418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #247078 Gyorsan körbenéztem fórumokon TD event ügyben: Hellcat 1700+, Su-85B 1600+, T49 2000+, StuG 1800+, Foch 1950+, S35-CA 1800+, JagdPantherII 2200+... -
hogy mi?:D ugyérted hogy a kurzort tudd mozgatni ingame? jobb Ctrl:D -
csoszi87 #247076 A nap ingame kérdése: Hogyan lehet egér nézetbe váltani?
Többet nem jövök!
-
Benne volt mar jo elore. -
3636 #247074 Bázist foglalok egyedül és a miénk felé közelít az ellenfél több tankja. A bázisunk közelében lévő honfitársam elkezd menekülni onnan. Ahelyett,hogy belelőne a foglalókba,inkább elmenekül. Természetesen elveszítjük a csatát. Csata után ráírtam. És olyan választ kaptam,hogy majdnem leestem a székről!!! Minek játszik az ilyen? És még klánba is belépett. Hatalmas harci szellem uralkodik nála. -
csoszi87 #247073 Másik ágyúval nem hazudok: közelharcra jó!
Kiosztasz 200 damot 3mp alatt.
1x nem figyel az ellenfél...
Nekem anno a 3as szintű is bejött. Malinovka védő csapat 7 kill. -
besti #247072 Csesszék meg, pedig biztos nagy élmény lett volna döntő :( MrScheff megmondta h. így lesz. Ez így volt a szabálykönyvbe, vagy utólag találták ki? -
Okmyx #247071 Jaja, ennél kevesebbért csak M37-re kaptam: 537XP-re járt már az Ace.
Próbálgattam a kis FT AC-t én is, nekem úgy tűnt, hogy egy helyben forgó egész jó ágyú, páncél nélkül, de bazi nagy camoval. Bázisvédésre kitűnő az első bekapott lövésig... -
TottiHUN #247070 esetleg valaki nem tudja véletlenül hogy mire jó egy esl prémium fiók? :D -
csoszi87 #247069 Lol!
Renault FT AC-nél 642 xp-re kaptam tank ászt!
És bitang jó kis ágyúja van.
-
Aham, nem a score diff szamitott hanem az hogy 2x vertek minket. -
Tessellia #247067 gratula a győzelemhez! -
besti #247066 Huhh, ez meleg volt. Rendesen megnehezítettétek a dolgotokat :) Nagy gratuláció!!! Azért nem lett volna fair, ha ilyen sótlan csapat kerül be a helyetekre. Apropó, hogy lettetek 6.-ból, 7.-ek? Egymás elleni eredmény? -
höhö
-
foxbat88fx #247064 jaja jó TD az... csak nagyon csapat függő :S -
Tessellia #247063 ez látod jogos:) -
Okmyx #247062 Nem baj, mások is olvassák, legfeljebb majd kiegészítik, vagy kijavítják ha hülyeséget írtam. -
Tessellia #247061 Rossznak mondod. Foxi szereti a GC-t:D.. -
Okmyx #247060 A churchill GC-vel készíts elő jó adag erős piát is, legalább 40 fokosat 
Alap ágyú felejtős, az ágyú vízszintes kitéríthetősége nagyon szar, mindig mozdulnod kell célzáshoz, ezért a periscope meg a net nem sokat ér. (Vent+rammert raktam rá) A legnagyobb ágyú célzása mozduláskor szétugrik és lassan céloz be újra, a lőszer drága. Szemből magas vagy és teljesen derékszögű a felépítmény, semmi se pattan le. Forgás fos, még egy nehéztank is orbitál körülötted. Ami jó: ágyú függőleges kitéríthetősége (dombra föl-lövés-dombról le), pontos, és lórúgásszerű ha egyszer betalálsz. Úgy érzem, hogy a camo festés is segít némileg, persze lehet, hogy ez csak illúzió. Tipikus "hátulról fedezlek" járgány.
Nagyobb baj, hogy nem ismerik: sokan kisérnek majd a kicsik közül mert azt hiszik olyan páncélzatod van mint egy AT-nak. Van aki majd vadászik rád, mert még ez a tank hiányzik a repertoárjából. Ugyanakkor sokan bemásznak elé valamilyen okból és nem megkerülik (nem tartanak tőle), na akkor lehet odaszólni. (214 pen, 250 damage, ugyanaz az ágyú mint a Tortoise-on, csak az T8-as, ez meg T6-ös...)
Igazából egy ARL V39 a nagyágyúval, de kilőtt motorral és halott sofőrrel
-
kisokka #247059 Egyszerűen furcsa lenne, ha erre vetemedne a WG, mivel ez nem kis pénz. -
kisokka #247058 Tehát nézzük a következőt:
60 db. TD van a játékban, ami annyi, mint 180ezer gold.
Ezt még szorozzuk be 50-el, mivel az első 50 kapja ezt, az annyi, mint: 9 millió gold.
Ezt a lépést nem igazán tartom reálisnak. -
foxbat88fx #247057
-
akdestroyer #247056 "A Top 50-be csak azok az accountok kerülnek beszámításba, amelyek rendelkeznek legalább 1 lucky medállal." -
Okmyx #247055 Meglehet, ezért kell sasolni a felrakott "jó meccs" képeket is 
Viszont ha jól tudom szerveradatokból is építkezik, nem csak a regisztrált userek feltöltéseiből. -
Végül is csak kalkulálni akartam, hogy merre,hogyan,mennyit :D
Reménykedem hogy most is bent leszek :) -
Okmyx #247053 If you are in the Top 50 places for a vehicle, you will win 3,000
A goldot tankonként kapod.
If you are in the Top 3 for a Tier, you will also win a premium vehicle as follows:
Tehát ha az adott tierben benne vagy a top 3-ban akkor kapod a jutalom tankokat.
Vagy én értelmezek valamit nagyon félre
-
voroshenri #247052 Szerintem vbaddicts a maga par ezer felhasznalojaval nem mutat eleg pontos kepet arrol, hogy melyk tankal mennyit jatszanak... -
foxbat88fx #247051 akkor lehet az én 1659 exp-m mégis ér vmit...
holnap megnézem mit tudok a csörcsill Gécé-vel :) -
Okmyx #247050 Sajnos nem, úgy tudom az XP értékeket nem hozzák nyilvánosságra, csak a verseny végén, a vbaddicton csak azt tudod megnézni, hogy melyik géppel mennyit mentek az utóbbi időben és ebből következtetni.Meg persze abból, hogy a fórumtársak betesznek győztes csata képeket
, hogy milyen egy jó meccs magas exppel (pld. SU-100 és társai).
A SU-100 azért necces, mert rengetegen játsszák, és ahogy írta kisokka fórumtárs sokan goldozzák a 122-es csővel, rengeteg XP-t termelve. Valahol 1600+ körül lehet az igazság (nekem csak a 100-as cső van rajta és nem vagyok jó játékos, de 1300 körül egy jó meccset még így is le lehet hozzni némi szerencsével). -
Nagyon szuper :D Köszi :) -
kisokka #247048 Viszont tierben mérik a meccseket, nem tanktípusban, szóval, ami neki fekszik jobban, azzal tud csak elérni valamit. Vagy valamit félreértettem. -
Pares #247047 Én ezen a vbaddict oldalon nem nagyon tudok kiigazodni, tudnál egy tippet adni, hogy Hetzerrel milyen xp tartomány érhet Top 50-et? -
Okmyx #247046 ZegiNorbiHun: a legkevesebbet használtak: Renault FT AC, Renault UE 57, Churchill GC, AT-1, Object 263, Somua Sau-40 ebben a sorrendben, de a Sau-40-nel már 3x annyian mentek mint a Renault FT AC-val (nem véletlenül).
Nagyobb tierekben a SU-100M1 vonal a legritkábban használt összehasonlítva a saját tierbeliekkel, de pld. a SU-100M1 már 5x annyit csatát látott mint a kis Renault. (forrás: vbaddict.net, itt tudod figyelemmel kísérni, hogy miből mennyi).
Expre pontos adatok nincsenek, de amikor a Churchill GC megjelent utána volt ilyen goldos event a britekre, és annak ellenére, hogy akkor jóval többen játszottak vele, már 1058 XP-re járt a 2500 gold. Most valószínűleg ennél kevesebb is elég lesz.
A kicsikhez meg sok sikert, szerencsét és kitartást kívánok, meg kötélidegeket. -
kisokka #247045 Most lőttem egy Top Gun-t Ferdivel, majdnem beháborogtam, hogy miért is nem több a zseton...Aztán eszembejutott ez a csudiszép kék szöveg itt fent és nincs benne a Top Gun, tehát ez csak hétvégi tisz-tosz volt. Ehhe, ehhe
-
VanDaal #247044 Nagyon örülök, hogy ezt így leírtad, mert egyrészt nekem nincs 113-am, így arról nem tudtam volna nyilatkozni, másrészt nem vagyok valami jó effektív páncélzat számításban, harmadrészt különösebb kedvem sem volt már nekiállni mások győzködésének...
De a lényeg, hogy maximálisan egyetértek a leírtakkal. Csak még annyi kiegészítést fűznék hozzá, hogy míg a németeknél a viszonylag alacsony DPM-et hatalmas mennyiségű hp-val kompenzálták, addig az IS-7 ennek is híján van. -
mittomén1 #247043 nem tudom akarok e még játszani.a mai nap egy borzalom,ilyen még nem volt.jgtigerrel su100y-nal meg stuggal mentem 10 csatát egyszer sikerült 400nál többet sebeznem.nagyon elegem lett.mindent tankhoz a lehető legkevésbé illő mapot kapom+ egy nagy adag balszerencsét. meg olyanokról pattanok le hogy hihetetlen.azért a jgtigerrel a jgpz4-ről jogtalannak érzem.fogom a puskát irány a WG főhadiszállás és kifejtem nekik is a problémáimat meg mi egymást 

-
Pares #247042 1600xp-re? Kizárt dolog... 
-
Pares #247041
-
Pares #247040 Remélem vittetek magatokkal elég gyantát!
-
kisokka #247039 Na még egy: icons.dat Na azt nem tudom mi lehet, de férjen már el a gépeden :D Ha félsz tőle, akkor írd fel hány mega most és hány mega holnapután, mondjuk 3-4 óra játék után.
Amúgy én is sokallom azt a méretet, ami a neve takar.