418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Map -ot?? Mármint Mod -ot? Csak az XVM -et használom, semmi mást. -
yossarianHUN #247477 Ugyan, rengetegszer van, hogy egy ágyút egy teszem azt T6-os és egy T7-es jármű is megkap, és a T7-esen nagyobb a RoF. Lásd pl. DCA 45, ARL 44-nél és AMX M4-nél. -
kHares #247476 Le a kalappal akik a td eventre 10k sebzéseket leosztanak. Mentem a foch-al, 4.5k sebzésnél tartok na mondom ez még működhet is van még mit aprítani. Aztán legnagyobb ellenfelem az is3 beáll elém...és nem lövöm át. What? Spershingel átlövöm 170 pennel wtf? Megint kijön elém megint nem lövöm át. Ez is 100 méter alatt volt, láttam hova ment simán vinnie kellett volna. Végül társai megérkeztek és kilőttek. Komolytalan az egész, ha a noob protection beindul nem tudsz mit csinálni -
Malarki #247475 Ugyan az az ágyú van a két tankon. Ha az egyiken a nerfelve lesz akkor a másikon is.
De igazad van, majd meglátjuk ha kijöttek. -
yossarianHUN #247474 Hát szinte biztosra veszem, hogy RoF-nerffel kapja meg az ágyút, nem fog az olyan gyorsan lőni mint a Jagdpantheren. Kamo? Hát eddig sem erőlködtek a WG-nél jó kamót adni a németeknek, nem hiszem hogy pont most kezdik el, főleg egy ekkora batárnál.
Na majd meglátjuk, avagy minden kiderül. -
Malarki #247473 Papír lesz, de camot szerintem adnak neki.
Én a Jagdpanther ezzel az ágyúval toltam végig, T8-ban is megállta a helyét. T6-ban meg 5 másodpercenként adogatni a 250-es sebzéseket kellemes érzés. Ráadásul gyorsan céloz és halál pontos. -
yossarianHUN #247472 Már miért lenne durva? 203 átütés, 240 sebzés. RoF-ot meg úgy gyurmázzák, ahogy akarják. Franciknál már a T6 heavy is ekkora sebzéssel szaladgál, ennél nagyobb átütéssel. Plusz ugye a teste totál papír lesz, és dög nagy, úgyhogy ide nekem a rozsdás bökőt hogy világítani foga térkép túlvégéről. Mindezek fényében szerintem egyáltalán nem durva az a Pak 43, sőt. -
Malarki #247471 A Nashornon eredetileg 8,8 cm-es Pak 43 L/71 volt, most ugyan ez T8 és a Jagdpantherre lehet felrakni. T6-ba azért durva lenne. A Sturer Emil 128 mm PaK 40 L/61 ágyúja meg most nincs a játékban. 128 milis pakból csak T10-es van. kíváncsi leszek mit hoznak ki ezekből. -
foxbat88fx #247470 a vodka már csak ilyen....
másnap úgy fáj tőle a fejed mint állat, és a legrosszabb hogy elfelejted mit mondtál és mit csináltál
-
lexlutor #247469 aza szep h ezt mondtak mar tavaly karacsonyra is :) -
Desmodromic #247468 Anniversary Manoeuvres Contest: Tank Destroyer Month
A 3000 arany tipusonként, a tierenkénti top 3 kap tankot. /szerintem/ -
nyomiarty #247467 Azért ennyire nem OP a KV1 de ha mindkét csapat full paradicsom,akkor ezt lehet tenni vele. :D
-
Most egyébként akkor hogy van ez az Eventes dolog? Mert megkérdeztem a játékban és azt mondták, hogy csak tier-enként van, nem pedig tanktípusonként. Mi az igazság? :D -
foxbat88fx #247465 az L71 csak az űrmérethossz nem? inkább a Kwk 43 a löveg megnevezés nem? :)
a lényeget értem amit mondasz... sztem állat lesz azzal a gunnal :) -
Bmsrt n2 #247464 Hát,ha még a játékbeli Tigris ágyút vesszük(L71),annak az alfa sebzése(240) se kelt valami nagy rettegést T6-ban,a 128mm-es meg már írták,valahol,nem a JT-s löveg lesz,annak meg milyen statot adnak,majd meglátjuk...valami brutál Rof-ot,Camót,vagy rahedli Hp-t kell kapjanak,hogy rendesen üzemeljenek.
(elkezdeni tuti elkezdem én is,ha jön,gyakorlatilag csak a brit arty ág ami "szűz".Van vagy 3 ilyen-olyan camós-német legénységem feleslegben a barakkban,1-et majd összehozok belőle valahogy) -
Srácok, anno itt olvastam, hogy lehetett WOT os email-címet átírni. Mi a menete, mit írjak a supportnak ?? -
zsan666 #247462 Egymás elleni eredmény számított sajna. -
foxbat88fx #247461 az összes új német TD ellen HE-t kell majd használni...
az összes waffentrager papír lesz.... meg a Sturer emil is meg a Nashorn is... Nashorn kb 1 lövés lesz egy KV-1S HE-nek a Sturer Emil meg 1 lövés egy SU-152 trollnak vagy egy KV-2nek
de leszarom, nekem kell a Nashorn meg a Sturer Emil :D
viccelsz? tier6ban Tiger gun??!!? tier7ben 128mm gun? :D:D -
Bmsrt n2 #247460 Újra lenne értelme több HE-t vinni a maximális sebzés érdekében,meg az a lőszertípus-cserés töltő-skill is jobban "fogyna"
-
Bmsrt n2 #247459 Igaz,még a kínai heavy-vel is adóssak. -
foxbat88fx #247458 waffentrager E100-nak ezt kellene betenni
-
VanDaal #247457 Tényleg nem kéne többet telefonról írnom... :D -
Egyik kínai ág sem volt, szal szerintem sanszos, h szeptemberben azok lesznek. -
foxbat88fx #247455 karácsonyra jönnek vagy csak jövő JAN-FEB -
Kronos79 #247454 Sajnos nálam nem működik. Megáll a modulok frissítésénél és ennyi. -
Bmsrt n2 #247453 8.8-ban,lehet még ág sem jön...a szovjet medeket elhalasztották per pill,de a ruszki med jön legközelebb,ha új ágat raknak. -
yossarianHUN #247452 Ezekről nem is szólva. -
rico86 #247451 akkor most 8.8 ban jön a waffentrager e100 ág?
és mikor jön a 8.8 info? -
Bmsrt n2 #247450 Most medes van,először a Bat-Chat(most már tudom miért van mostanában annyi nyomurult Bat-Lóri-bohóc),a hónap második felében pedig a Leopárd(T10ofc)-jön akcióban.
(tartoznak még egy Francia heavyvel,jöhetne,mert ma húztam ki az 50B-t) -
VanDaal #247449 Ezek tükrében érdeklődve vágyom, hogy fog sikerülniük balanszolni a Waffentrógert a Fos155-höz képest
-
barni44 #247448 Aki nyomon követi a WoT PRO ligát, azok közül meg tudná mondani valaki, hogy most végül miért lett mégis 7. Team WD magyar csapat (HUNS-Underdogs), és a lengyel Evil Panda Squad a 6. , amikor ugyan annyi pontjuk és győzelmük lett, és a magyaroknak jobb a pont arányuk.
Pár napja még a magyarok voltak a továbbjutók a 6. helyen, erre most nézem és 7.-ek, szemét nyomorék ez a wargaming, valahogy elintézték, hogy inkább az ő lengyel cspatuk jusson tovább.
WoT Pro League -
A Big and Heavy akcióknak vége? -
Én így csináltam és leszedte a garázsmódot.
Link -
Szpecnyaz #247445 Meg nem lassú és nem világít :D. -
foxbat88fx #247444 mé' nem huzatod ki valakivel???
ezek a tankok pikk pakk alatt megvannak mert rohadt könnyű és élvezetes ágon vannak (kivéve britt TD) -
Malarki #247443 "- a 2. német TD ág nyitott-tetejű Waffentrager-ekből fog állni, 128mm és 150mm-es ágyúkkal, E-100 vázra építve autoloaderekkel 10es szinten, az autoloaderek 3-6 lövedékkel rendelkeznek, a Nashorn része lesz az ágnak"
Azért egy hatos táras 150 milis ágyú odabaszna
-
yossarianHUN #247442 E-100 tornya mennyire erős a gyakorlatban? Tehát ha sikerül elrejtened a hasát, mekkora a valószínűsége hogy kilyuggatják a tornyot? -
Pupuci #247441 Sziasztok!
Volna egy acc, amit elcserélnék :)
Cromwell - minden kifejlesztve - 29895 XP
T1 heavy - minden kifejlesztve - 6364 XP
T32 - minden kifejlesztve - 107580 XP
M18 Hellcat - minden kifejlesztve - 5149 XP
T-50 - még kell némi fejlesztés
KV-2 - motor, rádió, 152-es ágyú még fejlesztésre vár
300 gold
1128000 pénzmag
**--**
Ezt cserélném el nagyjából a következőre:
Angol TD ágra - AT-15 full kifejlesztve és Black Prince valameddig kifejlesztve
vagy
Ruszki TD ág - ISU-152 full kifejlesztve és IS valameddig kifejlesztve
Gold nem kell, zseton legyen azért valamennyi.
Ha érdekel valakit: privátban keressen
Ha nem, akkor nem :) -
yossarianHUN #247440 Hát a Foch minden csak nem papír. -
Bmsrt n2 #247439 És lassú,világít kilométerekről,ja és előröl gyullad,meg motor hitteznek nekik!:)