • foxbat88fx
    lehet mai napon feladom a 30 killt :D
    múltkor 9 csata alatt meglett
    most már vagy 20nál tartok :(
  • foxbat88fx
    nem nyert....
    ugyanúgy vereség 0 killel :S
    és megint előjött a szellemtank bug :S
  • foxbat88fx
    váltottam ferdire :P
    hátha azzal jobban megy.... eddig 6 csata kill nélkül :D
  • mijki
    Én SU-100-zal tolom, ha gondolod mehet a T6-T8 platoon. :)
  • foxbat88fx
    WG megbaszhatja a manipulátor kurva anyját :)
    eddig az volt hogy szar csapatok ellen tett be
    de rábaszott mert a WR-em így is megy felfele mint a szar mert egyedül hozom a csatákat...
    na ez feltűnt neki! minden csata előtt 30sec-et kell várni míg bedob csatába és eddig 15/14 +2tier ellen tett be
    4essel 6osok ellen 7essel 9esek ellen 8assal meg 10esek ellen
    szánalmas amit művelnek... hányinger
  • VanDaal
    Lassan bennem is érlelődik a gondolat, hogy megváljak az egyik t10-emtől, mert az IS-7 a játszhatatlanság határát súrolja.

Magát a tankot nem biztos, hogy el fogom adni, hátha egyszer buffolnak rajta, de a legénységet én is a második TD ágba akarom átpakolni.
    IS-7 a jelenlegi formájában szerintem a leggyengébb t10 heavy. Az az ágyú kritikán aluli egy 10-es tankon...
    Talán az egyetlen top tank, aminél még a wotwiki is több negatívumot emel ki, mint pozitívumot :D
  • TOMSILENT
    jóreggelt
  • KamionosBarat
    Szerintem itt nektek nagyobb esélyetek lett volna a győzelemre, mert az ellenfélnél alapból van két tank (ELC AMX és AMX13 75), amik nem sok vizet zavarnak. Nálatok a leggyengébb tank egy AMX13 90, amivel azért lehet alkotni még ilyen szinten is. A 3 TD pluszban pedig szintén a ti javatokra válik, mert egész egyszerűen a játékosok többsége nem tud TD-k ellen játszani. Mindenki találkozott már BatChat-tel, amelyik megáll szemtől-szemben az T95-tel, majd 0 sebzéssel meghal, mert nem tudja a frontját átütni.

• voivod32
    Ezeket én akartam írni, de Te megspóroltad nekem a fáradságot .Kösz!
  • Bmsrt n2
    Na első eladott T10 "tankom":
    Eladva:
    A következő tank sikeresen eladva 'Object 261' Kaptál kredit: 3 067 820 kreditet.

Már csak a Lefh18-franci maradt mint artyk képviselője a garázsban.

A 3. skilles társaság meg megy 2.Td-ágra akciós Su-100M-el.
  • foxbat88fx
    látom h nem használod :)
    de néha jól jönne....
    normál esetben itt esélyed nem lett volna akkor előny lett volna az enemynél ha nem lett volna balfasz :D