418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A 8.8 nem 88 :) -
Még szép :) Szép is lenne ha a prémiumosok kivételt élveznének minden szabály alól. -
Szpecnyaz #247276 ÁÁÁÁ, ez a kör. Ritkán mondom egy tankra hogy OP, de ez az AT15 az. Hihetetlen hogy mit le nem lehet vele művelni.
Mondjuk durva volt hogy a végén szépen egyenként jöttek rám :D. -
Frankie69 #247275 És ha így kijön, fel is jelentem őket saját maguknál.
-
Most 9-ről 10-re én is vettem egy hónap prémiumot mert sok a 6M kredit és a 160k TP ha nincs prémiumod. Ettől függetlenül felfüggesztettek prémiumostól. :-) -
Nem Serb mondta, bár Ő is tud jópofa dolgokat :)
Még nem próbáltam belepiszkítani. Már megszoktam a 20 fps-t ami bokorban csak 12 :) Viszont ha sikerül valamit összehoznod arra kíváncsi leszek ;)
Van itt olyan aki nem ismeri a mi Mátyásunkat?!
-
Frankie69 #247272 Ezért várjuk oly türelmetlenül a 8.8-as frissítést.
-
Rotterdam1 #247271 hehe olvastam én is serb aranyköpéseit...de ezzel a rendszerkövetelményekkel azért el vannak szálva...de tudom hogy bele lehet piszkálni....csak mikre írjam a számokat? ki csinált már ilyet? -
foxbat88fx #247270 akkor is tiltott a 88 -
Oddball29 #247269 Hát nem tudom, be kéne küldeni nekik a személyi igazolványod fénymásolatát, hogy az a 88 nem H-H (Heil Hitler).
Mondjuk tegnap meg láttam egy SSPanzer121 (hát ez kérem a Hitlerjugend) nevű tagot Su-122-44-ben. Kicsit tudathasadásos lehet a lelkem, de a pénze nem büdös a WG-nek:D. -
Az jobb mint az enyém :)
Amúgy eg had idézzem mesterünket:
"jó tankos roszz körülmények közt mutatkozik meg mit is tud aki szuper gépen nyomja az túl kényelmes.. a háború nem a kényelemről szól..." -
Rotterdam1 #247267 nem lenne rosz csak mikor felgyorsulnak körülöttem a dolgok vagy snper mód...akkor esik vagy 20-at az fps és másodpercek mire visszaáll. -
Igaz leginkább a középső (4-5-6) szinten elhelyezkedőkről beszéltem. Kv-1/S, stb...
Az igaz, hogy a 9es VK-m már elég jó, de pl az IS-8nál én gyengébbnek érzem. Bár sebzésben elmarad a másik ágon lévő E-75-től, mivel itt inkább a páncélon és a HP-n van a hangsúly. -
Rotterdam1 #247265 amd athlon 2 3800+ 2.4 gh...tudom kis csöveske de most ezt tudtam összhozni ingyé mert az előrő intel dual core2 2.5gh...meghalt alaplapostul -
Kronos79 #247264 Bocs a beleugatásért, de milyen nemzet az a pici a brit és az orosz között? -
Tegnap egy Foch 155 OP-zta le az IS-7-em. Olyan jót mulattam rajta, hogy a csatát is elbuktuk :) -
Pofátlan leszek :) Nem elérhető valahol online ez a szakdoga? Kíváncsi lennék rá. -
Oddball29 #247261 Doboz, úgyis folyamatosan menni fogsz, hogy egyáltalán lőhessél. -
voroshenri #247260 Konkretan milyen procid van? -
Oddball29 #247259 Két éve nyomom, de a KV-S-t leszámítva nem jut eszembe egy sem. Az is csak azért, mert a szóréskép-változás miatt sokkal pontosabb lett. -
AT-15-re szerintetek távcső menjen vagy javító doboz? T95-ösön hasznos a doboz, lelövik a lánctalpat és 4-5mp múlva mehetek is tovább. -
Szpecnyaz #247257 Nem erősítem egyik oldalt se. Ha akarod tudni, akkor a német-szovjet katonai kapcsolatokból írtam a szakdogám.
Csak az mondja hogy a szovjetek jelentősen erősebbek, akik csak egyik v másik oldallal játszottak csak, v csak szimplán noobok. Egyedül a KV1S, Obj 268, T62 az amire azt mondanám hogy kiemelkedő a ruszkiknál és nincs párja. Német oldalon is legalább van ennyi, csak tudni kéne őket használni. Igazából simán az általam legtöbbet játszott nemzet. És ezt mondom úgy, hogy minden nemzettel elég sokat játszottam.
-
Ezen csak úgy 5 percet röhögtem magamban.
-
Minden nemzetben vannak olyanok amik erősebbek a szintjük és típusuk átlagánál. Ez persze a szovjet ágon is így van. Vannak OP szovjet vasak, mint ahogy a többi nemzetnél is. Ami egy idő után irritáló az az, hogy a szovjet tankok OPsága miatt mindig sírnak a német fanok/hobbinácik stb... Sokszor úgy, hogy a többi ágat érdemileg ki sem próbálták. Eljutnak egy német ágon valameddig és ebből már olyan következtetéseket vonnak le mintha minden ágon végigtoltak volna párezer csatát. -
bigmano #247254 *IX-es sry -
bigmano #247253 Most komolyan mi ez a "német tankok mind szarok" mendemonda?
A német tankokon vannak wot-os viszonylatban a legjobb ágyúk általában.
Pontosak viszonylag jó alfa és páncélátütés.
E75 meg gyakorlatilag a legjobb a XI-es mezőnyben. -
Rotterdam1 #247252 akinek kicsit gyenge a cpu-ja mint jelen esetben most nekem,az próbálkozott már a %appdata% roaming wargaming.net cfg file-on belül számokat átírogatni? mert a metro last light-ot is így oldottam meg hogy ne akadozzon. van vkinek vmi bevállt beállítása erre? -
Mellesleg nem szarozom, főként, hogy jómagam is sváb származású vagyok akárcsak Rommel. :-) -
FosTalicskaa #247250 Hát ha ezt nem nyertétek meg akkor nagyon bénák voltatok. -
Erre annyit válaszolnék, hogy az egyik dolgozatomat az egyetemen a 3. birodalom jogrendszeréből írtam. Tehát valamennyire ismerem azt a kort (is). (Ennyit a hobby nácizmusról. Mellesleg azt sem tudom mi az. Egy új fogalom???) (A nevedből ítélve nyilván poszt-szovjet szimpatizáns lehetsz.) De szerintem vannak páran akik osztják az a véleményt, hogy a szovjet tankok közt jópár a szintjét meghaladó erősségű tank van. Jellemzően több mint -maradjunk a témánál- a németeknél.
Písz. -
Szpecnyaz #247248 Igazából úgy vettek észre hogy ha nem TD, akkor med dömping van. Az se kevésbé élvezetes.
-
Frankie69 #247247 Már várom, hogy engem mikor találnak meg. -
Szpecnyaz #247246 Úgy látom Te is tipikusan az a cock hobby náci vagy, aki német névvel szaladgál és csak szarozza a németeket. (bezzeg a szovjetek, milyen OP-k)
Elmondanám neked hogy szarásig vannak csak simán jó és egyenesen OP tankokkal. -
Frankie69 #247245 Fegelein, Fegelein, Fegelein....
-
Amúgy nem volt kempelés, 10 percen belül véget ért a csata, átlagosan hosszú volt. És ez azért nem sokszor fordul elő, csak vicces kedvében volt a MM. Még mindig inkább ez, mint 5-5 SPG oldalanként. -
darkwraith #247243 Hát igen , a szar német tankok, mint pl. stugIII, jagdpanther, E-75, hetzer, Ferdi, TigerP, VK3601H és még néhány. Ezek igen kiemelkedő tankok a mezőnyből, pedig német. -
Leszarom őket, úgy is nekik lesz igazuk. Már tegnap este leküldtem a ticketet az új névvel. Kapják be. :-) -
Frankie69 #247241 Változtasd Manfred Rommelre. Ő Rommel fia, és 22 éven át volt Stuttgart elismert főpolgármestere. Nézzük ezzel a névvel mit kezdenek a paranoiások. -
Nem hát, persze egyedül a szegény német tankok használhatatlanul szarok. Mindegyik egytől-egyig. Mert azok a mocskos kommunisták csinálják a játékot és szerencsétlen német tankokat szándékosan gyengébbre csinálják. -
Bmsrt n2 #247239 Amit az egyik kezével adott a WG a másikkal elvette