418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #247118 Van igazság abban amit mondasz de ha jól tudom manapság újra nagy a népszerűsége.
Mondjuk nálunk a mai napig úgy szeretik egyesek a kádár kort mintha mi lettünk volna a cccp urai ;D -
Szpecnyaz #247117 Őszintén szólva nem érdekel hogy milyen feliratokat szednek ki és tesznek bele. -
lexlutor #247116 szep dolog a buszkeseg, de az csak egy minimalis tapintat lenne ha nem minden regioba hoznak vissza.. de ugye arrol szo sem lehet: "will return to all the regions." -
AlucardHuN #247115 Kb olyan mintha azt mondanánk hogy büszkék vagyunk szálasira... ez grúz köcsög semmivel sem jobb mint hitler. -
Szpecnyaz #247114 Nem védeni akarom őket. De ők nem a diktatúrájukra büszkék, hanem a birodalomra, ami létrejött.
Ha pl a Rákosi vezetésével Magyarország uralta volna európát, mi is ugyan úgy odáig lennénk érte. -
Át bújt a tankon :D
Ennél idegesítőbb nem igen van wotba.
Ja de! Mikor még azt se látom hogy hova ment a lövedék!
Se lepattanó, se benyelő, se csík hogy repült el valami.
Biztos vaktöltényt lőttem hm
-
Totalitarius nepirto diktaturajukra valoban buszkek lehetnek :) Sotet bunkok... -
Azt nem értem hogy a vérbe' tud ilyet összehozni?
Én elkezdtem egy új accountot, van öt prémtankom rajta, meg az angol és a német ágat kezdtem heavy irányba húzni.
A prémtankokkal csak funny mód játszom, mégis mindnek 60 % környéki a győzelmi statisztikája (random hát perszehehehe), míg a többi 50 alatt van bárit is csinálok. -
lexlutor #247110 erre nem lehet mast mondani, csak annyit h WG, mi mas:
http://ftr.wot-news.com/2013/08/05/symbols-of-victory-stalin-strikes-back/#more-1436
"In patch 8.8, all the inscriptions, tied to the name of Stalin, will return to all the regions.
We remember our history and we are proud of it." -
FEKETEKARD #247109 ÁÁÁ Az egész napom ilyen volt mindegy mit csináltam a WOT valahogy nem akarta hogy jó napom legyen. Majd holnap megint nekifutok.
-
Na itt a vége! Elég volt ebből a fosból...
Eladva: A következő tank sikeresen eladva 'T14' Kaptál : 302 520 kreditet.
Megvásárolva:: AMX 13 90' vettél. Elköltöttél : 1 659 000. -
Tegnapi termés:
-
kisokka #247106 Nekem ez akkor is furcsa. Nem szívesen példálózok más játékokkal, de van olyan online játék, amiben hosszútávon sokkal bőkezűbbek a górék, ilyenek mégsincsenek sűrűn. 3000 gold még oké. De ezt beszorozva 60x50-el, na az már nem semmi.
Ez valamiért túl bőkezűnek tűnik nekem. Tuti valami titkos hadsereget szerveznek
-
kroy7902 #247105 http://www.wothungary.hu/page.php?11 -
kroy7902 #247104 Normen oldalát sokan hiányolták, ezért létre hoztunk egy WoT-al foglalkozó weboldalt, ami folytatni kívánja Normen munkásságát, tehát az oldalon rengeteg és folyamatosan bővülő oktatási anyagok vannak, és a naponta frissülő hírek mellett, rengeteg, napra kész modot is találtok itt! Az oldalon helyet kaptak az ismertebb magyar videósok, és munkásságuk, és egy fórum is, ahol mind ezt kibeszélhetitek ;) Az oldal 1 hónapja indult, és a tartalma folyamatosan bővül, na nem mintha a mostani állapotában se lenne elég tudásanyag rajta ;)
Wothungary.hu -
Az a 9 millió gold nekik teljesen ingyen van. El nem esnek vele semennyitől, mivel aki költeni akar az úgyis költeni fog a játékra, ha most nyer is 3000 goldot, akkor majd miután az elfogyott.. -
Bmsrt n2 #247102 Huh az ellenfél artystája volt,hála az égnek a csapata,nem volt a helyzet magaslatán:
Csak azért néztem meg,mert top sebzést csinált T10-es mezőnyben,az új mappon,pedig az artykok manapság bénák.
De amit láttam elborzasztott...
Ennyi csata azzal a görény Su-26-al...ember az ilyen egyáltalán???? -
kisokka #247101 9 millió goldon azért hagy' lepődjek már meg :D A múlt havi cuccról lemaradtam. -
lammaer #247100 sokszor gondoltam már rá hogy elmegyek, de azt a rohadt tömeget ami ott van...
Pár éve görögbe mentünk az M5ösön, és pont aznap kezdődött afesztivál.. nagyon rossz emlék volt az a dugó. -
hNeo2 #247099 a kép csak illusztráció :) az élmény megfizethetetlen. jöhet az EU ág! -
lammaer #247098 Te vagy az a csávó aki kandikál ki a vezetőnyiláson? :) -
lammaer #247097 Ekora arty nerf után ez sztem vállalható :D -
zsupeti #247096 szépen ragoztam :)
*olyan -
hNeo2 #247095 Sikerült beülnöm a Nimródba a repülőnapon. :P
:PPPPPP
:PPP -
zsupeti #247094 Olyat MM-et láttatok már,h full Tier5 csatában,oldalanként 1-1 7es arty volt a top? -
lammaer #247093 Szemét ruszkik :) -
stoppos #247092 Sima hitbox problem szerintem. Szar volt pont a netje. -
lammaer #247091 Isten tudja, lehet kandzsi vagyok, meg köztudottan fizet a WG hogy ne köpködjem őket, de nekem olybá tűnik, hogy elé céloztál és lőttél, s ahogy nagy sebességgel zúgott, egyszerűen csak átgurult a robbanáson és ezért látszik mögötte. Vagy alálőttél.
Egy replayt azért megnéznék, persze simán lehet bug is. -
[SiX] Boci #247090 Ez nem hit kérdése, előző hónapban ugyanez volt heavy tankokra. Miért lepődsz meg, hogy most TDkre van?:) -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=246902]#246902[/URL]: én egyedül az m103-nál az e5 lövegére használtam fel vmennyi freet (már nem emlékszem mennyit). A többivel nem nehéz kifarmolni a top lövegeket.
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=246901]#246901[/URL]: én is szeretem az is7-et, de be kell ismerni, hogy egy e5 vagy egy e100 ellen semmi esélye szegénynek. -
Toweliee #247088 Vagy a medium vonalat érdemes továbbvinni? -
Toweliee #247087 Megéri elindulni az angol heavy ágon? -
kisokka #247086 Amelyik országban ő él, a mi beszélgetésünket úgy veszik, mint amikor az etióp kisgyerek bátyja egyszer már látott egy zsíroskenyeret.
Kinek szégyen ez vajon?
-
csoszi87 #247085 Ha megnézed a statját a srácnak, látod, hogy neki nagyon kell a prém tank, mivel a Löwéjét is csak másik farmtankkal tudja eltartani.
Sőt minden prémtankját 1 másikkal tud...
-
kisokka #247084 Látod, vannak még országok a miénken kívül is, ahol az embereknek még van pénzük olyasmire, ami valójában nem is kell
-
csoszi87 #247083 Nincs fent az XWM, srácot csak a neve alapján szúrtam ki. 
A képen látható prém tankokon kívül még 16 pénzért vásárolható prémjárgányt számoltam össze a listájában.
-
kisokka #247082 Ezek gondolom csak hozzávetőleges számok, továbbá még mindig nem hiszem el, hogy tankokra lenne lebontva ez az event. -
Az AMX M4 egy rakat ***. Ekkora egy szutykot komolyan, oldalra nézve nincs negatív ágyú kitéríthetősége, és ez lett a vesztem. Ezek a franciák hatalmas nagy retard tervezők lehettek... -
csoszi87 #247080 Ha értettem volna segítettem is volna neki.
Okmyx: ezeket hol találtad? -
Pares #247079 Egy újabb gyönyörű tankon átlövés:
A lövés pillanata:
A lövedék és a becsapódás a tank mögött: