418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
rico86 #247438 50foch 155 style? -
foxbat88fx #247437 auto loaderes lesz és papír szar :) -
rico86 #247436 A waffentrager e100 ról mit tudtok?
kerestem de eltérő infőkat találtoam. -
Rotterdam1 #247435 köszönöm intézem
-
Kronos79 #247434 Kérnék egy kis segítséget azoktól, akik a romos német garázst használják. A leírás alapján másoltam a fájlokat, ennek ellenére semmi változás nem történt. Ugyanúgy a születésnapi garázs van az idegesítő tűzijáték hangokkal.
Mit kellene máshová másolni, hogy jó legyen? -
madmanic #247433 először uninstall, aztán töröld a mappáját is.
Elindítod a regcleanert, az első fülre kattintasz ( nekem software ) és az összes olyan bejegyzést kipipálod, amiben wot vagy wotlabs szerepel.
Lehet rendezni abc sorrendbe a fejlécre kattintva, talán átláthatóbb.
Ha mindegyik ki van pipálva a bal alsó sarokba remove selected re nyomsz.
Utána backups fül ( utolsó a sorban ) ugyanezt megcsinálod.
Kilépsz, gépet újraindítod.
Aztán ahogy írtam délután, letöltöd a gépedre a worldoftanks.eu ról, az 5GB s komplett telepítőt és a winchesterről telepítsd.
A kliensen keresztül nekem sem tudta frissíteni, kifagyott, majd írta h nézzem meg a naplófilet. -
foxbat88fx #247432 hát ha jó kedved meg akarod őrizni akkor ne lépj be....
vereségek, gyökerek, agyhalottak, kötözködések, nem segítek a társamnak, fraglopás ezerrel, lemmingtrain.... ez a mai menü :S -
Rotterdam1 #247431 leszedtem a programot...és hogy kell használni az esetemben te mire mentél rá? -
Nekem bőven elég itt a fórumon értetlenkedni most :) Komolyan félek elindítani a wotot, túl jó kedvem van. -
Szpecnyaz #247429 Én arra szavazok hogy vegyük el a billentyűzetét! :) -
foxbat88fx #247428 nekem meg ki kéne lépnem a picsába....
azt meginni egy liter páleszt huzóra
mert még annak is több értelme van
mint a sok gyökérrel játszani ma!
és még rímel is :S -
Azt áruld már el légy oly kedves, hogy mit ártottam neked amiért így belém kell állnod? -
Rotterdam1 #247426 köszi megnézem -
Rotterdam1 #247425 szájzárat is kaphatnál...:) -
Na ezt is megtudtam... sebaj ész nélkül is sikerült feltelepíteni egy játékot. Ha egyszer ajd megáldanak ésszel is remélem kapok mellé egy ikszbokszot, nehogy telepítenem kelljen majd valamit. -
madmanic #247423 http://download.chip.eu/hu/RegCleaner-4.3.0.780_20545.html
Ezzel a programok bejegyzéseit tudod törölni formázás nélkül.
Nekem ez segített többek közt.
-
Foxi van egy új módszerem, amivel nem futok vesztes csatákat top sebzéssel, nem lövök 0 sebzéses kritikusokat, nem kerülök össze agyatlanokkal. Egyszerűen ma még nem indítottam el a wotot :) -
Rotterdam1 #247421 cc cleaner van -
Rotterdam1 #247420 jolvan már ne osszad az észt ha téged már nem áldottak meg vele... -
madmanic #247419 mielőtt legyalulod az egész géped, próbáld a bejegyzéseit eltávolítani a pl. a regcleaner nevű programmal. -
Rotterdam1 #247418 mindent letöröltem ami az előző wargaming.net-hez köthető......MINDENT és nem...5 napja újra telepítésnél letöltöttem minden szép és jó ma már nem... -
De sikerült neki. Csak idejött hazudni. Ennyire csak direkt lehet valaki értetlen XD -
foxbat88fx #247416 én most elkezdem sz**ni magam :DDDD
1 óra alatt 0 win -
Rotterdam1 #247415 nem -
Rotterdam1 #247414 ezt hogy érted?
-
madmanic #247413 nem sikerült ahogy leírtam? -
Szpecnyaz #247412 Windows reinstall. -
madmanic #247411 Szerencsére itt vagy nekem te ( meg a kis barátnőd ), aki szívesen elmagyarázod, -már lassan a tizedik hsz ben - kinek mit hogyan kell érteni..
-
Rotterdam1 #247410 megint sikertelem telepítés...letöröltem teljesen a wot-ot....letöltöttem 5x!!! és sikertelen a frissítésnél...vki vki ötletet mondana...és nem azt mennyi xp-je lett ma... -
Szpecnyaz #247409 A probléma az, hogy az emberek nagy része nem jut el addig hogy felmenjen a főoldalra és elolvassa a híreket. -
Toweliee #247408 Olyannak senki nem akar segíteni aki nem képes legalább minimálisan tenni a jobbért. -
rahotep #247407 Azt hiszem ehez sem kell angol középfok:"This mission can only be completed once per day." -
lammaer #247406 Neked olyan mindegy tesó, komolyan.
Szerinted miért van odaírva a reggel7-től este7-ig, egész hónapban, 30 tankot 1 nap alatt?
Ez nyilván arra utal hogycsak egyszer lehet megcsinálni...
Félreértetted, nem gond, de ha ezek után még elkezdesz osztani is.... -
Szpecnyaz #247405 Szerintem, meg mások szerint is teljesen érthető a kiírás. Nem tehetek róla ha Te neked nem ment az értelmezése. -
Plata #247404 M4 sörmi.
-
madmanic #247403 Legközelebb ne improvizálj, ha segíteni akarsz azoknak akik nem akarnak/lusták gúglizni, csak fordítsd le szó szerint.
Többre mennénk, hidd el.. -
madmanic #247402 köszi! -
Szpecnyaz #247401 Van egy ismerősöm aki kisegítő iskolában fog tanítani. Majd megkérem hogy fogalmazza át, hátha neki menni fog :D. -
SirArcheer #247400 -
zsupeti #247399 naponta CSAK 1x