418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #247398 Ja és ne szívd ki a medencéből a vizet a porszívóval a porzsákba (Víz szívására nem alkalmas). -
yossarianHUN #247397 De, valszleg jóval többet, de tudtommal ennyi amennyi biztos. Becslések szerint 60 millió is lehet. Azért aranyos, hogy a hitleres feliratokat tabuzzák (kb. 10 millió ember halála szárad a lelkén), de az ennek többszörösét elkövető Sztálint dicsőítő feliratok okék, merthogy történelmileg korrektek . Mert nyilván a német tankokon nem voltak "Für Hitler", "Für unseren Führer" és hasonló feliratok. -
lammaer #247396 ...ne edd meg a páramentesitő golyócskákat... kezdem érteni őket. -
stoppos #247395 És ezért is írják a manuálokat annyira szájbarágósra és teszik rá a vasalóra, hogy testen lévő ruhán ne használd. -
lammaer #247394 Hagyjuk.... -
lammaer #247393 Ezek szerint nem sikerült. Részvétem :D -
madmanic #247392 A válasz tehát a: NEM -
Szpecnyaz #247391 Igyekeztünk érthetően megfogalmazni. De am ott a főoldal, nem tudom miért nem lehet ott olvasgatni. -
Pares #247390 Észrevettem egy fura dolgot: Megvettem a Hetzert, az elején szinte minden csatában a tetején voltam a listának, a 10,5-essel olyan mészárlást tudtam tartani a 4-esek között, hogy öröm volt nézni. Most a 82. csatánál járok, 172 killel, és az utóbbi kb. 30 csatában szinte egyfolytában csak 6-osok ellen dob be, úgy hogy én az utolsók valamelyike vagyok a listán... Véletlen? Vagy a játék úgy gondolja, hogy nagyon nagy mértékben ritkítottam a 4-eseket, ezért most szándékosan nagyobbak közé sorol be? -
Okmyx #247389 hahaha
Q:Players with 4 perks crew on tier 1 imbalancing the game?
A:How terrible... (You may guess what SerB is doing)
(Röviden: a 4 perkes legénységgel játszó játékosok előnybe kerülnek T1-en? Ó, borzalom (kitalálhatod SerB mit csinál))
Valahol láttam belinkelve SerB orosz szerveren lévő profilját: valami több száz kört ment már MS-1 tankkal.
-
lammaer #247388 Nekem ki tesó....
"Ami reggel7-től másnap reggel 7ig tart, egész hónapban"
-
madmanic #247387 Abból neked kiderül, hogy ismétlődik-e..?
-
Kezd működőképes tank és csapat lenni:
Link
-
lammaer #247385 Kék szöveg fölül? -
lammaer #247384 Ez nálam is bevett szokás már... beáll elém a kretén miután gondosan becéloztam az ellenséget, sztóikus nyugalommal nyomom a bal gombot... aztán elnézést kérek, én az ellenséget céloztam... -
madmanic #247383 a 30 tankos feladat minden nap csak egyszer érhető el? -
besti #247382 Amit én használok a 30 fraghez, a T49 (brutál rof és ott még rengeteg a kezdő), T54E1 (táras tank és elég nagyokat sebez), meg esetleg T29 a noob-biztosság miatt. Ezekhez a tankokhoz nem kell gold ammo sem.
Ma meg is lett a 30, de a vége felé már kaptam a jelzéseket, hogy abba kellene hagyni.
Reggel lehet még játszani, illetve este max. éjfélig/1-ig. Délben/délután reménytelen próbálkozni. -
[IMG]http:// [/IMG]
-
Negritis #247380 nem többet? :D -
yossarianHUN #247379 Sztálinról: " his contributions to overcoming the forces of fascism threatening Europe and the world during the middle of the 20th century as well as his role as a leader in the anti-Hitler coalition is not disputed by Wargaming "
Tök jó srác volt ez a Joszif, csak úgy 20 milkó embert tett el láb alól
-
foxbat88fx #247378 rákos k*****
szánalmas mi megy..... összes csata vereség ma
-
Szpecnyaz #247377 Most nem azért, de ténylég elég népszerű feliratnak számított. -
Szpecnyaz #247376 Csak óvatosan :). -
Bmsrt n2 #247375 Historical Content in World of Tanks
A hivatalos szerint a Sztálinos szövegekre történelmi okokból is szükség van... -
barni44 #247373 KV-1-el engem is rengetegszer tier 7-esekhez pakol mostanában, régebben majdnem folyton top tiernek rakta be, most meg örülök ha néha top tier lehetek vele. -
Szpecnyaz #247372 A T10 TD is költséghatékony :D. Az E4el tolom sokat mostanság és azzal szarrá keresem magam. -
bigmano #247371 Igen csak írta a kolléga hogy a pénz miatt csinàlja.
A low tier meg költséghatékony bàr ezen az accomon nincs X-es nem tudom mennyivel nőtt a kredithozamuk a 8.6 után?!
-
Szpecnyaz #247370 Ezért kell valami T10 TD-vel, vagy táras tankkal menni. Azokkal pikk pakk megvan. -
bigmano #247369 Engem kv1-el mostanában mindig +2-be dobált ott meg már nem érsz semmit a csodapáncéllal ráadásul lassú is.
Persze lehet azért szeret a MM mert régen ezzel farmoltam.... -
TiborTamas #247368 De én ész nélkül szoktam, pont ezért kevés :D -
foxbat88fx #247367 ésszel kell lőni és kitart :) -
TiborTamas #247366 Én is gondolkoztam, hogy lecserélem a 105-öst, mert nekem nagyon kevés az a 20 lőszer. Most is még volt egy fullos LTP, de már nem volt lőszerem. Kispottoltam és imádkoztam, hogy a maradék 2 siemkánk eltalálja :) -
foxbat88fx #247365 ilyenkor azt kell írni: Bocs, nem téged akartalak
simán elhiszik
-
Pares #247364
-
SovereignXY #247363 Pénz számít mert pont ezért tolom :)
Nagy alfást is próbáltam t30 - de sokan lopnak sok a balfasz. T110, IS-7-4 de oylan csapatok hogy...
Ezért gondoltam low tier. Top tier kv-1el szépen el lehet szórakozni akkor is ha a csapat hülye. -
yossarianHUN #247362
-
Pares #247361 #247340 
Amúgy grat! Nagyon jó kis tank ez. Most próbáltam ki a fejlesztett 75 milissel, az is nagyon jó, bár kisebbet sebez, de sokkal nagyobb átütő erő és pontosabb. Lehet rajta is hagyom. -
bigmano #247360 Low tierben gyorsan töltö tank ami mozgékony.
Nekem a kedvencem az Excelsior erre a célra mozgékonynak nem nevezném de a pàncélja tuti plusz most mèg 5-ből 3x top tier. -
Okmyx #247359 Titkos tipp TD eventre: Universal Carrier 2-pdr, a kutya se játszik vele, pedig fürge és jó ágyúja van, a camoja magas. Páncélja nincs, amolyan mini Alecto, csak T2-es. Lehet pedózok vele egy nagy adagot holnap. -
TiborTamas #247358
Épp most mentem. Valami ilyesmire gondoltam. :)