418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amarth99 #247518 Ennél nagyobb noob mágnessel még nem találkoztam... Még az E4nél éreztem ezt, de ez mindent visz... 32% winrate... kíváncsi leszek mikor jön ki, hogy használni is tudom.
Pedig látszik, hogy elég jó ez az obj 263! :D
-
Toweliee #247517 Akkor KV-1S. -
AlucardHuN #247516 Nekem a fölötte levő részt is kilyukasztották, de hogy lánctalpaknál könnyebb átütni?! :D Volt hogy direkt raktak a tank frontjára lánctalpat hogy enyhítse a találatot, erre ebben a játékban ott könnyebb is meglőni :D
Amúgy Yossarian amit mondtál az néha nekem is eszembe jut, és hiába volt a vezetés náci 90-80% -ban ott is egyszerű jóember harcolt. De hát őket szabadon lehet filmekben vérengző vadaknak beállítani, vagy épp totál gyökereknek akiket pár amerikai katona is ki tud lőni. -
bigmano #247515 A heavy contest eredményeit meg lehet nézni valahol? -
Plata #247514 Szerintem ez nagyon vérszegény acc,inkább ülj neki és húzd ki a britt Td ágat. -
Pupuci #247513 Ezt kifejtenéd bővebben ha megkérlek??!!
Hogy működik ez? -
PiciPanzer #247512 Igen, az elejére felrakott lánctalpaknál átviszi, 3ból 2x még akkor is, ha teljesen szemben áll. Nekem is feltűnt, ez szerintem régebben nem volt így(csak akkor vitte, ha be volt forgatva). -
yossarianHUN #247511 Egyszerű képmutató baromkodás. Fura módon a németek nem írnak petíciókat amiatt hogy ezreket mészárolunk le belőlük minden második számítógépes játékban. De azért tiltassunk be játékokat, mert nem elég hősiesen állítják be a szovjeteket, társaikat. Ugyan kérem. -
M60 nagy kedvenc neha :)
http://wotreplays.com/site/282640#severogorsk-505thzajcev-m60 -
Pares #247509 Egy kicsit off, de:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mivel a Wargaming is komcsiskodott egy jót a Sztálinos feliratok visszahozatalával, ezért gondoltam, hogy érdekes lehet:
Petíció a Company of Heroes 2 CIS országok beli betiltására
Az egészből a kedvencem:
"Here in CIS we do believe that WWII was won by the Allies, who do represent the best of human qualities like bravery, cunning, self-sacrificial courage and honesty."
Ja, persze, mint a fehér herceg a szőke lovon... Szomorú, hogy egy, a nácikkal minimum egy szinten lévő (de inkább sokkal rosszabb) rendszert teljes nyugodsággal lehet éltetni, szimbólumait viselni, terjeszteni, sőt, éltetni...
Aztán hogy nem létezik kettős mérce...
-
Igen, néha átviszi. -
Pares #247507 Akkor nem tudom. Esetleg ha van replay, azt megnézném, mert ilyennel még nem találkoztam soha. -
AlucardHuN #247506 bocs : viszi az is 3-at? (este van már...) -
AlucardHuN #247505 Valaki akinek type-al van tapasztalata: szemből az viszivaz Is 3-at? Utóbbi hetekben 2 alkalom is volt hogy totáll szemből átlőttek (mielőtt le lennék baszva, nem, nem pocakos weakspotot lőttek), tehát ilyenre képes sima AP-val a type 59? -
De nem állt ellenség a körben, ráadásul olyankor sem tűnik el a csík, hanem megáll az előrehaladása, és villogni kezd. -
Pares #247503 Ez Csata ütközet volt, szóval nem, ha ellenség is állt a körben. -
zsupeti #247502 Lehet,h foxi az csak már matt részeg és jót röhög a markába.
Friss regnél gyanakvó vagyok mindig. :) -
Amarth99 #247501 Nekem is van egy dislexiás barátom. Neki is vannak gondjai az írással, de mivel tudja, hogy neki ez probléma, ezért ő átolvassa, amit ír, ezért sok mindent észrevesz és kijavít. Rá is inkább a k.. okos jelzőt lehetne használni :). -
zsupeti #247500 KV-2 is gyors,kizsírozott szakadéknak lefelé.Sík terepen nem fogja a menetszél letépni a tornyát mivel heavy tank.azok meg általában lassúak. -
Mai WTF? :
LOL, nem kéne a bázisfoglalásnak beindulnia, miután hárman állunk bent a körben? -
Amarth99 #247498 A KV-2 a troll gunnal fun, tolsz bele gold ammot és jót röhögsz. De századozáshoz nem a legideálisabb az a töltés idő, mert egy rutinosabb játékos tesz róla, hogy ellőd magad, és halott vagy mire újratöltesz. Randomban lehet vele bohóckodni jókat. -
Lehet, hogy dyslexyás.Egyik ismerősöm is az. Nem buta, sőt, de írási nehezítettséget okoz. -
-
Szerintem elégedett vásárló. Szerintem.

-
Rambu HUN #247494 Hát igen nem megy de nem tudom hogy hogyan lehet felhasználni azt a tankto vagy mire jó ???? -

-
Amarth99 #247492 Ennyire nem megy az írás?
-
Rambu HUN #247491 Azért nem oekt kérdem mert ok azt mondják hogy gyors tank kell ezért krédem hogyan lelhet fehasználni -
Amarth99 #247490 Sziasztok!
2 patch óta a wot tweakerrel nem tudom kikapcsolni a lőpor füstöt, és az égő tankokat, vagyis kikapcsolom csak nem történik semmi. Tud valaki valami tippet hogy lehetne megoldani, mert közelharcnál nagy segítség volna...
Előre is köszi! -
Toweliee #247489 Miért nem azokat kérdezed meg akikkel századba mennél, hogy milyen tankkal tudsz hasznos lenni? -
Időn túl lőtted ki, egy másodperccel korábban kellett volna lőnöd, nem kell tovább ragozni. -
Rambu HUN #247487 Sziasztok annyit szeretnék kérdeni már van tier X es tankom ma megvettem a KV 2 ot nagyon tetszik a tank troll ágyu rárakva csak nem vezsik be századba.A kérdésem az lenne századba hogyan kell alakalmahni és milyen loszert vegyek a tankba :)? -
35 milla credit? 
-
Ytar #247485 a felsőn a jobb oldali kis piros ikon a gwpancser sorában, az bizony a "kilőtt tank" .. -
Kronos79 #247484 Már úgy gondolom, hogy ott a jel, hogy kilőtted, de mégsem az a szürke, mint a többi. -
Kronos79 #247483 Mindkettőnél élőnek mutatja. -
Most derült ki igazán számomra, h ez a játék a népek szopatására van kihegyezve. AMX 46-tal meg lett volna a tank ász és sztem az xp elég lett volna a top 50-be, ha nyerünk. Csak a
játék úgy gondolta, h döntetlent ad be és nem számolja el az utolsó killem. Reklamálnék a supportnál, de gondolom tök felesleges. Nézzétek meg a replayt. A leges legvége az igazán érdekes. Lejárt az idő, lőttem, az arty meg is döglött, de a végelszámolásnál mégis döntetlen lett és élőnek mutatta az artyt. És most nézem az 1. ablakban kilőttnek mutatja, a másodikban meg élőnek. Nem értem. Most ez h van? Magyarázza már el vki. Első és valszeg utolsó jó köröm ezzel a szar kukásautóval.
AMX 46 replay
-
Ezzel a jól sikerült csatával meg lett újra a +1 nap.
Replay
-
yossarianHUN #247480 Ugye. Egyszerűen belemacerálnak kicsit az ágyú eredeti paramétereibe, és máris van egy kisebb tűzgyorsaságú variáns külön a T6 TD-nek. -
Malarki #247479 Lol, tényleg. Egy világ omlott össze bennem. Megint.