418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Van igazság abban amit mondasz de ha jól tudom manapság újra nagy a népszerűsége.

Mondjuk nálunk a mai napig úgy szeretik egyesek a kádár kort mintha mi lettünk volna a cccp urai ;D
  • Szpecnyaz
    Őszintén szólva nem érdekel hogy milyen feliratokat szednek ki és tesznek bele.
  • lexlutor
    szep dolog a buszkeseg, de az csak egy minimalis tapintat lenne ha nem minden regioba hoznak vissza.. de ugye arrol szo sem lehet: "will return to all the regions."
  • AlucardHuN
    Kb olyan mintha azt mondanánk hogy büszkék vagyunk szálasira... ez grúz köcsög semmivel sem jobb mint hitler.
  • Szpecnyaz
    Nem védeni akarom őket. De ők nem a diktatúrájukra büszkék, hanem a birodalomra, ami létrejött.
    Ha pl a Rákosi vezetésével Magyarország uralta volna európát, mi is ugyan úgy odáig lennénk érte.
  • Master91
    Át bújt a tankon :D

Ennél idegesítőbb nem igen van wotba.

Ja de! Mikor még azt se látom hogy hova ment a lövedék!

Se lepattanó, se benyelő, se csík hogy repült el valami.

Biztos vaktöltényt lőttem hm
  • Solten
    Totalitarius nepirto diktaturajukra valoban buszkek lehetnek :) Sotet bunkok...
  • hawken
    Azt nem értem hogy a vérbe' tud ilyet összehozni?
    Én elkezdtem egy új accountot, van öt prémtankom rajta, meg az angol és a német ágat kezdtem heavy irányba húzni.
    A prémtankokkal csak funny mód játszom, mégis mindnek 60 % környéki a győzelmi statisztikája (random hát perszehehehe), míg a többi 50 alatt van bárit is csinálok.
  • lexlutor
    erre nem lehet mast mondani, csak annyit h WG, mi mas:

http://ftr.wot-news.com/2013/08/05/symbols-of-victory-stalin-strikes-back/#more-1436

"In patch 8.8, all the inscriptions, tied to the name of Stalin, will return to all the regions.

We remember our history and we are proud of it."
  • FEKETEKARD
    ÁÁÁ Az egész napom ilyen volt mindegy mit csináltam a WOT valahogy nem akarta hogy jó napom legyen. Majd holnap megint nekifutok.
  • voivod32
    Na itt a vége! Elég volt ebből a fosból...
    Eladva: A következő tank sikeresen eladva 'T14' Kaptál : 302 520 kreditet. 
    Megvásárolva:: AMX 13 90' vettél. Elköltöttél : 1 659 000. 
  • PLaci #247107
    Tegnapi termés:

• kisokka
    Nekem ez akkor is furcsa. Nem szívesen példálózok más játékokkal, de van olyan online játék, amiben hosszútávon sokkal bőkezűbbek a górék, ilyenek mégsincsenek sűrűn. 3000 gold még oké. De ezt beszorozva 60x50-el, na az már nem semmi.
    Ez valamiért túl bőkezűnek tűnik nekem. Tuti valami titkos hadsereget szerveznek
  • kroy7902
    http://www.wothungary.hu/page.php?11
  • kroy7902
    Normen oldalát sokan hiányolták, ezért létre hoztunk egy WoT-al foglalkozó weboldalt, ami folytatni kívánja Normen munkásságát, tehát az oldalon rengeteg és folyamatosan bővülő oktatási anyagok vannak, és a naponta frissülő hírek mellett, rengeteg, napra kész modot is találtok itt! Az oldalon helyet kaptak az ismertebb magyar videósok, és munkásságuk, és egy fórum is, ahol mind ezt kibeszélhetitek ;) Az oldal 1 hónapja indult, és a tartalma folyamatosan bővül, na nem mintha a mostani állapotában se lenne elég tudásanyag rajta ;)
    Wothungary.hu
  • patchaou
    Az a 9 millió gold nekik teljesen ingyen van. El nem esnek vele semennyitől, mivel aki költeni akar az úgyis költeni fog a játékra, ha most nyer is 3000 goldot, akkor majd miután az elfogyott..
  • Bmsrt n2
    Huh az ellenfél artystája volt,hála az égnek a csapata,nem volt a helyzet magaslatán:

Csak azért néztem meg,mert top sebzést csinált T10-es mezőnyben,az új mappon,pedig az artykok manapság bénák.

De amit láttam elborzasztott...
    Ennyi csata azzal a görény Su-26-al...ember az ilyen egyáltalán????
  • kisokka
    9 millió goldon azért hagy' lepődjek már meg :D A múlt havi cuccról lemaradtam.
  • lammaer
    sokszor gondoltam már rá hogy elmegyek, de azt a rohadt tömeget ami ott van...

Pár éve görögbe mentünk az M5ösön, és pont aznap kezdődött afesztivál.. nagyon rossz emlék volt az a dugó.
  • hNeo2
    a kép csak illusztráció :) az élmény megfizethetetlen. jöhet az EU ág!
  • lammaer
    Te vagy az a csávó aki kandikál ki a vezetőnyiláson? :)
  • lammaer
    Ekora arty nerf után ez sztem vállalható :D
  • zsupeti
    szépen ragoztam :)
    *olyan
  • hNeo2
    Sikerült beülnöm a Nimródba a repülőnapon. :P

:PPPPPP

:PPP
  • zsupeti
    Olyat MM-et láttatok már,h full Tier5 csatában,oldalanként 1-1 7es arty volt a top?
  • lammaer
    Szemét ruszkik :)
  • stoppos
    Sima hitbox problem szerintem. Szar volt pont a netje.
  • lammaer
    Isten tudja, lehet kandzsi vagyok, meg köztudottan fizet a WG hogy ne köpködjem őket, de nekem olybá tűnik, hogy elé céloztál és lőttél, s ahogy nagy sebességgel zúgott, egyszerűen csak átgurult a robbanáson és ezért látszik mögötte. Vagy alálőttél.

Egy replayt azért megnéznék, persze simán lehet bug is.
  • [SiX] Boci
    Ez nem hit kérdése, előző hónapban ugyanez volt heavy tankokra. Miért lepődsz meg, hogy most TDkre van?:)
  • popey8
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=246902]#246902[/URL]: én egyedül az m103-nál az e5 lövegére használtam fel vmennyi freet (már nem emlékszem mennyit). A többivel nem nehéz kifarmolni a top lövegeket.

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=246901]#246901[/URL]: én is szeretem az is7-et, de be kell ismerni, hogy egy e5 vagy egy e100 ellen semmi esélye szegénynek.
  • Toweliee
    Vagy a medium vonalat érdemes továbbvinni?
  • Toweliee
    Megéri elindulni az angol heavy ágon?
  • kisokka
    Amelyik országban ő él, a mi beszélgetésünket úgy veszik, mint amikor az etióp kisgyerek bátyja egyszer már látott egy zsíroskenyeret.
    Kinek szégyen ez vajon?
  • csoszi87
    Ha megnézed a statját a srácnak, látod, hogy neki nagyon kell a prém tank, mivel a Löwéjét is csak másik farmtankkal tudja eltartani.
    Sőt minden prémtankját 1 másikkal tud...
  • kisokka
    Látod, vannak még országok a miénken kívül is, ahol az embereknek még van pénzük olyasmire, ami valójában nem is kell
  • csoszi87
    Nincs fent az XWM, srácot csak a neve alapján szúrtam ki.
    A képen látható prém tankokon kívül még 16 pénzért vásárolható prémjárgányt számoltam össze a listájában.
  • kisokka
    Ezek gondolom csak hozzávetőleges számok, továbbá még mindig nem hiszem el, hogy tankokra lenne lebontva ez az event.
  • mijki
    Az AMX M4 egy rakat ***. Ekkora egy szutykot komolyan, oldalra nézve nincs negatív ágyú kitéríthetősége, és ez lett a vesztem. Ezek a franciák hatalmas nagy retard tervezők lehettek...
  • csoszi87
    Ha értettem volna segítettem is volna neki.

Okmyx: ezeket hol találtad?
  • Pares
    Egy újabb gyönyörű tankon átlövés:

A lövés pillanata:

A lövedék és a becsapódás a tank mögött: